Új privát üzeneted érkezett!

Sharon, Gabicsibe, Elan, Bibar, Benszi, Juci,
volt kis időm, garázdálkodtam kicsit az iwiw-en, bejelöltelek Benneteket! :D

Kép

Kép
mamm

Süni,Estrella nagyon boldog szülinapot Nektek!

Falatkának nagyon boldog fél évességet kívánok!

Rebe,Bibar köszönöm szépen nagyon aranyosak Vagytok!

Minden Baba gyönyörű továbbra is,Benedek videójától el voltam ájulva én is.

Chesti,Zsókuci még nincsenek képek a taliról?

Ne haragudjatok,de esélyem sincs visszaolvasni,most is csak azért jutottam géphez,mert Lilla belázasodott és nem mentünk bölcsibe.
Hiányoztok ám nagyon,időnként olvasgatni szoktalak Benneteket,de írásra már sajnos nem futja :( .

Mindenkinek millió puszi!
Lippa

lippa

Még gyorsan kerestem egy képet a Csajokról!

Kép

Lippa

lippa

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de jó volt a tali, én is várom a következőt. Megállapítottam, hogy áldott jó gyerkőcöm van, olyan jó kisfiú volt, hogy csak na.

Nagyon szépek a babák élőben is, és a most felrakott képek a topcon is nagyon tetszenek.

Zsókuci, Jucicuki babák
Jobbulást nektek!

Mamm
Ez az a mondóka?
Erdő szélén házikó,
Abban lakik nagyapó,
Lám egy nyuszi ott robog,
Az ablakán bekopog:
Kérlek, segíts énrajtam, a vadász a nyomomban!
Gyere nyuszi sose félj, megleszünk mi kettecskén!

na mennem kell.....

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Én is gyors berobogok. :)

Egytől egyik gyönyörűek a babák!!!!

Képeket ahogy Zsókucitól megkapom feltöltöm, és akkor itt megírom.

Én ezt a verset igy ismerem:

Erdő szélén házikó,
Ablakában nagyanyó,
Lám egy nyuszi ott robog,
Az ablakán bekopog:
Kérlek, segíts én rajtam, a vadász a nyomomban!
Gyere nyuszi sose félj, megleszünk mi kettecskén! :)

Csak egy picit más. Mi mutogatva mondókázzuk Nikinek, és halálédesen mutogat velem. :)

Nekem is van képem a csajról. :)

Kép Kép

chesti

Chesti, köszi az infókat és Nikibabaát puszilom, egyszerűen csodaszép!

Lippa, a talis videóban a kedvenc részem a vége, ahogy Ti 3-an játszotok és lelassul a szám. Annyira elmond mindent!! Lillának jobbulást!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

De jó,ezt a nagyapós-nagyanyós versikét én is megtanulom :D úgyis alig tudok,ideje összekapnom magam :oops: dalokból jobb vagyok :D

Vicuska

tényleg lehet hogy a fogacska :D

Bibarkám

de jó,mindjárt május 1 és felvonultok :D

Chesti

lencsi kész nő lett,hihetetlen :lol:

Csajok

Falat 2 napja nem nagyon élvezi a babakocsizást,unja már Ő is,elkezd sírni aztán kengurúzunk.... :oops: Szerintetek használhatom már a sportot?Vki írta hogy még kicsik hozzá,már nem tudom ki volt,de jóval nagyobb volt nálunk..... :wink:

Kép
lukrécia

Halihó!

Én is ,megvagyok ám, csak sűrű volt a hetünk. Apa egész jól haladt, vasárnap majdnem kicsempézte az egész fürit. Ahhoz képest, hogy soha nem csinált még ilyet, nagyon jó lett. Megmutatta neki egy barátunk, hogyan kell aztán nekilendült.

Kismamik!
úgy látom én vagyok az egyetlen akit kínoz a gyomorégés. Ez nem ér! A ti kölkeitek nem tolják a fenekükkel a gyíomrotokat? Én szarul alszom ez miatt.A pisilés hagyján, de a gyomorégés az gáz. Megfordulni is egyre nehezebb, fáj a szeméremcsontom és a csípőm, ráadásul,ha felébredek, Kristóf is és nekiáll fészkelődni. A bal oldalamon nem is tudok aludni, mert azt utálja. Nem mintha nem imádnám érezni , hogy mozog, de azért várom már a júniust.
Jázmint lassan utol sem érem, megállás nélkül megy. Már az udvaron is nagyon bátor. Szerencsére anyósom sokat van vele, én már nem bírnám egyedül.

Sajnos a családi wellness újfent elmarad, apa dolgozik. Kellett neki elengedni 3 emberét szabira :( most neki kell dolgozni helyettük. Persze mindíg ilyenkor jön be váratlanul néhány promó. Na mindegy, de megígérte, hogy csütörtökön csak a miénk lesz és elmegyünk kirándulni. Szobra, kisvasutazni.

Luki!
Az a versike inkább dalocska, nagyon aranyos kis dallammal. Egyébként ha szeretnél tanulni ilyeneket, ajánlom az egyszervolt.hu- t. Ott találsz jókat, de az alattunk lévő topikba is betették a csajok sok más jóval együtt. Szerintem érdemes, én Jázinak már pocakban sokat énekeltem, és most is imádja a mondókákat és a dalokat. Könyvben pedig nagyon jó a Cini-cini muzsika. Abbn is sok ismerőset fogsz találni.

Na lépek, valami vacsora féle után kéne nézni, mert jön haza a drágám. Jut eszembe! Más is van úgy hogy fülig szerelmes? :shock: Vagy a tavaszt érzem ennyire? :shock: Dehát terhes vagyok, ez nem lehet párzási láz!!! MIndenesetre alig bírok leszakadni a férjecskémről. olyan mint az esküvőnk után a mézeshetekben volt. :) Akkor sem tudtam levegőt venni nélküle.Nem mintha bánnám, csak néha magmnak is furcsa vagyok ahogy fátyolos tekintettel cirógatom a borostáját. Ő meg jókat vigyorog rajtam.

Kép
Kép
zuzmó

Luki,
én már 4-5 hónaposan kénytelen voltam kissé megdöntve utaztatni Mátét, mert unatkozott. Onnantól kezdve csend van. :lol:
Vagy próbáld ki hason. :wink: Úgy is lehet klasszul nézelődni.

Kép
Kép
share

Share

köszi,kipróbálom :D

Zuzmó

neked is köszi,most rágyúrok a témára.Nekem is brutál savam volt,ha ez vígasztal :wink: bár nekem mi nem volt? :wink: :lol:

Csajok

megfordult a Pöttöm Pannám hátról hasra ma!!!Olyan boldog vagyok!Próbálom felvenni videóra de mindig megszívat és csak azt veszem észre hogy hason van :lol: CUUUUKIIII :P

Kép
lukrécia

LUki
Én úgy tudom fél éves koruktól már lehet a sportba rakni!Gratulálok a forduláshoz!Tessék csak próbálkozni.hogy mi is megnézhessük :D

Zuzmó
Én tudom mi az a gyomorégés!nekem csak az van és elég brutál szinten.Savanyú,rostos levek,tejcsoki nyista!Renni csak fél óra,aztán folytatódik tovább.Néha használ a hideg tej,de sajna az sem mindig.Ha már nagyon nem birom bevallom egy pici szódabikarbónát szoktam bekapni,de tényleg csak ha már nagyon gáz!nekem a doki a Tisacidot ajánlotta még,de nem próbáltam még ki :oops:

Chesti
Továbra is gyönyörű Niki :D
gabicsibe

Lippa
Kép Lillának pedig jobbulást!!

Zsókuci
Milyen volt a tanfolyam?Hányingered elmúlt már?Szerintem az antibiotikum miatt volt!Annyit fertőtlenítettál,hogy eélyük sem volt a baciknak :lol:

Hát lányok ebben a szállodában aludni nagyon nem lehet,mert olyan rossz a szigetelése,hogy mindent hallani lehet.A személyzet reggel 7-kor neki állt fel-alá közlekedni a folyosón és onnantól kezdve nuku alvás és persze hiányzott a saját ágyikom is a párnáimmal!A wellness részlege nagyon szupi,csak kár hogy én nem használhattam belőle semmit :( Viszont volt napozóterasz és végre nem vagyok hulla fehér :D Viszont ha már nem aludthattam ettem,fincsi volt a kaja :D Sokat sétáltunk,tegnap megnéztük a Hortobágyot.Végülis jól éreztük magunkat.
gabicsibe

Köszi mindenkinek a dicséreteket Benedek nevében is. Igen a hotel a "vízilovas" volt, Kolping a neve Alsópáhokon.

Lukrécia! Én már 1 hónapja, azaz egy pár héttel miután betöltötte a 4 hónapot a sportrészbe teszem Benedeket, mert ő is igényelt már más látnivalót az égen kívül. A mi babakocsink olyan, hogy majdnem vízszintesig dönthető, kb. 10 fokban hajlik. Én is úgy tudom 6 hónapos kortól ajánlják, de a biztonsági öve a legkisebbre állítva már jó rá és jól is érzi benne magát, szóval én ebben engedményt tette. Gratula a forduláshoz!

Vicuska! Bennek is jön a foga és én vettem ilyen dentinox nevű szert, mikor indokolatlanul ordít be szoktam kenni vele az ínyét, ami azt jelenti, hogy egy borsónyi mennyiséget elszopogat a és akkor abbahagyja az ordítást. Én sem mindig tudom mi baja, de néha ez is bejön.

Mamm! Bíztassuk egymást szoptatás ügyben! Nekem minden nap eszembe jutott eddig, hogy vajon meddig lesz elég a tej, de nagyon elszánt vagyok. Lehet, hogy néha éhesebb a a nagyétkű fiam, de olyankor gyakrabban van cicin. y+ szerintem nagyon fontos az éjszakai szoptatás, nekem akkor ingadozott nagyon mikor átaludta az éjszakát (1,5-től 4 hónapos koráig) most 2-szer kel éjjel és sokkal egyenletesebb a "hozam". Nem is tudom minek kéne történnie, hogy adjak neki mást is. Nekem meggyőződésem, hogy a legjobb ha tényleg nem kap semmi mást féléves koráig csak tejet (vagy tápszert) és a szemem előtt a május 19 lebeg, amikor betölti a félévet. Szóval ne add föl te se! :)

és végül pár kép csak úgy :)
Kép Kép Kép
gombahölgy

Lippa drága Boldog szülinapot, és a csajok gyönyörűek együtt!!! :lol:

Gomba Benedek zabálnivaló. :) Édes kis husi ahogy tömi be a kezét. :) Szép család vagytok!

Luki néni Bibarci az álompárról közöskép? :) Had lássuk a bontakozó szerelmet. :)

Gabicsibe mindehol jó, de legjobb otthon. :)

Zsókuci puszillak, remélem már nem fáj annyira a fogad.

Születés Hete május 4-től 11-ig tart, és 49 településen több mint 900 eseményt foglal magába.

http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=45

A Születés Hete egy olyan alkalom, amikor az ország sok településén, Budapest sok kerületében egy hétig az érdeklődők könnyen megtalálhatják azokat az információkat, előadókat, beszélgetőpartnereket, filmeket, kiadványokat, amelyek segíthetnek tájékozódni a várandóssággal, szüléssel, születéssel kapcsolatban.

Anyukák még még képeket a babákról!!! :lol:

chesti

Kép Az én "jamaicai bobcsapatom"

Apánk nincs beszívva, csak hülyén sikerült a kép :lol:

jucicuki

Juci

csúcscuki a fotó!!!! :lol:

Gomba

Nagyon szép Beni,az uccsó kép a kedvencem :D Amúgy még mindig tiszta apja :D
Akkor kipróbálom a sportkocsit,csak azért nem mertem,mert mi tudod,Falatkák vagyunk..... :oops: :oops: :lol: :lol: :P :P
Hozzátápit én is most kezdem majd a napokban.

Chesti

nagyon rég nem találkozott már az álompár,azért nincs közös fotó :roll: De pár nap múlva kaptok :wink:

Lányok

megint kérdésem lenne,hátha tájékozottak vagytok ismerős körben....... :roll:
Falatkának egy hónappal ezelőtt egy héten át minden székletében volt egy kis vér :( .A Sote Gyermekklinikán vettek vért hogy kiderítsék hátha tejfehérjeallergia,azóta nem ehetek tejterméket.Na most egy hónap után meglett az eredmény,ami negatív,de állítólag csak a súlyos eseteket lehet a bébiknél kimutatni,mert ellenanyagot néznek,tök felesleges volt az egész :roll: Két napja megint volt vér egyszer,meg egy hete is,hát olyan szomorka vagyok.A doki persze(kár volt előre fizetni :evil: )közölte hogy ez van,továbbra se egyek tejterméket.Na,szóval nincs megoldva a helyzet egy cseppet sem,nincs vmi okos tanácsotok??? :roll: :roll: :roll:

Kép
lukrécia

Sziasztok :)

Gabi, örülök, hogy azért jól telt a wellnessezés... az alvást leszámítva. Most viszont pótold be, mert hamarosan nem nagyon fogunk aludni ;)

Zuzmó, nekem is szokott időnként gyomorégésem lenni, de nem vészes. Talán azért nem, mert eléggé lent hordom a hasam, nem nyomja a gyomromat a méhem. Cserébe csillagokat látok, annyira fáj a hólyagom, van, hogy 10 percenként rohanok pisilni, ha úgy helyezkedik a baba.

Zsókuci, jobb már a fogad helye?

Még valamikor a második trimeszter elején voltam egy sztk-s szemésznél, aki minden pupillatágítás nélkül, kb. 5 perces vizsgálat után megnyugtatott, hogy szülhetek hüvelyi úton, nem gáz, hogy totál deformált a szemem a -6,5-es rövidlátás miatt. Hálistennek azt is mondta, hogy azért a terhesség vége felé érdemes megismételni a vizsgálatot.

A második vizsgálaton tegnap voltam, de ezúttal egy szemész főorvosnál, aki kitágította a pupillámat, és szemenként kb. negyedóráig nézegetett; aztán elkezdte diktálni az asszisztensnek a véleményt, én meg majd' elájultam: a retinám több helyen el van vékonyodva, tropa az egész... A végén persze az ítélet is megszületett: csak császárral szülhetek, és igyekezzek életem során elkerülni a küzdősportokat és úgy általában mindent, ami során megüthetem a szemem.

Most kicsit nekibúsúltam, annyira szerettem volna hüvelyi szülést :cry: Tudom, hogy itt a topicon sok császáros van, jelentkezne nálam valaki, aki a Jánosban esett át ezen, és kérdezhetnék tőle priviben? Most teljesen össze vagyok zavarodva, semmit nem tudok az egészről, így most hogy szüljek? :) Előre is köszönöm a segítséget!

Kép
elan

Bibar,
Igen, megpróbálok kitartani, remélem sikerül is! :wink:

Lippa,
A csajok továbbra is tündériek!
Ja, amúgy a talis videóban az utolsó képkockák nekem is nagy kedvenceim! :wink:

Zuzmó,
Gyomorégésem nekem is szokott lenni néha, bár nem annyira vészes, mint ahogy nálad. Nekem általában 1-2 óra alatt el is múlik gyógyszer nélkül.

Gabi,
Na örülök, hogy azért nem volt rossz a kikapcsolódás! De talán most már tényleg otthon a legjobb! :D

Gomba,
De aranyosak vagytok együtt! :D

Juci,
Hát ez a fotó csúcs! :lol:

Elan,
Sajnálom ezt a szem dolgot, és hogy emiatt valószínű császár kell. A dokiddal beszéltél már erről? Vagy pont ő küldött kivizsgálásra ez ügyben?
Amúgy pont ma van a szülésfelkészítő tanfolyam a Jánosban 17.00-től, és a császár lesz a téma! Ha van kedved, gyere el! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, ma délután megyek a dokihoz, de amúgy igen, ő küldött szemészhez... Viszont emiatt nem tudom, odaérek-e a szülésfelkészítőre, nagyon fogok igyekezni! Szoktatok Gabival jegyzetelni? Ha lecsúsznék róla, megírnád majd, hogy miket mondtak?

Kép
elan

Chesti továbbra is gyönyörűséges Lencsilány!Köszönöm a köszöntést!

Luki gratulálok a forgáshoz!Szerintem is utazhat már Falatka a sport részben,csak ne ültesd fel teljesen.Kakis témában,sajnos nem tudok tanácsot adni :( ,de remélem megoldódik a helyzet hamarosan.

Gomba Benedek is csodaszép,vidám,kiegyensúlyozott Baba!

Juci nagyon jó a kép!Már az olimpiára készültök :wink: ?

Elan sajnálom,hogy így alakult még jó,hogy elmentél kontrollra! Ha szívesen kikérnéd estleg egy harmadik szemész véleményét is szólj,mert van egy pár szemész ismerősöm!

Vicuska,Rebe köszi aranyosak Vagytok szerintem is nagyon ügyesen összevágta Chesti az utolsó kockákat(na meg persze az egész klippet)!

Nekünk jó car napunk volt tegnap,Lillának 2x is felment 40° fölé a láza és csak fél órai hűtőfürdővel sikerült levinni,megszakadt érte a szívem :cry: .Petra nagyon édes volt amikor este lázrózsás arcocskával,bágyadtan üldögélt Lillci az ölemben odajött,megsimogatta a fejét és azt mondta,hogy "Lilla gyógyulj meg jó",azt hittem megzabálom :P .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lukrécia!

Dorkának Klebsiella fertőzése volt, amitt volt véres széklet. Küldtek mintát székletből ANTSZ-be?
Ha nem szerintem csináltasd meg a gyerekorvosoddal, ilyen bélfertőzés is okozhat vérzést.
Nekünk is mondták a tejallergiát is, de amint kiürült a kórokozó, nálunk megszűnt a vérzés.

Puszi!

Judit

Lippa!

Édesek a csajok, jobbulást Lillusnak, neked utólag boldogságos szülinapot!
Pekinget még kihagyjuk, majd a következőre :lol:

jucicuki

Luki, mi is sportban nyomulunk és a korrigált korunk azonos Falatéval, szóval szerintem nyugodtan.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Lippa, millió gyógypuszi Lillának!

Luki, nálunk ilyen nem volt de én is úgy tudom allergia miatt lehet.

Gomba,
vettünk mi is ebből a kenegetős dologból de Ramikánál nem jött be. Ma éjjel is gázos volt, 21 órakor elaludt, cici 23 órakor, 2.30-kor, 4.30-kor, 6-kor. Bevallom bepróbálkoztam a cumival. 10 percig jó is volt, Rami a kis tenyerével tartotta a szájában, aztán kiköpte és követelte a cicit. Hiába, neki ez a mindenség! :D

Kép

vicuska2007

Juci
Szupi a kép :D

Lippa
Sajnálom,hogy ilyen carul van Lilla,reméljük Petra kimarad belőle!

Elan
Sajnálom ezt a szem dolgot,de jó hogy most derült ki!Igy legalább nem lesz gond a szemeddel!Tényleg jó lenne ha oda érnél ma,de amúgy azt mondják el ami neked is megvan és csak pár dologgal egészítik ki!De ha mégsem érnél oda és lesz valami különleges akkor beszámolunk róla!!

Luki
Hát ez gáz!Itt orvosok válaszolnak erre a problémára,hátha segít valamit
http://www.babanet.hu/faq/gasztro18.php
gabicsibe

Lippa,
Jobbulást Lillának!

Elan,
Nyugi, tényleg úgy van ahogy Gabi írta, csak nagyon minimális plusz info volt a múltkor is a jegyzethez képest!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti
gyönyörüüüü Lencsilány :wink: :wink: :wink: álompár csütörtökön randizik,majd szétfotózzuk őket :wink: :wink:

Elan
nekem is csaszim volt,sajnálom hogy ilyen állapotban van a szemed,de a lényeg hogy ne erőltesd :oops: :oops:

Lippa
jobbulást a picúrnak,nagyon édesek mint mindig :wink: :wink:

Vicuska
a cici a legjobb gyógyir nálunk is mindenre,annyira édesek ahogy azon megnyugszanak :wink: :wink: kitartás neked :wink: :wink:

Lukikám
holnap hivlak és csütörtökön Oli család felvonul végre :lol: :lol: :lol:

Zsókuci
hogy van a fogad és a szurik helye????

bibar

Sziasztok!!

LIPPA:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT TŐLÜNK IS!!A lányoknak jobbulást!!

Juci:Ti már teljesen meggyógyultatok?

Raminak gyógyvirág, vicuska nálunk is cici a gyógyír szinte mindenre!És ez nekem annyira jó érzés!Amikor hüppögve szépen megnyugszik és csak a kortyolást hallani,vagy a cumizást látni...persze hátránya is van,ha egész éjjel a cicin lóg....fáj a mellbimbóm és másnap kevesebb a tejcsi...

Mi tegnap a 4 hós oltáson voltunk.Kis tömör gyönyör a fiam: 6900g 60,5cm.Délutánra extra nyűgi lett,minden ok nélkül úgy elkezdett zokogni,hogy csak a cici nyugtatt meg. :cry:
Hétvégén anyósoméknál voltunk, szülinapoztunk.
PÁr kép:
Ja, én is beállok az új tickeresek közé!Igaz azóta készült már jobb kép is Botondról....

Kép A nagy unokatesóimmal vagyok:)

Kép szeretnek engem

Kép Megnéztük,hogy halad Apa a házunkkal

Kép utazunk

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka, tetszik, ahogy Botond az első képen belenéz a kamerába! :lol: Nagyon jó fej!!

Én is rakok párat.
Rami nem nagyon komázza az etetőszéket.. :lol: Kép Kép így kukkol engem ha a gépnél ülök :) Kép ügyes ám ő, csak hamar elfárad..:)

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok!
Hát tegnap bepötyögtem este 11 –re a kisregényemet és naná, hogy elszállt. Kicsit voltam csak ideges! Úgyhogy most megírogattam előre és most bemásoltam.

Nálunk most az éjszakák kb. 1 hete nagyon rosszak, az eddigi elviselhető után. Ami azt jelenti, hogy 1x-2x felsírt, de nem ébredt fel. De most 1 hete Krisztikém nagyon szenved, annyira sajnálom! Dobálja magát, csapkodja a matracot. Nem tudd visszaaludni órákon keresztül, csak a fájdalomcsillapító után. Szóval nem túl sokat alszunk. A 10 fogacskája mellett most 2 rágófog mellett a 4 szemfog is be van durranva, az egyik picit már ki is bújt. Engem csak az vígasztal, hogy ha ez a 6 fogacska kibújik, akkor már csak a hátsó 4 rágó van hátra. Állítólag azok 2 éves kor körül jönnek. Szóval akkor lesz egy kis nyugi, ha mind igaz.
És sajnos bekaptunk egy kis vírust is. Ma éjjel nagyon sokat köhögött is nagyon csúnyán és persze hőemelkedés is volt, de az nem volt magas. Szóval ma dokinéni és gyógyszerek. Így most a fogacska mellet még ez is kínozza Tündéremet.
Remélem meggyógyul a Drága, mert pénteken Veszprémbe szeretnénk menni hosszúhétvégézni.

Én meg kicsit túlzásba vittem a futást, pedig annyira jól ment. Csak gondolom a túlsúly, a sok kihagyás és az őrült iram nem tett jót neki. A térdemet alig bírom hajlítani. Izgi megmászni és lemenni a 3. emeletről, és a gyereke után futkározásról ne is beszéljek. Minden lépés fájdalom. Már 1 hete pihentetem, de nem javul sajnos. Úgy érzem, én sem úszom meg a dokit.

Vicuska
Tuti a fogacskája! Kriszti is ugyanezt csinálja! Kitartást Nektek is!
Rami még mindig gyönyörű és úgy látom, nagyon ügyi is!

Zsókuci
Hogy vagy? Remélem már jobban? Gyógyulj! Én tudom ám, hogy vége az egésznek és Makk Marci leszel!

Rebe
Pihenj sokat! Most az a lényeg, hogy a pocaklakk minél tovább bent maradjanak! Meglátod, hogy ha megszületnek, akkor fog ám igazán szaladni csak az idő. Tavaly ilyenkor Krisztit még a kezünkben ringattuk, most meg szalad ezerrel. Nem hiszem el!

Bibar
Oli nagyon kis férfias súllyal rendelkezik! Nagyon vagány a kendőjében!

Lippa
Jobbulást Lillának! Mennek a gyógypuszik!
A lányok a képen édesek, mint mindig!

Ballagyo
Jobbulást Nektek! Jó, hogy minden rendben van és túlvagytok a kórházon!

Jucicuki
A számítógép előtti és a bobos kép nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!! Tündériek a lánykák!
Húsit én csak maszek hentesnél veszek. Nagyáruházban magunknak sem nagyon veszek, amit a hírekben látni lehet alapon…
Szerintem kezdetben elég nedves pelenkával törölgetni a fogacskákat. Majd később fogkefével.
Meggyógyultatok már teljesen?

Tényleg Lányok, ti raktok fogkrémet a fogkefére? Vagy addig amíg nem tudnak köpni a gyerkőcök elég a vizes fogkefe, hogy a szokás kialakuljon? Mi most csak vizessel sikáljuk ill. ő is sikálgat. Ti hogy csináljátok?

Gabicsibe
Esküszöm, hogy a mi utolsó kettesben töltött hosszúhétvégénk pont így telt. Mi Sopronban voltunk. Most nosztalgiázok egy kicsit, hogy milyen is volt még kettecskén Apával…

Gombacsalád
Hát a videó és a képek az úszásról fantasztikus! Mi is többször megnéztük. Nagyon ügyi kisfiatok van!
Komolyan mondom a szopival kapcsolatban, mintha magamat hallanám! Én is mindig a 6 hónapig imádkoztam, aztán 14 hónapig szopizott Krisztike. Szóval nyugi, jól csinálod! Az éjszakai szoptatás nálunk is sokat lendített a mennyiségen. De nálunk ezzel nem volt gond, mert Kriszti igényelte majdnem 10 hónapos koráig.

Kriszta
Én is jártam szülésfelkészítőre. Nagyon izgi tudott lenni! Néha úgy éreztem mindjárt megszülök!

Benszi
Annyira édes, vigyoriak a gyerekeid! A kedvencem a répás-maszatos és a lesben állós.
A kaki a főzitől, gyümitől tényleg nagyon megváltozik, olyan felnőttes lesz. Apa azóta nem nagyon bírja.

Mamm
Zsófi csodaszép!

Fiona
Nálunk is a Vanish szappan vált be.
A sárgarépát, sütőtököt nekünk is hetente max 2X javasolták.
Én lefejt v fagyasztott anyatejjel ízesítettem, mert attól édeskés lett a főzi. Nem tudsz vkitől kérni. Én oda adtam másnak, amikor a fagyasztóból már folyt kis és nem tudtam volna vele már mit csinálni.
Pár hónap múlva meg már zöldfűszerekkel is tudsz majd ízesíteni.
Szerintem ne vegyetek új babakocsit! Nekünk ugyan ez a típus van és nagyon bevált. Nem sokára hasra fog fordulni Bence és akkor állandóan hason szeretne lenni. Na Te ekkor lecsatolod a babakocsi elejét, hasra rakod bele és a hálón át mindent körpanorámában látni fog. Imádni fogja! Krisztikénél ez nagyon működött!

Sharon
Dóra nagyon cuki, nagyon jó a hajacskája!

Rékaróka
A fekete-fehér kép gyönyörű! Jobbulást Nektek!
A mi dokinénik 1 év alatt gyógyszertári napozót javasolt, ezt ő írta fel. Mi ezt használtuk tavaly és jó volt!
Botond zabálnivaló!

Estrella
Dóra olyan édes, megzabálom!
Nekünk is volt ilyen, hogy a szopi időtartama változott. Először 30-50 perc között szopizott, majd később 5-10 perc alatt letudta. Tuti, hogy ügyesebb és erősebb lett!

Lukrécia
6 hónapos kórtól meg lehet picit emelni a babakocsit, de ültetni csak akkor szabad, ha már magától felül. Vagy ami nálunk bevált a hason fekvés és úgy nézelődés. Én kivártam, amíg felült 7 és fél hónaposan, addig hason volt a babakocsiba. Háton nem is erőltettem a dolgot, mert 5 perc után hisztike volt, hogy nem lát semmit.
Gratulálok a forduláshoz!
Ajánlom figyelmedbe a Csepű, lapu, gongyola című könyvet is.

Chesti
Lencsi nagyon nőcis! Imádom!
Nálunk a 15 hónapos oltásnál csak pici nyűgi volt. Holnap lesz 3 hete, hogy megkapta Krisztibaba, szóval úgy néz ki megúsztuk. Remélem Ti is!

Zuzmó
Örülök, hogy szépül az otthonotok!
Nagyon jól bírod, nem vagy semmi! Néha belegondolok, hogy ha most Kriszti mellett én éppen bálna állapotban lennék, nem nagyon bírnám.
Ha vigaszt én nagyon küzdöttem a savval végig! Mondjuk biztos azért is, mert alapból nem záródik jól a gyomorszájam és volt már gyomorhurutom, tükrözésem és egyéb kellemes dolgok.
Én csak magasra párnázva tudtam aludni valamennyit, de a végén már annyi párna volt a fejem ill. a hátam alatt, hogy szinte csak ülve tudtam aludni. Azon röhögtem, hogy annyi Rennit ettem meg, hogy simán lehettem volna a reklámarcuk. Persze csak max 1 óráz hatott a drága. Ami még jó volt, ezt a dokim javasolta ez az Optacid nevű granulátum, vízben kell feloldani. Próbáld ki, hát ha segít, recept nélkül lehet venni. A ráadás az volt amikor Krisztike a 34. hétre farfekvésbe fordult. A kisfejével nyomta a gyomromat folyamatosan. Szóval én nem a terhesség elején, hanem a végén hánytam állandóan. Csak nagy pocival elég nehéz volt hajolni és időben eljutni a wc-re, volt 1-2 balesetem…Kitartás!

Elan
Ne legyél elkenődve! Tényleg sok császáros van, többek között mi is (lábtartásos farfekvés miatt).Pedig apával még közös szülésfelkészítőre is jártunk, vajúdási pózok stb., szóval készültem rá ezerrel, de hát másként alakult. Én csak azt tudom mondani, hogy Krisztina születés „így is” fantasztikus élmény volt, még most is, ahogy ezt leírom bekönnyezek…A lényeg tudod, hogy az, hogy a Babával és Veled minden rendben legyen!

Majd még dobok később pár képet!

Kép

Kép
motné

Lányok

köszi mindenkinek a sportkocsis tanácsot,holnap kipróbáljuk :D

Jucikám

hááát a korrigált korotok azonos Falatéval,de nekünk is van ám korrigált korunk,dec 10 :wink: :lol: azért holnap sportozunk :wink: majd beszámolok
Kaki ügyben köszi az infót,a legközelebbi véres kakit odaadom a dokinknak,ha pont itthon leszünk és nem Óváron.... :roll:

Gabi

neked külön köszi hogy utánanéztél a problémámnak,nagyon jól esik :D mindjárt el is olvasom,nagyon köszönöm,tündér vagy!

Vicuska

Rami továbbra is nagyon szép :D Hú,ezt a fog-dolgot nem várom :shock:

Motné

Krisztina hercegnőnek jobbulást :?

Lippa

jaj szörnyű lehet ez a láz dolog,szívem szakadna!Édes lehetett Petra. :P

Bibarkám

Csóközön. :P Már elkezdtem a takarítást hogy a végére érjek.... :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Dobok pár képet Krisztina királynőről.

Játszóterezés:
Kép

Kép

Kép

A babatalin:
Kép

Kép

Kép

Kép
motné

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... OTbSfBDt0Y

Már mindenki jól van nálunk :lol:

Judit

jucicuki

Lukikám
hááát legyen is szép rend :P :P :P

Motné
köszi :lol: :lol: :lol: nagyon jók a képek :lol: :lol: szegényke,remélem hamar túllesztek rajta :oops: :oops:

Vicuska,Réka
nagyon szépek a bébik :wink: :wink:

szaladok fürdetni mert hiszti van :shock: :shock:

bibar

Köszi lányok a megnyugtató szavakat! Közben beszélgettem egy barátnőmmel, aki másfél éve szült császárral, voltam a dokimnál, sőt, a szülésfelkészítőt is megjártuk.

Rebe, nagyon sajnálom, hogy nem értél oda, de bőszen jegyzeteltem, mindjárt küldöm a privit!

Gabi, nagyon örültem, hogy találkoztunk végre! ;)

Kép
elan

Elan,
Jaj, én is nagyon sajnálom! :( Egyszerűen nem tudom mi volt a városban, de haladni azt nem lehetett, állt az egész. Kb. 3/4 órát késtem volna, az meg már nagyon sok. Így inkább visszafordultam, így is majd másfél óra alatt értem haza. Gondolhatod milyen mérges voltam! :twisted: Pedig pont ez a rész nagyon érdekelt, mert hát egyenlőre nálam is a császár van kilátásban!
A pü-t megkaptam, és nagyon köszönöm! :) Minden info nagyon hasznos!

Lányok,
Aranyosak a gyerkőcök!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zuzmó - Nekem is fájt a csipő csontom, mostanában szoptatás párnám alszom és azóta nagyon jó, esetleg próbáld ki. Szerencsére a gyomorégés elkerül, viszont néha úgy érzem, mint ha nem kapnék levegőt, olyankor mély lélegzeteket veszek és az segit, de nagyon rossz amikor éjjel jön rám. A bal oldalon én se nagyon tudok aludni, mert ahogy átfordulok, egyből elkezd nyomni.

Elan - a pisilés nekem is szörnyű, szintén van hogy 10 percenkét rohanok, de úgy hogy mindjárt bepisilek, ha nem érek oda pár másodperc alatt. Hirtelen jön a nyomás lefelé, és akkor végem van.
Sajnálom a szem dolgot, de az a lényeg, hogy Neked és a babának semmi baja ne legyen szülés alatt.

Rebe - azért vigyázzál nagyon a költözésnél, ne hogy cipekedjél, Te csak irányitsad az embereket, úgye nem ketten csináljátok?

Mi se fogunk hétvégén unatkozni, két szobába kicseréljük a szoba ajtót, majd az egyik szobát teljesen felújítjuk, vagy is én csak a főzést csinálom, a fiúk dolgoznak.
Ma voltam orvosnál, most már fejjel lefele van Eszter, bal oldalon volt a popoja, a jobb oldalon a végtagjai. Férjem teljesen el volt ájulva az ultrahangon, nagyon tetszett Neki Eszter.
Álmomban már szültem éjjel, nagyon jó, könnyű szülés volt, remélem az életben is ilyen lesz.
Olyan furcsa, hogy lassan itt a szülés ideje, de már nagyon várom is.
toldikrisztina

Hello Kriszti!
Látom az angyalkád kislány lesz!Biztos nagyon örültök! :lol: :lol: :lol:
Nekünk is lányaink lesznek,de sajna elég rosszul fekszenek,most császármetszés a helyzet!
Veletek minden oké volt?Jól vagy?
Én 17kg-ot híztam,és 113cm a hasam,eddig!De még nincs vége,jó lenne még egy hónapot kibírni!
Ide csak most néztem be,az ikrest szoktam olvasgatni,de nem írok mert nem nagyon jó ülni sokáig!Puszi nektek,vigyázz magatokra!

Kép
gina25

MOtné, köszi választ, fog ügyben, Ati is azt mondja, túlkomplikálom a dolgokat :oops:
Jól vagyunk már teljesen.

Lányok!

Lilike elég rossz alvó lett, mióta beindult a mozgásfejlődése és helyet tud változtatni. Ma is háromkor már beszélgetett és mikor bementem hozzá, úgy megörült és nyújtotta a kis kezecskéit, hogy vegyem ki és menjük játszani. Sosem sírva ébered, általában arra kelek fel, hogy mocorog, v. beszélget. Azt olvastam, hogy ez ebben a korban, fejlődési szakaszban normális. Mennyire jött ez nálatok elő?
Én ilyenkor nem veszem fel, kap cumit, simogatom kicsit, megbeszéljük, hogy még aludni kell és otthagyom. Általában visszaalszik egy kis dünnyögés után. Néha olyan rossz érzéssel hagyom ott, de mégsem állhatok neki hajnali háromkor játszani vele. Cicit ugye nem fogadja már el, tápizni nem akarok hajnalban, meg nem is szeretném visszaszoktatni az éjszakai evésre. Szerintem nem is az éhség a baja...Valakinek :idea: ?

Május 10-én megyünk esküvőre, tegnap a csajokkal vettünk nekik anyagot, ma visszük anyóshoz és édes kis rucit álmodtam meg nekik :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Vagyok ám,csak mindkettő kölöknek bedurrant a felső ínye.Balunak angyon durván!Napi 3x lidocainos ecsetelés!Étvágyuk nincs és sírnak,mint állat,annyira fáj nekik!El sem hisztitek,Dórám feltérdelt!Azt hittem elájulok,amint megláttam.Ez egy nem egyszerű csaj,tegnap volt a doki néni és mondta,hogy kössem fel a gatyám vele kapcsolatban!
A legújabb már két hete,hogy átölelnek,d efőként Balu és elkezdik harapni,szívni az arcom ahol érik és közben kúsznak feljebb és szorítják az arcom a kis kezükkel!
Annyira édesek ilyenkor!Közben meg hörögnek hozz elégetten!
Tegnap megkapták a ROTA második oltást+a tüdőgyuszi oltás első felét!Jól viselték!Szombaton megint megyünk úszni,már alig várom.Mióta voltunk,Dórival nem lehet bírni a fürdetésnél annyira szereti a vizet!
Mindenkinek köszönöm a skacok dícséretét!

Bibarka!
Nagyon jó a sapkás kép!Szép izmos karod lesz mire járni fog Oli úr!

Luki!
SAjnálom ezt a véres kakit!Boldog fél évességet nektek!Gratulálok a megforduláshoz!

Vicuska!
Édes Rami!Szerintem a foga miatt kel fel éjjelente!Nekünk a doki néni azt mondta estére ilyenkor mehet egy kis Nurophen,mert az fájdalomcsillapító is egyben és bejött!

Fiona!
Édes a bébikéd!

Gomba!
Annyira helyesek és kiegyensúlyozottak vagytok!Jók a fürdős képek!Igen megkaptam és köszönöm a mélt,de válaszoltam is,csak akkor valószínű nem ment át!Bocsi és mégegyszer köszönöm.Jók lettek nagyon!

Zsókuci!
Fogad helye hogyan van?A táblában csak 5 hónaposak vagyunk és nem 6.Kijavítanád?Köszike!

Mammm!
Köszönöm már teljesen jó a füle Balunak,ezért is merünk elmenni megint úszni!Zsófi gyönyörű!Annyira jók a fekete-fehér képek!Visszajelöltelek,köszi,hogy bejelöltél!

Lippa!
Itt is boldog szülinapot!Sajnálom,hogy lilla beteg.Jobbulás puszit küldök neki!Petra milyen helyes lehetett ahogy vigasztalta!
Jó a kép róluk!

Juci!
Édesek apával!De jó neked,hogy Ati otthon ebédel mindig!Az enyém apu elmegy reggel 7-kor és este 7kor jön haza!

Chesti!
Édes a fejpántos Niki!

Zuzmo!
Hát a terhesség csodákra képes szerelem terén!Bár mindig terhes lenne az ember lánya :oops: :lol:

Toldikriszti!
Gratulálok a fejjel lefelé beálláshoz!

Rékaróka!
Édes Kiskakukk!Szép súlya van!

Gabicsibe!
Irigy a wellnes miatt,de jó,hogy jól éreztétek azért magatokat !

Motné!
Édes Kriszti!Anyám mennyi fog egyszerre!Jobbulást nektek!Futkározunk?Ennyi fölös enerdzsis van?Ja és beszéltem Matyi Atyával és vasárnap talizunk vele mise után!

Elan!
Sajnálom a csaszit,de ne aggódj nem vészes.Haskötőt vigyél magaddal és ne emeld fel a fejed min.12 órán keresztül,csak jobbra vagy balra!Majd írok még csak nyűgnek a kölkök!
Vendég

Benszikém
szegénykéim :cry: :cry: ez a fogzás borzalmas :cry: :cry: de édesek lehetnek ahogy csimpaszkodnak beléd :wink: Dóri olyan sajtkukac mint te vagy,a kilókkal nem lesz gondod,rohangálhatsz majd utánuk :lol: :lol:

most én nosztalgiázom egy kicsit :lol: :lol: ma 1 éve hogy volt a leszivásom :wink: :wink: annyira régnek tünik,most már itt van az én kis szerelmem :wink: :wink: már most mennék vissza kistesóért :wink: :wink:

bibar

Rebe
Vigyázz magadra a költözésnél!Tali jövőhét kedden?És ha van még kérdésed a csaszival kapcsolatban akkor felteheted.

Elan
Én is örültem a talinak :D

Motné
Nagyon édes Krisztina,igazi kiscsaj ebben a kendőben :D

Bibar
Nem lenne ez egy kicsit korán :wink: Habár Botikámnak kismennyasszony kellenne :lol:

Toldikriszta
Én is sokszor megálmodtam a szülést és mindig jó élményként éltem át!Lehet ezért nem félek (Még) tőle?Engem sokkal jobban aggaszt az itthon lét(tudom butaság)

Gomba
Szupi a vizalatti kép :D

Vicuska
Ramika pedig továbbra is nagyon szépséges :D

Réka
Boti is nagyon édi :D
gabicsibe

Benszi, köszi a tippet!

A haskötőt már mások is ajánlották, szerintetek hol és milyen márkájút érdemes venni? És a méret? Hiszen fogalmam sincs, hogyan fogok kinézni szülés után...

Kép
elan

Sziasztok!
Elan:még jó,hogy visszamentél kontrollra!A lányeg,hogy minden rendben legyen!Azért ez a retina dolog eléggé ilyesztő...lehet vele valami csinálni??

Benszi:kitartás hátha gyorsan kibújnak a fránya fogacskák.Remélem mi még egy jódarabig nem látunk egy fogat se!

Juci:édes lehet Lili, Botond is játszott ilyt, csak épp ő 3-5 ig kurjantgatott és beszélt hozzánk, majd kidőlt él aludt még 3 órát.

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibarka!
Már második?Bár igaz a mondás:Bátor ember templomban is fingik!Bocsi :oops: :lol:

Elan!Gyógyászati segédeszközboltban vette az uram és ezt használják a sportolók is izzasztó fogyiövnek.A Jánosban vette a nőgyógyászati épülettel szemben.

Réka!
hát már jó lenne,ha kijönne a foguk,nagyon piros és nagyon duzzadt mindkettőnek felül.Balué valószínű hamarabb kibújik!

Sajna Dórim reggel 39 fokos lázzal kűzdött az oltás miatt,de Germicid kúp segített.Mostmár csak hőemelkedése van és evett is 75ml-t!Változatosság kedvéért Balu is hőemelkedéses lett!
De itt van anyu és segít sokat ma!
Majd jövök még ha tudok.Most kinn alszanak a levegőn a teraszon.
Vendég

Benszi, köszi, akkor veszek én is, ha megyek CTG-re.

Réka, sajnos a retina elvékonyodása együttjár a magas dioptriával. Nekem -6,5 a szemem eredetileg, tehát a szemgolyóm nem gömbölyű, hanem erősen deformált. Ez okozza azt, hogy az ideghártya vagy retina helyenként nagyon vékony lesz. 4 éve volt egy lézeres szemműtétem, de az csak a szaruhártya fénytörési hibáit javította ki tökéletesre (most jobban látok, mint egy normális halandó :), a szem többi részén természetesen nem javított.

Kép
elan

Benszikém
nem vagy normális az tuti :lol: :lol: :lol: :lol: azért nem fogok visszarohanni most,ugy tervezzük hogy jövö február tájékán megyünk a fagyikért :wink: :wink: te letudtad egyből a kettőt,igy már nem kell menned,de én akarok még egyet :lol: :lol: és háááát tudod multkor megbeszéltük telefonon hogy ilyen házasélet mellett esetleg szeplőtlen fogantatással biztos összejön :P :P :P
szegény Dóri :oops: :oops: no és Balu,remélem elmúlik hamar :oops: :oops: pusszantalak :lol:

bibar

Bibarka!Vagy hívjalak inkább Szűz Máriának? :lol:

A házasélet mint olyan az elég gyorsan elfelejtődik két kölökkel.Hát egy bébivel is az tuti!Ezt hívják túlélőtábornak! :lol:
Néha én is elgondolkodom még egyen,de ha ránézek a sajtkukac lányomra,aonnal észbe kapok,hogy nem kell!
Vendég

Sziasztok!

Bibar!mi még fagyikért se mehetünk vissza,így nem tudom mikor lesz tesó...de mi is kb.egy év múlvára tervezzük...bár ha belegondolok,hogy Botond is 1,5év múlva lett,már most el kéne kezdeni...de jelen pillanatban max. a szűznemzést tudnám választani.

!Fene vinné el ezt a retina vékonyodást!!

Kép Ma is jó a kedvem!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Benszikém
hivhatsz úgy is :lol: :lol: hát kettő mellett én sem mennék :lol: :lol: a túlélö tábornak meg majd csak vége lesz férjeink örömére :wink: :wink:

Rékaróka
akkor te is csatlakozol... :wink: :wink: annyira cuki ez a fiú,nagyon jó a kedve tényleg :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukikám
már csak 1-et kell aludnod nélkülem :lol: :lol:

bibar

Na,jól kezdődik ez az oldal,Bibar és Szűz Mária egy soron... :shock: :shock: :lol: :lol

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?