Sziasztok!
Vagyok ám,csak mindkettő kölöknek bedurrant a felső ínye.Balunak angyon durván!Napi 3x lidocainos ecsetelés!Étvágyuk nincs és sírnak,mint állat,annyira fáj nekik!El sem hisztitek,Dórám feltérdelt!Azt hittem elájulok,amint megláttam.Ez egy nem egyszerű csaj,tegnap volt a doki néni és mondta,hogy kössem fel a gatyám vele kapcsolatban!
A legújabb már két hete,hogy átölelnek,d efőként Balu és elkezdik harapni,szívni az arcom ahol érik és közben kúsznak feljebb és szorítják az arcom a kis kezükkel!
Annyira édesek ilyenkor!Közben meg hörögnek hozz elégetten!
Tegnap megkapták a ROTA második oltást+a tüdőgyuszi oltás első felét!Jól viselték!Szombaton megint megyünk úszni,már alig várom.Mióta voltunk,Dórival nem lehet bírni a fürdetésnél annyira szereti a vizet!
Mindenkinek köszönöm a skacok dícséretét!
Bibarka!
Nagyon jó a sapkás kép!Szép izmos karod lesz mire járni fog Oli úr!
Luki!
SAjnálom ezt a véres kakit!Boldog fél évességet nektek!Gratulálok a megforduláshoz!
Vicuska!
Édes Rami!Szerintem a foga miatt kel fel éjjelente!Nekünk a doki néni azt mondta estére ilyenkor mehet egy kis Nurophen,mert az fájdalomcsillapító is egyben és bejött!
Fiona!
Édes a bébikéd!
Gomba!
Annyira helyesek és kiegyensúlyozottak vagytok!Jók a fürdős képek!Igen megkaptam és köszönöm a mélt,de válaszoltam is,csak akkor valószínű nem ment át!Bocsi és mégegyszer köszönöm.Jók lettek nagyon!
Zsókuci!
Fogad helye hogyan van?A táblában csak 5 hónaposak vagyunk és nem 6.Kijavítanád?Köszike!
Mammm!
Köszönöm már teljesen jó a füle Balunak,ezért is merünk elmenni megint úszni!Zsófi gyönyörű!Annyira jók a fekete-fehér képek!Visszajelöltelek,köszi,hogy bejelöltél!
Lippa!
Itt is boldog szülinapot!Sajnálom,hogy lilla beteg.Jobbulás puszit küldök neki!Petra milyen helyes lehetett ahogy vigasztalta!
Jó a kép róluk!
Juci!
Édesek apával!De jó neked,hogy Ati otthon ebédel mindig!Az enyém apu elmegy reggel 7-kor és este 7kor jön haza!
Chesti!
Édes a fejpántos Niki!
Zuzmo!
Hát a terhesség csodákra képes szerelem terén!Bár mindig terhes lenne az ember lánya
Toldikriszti!
Gratulálok a fejjel lefelé beálláshoz!
Rékaróka!
Édes Kiskakukk!Szép súlya van!
Gabicsibe!
Irigy a wellnes miatt,de jó,hogy jól éreztétek azért magatokat !
Motné!
Édes Kriszti!Anyám mennyi fog egyszerre!Jobbulást nektek!Futkározunk?Ennyi fölös enerdzsis van?Ja és beszéltem Matyi Atyával és vasárnap talizunk vele mise után!
Elan!
Sajnálom a csaszit,de ne aggódj nem vészes.Haskötőt vigyél magaddal és ne emeld fel a fejed min.12 órán keresztül,csak jobbra vagy balra!Majd írok még csak nyűgnek a kölkök!