Hello Csajok!
Snufim, itt is (((((((((((((Snufi)))))))))))))))). Sajnálom, hogy nem a boldogságodban osztozhottam ott a klotyóban.
No majd legközelebb! HIdd el, tényleg egy kis pihi, meg egyéb elterelés, nyaralás után jön spontán az a babuci.
Mereszt! Veled mizu? Épp akkor jöttem le, amikor téged betoltak, így Harcika szerint pont elkerültelek! Mennyi?????
Baba, örülök, hogy veled is talizhattam.
Sannah, gratu a fogyáshoz! EZ kilóban mennyit jelent? Én most szerencsére stagnálok, nálam az a cél, hogy úgy tartsam a diétát, hogy közben nem fogyok. Mellesleg én azon csodálkozom, hogy nem hízok, mert ennyi kenyeret és szénhidrátot sosem ettem korábban!
Búbos! Neked mennyi lett az inzulinod, amire ezt mondta a doki a Mensben?
Rólunk: Szmatoma doki meginszeminált, kicsit még pecsételek, de ennyi.
Holnaptól 3x1 ultro.
Ilyet még nem csináltam, be kell állítanom a mobilom napi 3 csipogásra, mert ziher, hgy elfelejtek 3x dugni egy nap...
És szakmai kérdés: kicsit vesztettem a pozitivitásomból, mert Harcikával azt kalkulálgattuk, hogy a szombati pici barnázás és görcs, ovus fájás lehetett. Ha így van akkor viszont a hétfői inszem későn volt. Mivel szombaton itt aludt anyum is, kihagytuk a "bemelegítést"
, szóval most nagyon aggódok, hogy erről lemaradtunk. Szóval a kérdésem:
1. az ovus fájás lehet, hogy csak előjel és nem aznap reped meg a tüssző? a repiszurit, csak utána nyomtuk be, aznap este
2. ha van több tüsző is, akkor lehet, hogy egyik szombaton, másik vasárnap reped meg?
Na????
Ti annyi mindent megfigyeltetek már csajok, öntsetek már rám egy kis reményt!!!!!
Puszi:
Bartika