Syrynx: A Knorr meg Maggi 4 tányéros levesekre (merthogy főleg ezekre vagyok rákattanva) külön rá van írva, hogy nincs benne tartósítószer, csak a rossz hír, hogy van viszont benne siokminden más sz*r.
Igyekszem megoldani máshogy...
Zöldi: tudnál nekem olyan leves receptet írni, ami megvan negyed óra alatt? Ezt most komolyan kérdem, nem vagyok nagy szakács, és nekem tányleg jól jön most bármi gyorsan elkészíthető leves-ötlet!
Trombi, Aida: Ez szupcsi!
Sarmon: Asszem ki fogunk kísérletezni olyan "nyugdíjas"-pózt, bármit jelentsen is az...
Dius, Catherine: Nagyon sajnálom.
De fel a fejjel, a következő havi topic Rátok vár!
Idoru: Kitartás, mindjárt itt lesz az a nap!
Brigi: Hagyd rá a férjedre, neki ez hihetetlen öröm, hidd el, hisz tulajdonképpen kimarad mindenből, amit Te átélsz (még ha az olykor kellemtlen is), legalább hadd legyen mérhetetlenül büszke és boldog!
Én látom az enyémen, hogy annyira elkeseríti, hogy szenvedek, és nem tud segíteni...Én meg sajnálom, hogy ő szomorú azért, mert nem tud rajtam segíteni...ehhh, ördögi kör
!
Várjuk majd a híreket!
Mannababoca: Na, ügyes vagyok, mi?
Most az is megkívánja a zacskós levest, akinek ez eddig eszébe sem jutott...
Nem ez volt a szándékom...
Nálam sajna még mindig fennáll a dolog, literszám bírnám enni a leveseket...
Te is a Péterfybe jársz vérvételre? Amúgy nekem is ezt mondta a dokinéni pénteken: ő írhat nekem beutalót sima vérvételre meg vizeletre, de pl. ellenanyagra, meg vércsoportmeghatározásra, meg a többi speckó cuccra nem, így inkább nem ír egyikre sem, mert minek szúrassam meg magam kétszer. Úgyhogy ma megyek vissza a nődokihoz, hogy írjon ő mindenre, mert csak szakorvos írhat. (Állítólag valami rendelet van erre, bár a dokinő szerint ez alól is sokan kibújnak, pedig nem lenne szabad.)
Látom a vonalzód, szupcsi!
Zöldi: ÓÓÓÓ, nemáááár!
Add át neki majd, hogy kitartás és visszavárjuk ám!