Új privát üzeneted érkezett!

Mimi,
Most már teljesen túltettem magam (az a napom volt elég vacak, meg egy picit a következő nap) és egyáltalán nem érzem magam betegnek :) Csak azért az eléggé megijesztett, amikor a dokimon láttam, h nem viccel. Régóta ismerem és tudom, h ez most komoly, nem kezdett viccelődni meg ilyesmi, nagyon is komoly volt.

A nyavalyámról még annyit, mert lehet, h hülyén fogalmaztam :oops: de nekem már nem lyme kórom van, az csak az okozója volt az autoimmun betegségnek. Röviden annyiról van szó, vmikor ez a lyme kór bekerült a szervezetemben, az immunrendszerem felvette vele a harcot, létrehozta az antitesteket, amik oly annyira jól működnek, h most már az egészséges sejtjeimet támadják. Nem tudnak különbséget tenni, ez az autoimmun betegség lényege. Biztos hallottátok már, h az ember védekezőképessége saját maga ellen fordul.
És az az aggasztó, h nem tudni mióta van a szervezetemben és mennyi egészséges sejtet támadott meg. A legrosszabbul járt emberek pl. szervátültetésen esnek át, tehát ez a dolog ennyire veszélyes.
De bizakodom nagyon, h nálam még nagyon időben lett elcsípve. Végülis nem éreztem magam eddig rosszul, ebből gondolom, h nem lehet nagy baj :) Bár ez is olyan állítólag, h egyik napról a másikra :roll:

Dolli,
Hallottam már erről a pajzsmirigyes dologról, h milyen rossz tud lenni. Ezt nálad észrevette egy doki vagy konkrét problémával mentél hozzá? :? Már mint h vannak/voltak tünetei? Bocsi, ha olyat kérdezek :oops: csak nagyon érdekel a dolog :oops:
Mindenesetre nagyon drukkolok, h most már indulhasson a 6 hónap türelmi idő!!!

Judit,
Nem, nem voltam lázas. Gyakorlatilag én úgy estem át ezen a fránya lyme-on, h én sem vettem észre, ennyire volt jó az immunrendszerem. Most már meg az a baj, h túlságosan is :roll:

Arivirág,
Ez a cernys dolog is annyira felháborító, h ennyire nem támogatja az állam :evil: Vmi nagy okos azt mondta, h mivel alapítványi úton működik, gyűjtsenek pénzt, szerezzenek támogatokat. Agyhalál, komolyan :roll: Én biztos nekik adom majd az adóm egyszázalékát.

Andi,
Hú, azért ez a negyed11-es dolog durva :shock: :roll: Én is ezt utáltam a magánnődokinál, h hiába volt ip, mindig várni kellett legalább 1 vagy 2 órát :roll:
Drukkolok, h 19.-éig megérkezzen a kisöcsi!!!

Peni,
Kösz tényleg a segítséget, lehet, h élni fogok vele :) Most az biztos, h megvárom a vérvétel eredményét, meg időközben szerencsére kaptam 7-ére ip-t az EEG vizsgálatra is. Azt mondta a dokim, h ha nagy gáz van a fejemben, akkor azt az EEG is ki fogja mutatni. Ha negatív lesz az eredmény, akkor az MR-t már nyugodt szívvel fogom kivárni.
Másik dokit azért nem néztem, mert most jelenleg az én esetemben a labor hibázhatott csak, mert a leletemen rajta van feketén-fehéren, azt sajnos nem lehet félreértelmezni. Ezért van ez az ismétlő vérvétel, gondolom. Azért ez még sem olyan dolog, amiről elég egyszer megbizonyosodni :? Úgyhogy most nagyon bizakodom.

Ma voltunk játszózni, de bent Pesten, mert a másik fórumról szervezték. Nagyon jó volt, szépen sütött a nap, Adél gyakolatilag egyhelyben ült végig :lol:
Most már itt is szervezhetnénk vmit :wink:
Arivirág,
Múltkor írtad, h a Bodzatéri játszó nagyon sötét. Azt azért írtad, mert nagyon árnyékos vagy más szempontból? :?

Kép Kép
curse

Curse,szoritok,hogy minden ok legyen!!!!!!!!!!!!!!Én benne vagyok a taliba,csak neeeeeee korán :lol: Ja és babakocsitávolságra.

Ma a fiam a Gekko-ba olyan-de olyan ROSSZ volt.ment a saját feje után semmit nem csinált meg kiakart menni.......stb stb.
Most orrszívoztam az orrát és mit ne mondjak alig birtam lefogni aztán egy kicsi sikerült és abba is hagytam.Nemhiszem ,hogy fog menni.Hétfőn megyek tanácsadásra ha addig nincs változás beszélek a dokival.

Jövőhéten egész héten itthon lesz apa :lol: Jó mondjuk lent fog tenni-venni.

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Olvasom hogy hétfőn mész tanácsadásra? Kedden van!!!!!!!

Szia
Vendég

Ja ,de jó,hogy vagy :lol: Hétfőn Gekkoba megyek :lol: :lol: :lol: Igen-igen kedden megyek tanácsadásra. :lol: :lol: :wink: köszi

Kép

Gabi
gabibi

Cruse, nem árnyékos a játszótér, másért van ott sokszor sötét!
Nem tudom, hogy ez vígasztal-e, Novemberben itt az Érdi laborban nekem egy nagyon téves eredményt csináltak, akkor el kellett mennem kivizsgálásokra, ahol kiderült, hogy itt lent teljesen képtelen eredményt hoztak össze!
arivirág

Arivirág,
Nekem is egyszer elnézték a vizeletmintámat. Szerintük nem voltam pocakos, aztán még is :lol: De ez a csepeli labor volt. A mostani vérvizsgálatot a 11.keres sztk csinálta, a dokim odaadott beutalót.
Akkor a játszó az odajáró emberek miatt gáz? Szerinted inkább ne nézzük meg? Annyira titokzatos vagy még mindig :wink:

Gabi,
Mi simán alkalmazkodunk játszózás szempontjából, van kocsi. Nektek hol lenne közel, mert én azon a részen csak a tavas játszót tudom, h hol van :?

Kép Kép
curse

Cruse, nyugodtan megnézhetitek a játszót, mert szép kis játszótér, csak a környéken sok a roma, nem mindig vannak ott, de van, hogy igen!
Szebb játszótér mint a tavas, úgyhogy próbáljátok ki nyugodtan!
arivirág

Sziasztok!

Játszotér téma. Ugy vettem észre hogy akik nem Ligetiek van kocsi. Gabibi, Tekiroll, és én nekünk nincs. Jpne meg ott lakik. Azt még nem mondtam hogy van egy mobil wc is a játszon, ez Jucc-nak lenne jo mert nemrég szoktak le a pelusrol. Ti tudjátok de nekem a tavas ezért lenne jo. Nincs sok játék de már visszatették a csuszdát. Kéne vinni labdát és homokozó cuccot.

Gabibi!
Nagyon szétszort vagy, bisztos szerelmes vagy!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Húúú, mennyi beteg van, jobbulást mindenkinek!!!!!!

Jpne,
Itt voltam a mandalában csontkovácsnál. Nagyon tuti volt, úgy megnyekkentett sokszor, de nem fájt, helyrerakta a csípőmet, a gerincemet és másnap úgy keltem ki az ágyból, hogy nem fájt a hátam! Addig, mint a kérdőjel úgy kászálódtam ki..... Azóta mondjuk fájt még, de ez a gyerekemelgetéstől lehet, mondta, hogy ne nagyon emeljek 5kg-nál többet egy ideig, :wink: hmmm, mondom, jó vicc.... két gyerek mellett..... 4000ft volt.
Annak idején Lilit is elmérték, később az volt nekik furcsa, hogy ennyit hízott volna a csaj?...úgyhogy saccra javítottak egy kicsit a zárójelentésen. :wink:

Zsand, köszi a telszámot!

Curse, kitartás a kerthez! Előbb-utóbb kész lesz és szépek lesztek!!!!! Nálunk kezd magához térni, de az a baj, hogy egy nagy foltban gyönyörű, máshol meg kopott, de ez a talaj hibája lehet(sztem), lehet, hogy megszellőztetjük, egy kis fűmag rá, azt majd meglátjuk... A csontkovácsról én is így gondolkodtam, mi lesz ha.... de megérte!
Szorítok, hogy minden rendben legyen veled!

Mimi, így utólag, de Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!!!!

Judit, örülök, hogy jobban van a lányod! jajj, de édes a fiad!!!! Hogy tud már csúszdázni :shock: :D nagyon ügyes!

Tekiroll, gratula a felálláshoz!!!

Tali jó lenne, szívesen megismernélek benneteket! De sajna mi nem tudunk messzire menni, nincs kocsim....

Jóccakát mindenkinek!
sylph

Még vagyok egy kicsit, csak letettem Lilit aludni....

Pocakos szopiról akartam írni, én is úgy lettem pocakos, hogy Bubót még szoptattam és kb. 3hónapos koromig volt cici, amikor is mondta a védőnő, hogy nem kellene, mert vetélést okozhat és hogy hagyjam abba. Én akkor úgy megijedtem, hogy abba kell hagynom a ciciztetést.... de a dokimat is megkérdeztem és ő azt mondta, hogy lehet. Igaz nemsokára rá abba hagytuk, de akkor amikor én/mi akartuk, nem szerettem volna drasztikusan leszoktatni. Kevés is volt már és csak nyammogott rajta, így könnyen ment neki.

Most már tényleg lépek! Pááááá
sylph

Sziasztok!

Ti aztán nagyon belehúztatok ma az írásba. Nem győztem olvasni.

Játszótér:
Mi kocsival megyünk nekünk mindegy hol lesz. A Kende utcában is van egy játszó. Nem túl nagy.

Megyek is a tollas bálba, mert nagon kerülgetnek az álommanók.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Jön a gőz a fejemből! Ugy felbosszant egy sima fűnyiró. Nekem soha nem akar beindulni. Gondoltam mielött Robika lefekszik lenyirom a füvet. Mindent előkészitek hintaágyat arrébb cejgolom és az a +zar nem indul. Ott tartok hogy veszek egy másikat. A férjem szerint ez jo, nem kell másik. De ő nem ér rá soha füvet nyirni, most az ablakok miatt nem is fog. Mostmár mindegy lefeküdt Robika.

Tegnap kaptam egy másik torbita fát, ezen már vannak hajtások. Ha a másik mégis kinyirodott a pincében.

Zsand feladtad a vonalzo készitést?

Sylph!
Ritkán irsz!

Na kibosszankodtam magam.

Szép időt és napot mindenkinek!

Sziasztok
Vendég

Judit :lol:

Zsand köszi a telcsiszámot.

Játszó:nekem a tavas és a lakótelepi (még nem láttam soha nemtom milyen) van elérhető távolságba.Lehet,hogy van máshol is ,de nemtudom merre.De jövőhéten tudok kocsival is menni,mert lesz sofőr :lol: (asszem :wink: )Ma is marha jó az idő ,megbeszélhettük volna.

Most jöttünk meg voltam vásárolni ugy nemvolt egyedül kedvem :cry: Hívtam 2 ismerősömet is ,de nemtudtam elérni őket.Na már mindegy.Szerencsm volt a postán is kevesen voltak.

Na megpróbálom lerakni a lurkót :D

Kép

Gabi
gabibi

…elbúcsúzom holnap már távol vagyok, egy hét múlva majd újra írok….. :shock:

Sziasztok!

Holnap haza utazom a lányokkal egy hétre, mert itt építkezés poros-hangos változata lesz, ha szerveztek talit jövő hétre sajna én nem tudok menni!
Ott is tudok majd netezni, de azért sokkal ritkábban van esélyem gép közelében lenni!
arivirág

Sziasztok!

Holnaptol mi is épikezünk, elkezdjük cserélni az ablakokat.

Curse irtam privit!

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Judit, jönnék én sűrűbben, de a kölkecek nem hagynak, van, hogy csak olvasni tudok. Elhiszem, hogy bosszant a fűnyíró, mi most vettünk egyet, mert annyra sz.r volt, lefulladt a "sűrű" fűben :shock: mindig fel kellett emelni, hogy erőre kapjon.....

Miért idétlenkedik a centim? :roll: :shock: És hol a Lilié? :shock: :?: Na utána nézek.....
sylph

Jéé, most előkerült a csajos centije...
sylph

Sziasztok!

Csapágyas volt a fűnyiró, ja nem a szőke nő hibája! Ma bepotoltam a fűnyirást. És bent van az első ablak!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Csak egy rövid kérdésre jöttem Sylph felé! Mi az a mandala? Ez hol van? Az ára egész jó, én többre számítottam. Igyekszem holnap már többet írni, de olyan nagy pakolásban vagyok hogy csak na.

Kép
jpne

Jpne!
Itt a webcíme: mandala-wellness.hu
Nézd meg, nagyon sok jó dolog van! Asszem' többször fogok én is ide járni... :wink:

(Lili cicizik és közben csapkodja a számítógép asztalt.... :wink: :D :lol: )
sylph

Judit,
Hajrá ablakok :D

Kimentünk délután a lovardába, manó nagyon élvezte a lovaglást is, végignéztük hogy nyergelik fel a lovakat, hogyan tisztítják őket stb.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Gabibi!

Jotikának Boldog szülinapot kivánok!
Kép Szia
Vendég

Jotikát Isten éltesse sokáig! :)

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Jotikának Boldog szülinapot kívánunk :D

Ma reggel már kitették az ovi ajtajára a neveket. Volt egy felvettek oszlop, egy másik körzetbe átirányított és egy elutasítottak.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Köszönjük szépen :lol: Mutattam neki a macikat.tetszett neki :lol: Micimackóval alszik :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Jotikának BOLDOG SZÜLINAPOT!!

mimi12

Boldog Szülinapot Kívánunk Jotikának!

KépKép
peni

JOTIKA!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
sylph

Még időben :D
MI IS NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK JOTIKÁNAK!!! :D :D :D

Kép

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Lényegében a kertben lakunk. A konyha ablak a legrosszabb mert használhatatlan a konyha. Tegnap zacskobol ettünk, a kertbe hamburger volt sültkrumpival. Ma már vakolás van igy sütni már tudtam csak a kerbe volt az előkészület. Ja és a fürdőkádban mosogatok, mert az ablak alatt volt a mosogató. És a szobában van az étkező. Estére rendeződünk. Elhalaszjuk az utolso ablakot mert esőt mondanak. Végre egy kis pihi! Majd jövök.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Jotikát Istenke éltesse sokáig!!!!!!!

Judit!

Ne is mond az egész terhességem alatt zacskóból ettünk, térdig jártunk a sittbe, hol vizünk nem volt hol áramunk, borzasztó volt, de akor még gyerek nélkül, azért gyerekkel elég gáz lehet. Sajnos ránk is vár ablakcsere. Meg lehet úszni festés nélkül vagy eleve úgy kell kalkulálni, hogy rögtön utána festés?

Nálunk ma családi nap volt. Vásárolni voltunk. Mindenki kapott cipőt.

Május 19.én a műv.házban lesz baba-mama klub. Mi tegnap voltunk. Nem egy nagy durranás, de a gyerkőcnek jó mert gyerekek között lehet. Aki tud jöjjön 19.én és ott találkozunk. 10 órától van 12 óráig.

Volt valaki a harkányi fürdőben? Vélemény???

Kostyika!
Hol voltatok lovagolni?

Érdekel valakit az íriszdiagnosztika? Leírjam részletesen milyen volt? Bár apa volt de beszámolt róla. Azóta jár akupunkturára és lejjebb ment a vérnyomása és sokkal jobban érzi magát.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Szia Zsand!
Mi voltunk októberben Harkányban.Harkány az nagyon szép!
A fürdő,viszont egy lepukkant igénytelen fürdő.
Bár lehet ,mostmár a kinti rész nyitva lesz,állítólag az jobb.
De a benti az kritikán alúli volt nekem.
Októberben,már csak a benti rész volt nyitva.1db medence volt,össz vissz.Semmi gyerekmedence,semmi extra.Én hatalmasat csalódtam.Mondtam is,hogy ez szégyen ahogy kinéz.
Ráadásul,hót ótvaros lepukkant volt a medence akkor.Az alja,össze vissza volt foltozva.Valami kidudorodó regasztóval volt megragasztva.Olyan votl,mintha,valami vezeték lett volna az aljára szigetelőszalagozva,aztán rájöttem,hogy az a javítás.A csempe potyogott le mindenhonnan.
Szóval,fürödni lehet azért,ha hideg van,vigyetek köntöst,mert fűtés az nem sok volt bent :?
Ha a kinti medencék még nincsenek nyitva,akkor vigyetek úszógumit is,mert a benti,kb 130-as mindenüt.
Szóval én mondtam is a páromnak,hogy ez nagy szégyen.Oda jár egy rahedli túrista,és így néz ki egy fürdő??
De viszont,olyan nosztalgikus volt.Pont olyan mint amikor elkészült .
Tipikus komunista fürdő :)

mimi12

Arivirág,
Köszi a játszós infot :) akkor majd egyszer elgurulunk arra kocsival.

Judit, Gabi,
Nekünk jó a tavas játszó is :) végülis mindegy hogy hova megyünk kocsival. Labdát tudunk vinni, viszont homokozó cuccaink még nincsen.

Lányok,
Akkor legyen a tavas játszó? Mindenkinek jó? :?

Sylph,
Jót nevettem azon, h 5 kg-nál ne emeljél többet :lol: Lehet, h nekem is be kéne vállalni már egyszer a csontkovácsot? Olyan jó dolgokat írtál róla :)

Judit,
Fűnyírós sztori :lol: Akkor ezek szerint nem csak nekünk vannak problémáink a fűnyíróval :lol: A mienkkel csak párom tud dolgozni, mert nekem tutira nem indul el a vágólemez :roll:
Azért jó nagy fába vágtátok a fejszéteket a nyílászáró cserékkel, de akkor ezek szerint lassan készen vagytok.

Gabi,
Képet kérünk az ünnepeltről!!! :wink:

Zsand,
Igen, engem érdekelne az íriszdiagnosztika :)

Mimi,
Ez a harkányi fürdő, hát nagyon durva :shock: Gondolom, h mekkora csalódás lehetett :roll: Nagyimék sokáig odajártak, mert egy nagyon szép fürdő volt, de most, h írod :roll:

Kép Kép
curse

Curse!
Csúnyának nem csúnya a fürdő.Van pl gyógyvize,csak oda épp a kisgyereket nem tanácsos bevinni.
SZóval nem csúnya,csak lepukkantnak tünt nekem de,nagyon.
De valószinű ,ha nyitva van a kinti rész,ott azért jobb a helyzet.
De én nagyot csalódtam benne.
SZóval az az 1db medence ,amiben összel lehetett fürödni,az kicsit sokkolt :? :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mimi 12!
Hát ez tényleg nagyon gáz!!!!
Mi így voltunk Cegléddel. A zuhanyba akora luk volt, hogy aki nem veszi észre az tuti lábtörés!

Curse!
Íriszdiagnosztika:
Amikor apa megérkezett nem engedtek neki semmit mondani, belenéztek a szemébe és elkezdték mondani: hogy kb milyen munkát végez, hogy sokat ég a gyomra, hogy nem volt csontja törve, hogy magas a vérnyomása, hogy sokat idegeskedik.
Sok húst eszik, egyszer nagyon meg volt rándulva mindkét bokája.
A vizsgálat felér egy komplett kivizsgálással. Apa pesten az ormos intézetben volt. 7000ft volt. www.ormosintezet.hu
Azóta jár akupunktúrára és az írisz után volt egyszer. manuálterápián, ott megropogtatták a csontjait az olyan mint egy csontkovács.
Amit még mondtak neki: a keleti gyógyászat a szervzetet támogatja, hogy tökéletesen tudjon működni, tehát olyan mint mikor a mosógépnek adsz áramot, hogy kimossa a ruhákat.

Az biztos, hogy jobban van. Nem olyan fáradékony és a kedélye is kitünő, olyannyira, hogy gyorsan el is ment teniszezni.

Ha van valami kérdésed szívesen válaszolok, ha tudok!!!

sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Kostyika! Azért negyed 11-kor még dokinál lenni! Nagyon durva! De a ctg is, hogy nincs helyben, illetve nem kiszámítható és be kell mászkálni a kórházba. Legalább tudom, mire készüljek, ha odakerülök!
Viszont szuper, hogy minden rendben, és nemsokára baba lesz! :)

Curse! Nálam lelkiismeretes doki vette észre, csináltatott egy rutinvizsgálatot. Tüneteket utólag azonosítottam be, mert először túlműködött, és hiába ettem össze-vissza mindenféle édességet, fogytam, illetve tartottam a súlyom. És tényleg hatalmas mennyiségű pilótát és társait tudtam együltő helyemben megenni. :) A másik tünet az volt, hogy állandóan melegem volt. Mások már átmeneti kabátban mászkáltak, én topban megsültem, sokszor meg is szóltak az utcán aggódó nénikék/bácsikák. :) De volt álmatlanság is. Nem akarom hosszúra nyújtani, én nem nagyon panaszkodtam, azt hittem, ezek teljesen normális dolgok, kiderült, hogy mégsem. :)
Két hó múlva alulműködött, elvileg híznom kéne, de nem teszem (persze teszek is ezért). :) Fáradékony voltam, más bajom nem volt. Most viszont az éjjeleim pocsékok pár napja, remélem, csak átmeneti, nem pedig újra ingadozik a hormonszint.
Cernys dolog engem is felháborított. Pláne, miután ez az ominózus mondat elhangzott, hogy azért alapítványi, hogy maguk szerezzenek pénzt! Gusztustalan! :(
Hányadik héten nézték el a laborban, hogy nem vagy pocakos? :o

Huh, micsoda építkezések, felújítások, kertépítések vannak mindenkinél… Mondjuk kertesben mindig van mit csinálni.
Judit! Még jó, hogy szép idő volt eddig, nem volt gond, hogy kertben legyetek.

Harkány ennyire gáz? Pedig én is nagyon ráindultam, mert sok jót hallottam róla. Páromék rendszeresen jártak oda, igaz, nyáron.

Tali: tavas nekünk tökéletes! :)

Zsand! Jó, hogy írtál infot az íriszdiagnosztikáról! Köszi a linket is! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!
Köszönjük a jókivánságokat :D

tegnap egész nap nem jött be az internet,csak tudnám miért :roll:

Curse,fénykép szombaton lesz,mert akkor lesz a banzáj :lol: Pénteken sütöm meg a torták alapját ,meg bepácolom a húsikat stb.
Szoljatok mikor van a tali mi megyünk!!!!!!!!!!!!!4

Nemtom mi van a fiammal,de reggel óta elvan egyedül.Sikerült a konyhát kigányolnom.Ilyen még sose volt :lol: :lol: Mármint,hogy nem 5-6 részletbe kellet takarítanom :lol: :lol:

tegnap voltunk tanácsadáson.9kg22dkg a fiam és 79 cm. :lol:

na megyek fözük valamit,hátha azt is megengedi a fiam :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabi! :) Naná, hogy hagy dolgozni! Hiszen már nagyfiú! :wink:

Az én fiam hagy takarítani (mégha több részletbe is), de ha magammal akarok kicsit foglalkozni, relax, olvasás, prospektus gyors átlapozása, azt már nem. Szóval no pihi!
Ráadásul mostanában elkezdtem tornázni, amíg alszik. Hát hagyja, hogy végigcsináljam a 40 percemet, aztán ébred. Néha alig tudom bevonszolni magam a szobájába. :lol:

Este megyek fodrászhoz! Nem mintha nagy frizurt csináltatnék, de azért jól fog esni. Három hónapja voltam utoljára, akkor is csak vágásra. Most festetem is. :)

Valakinek gyerkőc evett már papírt? Nagyon gáz? :shock: :? Bár nem sokat evett. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="tekiroll"]
írta:
tekiroll
Valakinek gyerkőc evett már papírt? Nagyon gáz? :shock: :? Bár nem sokat evett. :(

Dolli

:lol: :lol:
A Szabi kb 10hós korátol rendszeresen fogyasztja a mai napig :lol:
Már befalt egy egész könyvet,azt a jó keményet,már volt újság is,és még ki tudja milyen irományok :lol:
Szóval,én elmondhatom.A fiam csak úgy falja a könyveket :lol:
Ne agodj!Kikakálják :wink:

mimi12

Jotikának Boldog Szülinapot!!! Még benne vagyok az egy hétben. :wink:

A tavas játszó nekem is jó. Még jóhogy, mivel itt lakunk. :D

Papír evés? Az nem nagy ügy. Képeskönyv, újság már nálunk is volt az étlapon. Először én is paráztam, de meg lehet szokni. A virágföldnél jobban izgultam. Most a mandarinfám kis zöld éretlen terméseire van ráállva. Minden erőmmel próbálom leszoktatni.

A fodrászon én is gondolkodtam, de a közelben lévő a fiamnak 1200-ért vágott. Volt talán két perces munka. Így hamar eltántorodtam az ötlettől. :roll:

Torna? Hmmm. Próbálkozom néha én is, de túl lusta vagyok. Pedig maradt rajtam 12 kiló.(Megjegyzem a 35 felszedett kilóból :oops: )

Kép
jpne

Hogy nekem milyen mázlim van,fodrászilag.
A barátnőm,profi fodrász. :lol:
De tényleg profi.Csak sajni ritkán tudjuk összehozni,hogy megnyírjon.

De amúgy,a páromnak kb 2-3éve géppel nyírták le a haját,1500ft-ért.Na utána vettünk egy hajnyírót,és azóta én nyírom :lol:
Én utóljára,kb 3éve voltam fordásznál,pénzért.
Bián voltam,és kb 6000ft-ot fizettem,arra hogy lett pár csík a hajamban,és levágott a végéből.
De viszont,Budaörsön a lakón van egy nagyon jó fodrász.2fiatal csaj van,nagyon ügyesek,és nem drágák.
A lányomnak kb 3000ért vágták le a haját.De tudni kell,hogy kb 5x annyi a haja,mint egy normál embernek,és hullámos is,szóval nem egyszerű eset :lol:

mimi12

Hali,

Mivel úgy tűnik hogy kicsi fiam nem nagyon akar megszületni mi is szívesen mennénk egy játszós talira. Mikor is? Én is több mint 7 ezret szoktam fizetni ha Veronikával megyünk a fodrászhoz. Neki pár perc alatt levágják, nekem mondjuk a festés+vágás kb 2 óra. Kéne mennem nekem is még a szülés elött de nem nagyon van türelmem már annyit ott ülni.

Tekiroll,
Teljes összevisszaság van most itt a rendelőben mert 3 hete csőtörés volt és még mindig nem csinálták meg. A terhestanácsadás is fent van azon a félemeleten ahol a gyógytorna volt, ráadásul mivel én nem ide járok nőgyógyászhoz kicsit kilógok a sorból. A klinikán azt mondták h a jövő héttől már heti kétszer kell menni ctg-re, itt nem mondták múlt héten. Most szerdán bemegyek Pestre, pénteken meg ide :D Papírevés nálunk nem volt, ehhez nem tudok hozzászólni.

Zsand,
A Tárnoki út legvégén a világ háta mögött volt egy lovarda, a neten találtuk h ott volt a nyílt nap múlt szombaton. Eddig még nem is hallottam róla, de jó sok lovuk volt.
http://ordoglovaskft.gportal.hu/ itt a honlapjuk

Judit,
Hogy álltok az ablakokkal?

Harkányban még mi sem voltunk, utoljára Bükkfürdőn voltunk az nagyon tetszett nekem.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lányok!

Robikám még alszik! Irok addig pár sort nektek.
Tegnap helyre állt a konyha, ma még ki kell takaritani és mindent a helyére rakni. Bár ma nem is lesz rászükség, mert a nagyok az apjukkal majálisoznak a férjem szolgálatban, nekem meg Robinak jo a maradék kaja is. Holnap meg a tűzoltok főznek nekünk, mert reggeltől ott leszünk az Érdi laktanyában. Lesz légvár, foci, kvad, kaja, pia. Remélem a gyerekek jol fogják érezni magukat, mert ha egy benyomja az unalmast elrontja a többi jokedvét is.

Zsand!
Milyen festésre gondolsz? Még vakolat se marad! Tavaj nekem küldött képet Arivirág hogy milyen volt náluk a kibontott ablak igy tudtam mire számithatok. Nálam alá és mellé is kellett falazni.

Tekiroll!
Az én fiam soha nem ette meg de apro fecnikre szedi mindig. Tegnap is áldozatt lett egy szalvéta, nem is lehet összeszedni inkább porszivozni kell.

Szerintem hozzunk pokrocot is a játszora, mert jo nagy a füves rész. Nemtudom milyen idő lesz a jövő héten, jo lenne valami nem esős nap a talira. Pénteken délután nem érek rá mert a suliba anyáknapja és szülői lesz egyszerre.

Mindenkinek eső mentes majálisozást kivánok!
Érezzétek jol magatokat!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Akkor nem is kirívó eset az összeg amit a fodrász elkért. Két éve Parkvárosban voltam utoljára fodrásznál, Ő festés-vágásért borravalóval 3000-ért csinálta. Sajna már nem dolgozik ott, hozzá akartunk eredetileg menni. Én ahoz viszonyítottam.

Tegnap horgászni voltunk Szigetcsépen. A lurkók imádták a kompozást, na meg volt élmény bőven. Jövőhét péntek-szombat-vasárnap is ott leszünk, most viszünk sátrat is éjszakára. Az egyik horgásztárs is elhozza a családját. A fiuk otthon marad, de a két lányuk jön, Ők az én lányommal együtt kapnak egy nagy sátrat. Mi asszonyok a pici Petivel külön sátorban. A három pasi autóban fog sörözni, politizálni, kártyázni éjjel, mint mindig. :D Imádom a nyarakat, mikor elkezdődnek ezek a családi-sátrazós túrák.

Judit, a férjed tűzoltó? A buli a laktanyában nyílt volt vagy a hozzátartozóknak volt rendezve?

Na és ki hogy töltötte a "munka ünnepét"? :oops: :lol:

Kép
jpne

az ahhoz két 'h'. bocsi

Kép
jpne

Sziasztok!

Judit, hogy álltok?

Zsand, merre van a művház? :oops: Nem tudom, még nem jártam ott.... De jó, hogy jobban van a párod! Jól hangzik ez az íriszdiagnosztika!!!!! Hasonló lehet, mint ahol én voltam, csak ott nem a szemből nézték ki, hogy mi a baja az embernek. Azóta én rendületlenül eszem a sok gyümit, zöldséget, halat, persze el is szoktam csábulni. Ha "rendes" kaját eszem, felpuffadok vagy fáj a gyomrom, és fogytam is, pedig nem akartam, lassan minuszba megyek át... Ja, és ami plussz jó benne, hogy a párom is elkezdett egészségesebben enni!

Curse, tényleg jó volt! Ezt az 5kg-s dolgot asszem' csak két hétig kellett volna, de akkor is.... én is megmosolyogtam a dolgot.
És a tavas játszó merre van? :oops:

De tudatlan vagyok..... :wink: :oops:

Gabi, jó magas a fiacskád! Szinte egy súlyúak a gyerkőceink, Lili 76cm és 9, 4kg.

Dolli, papírevés nálunk is mindennapos, Lili imádja a könyveket, szegény Bubó könyveit zabálja, meg az újságokat is eszi, pedig mindig fegyelek rá... És még füvezik is a csaj! Állandóan legelni akar...

Fodrász: nálunk én nyírom a fiúknak, Lilinek még nem kellett, de neki is én fogom, szerencsére találtam itt egy jó fodrászt magamnak és nem is drága!

Munka ünnepén????? Dolgoztunk! :lol: Felraktuk a nádat a kerítésre! Annyira szuper lett!!!! Végre nem látnak be a szomszédok! Eddig olyan volt a kertünk, mint egy köztér.... Ablakot pucoltam, pakolásztunk, gyerekek játszóját fejeztük be.
Most itt vagyunk a szüleimnél és "lazulunk". Ma elmentünk az állatkertbe, de képzeljétek nem tudtunk leparkolni!!!!! A bejáratnál meg annyian álltak sorba, hogy minimum fél óra lett volna, hogy bejussunk, (ha nem több) úgyhogy hazajöttünk, holnap nyitásra megyünk, hátha jobb lesz a helyzet.

Na, megyek, további kellemes hétvégét mindenkinek!
sylph

Sziasztok lányok!

Nagyon jo volt ma, jol kifáradtunk!
Most egy kicsit sok leszek.

Volt roncsvágás bemutató: Kép

Csocsó:
Kép Kvadozhattak:
Kép Lovak is voltak, pici és nagy is:
Kép Fel lehetett menni a daruval: Kép Kutyás bemutató is volt:
Kép Robika mindent nagyon élvezett:
Kép Ugrálo titanic is volt:
Kép A lányom:
Kép Ebéd után Robika aludt egy orát és futott tovább:
Kép Bocsi ha sok voltam!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Sylph!

A műv. ház a polgármesteri hivatal utcájában van. Sajnos az utca nevét nemtudom, ha így sem tudod szívesen megnézem Neked!

Nálunk is kéne nádazni, mert a mi nádunk már elöregedett és átlátni a szomszédba és ami ott van azt jobb ha nem is látjuk!!! Eszméletlen ami ott van. Ezt le sem lehet írni embertelen na de nem is folytatom mert a hajam égnek áll.

Fodrász:
Én szerdán voltam és 1500at fizettem egy vágásért. Mindenkinek nagyon tetszik a hajam bár most többet vágott mint szerettem volna.

Képzeljétek Dorinát fölvették az oviba!!!!!!
Szeptembertől megkezdődnek a munkás hétköznapok, bár nekem még munkahelyet kell keresnem!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Szeretettel ajánlom Nektek ezt az oldalt:www.mindmegette.hu nézzétek meg nagyon jó receptek vannak a párja: www.mindmegitta.hu

üdv:zsand
Vendég

Zsand,
Köszi, h leírtad az íriszdiagnosztikát :D Nem semmi, h ennyi mindent meg tudnak a vizsgálat során állapítani :o És tök jó, h párod már sokkal jobban érzi magát :D
Ovis hírek pedig szuper!!! :D

Dolli,
Hú, hát ezekből a dolgokból tényleg az ember nem jönne rá, h esetleg a pajzsmirigyével lenne gond :roll: Mindenesetre +++++, h jobbak legyenek az éjszakáid. Nincs is annál rosszabb mikor az ember nem tudja magát kellőképpen kipihenni az alvás során.
A vizeletmintát a 6. héten nézték ennyire el :roll: Az egészben ugye az volt a vicces, h a boltban vett terhességi teszt (kettő is) kimutatta.
Papírevés miatt, ahogy a többiek is írták már, ne aggódj. Nálunk kb. 2 hete Adél szó szerint sz@rt evett, kb. fél percig nem néztünk oda és neki sikerült a 40m3 földben megtalálni azt az egy kupacot :evil: :x :roll: Én ezek után már semmi miatt nem aggódok, egy kis erős túlzással :lol:

Gabi,
Hogy sikerültek a tortalapok? Jotika méreteihez pedig gratula! :D Nálunk ezek kb. 15 hósan voltak meg :lol:

Andi,
Hogy vagy? Vannak már jelek esetleg? :wink:

Jpne,
Jól hangzik ez a családi-sátrazás :D Bár engem már nem tudnának rávenni. Anyósoméknak van lakóautója és már egy csomószor felajánlották, h menjünk vele, mert h mennyivel olcsóbb, de én meg akkor már annyira nem érzem az egészet nyaralásnak, mert ugynaúgy kell főzni, mint pl. otthon :roll:

Sylph,
A tavas játszó a Horváth cuki mellett van, remélem jól mondom :? Nem messze pl. a Patakytól is.
Állatkert meg nem semmi :shock: Tegnap Adél keresztanyukája volt nálunk és ők is abból az irányból jöttek és mondták, h eszméletlen tömeg volt :roll:

Judit,
De jól telt a mai napotok!! :D Nem semmi, h a tűzoltóság ilyen szuper családi kikapcsolódást kínált Nektek! :D

Tali Mit szólnátok a csütörtökhöz???? persze ha jó idő lesz

Mi ma a Széchenyi-hegyen voltunk gyerekvasutazni :D Megjártunk oda-vissza a teljes útvonalat, természetesen a gőzőssel. Odafelé a neten néztük meg, h mikor indul, mert mindenféleképpen azzal akartunk menni és képzeljétek vissza felé is azt sikerült elcsípni, pedig eltöltöttünk egy kevés időt Hűvösvölgyben is :D Adél nagyon élvezte az egészet, szerintem szuper nap volt :D Nagyon tudom ajánlani. Szerencsére nem volt tömeg sem, még parkoló is volt.
Mindjárt teszek is néhány képet.

Kép Kép
curse

Kép Vasutazok :D
Kép Elloptam Apa kávés kekszét :lol:
Kép Volt egy kis játszózás is :D
Kép Ezzel a vonattal utaztunk :D

Kép Kép
curse

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X