Mimi,
Most már teljesen túltettem magam (az a napom volt elég vacak, meg egy picit a következő nap) és egyáltalán nem érzem magam betegnek
Csak azért az eléggé megijesztett, amikor a dokimon láttam, h nem viccel. Régóta ismerem és tudom, h ez most komoly, nem kezdett viccelődni meg ilyesmi, nagyon is komoly volt.
A nyavalyámról még annyit, mert lehet, h hülyén fogalmaztam
de nekem már nem lyme kórom van, az csak az okozója volt az autoimmun betegségnek. Röviden annyiról van szó, vmikor ez a lyme kór bekerült a szervezetemben, az immunrendszerem felvette vele a harcot, létrehozta az antitesteket, amik oly annyira jól működnek, h most már az egészséges sejtjeimet támadják. Nem tudnak különbséget tenni, ez az autoimmun betegség lényege. Biztos hallottátok már, h az ember védekezőképessége saját maga ellen fordul.
És az az aggasztó, h nem tudni mióta van a szervezetemben és mennyi egészséges sejtet támadott meg. A legrosszabbul járt emberek pl. szervátültetésen esnek át, tehát ez a dolog ennyire veszélyes.
De bizakodom nagyon, h nálam még nagyon időben lett elcsípve. Végülis nem éreztem magam eddig rosszul, ebből gondolom, h nem lehet nagy baj
Bár ez is olyan állítólag, h egyik napról a másikra
Dolli,
Hallottam már erről a pajzsmirigyes dologról, h milyen rossz tud lenni. Ezt nálad észrevette egy doki vagy konkrét problémával mentél hozzá?
Már mint h vannak/voltak tünetei? Bocsi, ha olyat kérdezek
csak nagyon érdekel a dolog
Mindenesetre nagyon drukkolok, h most már indulhasson a 6 hónap türelmi idő!!!
Judit,
Nem, nem voltam lázas. Gyakorlatilag én úgy estem át ezen a fránya lyme-on, h én sem vettem észre, ennyire volt jó az immunrendszerem. Most már meg az a baj, h túlságosan is
Arivirág,
Ez a cernys dolog is annyira felháborító, h ennyire nem támogatja az állam
Vmi nagy okos azt mondta, h mivel alapítványi úton működik, gyűjtsenek pénzt, szerezzenek támogatokat. Agyhalál, komolyan
Én biztos nekik adom majd az adóm egyszázalékát.
Andi,
Hú, azért ez a negyed11-es dolog durva
Én is ezt utáltam a magánnődokinál, h hiába volt ip, mindig várni kellett legalább 1 vagy 2 órát
Drukkolok, h 19.-éig megérkezzen a kisöcsi!!!
Peni,
Kösz tényleg a segítséget, lehet, h élni fogok vele
Most az biztos, h megvárom a vérvétel eredményét, meg időközben szerencsére kaptam 7-ére ip-t az EEG vizsgálatra is. Azt mondta a dokim, h ha nagy gáz van a fejemben, akkor azt az EEG is ki fogja mutatni. Ha negatív lesz az eredmény, akkor az MR-t már nyugodt szívvel fogom kivárni.
Másik dokit azért nem néztem, mert most jelenleg az én esetemben a labor hibázhatott csak, mert a leletemen rajta van feketén-fehéren, azt sajnos nem lehet félreértelmezni. Ezért van ez az ismétlő vérvétel, gondolom. Azért ez még sem olyan dolog, amiről elég egyszer megbizonyosodni
Úgyhogy most nagyon bizakodom.
Ma voltunk játszózni, de bent Pesten, mert a másik fórumról szervezték. Nagyon jó volt, szépen sütött a nap, Adél gyakolatilag egyhelyben ült végig
Most már itt is szervezhetnénk vmit
Arivirág,
Múltkor írtad, h a Bodzatéri játszó nagyon sötét. Azt azért írtad, mert nagyon árnyékos vagy más szempontból?