Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Látom tegnap mindenki kinnt volt a szép időben!

Képzeljétek a héten nyílt itt nálunk Bonyhádon az ALDI és vettünk ott az Olivérnek 4999-ért egy triciklit, amibe már most bele tud ülni, mert van biztonsági öve és körbe tartója, meg rúddal tudom tolni, mivel tekerni még nem tudja. Később átalakítható, ha már egyedül tekeri az ülésvédőt és a tolórudat le lehet szedni. Nagyon élvezi, nézzétek csak:

Kép Az új triciklim Kép Az udvaron

Kép
timesz

timesz nagyon-nagyon jó,de egy valamire megkérlek:ha majd már tudja Olivér tekerni,ne told!!!
Itt a faluban nagyon sok olyan kisgyereket látok,akik már elég nagyon,tudják is tekerni,de a gyerek lusta,és csak pöffeszkedik benne,anyuci meg tolja. Kell a mozgás a gyereknek,tekerje,ha már tudja,nem? Kristófnak kismotorja volt,nagyon szerette. Úgy száguldozott vele,mint a villám,én meg futhattam utána :P
Most reggelente biciklivel megyünk oviba,ő teker,én meg tolom Elizát. Van egy macskaköves kis domb,ott nem tudja feltolni,akkor tolom a babakocsit is,meg a biciklit is. Pedig nincs messze az ovi. De én nagyon örülök neki,hogy ennyire szeret bicajozni. Mostmár csak 2 kerékkel kellene megtanulnia menni,mert még fennt vannak a pótkerekek...
Na,megyek,elmosogatok,meg elindítok egy mosást,míg Eliza alszik.
Ja,tegnap mi is kirándultunk egy nagyot,elvoltunk Szedresben,a fogathajtón,majd kimentünk Gemencbe...nagyon jó idő volt,gyerekek nagyon élvezték. Gemencben vagy egy kis "állatkert",nagyon jó...kecskék,birkák,pónik,pacik,mangalicák,papagájok,kacsák,tyúkok,galambok,hú,mi is még?
A babakocsi aljában volt kukac-tudjátok,a kukorica-kukac,Eliza is és Kristóf is nagyon szereti. A poni kiszimatolta,odacsörtetett érte,de nem mertem adni neki,próbáltam eltolni onnan,erre belekapott a combomba. Nem fájt,de rettenetesen megijedtem :oops:
Vendég

Oké Cseriani, az szerintem is "gáz" ha már tudja tekerni és úgy tolják!!! De ahogy a fiamat elnézem, mármint a mozgékonyságát illetően, nem is engedné hogy toljam!!!!

Kép
timesz

teszek én is pár hétvégi képet:
Ez Szedresben: Kép
Ez már Gemenc: Kép
És itt támadott meg a poni :lol: Kép
Vendég

Timesz! Megunod te a bicajtologatást mire Olivér tekerni tudja majd a pedált, nem kell félni, hogy ellustul a tologatástól Olivér :P :lol: :lol:
Cseriani! Elizának adsz olyan kuki-pufit már? Annyira sós az a vacak, tönkreteszi a veséjét, sőt a fogacskáknak sem jó ám, a só is marja a zománcot! Én nem adok Dominiknak ilyet, Daninak se szívesen, áttértünk a bio kölesgolyóra, az is puffasztott, egyáltalán nem sós, és nagyon finom, tök hasonló az íze, mint a kuki-pufi. Nem piszkálásnak szántam, remélem nem haragszol meg érte! Bár mindenki azt ad a gyerekének, amit jónak lát, ez csak az én véleményem. Ez a kölesgolyó sem kerül sokkal többe, múltkor akciós volt a DM-ben, 169 Ft volt, de jó nagy zacskó, sokáig elég, nem fogy el olyan gyorsan, mint a kuki-pufi. És egészségesebb :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi natúrt veszek,nem sósat,és naponta max.10-et eszik meg.(bár kicsi só ezen is van). A bio kölest én is vettem,de annyira felfújta egyszer Kristófot,hogy fél nap üvöltött,úgy fájt a hasa tőle,így leszoktunk róla.
Kristóf is kb.7 hónapos volt,mikor először adtam neki kukacot.
Én sem bírom a kölest,meg sok-sok magvat,valószínű örökölte.
A lisztes dolgok meg sokkal veszélyesebbek a fogakra,mint a só vagy a cukor....
Nem haragszom,dehogyis,nem vagyok olyan fajta :wink:
Vendég

el is felejtettem írni: Szedresben találkoztam Editkével-aki szd.-ra járt Nst-re az tuti emlékszik rá :D
Olyan jó volt viszont látni :D
Vendég

tényleg csajok,legyen már idén tali...felőlem lehet itt is,ha össze tudjuk hozni akkor,mikor itthon vagyunk. :shock:
Most nem azért,de tök rendes Emmától,hogy ő legalább elköszönt,nem? Nem csak írt,írt,heteken-hónapokaon keresztül,aztán egyszer csak lelép...
Vendég

Eliza megint a babáját smacizza,és néha csapkodja a járóka rácsához :lol:
Vendég

Szerintem is rendes Emmától hogy elköszönt, de sajnálom, biztos jó oka van rá!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Cseriani, jók a képek! Kristóf igazi vagány kis lovag! Eliza bűbáj a kis szandijában!!!!!!!!! :)

Kép
timesz

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam,mert egy kicsit kivagyok!

Sajnos Bencusnak nem lesz most decemberben kistesója! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tegnap reggeltől kezdve elkezdtem vérezni.Ma voltam dokinál és már ő sem látta a peteszákot! :cry: :cry:

Majd pár hónap múlva elkezdünk újra próbálkozni és akkor hátha!

Majd egy kicsit helyre rázódok és ígérem akkor többet jövök!

Jó éjszakát mindenkinek!
dius02

Dius együtt érzek veled. Kitartás, sajnos én is jártam már így. Nekem az első babám ment el. Tudom, hogy milyen nehéz most, de ott a kis fiad aki sokat tud segíteni neked.

Timesz nagyon édes Olivér, biztos nagyon élvezi a biciklit. Te jól vagy?

Cserani jó lehetett a hétvége, kivéve a paci témadást. Nagyon megharapott?

Rékámnak jönnek a rágófogai. Alul bal oldalt már kibújt és felül is. Jobb oldalt is eléggé lehet érezni. Szegénykém közben elkapta Evelintől a betegséget. Vasárnap és tegnap lázas volt, nem volt hangja. A betegség és a fogzás együtt kikészíti teljesen. Szerencsére Evelin ma már mehet oviba így kicsit könnyebb lesz.
Vendég

dius egy valami vigasztaljon:oka volt,hogy így történt. Most nem filozofálni fogok,ne ijedj meg,de tudod te is,hogy az a baba,amelyik nem lenne egészséges az esetek nagy részében az első 3 hónapban elmegy. Tudom,rossz most nagyon,Eliza elött jártam így,de nekünk utána nagyon hamar összejött a kisasszony :D
Drukkolok nektek,és nyugodj meg.
Vendég

Timesz puszi a 8 hós nagyfiúnak :D
Vendég

Dius! Remélem hamar helyrejössz te is és gyere csak sokat ide hozzánk! Hidd el, rendben lesz minden és nemsokára megint összejön a baba!!

Rékababa! Hát nem mondhatnám, hogy jól vagyok! Nagyon fáj a derekam és a bal lábamba is kisugárzik ez a fájdalom, aludni sem tudok sokszor. Soha életemben még nem fájt semmim! Valószínű attól a hormonpótló zselétől van, amit a doki felírt, mert mióta avval kentem a combom, azóta végtaggyengeségem volt, alig bírtam lábra állni, majd mikor a derekamra kentem (a leírás szerint) akkor az kezdett el fájni a lábam után. 2 hét után abbahagytam, most nem kenem, már jobb a helyzet, de még sokszor fáj, főleg éjjel! Kértem időpontot a dokimtól, de csak május 7-re kaptam, akkor megyek vissza, hogy írjon mást, mert ez nem jött be nekem!!!

Cseriani! Nem tudod véletlenül hogy a 35 éves rokonodnak (hasonló életkorban) milyen hormonpótlást ajánlottak??? Kíváncsi lennék, én megmondom a dokinak csak természetes pótlást írjon fel nekem, mást nem akarok ezekután használni, annak csak nincsenek ilyen mellékhatásai!!!

Kép
timesz

Köszönjük a köszöntést Cseriani!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timesz

Timesz ha elérem megkérdezem,ígérem!!!
Vendég

Oké Cseriani, nagyon megköszönném!!!!

Kép
timesz

Cseriani! OKÉ! :wink: A sótlannal egész más a helyzet, de nálunk itt a kisboltban olyan fajtát lehet kapni, ami borzalmasan sós, és az utcánkban az egyik anyuka a 6-7 hós kislányát szinte tömte vele :shock:
Timesz! Boldog hófordulót Olivérnek! Van egy patikában kapott újságom, abban van egy kapszula hőhullámok ellen, hormonmentes: Klimin - klimax panaszait enyhítő, nem hormonális gyógyhatású készítmény. Dokid biztos ismeri.
Dius! Nagyon sajnálom, együttérzek veled, Dominik előtt nekem is elment egy babó még nagyon az elején. Ez 2006 januárban volt, és május elején már az UH-n "vigyorgott" ránk Domi :lol: :lol: Tudom, hogy most nem vigasztal, de nagyon sok terhesség megszakad már az elején, a természet szelektál, ha nem egészséges a baba, nem tud megmaradni. Nekem is azt mondta a dokim, mikor elment a baba, hogy valószínű beteg lehetett, és ilyen korán még semmit nem tudnak csinálni ők sem. Nekük nem is kellett várni, rögtön próbálkozhattunk, talán mert nagyon az elején ment el. Hidd el, hamar ott lesz a pocidban egy icipici babácska!
Cseriani! Sajnálom én is, hogy Emma "itt hagyott" minket, de remélem hamar visszatér hozzánk. Ha előbb nem is, de ha jön a kistesó csak megosztja majd velünk a jó hírt - legalábbis azt írta mindig, hogy szeretnének még egy babát :lol:

dadomi

Sziasztok!
Voltam védőnőnél!
Minden rendben!
De jön a viz rendesen!
77,5 kg vagyok!Tehát 28,5 kg hiztam!
Meg volt az első NST vizsgálat!
Ott is minden ok!

Kár hogy Emma elment! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Timesz!
Boldog 8. hónapot a kis Olivérnek!!!!! :P :P :P
Vendég

Dius,én is nagyon sajnálom,ami veletek történt,de én is azt tudom mondani,hogy biztos oka volt annak hogy később érkezik Bencusnak tesója. Én is voltam ebben a helyzetben,Noémi előtt én nekem is lett volna baba már,és következő hónapban már ikerterheségem volt :lol: ,látom többmindenki volt hasonló helyzetben,nem kell nagyon elkeseredni!!!többmindenkinek van itt már azóta 2 gyereke is!
Timesz boldog hófordulót Olinak!! :wink: és nagyon jó a bringátok!

Kép
Kép
josi

Moni! A víz az lemegy majd hamar, ne aggódj. De azért a sóval vigyázol ugye? Egy hét múlva már simán megszülhetsz :lol: Dominik is 37 hétig bérelte csak a pocakomat :wink: Danival szülés előtti 1-2 hétben vizesedtem nagyon, szóval lehet, hogy nálad is már a végét jelenti :lol: :lol: Hűűűűű, lassan megint lesz kinek drukkolni :lol: :lol: :lol: :lol: Csak sajna boszitársam nélkül, hogy fogok én így jósolni??? :P :P :P
Josi! Az ikerterhességből született Noémi? Egy barátnőmnek hármasikerterhességnek indult a második babájával a terhessége, és ez csak a szülés után derült ki, amikor a méhlepény meglett. Pedig rossz volt az AFP-je, volt Pécsen is ez miatt, és nem vette észre senki :? :? Szülés után meg közölte vele az orvosa, hogy nagy szerencséje van, mert simán ott maradhatott volna a szülőágyon, valami olyan gond volt a méhlepénnyel. Azért marha jó, nem?

dadomi

Igen Dadomi,abból lett Noémi. :lol: őszintén szólva nem is tudom mit kezdtem volna elsőre 2 picivel :? dokim el se akarta hinni,hogy vetélés után rögtön ikerterhesség :shock: de 8. héten már csak Noémi volt meg a másik már kezdett akkor felszívódni.
Móni,most már bármikor megszülhetsz!!!!felkészültél már??

Kép
Kép
josi

Josi!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem 100%-osan sose leszek felkészülve. :roll:
Vendég

moni az sztem lehetetlen. Mikor Elizával elkezdődött úgy mentem be,hogy:jajj,istenem,most mi lesz??? Kristóffal nem féltem annyira.

Megvan a citológia eredményem,P2,negatív :D
Vendég

Cseriani, örülök a P2-dnek, teljesen jó!!!!!! :D

Móni, nyugi, úgyis lesz valahogy, bennt tuti nem maradhat!!!! Utólag (és idővel) majd másképp látod! :P

Kép
timesz

Cseriani!
Én is örülök a P2-dnek!
:D

Timesz!
Bár csak már másképp látnám a dolgokat!!!
Remélem szoritotok majd értem ha eljön az idő!!!!! :roll:
Vendég

Móni, naaaaaaaaaaaaagyoooooooooon szorítunk már most neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép
timesz

Timesz!!!!
Köööööööööösziiiiiiiii!
Jo ezt olvasni! :P :P :P
Vendég

Moni! Persze, hogy szorítunk! :lol: Akármilyen is lesz a szülésed, megéri!!!! Lehet, hogy hipp-hopp megszülsz, sose lehet tudni :wink:

dadomi

Köszi Dadomi hogy nyugtatgatsz!
Ari vagy! :D :D
Vendég

Moni szurkolok, hogy gyorsan meglegyen Mirkó baba. Nekem is Evelin a 37. héten jött, igaz egy kicsit apával rá is segítettünk. :lol: Mikor nst-re mentem az orvosom megvizsgált. Akkor mondta, hogy vasárnap vadászni megy, úgyhogy vagy délelőtt szóljak neki, vagy délután 2 után. De azért jó lány volt, mert keddig kihúztam.

Timesz remélem tud majd adni az orvos más bogyót, hogy jobb legyen.
Vendég

Rékababa!
Köszi aranyos vagy!!! :P
Vendég

Cseriani!
Azt hiszem láttalak ma az SZTK-ba!
Lehetséges?
:D
Vendég

moni basszus(elnézést) igen!!!! :D
Le nem esett,hogy te vagy. Ne haragudj!!!! De tényleg máshogy nézel ám ki,mint azon az esküvői képen az iwiw-en :P
Rohantunk mindenhova :evil:
Elizával voltunk vérvételen,szegénykém most végigüvöltötte. Majd Kristóffal mentünk az sztk-ba az orthopédiára. Jövő csütörtökön kell bemennünk megint,akkor mintát vesznek a lábáról és kap kiscsizmát :cry:
3 hónapig kell hordania,majd kontroll. Mindene jó,az a baj,hogy túl gyorsan nőtt :?
Vendég

moni legközelebb rúgj bokán(meg mindenki más is),ha nem veszlek észre...
Vendég

Az az igazság,hogy nem mertem rádköszönni! :oops: :roll:
Remélem letelik a 3 hónap és minden rendben lesz vele! :D
Vendég

moni ennyire ilyesztő lennék? :wink:
Vendég

Dehogy is!
Csak nem voltam benne biztis hogy te vagy az!
Már csak azt bánom hogy nem néztem a babakocsiba Elizát! :roll:
Kristófot se láttam!
Csak téged bambultalak! :lol: :lol: :oops:
Na majd legközelebb ha látlak akkor rádköszönök az tuti! :wink:
Vendég

Moni! Nem kell szégyenlősnek lenni, rá kell kérdezni, hogy ő-e az? :lol: Igaz Devcsa? :wink: Én Devcsától kérdeztem meg (akkor még nem tudtam, hogy tényleg ő az) a Jantnernál, karácsonyi fényképezkedés volt, hogy ő szokott-e ide írni a babanetre :lol: , amikor megláttam a kisfiát, a hatalmas szemeit nem lehet összetéveszteni mással :lol: :lol:

dadomi

Köszi Rékababa, én is remélem hogy megtalálják a nekem megfelelőt!

Cseriani, de pontosan mi a baj Kristóf lábával? Ez olyan kiscsizma lehet, mint amit Olivér hordott 4 hónaposan 3 hétig éjjel-nappal, mert a bal lába befelé állt??!!

Kép
timesz

Timi az a baj,hogy térdtől lefelé mindkét lába kicsit dől kifelé. Ez olyan,mintha x lába lenne,és ha nem kezeltetnénk,akkor nagykorára az is lenne neki. Arról nem is beszélve,hogy a térdben levő izületek másfajta nyomásnak lennének kitéve,és az sem jó. Mindene jó,a talpboltozatai,a gerince,semmivel nincs probléma,csak a szervei nem bírták olyan iramban a növést,mint ahogy ő nőtt. Hiába szép szál legény,1 hónapja volt 110 cm,de ez lett belőle. Mindegy,majd meglátjuk,mi lesz. Egyébként sztem ilyent kapott Olivér is.
Móni Kristóf meg az apja valahol utánunk kullogtak :lol:
Te akkor kb.úgy voltál,mint én egyszer Timivel. Igaz,Timi? Ott állt mellettem,de nem kérdeztem rá,hogy ő-e az,hanem mikor elindult megcsörgettem a telefonját :lol:
Vendég

Így igaz, Cseriani! Pontosan így történt, pedig előtte mi már találkoztunk a cukorgondozóban is!

Kép
timesz

Dadomi úgy volt, ahogy mondod! :D
Móni be kellett volna nézned a babakocsiba. Dadomi engem se látott az előtt, hiszen magamról nem tettem fel képeket csak a Zsombiról.
Mindenki járjon nyitott szemmel :twisted: Ja és ne legyetek szégyenlősek.
Vendég

Az a csajszi se volt szégyellős, aki a babás szobában volt szobatársam, és a második mondat után megkérdezte nem én vagyok-e a babanetről az Áfonya :lol: :lol: :lol: na jóóó, Barnus nevéről és tekintélyes méreteiről ismert fel. :P
Sajnos nem ír azóta se :( pedig aranyos lány.
Vendég

enahma merre vagy!
Vendég

Magamra vettem, amit az eltűntekről írtatok, akik még el se köszöntek! Pedig nem is én hiányzom nektek, hanem enahma :lol: Olvasgatlak titeket, de nem minden nap, arra meg már nincs időm nagyon, hogy írjak!
Remélem, mindenki jól van, szépek a gyerekek!
Zsófi elég problémás szopásügyileg, nem nagyon szeret enni, úgy kell tömni. Semmi problémája, se reflux, se semmi, mégis igen keveset és nehezen eszik, múlt hónapban mindössze 30 dkg-ot hízott. Már nagyon várom a hozzátápit, remélem, jobban fog tetszeni a kisasszonynak!
Emmamami miért lett névtelen, aztán miért köszönt el???

Kép
Kép
banoed

Helló Lányok! Bocsi hogy eltűnte,de még most kezdek csak magamhoztérni.....vasárnap óta iszonyú beteg vagyok,most már kicsit jobb. Összeszedtem valami vírust,torokfájás,köhögés,és már 3.napja nagyon náthás vagyok. Kaptam antibiotikumot(amoxicillin). Ma már talán el tudok menni én is a Majálisra. Jó szórakozást mindenkinek!!
Banoed,nem tudjuk mi se hogy Emma miért tűnt el,de talán ha egyszer visszajön elmondja nekünk is.

Kép
Kép
josi

banoed nem rád gondoltam az eltűnteknél,hanem aki tényleg ltűnt. Te azért időnként bekukkantasz,és ez becsülendő :wink:
josi mi is megyünk majálisozni,ha esetleg látsz,rúgj bokán :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?