timesz nagyon-nagyon jó,de egy valamire megkérlek:ha majd már tudja Olivér tekerni,ne told!!!
Itt a faluban nagyon sok olyan kisgyereket látok,akik már elég nagyon,tudják is tekerni,de a gyerek lusta,és csak pöffeszkedik benne,anyuci meg tolja. Kell a mozgás a gyereknek,tekerje,ha már tudja,nem? Kristófnak kismotorja volt,nagyon szerette. Úgy száguldozott vele,mint a villám,én meg futhattam utána
Most reggelente biciklivel megyünk oviba,ő teker,én meg tolom Elizát. Van egy macskaköves kis domb,ott nem tudja feltolni,akkor tolom a babakocsit is,meg a biciklit is. Pedig nincs messze az ovi. De én nagyon örülök neki,hogy ennyire szeret bicajozni. Mostmár csak 2 kerékkel kellene megtanulnia menni,mert még fennt vannak a pótkerekek...
Na,megyek,elmosogatok,meg elindítok egy mosást,míg Eliza alszik.
Ja,tegnap mi is kirándultunk egy nagyot,elvoltunk Szedresben,a fogathajtón,majd kimentünk Gemencbe...nagyon jó idő volt,gyerekek nagyon élvezték. Gemencben vagy egy kis "állatkert",nagyon jó...kecskék,birkák,pónik,pacik,mangalicák,papagájok,kacsák,tyúkok,galambok,hú,mi is még?
A babakocsi aljában volt kukac-tudjátok,a kukorica-kukac,Eliza is és Kristóf is nagyon szereti. A poni kiszimatolta,odacsörtetett érte,de nem mertem adni neki,próbáltam eltolni onnan,erre belekapott a combomba. Nem fájt,de rettenetesen megijedtem