Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olive! Jöhetnek a napirendek, receptek, minden! Mailben is! Sőt... Hátha úgy megtetszik, hogy azonnal kidobom a kenyeret :roll: :lol:
Hogy bírtad a mai napot?
Pizzát biztosan adnának nálatok is sajt nélkül, csak mondani kell a telefonba. Én meg mindíg ropogósra kérem :wink: De nekem is van jó pitzzareceptem, ha érdekel. Meg szósz is rá...

Lolli klimpírozását nem videóztátok le? Feltehetnéd...

Családfánkra én is kíváncsi lennék, de azt sem tudom, hogy kezdjek neki....Régen -thy-ra végződött a nevünk, de aztán valamelyik abszcinens ősöm elitta a kutyabőrt... :evil:

Edit! HJó készülődést a nagy napra!

Iszonyú időt igérnek most 2 napra...erős szél, jégeső.... :roll:

Lilcsinek meg a foga miatt volt láza pénteken. Ma vettem észre, hogy a bal alsó 5-ös helyén van egy fehér pötty. Az zavarja. Majd csak kijön ez is....meg még a másik 3 is.

NA, Lilcsi elaludt az ölemben :shock: ...megyek...pedig még nem fürdött, nem ivott kakaót

Eni! Gratula a kistesóhoz! Most 2 bnőm is terhes, mindkettőnek 16-20 hétig kitartott a hányingere, rossz közérzete is. Úgy tudlak sajnálni ilyenkor benneteket :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok,
most van idöm irni, nincs itthon apa :(, Vanessa pedig elalvoban van...

Sedith: köszi a gratulat, meg nem voltunk dokinal, remeljük mindent rendben lat majd ö is. Ez a rosszullet pedig csak nem gyötör veg nelkül... Nektek most lesz a keresztelö??? Akkor nagy a keszülödes :lol: :lol: :lol: Mikor van a nagy nap?

Elin: Igen, tudom, hogy egyesek nagyon sokaig szenvednek, de azert remelem a legjobbakat. Azert is mert a hugom kisfianak a gyermekbemutato aldaskerese juni vegen lesz, es szeretnenk hazamenni Nyiregyhazara (600 km). Igy hanyosan nem sok az esely ra. :(

Olive: Bocsika, nem tudtam hogy tejtermek nem lehet... Milyen dieta ez? Nem mintha en most akarnam kezdeni. :shock: Csak erdekel.

Puszika, Vanessa nagyon sir

Kép
Kép
ann77

Elaludt :wink:

Meg annyit szerettem volna irni, hogy lanyok, en szivesen atvallalom helyettetek a fogyokurat - ti pedig ehetnetek helyettem :!: Jo lenne ha ilyen egyszerü lenne a dolog, ugye?

Elin: Meg annyit, hogy Szolnok nagyon közel all a szivemhez, ott lakik az egyik legjobb baratosnöm. Neki pedig a beceneve Eleni, majdnem mint a tied :lol: :lol:

Kép
Kép
ann77

Sziasztok Lányok!

Csak előkerülök Én is végre!
Ma van a nagy nap!!! Elkezdtem a fogyókúrát!!!
Ahogy olvastam, szinte mindent lehet enni, csak köret nélkül! Ma pl reszteltmájat csinálok, kenyérrel fogjuk enni, amit eddig is így ettünk! :lol:

Edit!
Tényleg nagyon szépek a lánykáid! Nekem is a fürdős kép tetszik a legjobban Krisztáról! Tényleg olyan mint egy képeslap, vagy profi fotós munkája! :lol:
Jó hogy abba hagytad a fogyózást, mert azt olvastam, hogy a kiválasztódott méreganyagok, be juhatnak az anyatejbe! :cry:

SANCSI, HA OLVASOL, BOLDOG NÉVNAPOT NEKED! Kép

Enikő!
Én is szívből gratulálok a pocaklakóhoz!!!
A nagylányod, nagyon szép! :lol:
Remélem hamar eltelik a párod nélküli idő!

Nóri!
Lilcsi hogy van?
Kiderült hogy milye fájt Neki?

Neharagudjatok, de most mennem kell, megyünk le sétálni!
Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Eni!

Gratula a picikéhez![

Nessi gyönyörü kislánylett!
Én a Regivel az utólsó napig hánytam, sajna át tudom érezni a helyzeted! Nekem a sima tej is bevállt, amikor meg tudtam inni.[/color]

Mi is végre előkerültünk, de egy nagyon szörnyű éjszakán vagyunk túl. Regina 3- és fél órát nem aludt, helyette mászkált, forgolodott, sírt, verekedett meg minden más egyebet csinált, ami épp az eszébe jutott, és úgy gondolta, hogy sötétben is lehet csinálni. A végére teljesen elfogyott a türelmem, jól rámordultam, de meg is lett az eredménye. Ma a zenebőlcsiben minden anyuka ölébe beleült, kivéve persze az enyémbe.
lehet, hogy azért mert, borzasztó fáradt vagyok, de olyan rosszul esett, hogy azt nem is hiszitek! Az én bújós lányom!
Azért persze jó fáradt, és mindenért hisztizik.

Csilla boldogot neked!:lol:

szirwen1

SANCSI, bár utólag, de én is kívánok neked NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :)

Kép

Lányok, sok kitartást a diétához!!! Talán nemsokára én is csatlakozom, ismét! :wink: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Olive! Hogy vagy? Megvagy még, vagy elfogytál teljesen? :lol:

Sancsi! Én is kívánok neked sok boldog névnapot! Bár nem tudom, olvasol-e még minket? :cry: :shock: Írhatnál kicsikét....

Enikő! És merre lakik az a nagyon jó Eleni :lol: ? Ez minek a becézése amúgy :shock: ?
Te hogy kerültél ki Ausztriába? Biztosan írtad, csak régen és nem emlékszem rá... :oops:

Tegnap pocsolyaünnepet tartottunk!! :lol:

Itt egy videó: POCSOLYÁZÁS

Itt meg pár kép:
Baby on Board!
Kép
Nem jövök ki a kocsiból, be-be-beeee!
Kép
Kép
Sétálunk, sétálunk, egy kis pocsolyába belemegyünk, toccs!
Kép
Első kaland a csigával
Kép
Tegnap már ment Lilcsi bölcsibe. Mikor mondtam neki reggel, hogy hová megyünk, fülig ért a szája! Nem kellett noszogatni, vígasztalni :lol:
A leghátsó rágófogának meg kint van az egyik csücske. Ha az összessel így megszenved szegény, még van előttünk egy pár döccenős hónap :roll:
Megnéztem neki a másik oldalon is lent, ott is fehéredik az ínye 8) Nem tudom, felül ugyan mi a helyzet?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Edit! Elfelejtettem valamit már napok óta...hogy Kriszta délutánonként nem akar már aludni. Végülis nyugodtan előfordulhat...bnőm lánya azt hiszem, még 1,5 éves sem volt, amikor leszokott róla :shock: Sajnáltam is szegényt nagyon. De nekik az egész napirendjük "furcsa" volt. Későn keltek -ezért is nem aludt Dorka-, aztán késő délután aludt -ami nyilván a déli alvás lett volna-, és este 11-12-kor még anyáékkal játszott volna. Reggel meg ugye ezért későn keltek. Ördögi kör volt. De mostmár rászoktak a korai kelésre, de az alvás így sem jött vissza, csak nagy néha. Este meg már 7-8-kor alszik a lány.

Olvastam, szép vihart kaptatok ti is! Nálunk meg tegnap délután volt jégeső...nem tudom, maradt-e virág a gyümölcsfákon :cry: ?
Még képek, aztán eldugulok...
Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ah, dehogy fogytam meg el! Meg csak 2 kilo minusznal tartok. Meg egy kilo es elerem azt a sulyt, amivel a korhazbol kijottem szules utan.

Nori, nagyon jok a kepek! A pocsolyazast hogy csinaljatok? Vedooltozetben vonulsz le Lilcsivel vagy tavolsagot tartasz, amikor csobban? :wink:
A ragofogakert tenyleg jol megszenved szegeny. Orulnek, ha nekunk egy kicsit simabban menne, majd.

Szilvi, remelem most jobb ejszakatok volt! Nalunk tegnap nagyon szep ido volt, sutott a nap es 18 fok volt. Mara meg teljesen elromlott. Szurkeseg van egesz nap es esik. Azt hiszem Lollit nagyon befolyasolja az ido. Ma pl. 13 orat aludt ejjel es meg most ebed elott is le kellett fektetnem, olyan almos volt, pedig mostanaban mar ki szoktuk hagyni az ebed elotti alvast.

Sancsi, utolag mi is nagyon sok nevnapot kivanunk neked!

Bogyo, te milyen fogyit csinalsz? A resztelt majat, hogy-hogy lehet kenyerrel enni? Az ugyanolyan, mintha krumlival enned, nem? Majd szamolj be reszletesen! Kivancsi vagyok, hogy meg milyen kajakat eszel. En ma kemenyitonapnal tartok, ugyhogy az ebed es a vacsi is zoldseg lesz.

Eni, hogy erzed magad? Meg szerettem volna ma csinalni a szezammagos krumplit, de nem kaptam szezammagot. Legkozelebb majd mas boltban is korulnezek, hatha ott lesz. Egyebkent a szezammagos felenek felul vagy alul kell lennie a tepsiben?

Tobbiek merre tekeregnek, hogy ezer eve nem hallottunk roluk? :wink:

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sancsi, bocs, a boldogot kihagytam az elozo uzimbol. :oops:

KépKép
olive

Sziasztok!!!

Vanessa még ordibál a kiságyában de nem tudok a végtelenségig ott dekkolni az ágya mellett! Ti mit csinálnátok??? Néha teljesen nyugi, máskor (mint most is) kiabál folyamatosan hogy menjek be. Bent voltam, megnyugodott (vagy 10 percig), de ha kijövök folyt. köv... :( :(
Egyébként nincs baj vele, délben hagyom hogy maga aludjon el teljesen, csak este megy még ez a hercehurca. :evil:

Bogyo: Köszi a gratut, bár még nem láttam a picikém szívét, majd egy hét múlva megyünk dokihoz, akkor lesz biztos. A párom tegnap hulla fáradtan hazajött, nagyon hosszú volt az út. 7 óra.

-megint voltam bent - DE HIABA :((((((((((((((((((((

Szirwen: köszi neked is. Nem is tudom eleképzelni, hogy lehet igy kibirni 9 honapot! Minden elismerésem. Nessivel a 6-12. hétig volt nehéz, utána nem. Egyébként most nem annyira nagy az undorom mint volt, vagyis ma nem. Persze kívánni nem kívánok semmit. De holnap nem lehet tudni mi lesz.

Elin: Lilcsi nagyon édes a képeken és a video is szuper. A gumicsizma azért jó találmány nagyon! :lol: :lol: :lol:
Eleni az Ilona becézése, és régen a Zagyvaparton laktak most pedig a Vásártéren már néhány éve. Neki is van 2 lánya, bár a nagy már 17 éves, a kicsi pedig 7. Egyébként a zeneiskolában zenetanár. Rengeteg barátja van, így nem kizárt hogy ismered. :wink:
Ausztriába a férjemen keresztül kerültem ki akivel 2000 Szilveszterén ismerkedtem meg Kecskeméten. Ő már 1991 óta itt él, a sz esküvő után nem volt nagy kérdés, hol telepszünk le. Bár sokszor hiányzik a család nagyon, így mindenkit nagyon irigylek akinek a nagyi a közelben van. :cry:

- mégiscsak nem volt hiábavaló Nessikénél a legutóbbi próbálkozás. Fél percet sírt, mostmár szerintem alszik.

Olive: A félbevágott részét előbb olívaolajba majd szezámba mártod (amibe só van keverve!!!) és ezzel a résszel lefelé borítod rá a sütőlapra. H megsült a akkor a szezámos résszel felfelé tálaljuk.

Megyek mert fáradt vagyok. Puszi, Eni

Kép
Kép
ann77

Jó reggelt!

Azt hiszem, most írok utoljára, mert a napokban nem nagyon lesz alkalmam. Ma még javában fogok takarítani, holnap meg már jönnek vendégek. Plusz még holnap vásároljuk meg az italféléket a keresztelőre. Szombaton aztán a vendégekkel leszünk, vasárnap meg a nagy nap lesz. (Még jó, hoyg étteremben lesz az ebéd-vacsora :roll: és nem nekem kell főzőcskéznem. ) Hétfőn még nem tudom, hyog mi és hoyg lesz, de ide biztos nem jutok el. Max. estefelé. Addig is kívánok mindenkinek szép, napsütéses hétvégét és betegségmentes napokat. A kúrázóknak pedig további kitartást!!!!!! :D

Puszi mindenkinek!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Olive!
Én is a 90 naposat csinálom, és ezt a reszteltmájat, a www.90naposdieta.hu oldalon olvastam! :roll: Remélem nem olvastam valamit félre, de tök mindegy, mert végül nem is kaptam májat, így gombával megpakolt húst sütöttem a sütőben.
Ahogy olvasom ugyanazon a napon tartunk! :lol: Együtt fogjuk holnap a gyümölcsnapot túlélni! :lol: :lol: :lol: :lol:
De így pont jó, mert szombatra esik a hús nap, és akkor nem kell nézni, ahogy más húst eszik:)

Nóri!
Nagyon édi Lilcsi!
Örülök, hogy már tudtatok menni bölcsibe! Ezek szerint "csak" a foga fájt neki???
Egyébként Én is a héten akartam menni Dávidot beiratni, hogy jövőre legyen helyünk, de éjszaka belátasodott, meg az orra is folyik, úgyhogy ez most elmarad! :cry: Majd jövő héten!

Edit!
Remélem minden simán fog menni a keresztelőn, és kép is készül jópár! :lol: Amit majd láthatunk is! :lol: :oops:
Neked kellemes készülődést kívánok!

Megyek mert Dávid nagyon nyűgös! :cry:
Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Bogyo, akkor holnap egyutt szenvedunk. Legalabbis nekem a gyuminap nagyon szendvedes. Imadom a gyumolcsot, de nem foetelnek. :( Bar, amiota Edith megsugta, hogy lehet egy kis sos magot ragcsalni, azota jobban turom. A legutobbi gyuminapomon ettem egy kis sos mogyorot es az csodat tett. Egyebkent jobb, ha gyumolcsnapon ki se mozdulok a hazbol, marmint, hogy emberek koze nem megyek, mert nagyon nyugi tudok lenni.
Bocs, a kenyerrol meg teljesen elfeledkeztem. En sosem eszem kenyeret a hushos, ezert ki is ment a fejembol, hogy elvileg 1 szeletet lehetne. Ma pizzat ebedeltem. Vegul kaptam pizzaalapot keszen, de meg volt kenve fokhagymas vajjal. Ezt lekapartam, mivel ma vajat nem lehet es paradicsomot, paprikat, hagymat, oreganot raktam ra. Eddig el nem tudtam volna kepzelni a pizzat sajt nelkul, de most igy is nagyon jol esett. Ettem hozza ropogos salatakevereket ontet nelkul. Vacsira meg nem dontottem el, hogy sosat vagy edeset eszem-e. Majd meglatjuk, mit kivanok.
Te fogsz tartani viznapot? En eddig meg nem tartottam. Nem hinnem, hogy azt kibirnam. Viszont szamolgatnom kell, mert majusban meg vagyunk hivva egy partyba es az jo lenne, ha husnapra esne, kulonben nem fogok tudni mit enni. Hideg svedasztal szokott lenni es altalaban olyan kajak vannak, hogy a husnappal jarnek a legjobban.

Edith
, kellemes hetveget nektek es egy nagyon szep keresztelot! Elszegyeltem magam, amikor olvastam, hogy Boronak kereszteloje lesz. Lolli mar elmult 1 eves es meg mindig nem tartottuk meg a keresztelojet. Persze nem teljesen rajtam mulik. Egy kicsit nehez osszeegyeztetni, mivel Magyarorszagon szeretnenk megtartani es a keresztszulok a szuleimtol 200km-re laknak, raadasul van egy fel eves meg egy 2 eves picikejuk, ugyhogy nem ugralnak konnyen ok sem. Nyaron viszont tenyleg tul szeretnenk esni rajta. A ferjem mar regen megvette Lollinak a keresztelo ruhat, de ugy latszik o sejtette, hogy jol elcsuszunk a keresztelovel, mivel a ruha merete: 12-18 ho.

Eni, akkor jol ertelmeztem elsore a receptet, csak nem voltam benne biztos. Inkabb rakerdeztem, nehogy forditva csinaljam. :lol:
Az elalvassal mi is kuszkodunk. Bar en azt vettem eszre, hogyha nagyon faradt, akkor csak par percet musorozik, aztan kidol. Amikor viszont nem elegge faradt, 2 oran keresztul is tud cirkuszolni. Eleinte hagytam, mivel mindenki azt szokta tanacsolni, hogy ne menjel be, mert csak rosszabb, akkor raszokik. Rajottem, hogy ez nalunk nem igy mukodik. Ha 10 percnel tovabb kinlodik, akkor nincs ertelme hagyni, mert akkor orakig nem fog elaludni. En ilyenkor kiveszem, leulok vele a mi agyunkra es konyveket nezegetunk. Kb. 15 perc mulva visszateszem es altalaban akkor mar nincs gond, elalszik. Lehet, hogy nalatok ez sem valna be, de ha meg nem probaltad, akkor esetleg probald ki!

Megyek, mert meg a babakocsit sem raktam el, mert ahogy hazajottunk, rogton etettem Lollit, aztan meg en pizzaztam. Ha hazajonne hamarabb a ferjem, be se tudna lepni, mivel elbarikadoztuk a bejaratot a babakocsival. :lol:

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Mindenkinek kitartást a fogyihoz!

Olive!

Itt nálunk is csodálatos idő van, amikor csak tehetem kint vagyok Regivel. Mostanra egy picit jobban alszik, 2 nap után jött csak át a mi ágyunkba. Az idő változása Regit is nagyon megviseli, de Ő inkább keveset alszik akkor, amikor front van.

Eni!

Mi a mai napig ringatjuk Regit, mert egyedül nem akar elaludni. Tudna, ha akarna, mert volt rá példa, hogy magától elaludt, de inkább hozza a pelusát és mászik az ölembe, hogy ott akar aludni.
Azt remélem, hogy hamarosan leszokik erről is. A terhesség nem volt annyira rémes, én ezt szoktam meg, de "csak" 8 hónapig tartott, mert Regina nagyon sietős baba volt.:lol:

A jövő héten itthon lesz szabadságon a Zoli, úgyhogy nem tudom, hogy mikor tudok majd írni. De azért igyekszem mindig elolvasni a hozzászólásokat.

szirwen1

Most csak egy gyors bekukk, majd kesobb irok.

Bogyo, nyilt egy uj 90 napos fogyi topic, ugyhogy meg szeretnelek invitalni oda, hogy bovuljon a csapat. Egyenlore meg csak ketten vagyunk, de hatha masnak is megjon a gusztusa. :wink:

Idemasolom neked a linket:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

KépKép
olive

Ez nem jott be, nem visz egyenesen a topikba a link. Na, mindegy, az eletmodon belul talalod meg.

KépKép
olive

Sziasztok!

Ma du. vendegsegben voltunk, Lolli nagyon jol erezte magat. Jo nagy nappali volt (nem ugy, mint itthon), ugyhogy nagyon jokat maszkalt. Kozbe-kozbe, amikor ratalalt valakire, aki a foldon ult, akkor felkapaszkodott, hogy kozelebbrol is megvizsgalhassa. :lol: Amikor tisztaba kellett tennem, ketten probaltak segiteni nekem, de meg igy is volt, hogy sikerult kiszabadulnia es pucer fenekkel "elszaladt". A delutani alvas osszesen 10 percesre sikeredett, ugyhogy nagyon faradt volt este, le is raktam hamarabb es egybol el is aludt.
Mostanaban viszont azt figyeltem meg, hogy minden esti elalvas utan fel oraval felsir es amikor felvesszuk, akkor is folytatja es csak eneklesre nyugszik meg. Aztan visszatesszuk a kisagyba es siman alszik tovabb reggelig. Nem tudom, hogy mi lehet ez.

Bogyo
, elsz meg? Hogy sikerult a gyuminap? En egeszen jol viseltem, meg is voltam lepodve magamon. Lehet, hogy azert, mert el voltam foglalva egesz du. Vasarnap jonnek vendegek ebedre es pont zoldsegnapom lenne. Nem tudom, mit csinaljak. Lehet, hogy holnap be kene iktatni egy viznapot es akkor pont husnapom lenne vasarnap. Csak nem vagyok benne biztos, hogy azt en kibirnam, hogy csak vizet igyak egesz nap.

Edith
, majd kerjuk a fenykepes beszamolot a keresztelorol!

Kellemes hetveget mindenkinek!

Olive es Lolli

KépKép
olive

Szép jó reggelt:)

Olive!
Jelentem még élek, és számomra sem volt túl vészes a gyüminap, sőt, komolyan azt éreztem, hogy felszabadul a testem, a gyomrom!
Úgy érzem tényleg kezd átállni a szervezetem! :lol:
Egyébként én pont fordítva vagyok , Én inkább elmegyek itthonról, a játszóra Dáviddal, mert akkor nem csábít a sok finomság, ami a kredencbe van!!! :lol: :roll: :oops:

Szirwen
Örülök, hogy Ti is jól vagytok, biztos jó lesz egy kicsit apával lenni! :lol:

Nálunk itthon minden rendben! Dávid azóta nem volt lázas, csak akkor egyszer, és már Áki is egészen helyre jött a takonykórból! :lol: :oops:
Gyuri és Dávid még alszanak, Ákit meg elindítottam az iskolába! :cry:
De jövőhéten tanulás nem nagyon lesz, ugyanis érettségi szünet lesz a suliban, és ők kirándulni mennek :lol:
Mi megyünk ma anyósékhoz, tartani a szülinapját, és a Gyurika névnapját! :lol: Anyós pacalt főz, de én viszem magamnak meg Dávidnak a csirkemellemet, meg hozzá a zöldséget amit megpárolok! :roll:
Biztos hülyén fognak nézni, dehát ez van! :lol: :roll:

Kellemes hétvégét Mindenkinek! Kép

bogyo75

Sziasztok!

ne haragudjatok, hogy igy eltűntem. Sok minden történt Bendegúz születésnapja óta. Először is dolgoztam.
A barátnőm küldött iwiw meghivót, úgyhogy szabad perceimben ott böngésztem, fórumra már nem maradt időm. :oops:
Aztán nagy szomorúságomra meghalt a cicám, aki 15 évig nagyon fontos része volt az életemnek. :cry: Borzasztóan hiányzik...
S jöttek a névnapok, köszöntések, vendégségek sorban.
Közben Gúz egyszer együtt "ebédelt" Aszúval, vagyis beleevett a kutyakajába, úgyhogy a kullancs oltást el kellett halasztani 10 napig. Azóta már megkapta az első részt.

Látom, ti fogyórkúra lázban éltek. Sok kitartást kivánok hozzá :!: :!: :!: Nálunk Gyuri van beindulva, de hát kolbászos-szalonnás, boros vacsorák mellett nem egyszerű lefogyni, ugye? :roll: :D

A gyerekek egyszerűen gyönyörű szépek, Dávid, Lilcsi, Boróka és Kriszta, Regi, és Lolli, tündéri kis sereglet. Kár, hogy nem tudnak találkozni, sosem, no meg mi sem.
Ann, ne haragudj, téged még nem ismerlek, üdv :) Szépséges a kislányod :!:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Elôkerültünk mi is, Gyula már kedden megjött, csak azóta is a feje tetején áll az életünk. Tegnap volt az elsô éjszaka, hogy tudott aludni (Torontóban 6 órával van korábban).

Eni:
Nagy-nagy gratula a Pocaklakóhoz! Kívánom, hogy hamar elmúljanak a rosszulléteid, és nagyon szép várandósságod legyen! Vanessa gyönyörü kislány!!

Ahogy olvasgattalak Titeket látom, hogy többen is fogyókúráztok. Sok sikert hozzá! Ami azt illeti, nekem inkább az ellenkezôje kéne, de remélem, amint vége lesz az iskolának, rendbejövök. Már alig várom, hogy pihenhessek.

Edith:
Remélem, jól fog sikerülni a keresztelô. Gyönyörüek a lányaid! Ez persze minden babára vonatkozik!!!

Mostanában Alida is néha kihagy, vagy kézôbbre halaszt egy-egy délutáni alvást. Az esti elalvással viszont szerencsére nincs gondunk (legalábbis eddig).

Ne haragudjatok, mennem kell, még fôznöm is kéne holnapra, meg mosogatni.

Sok puszi:
zsuzsi 81

Sziasztok Lanyok!

Orulok, hogy Zsuzsi es Andi is elokerultek. :D

Bocs, Andi, de en olyan jot nevettem azon, hogy Guz Aszuval ebedelt. :lol: Azt nem irtad, hogy izlett-e neki. :wink:

Zsuzsi, pont a napokban gondoltam rad, amikor a ferjem hivta telefonon a kanadai unokatesojat. Szamolgattunk, hogy mikor lenne a legjobb hivni oket, aztan fennmaradt ejjel 1-ig, hogy pont otthon talalja oket.

Bogyo, ja, idokozben rajottem, hogy tenyleg jobb, ha nem vagyok itthon, amikor gyumolcs nap van.
Merted mar magad? Nekem ma volt a 13. napom es reggel mertem magam. -2.5 kilonal tartok. Az elso 4 napban ment a legtobb le rolam, aztan egy kicsit lelassitott. Persze, az eleje a viz volt, azert ment le gyorsan. Azert igy sem panaszkodhatom, azt hiszem, eleg jo az eddigi eredmenyem. Remelem, vegig ilyen jol fog menni.

Dobok fel nehany mai kepet. Du. kint ultunk a kertben Lollival. Miutan mar majdnem szetszedte a babakocsit, gyorsan adtam egy konyvet a kezebe. Romobolasban apara utott a lany. A nappaliban mar a tapeta is hianyos. :roll: Nagyon szereti lecibalni. Naponta 50-szer szolok ra, de hiaba. Amint elfordulok vagy kimegyek a szobabol, maris tepkedi. Mondjuk nem olyan nagy kar erte, mert amugy is le akarjuk majd szedni a tapetat es csak festeni szeretnenk. Csak azert probalkozom, hogy tanulja meg, hogy azt nem szabad cibalni.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

Kép Egy kis tavaszi hangulat :) Kép Lolli olvas... Kép

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Olive!
Nagyon tudományosan olvas Lolli, mintha értené :lol:

Andi!
Nagyon sajnálom a cicádat! :cry: De 15 év gyönyörű kor egy kisállatnál!
Nem hiszem hogy lett baja Gúznak a kutya kajától, sokszor gusztusosabb, mint azt embereknek szánt konzerves kaja! :lol: :roll:

Zsuzsi!
Üdv újra köztünk! :lol: Hát bizony valóban Rád férne pár kiló, de ha ilyen tipus vagy, akkor nincs mit tenni! Persze ha kicsit lenyugszik az életed, biztos a szervezeted is!

Edit!
Remélem rendben lezajlott a keresztelő, nagyon várjuk a képeket! :lol:

Nóri!
Te hol csavarogsz?

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok,

olyan lusta vagyok, nincs kedvem semmihez. Vanessa alszik, apa delben ithon volt ebedelni es ö letette. Apanak mostanaban jobban megy az altatas. En mar csak betakarni mentem be, de ereztem hogy kaka van :? . Nem tudom igy meddig alszik ma igy.
Egyebkent itt nagyon szep az idö, delelött 2 orat voltunk kint jatszani, setalni. Holnaptol megint rossz idöt mond. Szerdan megyünk dokihoz, mar varom!!!!!!!!!!!!!!

SEDITH: Milyen volt a keresztelö??? De jol azert amikor a rokonsag igy összejön. Varjuk a beszamolot.

SZIRWEN: Hat, igen, az elalvas nem a legkönnyebb tema. De remelem idövel ha okosodik megerti. Egyebkent ha apuci fekteti, vele olyan jol megerti magat es engedelmeskedik is.

BOGYO: Akos nagyon edes a kepen, olyan vagany kis legeny.

KICSIAND: Szia, mi meg nem talalkoztunk, az utobbi idöben nem nagyon voltam itt köztetek. Talan majd most lesz neha több idöm.

ZSUZSI: SZIA!!!!!!!!!! Jo hallani rolatok is. Kepzeld, Vanessa nagy baratnöje itt egy Alida nevü kislany, (most volt 1 eves) es Nessikem allandoan ismetelgeti hogy All ll llida All ll llida All ll llida All ll llida. Nagyon megtetszett neki a nev. Ti egyebkent most ujra Kanadaban vagytok vagy nem is jöttetek haza? Mintha egyszer ugy lett volna hogy hazamentek. Vagy rosszul emlekszem???

OLIVE: Lolli nagyon ertelmesen olvas. :) A gyerekek neha annyira komolyan bele tudnak melyülni. Latom, hogy nalatok is nagyon mennek a könyvek.
A tapetatepest ne is emlitsd. Nessi szobajaban van egy tapetacsik padlotol a falig (mögötte egy csunya repedest elrejtendö). Ö is allandoan tepkedi. Mar kismillioszor megragasztottam, kezere kapott dadat regebben, kertem szepen, MINDENHOGY. De nem segit. Neha rajön es akkor egyszerüen tep. Mar nincs ötletem. Csak ragasztok. Mar tiszta rongy :shock:

Puszika, Eni

Kép
Kép
ann77

Ann!
Köszönjük a bókot, de a képen Dávid van, a kissebbik fiam! :lol:
De a bók mindig jól jön :lol:
Az elsó trimeszterre nagyon jellemző az állandó fáradtság, úgyhogy ne lepődj meg! Nálunk Apa nem tudja elaltatni Dávidot, csak ha már a végletekig kimerült!

Szép napot Nektek!

Kép

Ő Ákos! :lol:

bogyo75

Sziasztok!

Most néztem meg a levelesládámat és mi fogadott????!!!!! :shock: :shock: :shock: Kati picibabájának a képei!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Láttam, hoyg közületek többeteknek elküldte, de nem tudtam megállni, hoyg ne írjam le és ne örüljek velük együtt. :)
Szóval, Kati ezt az üzenetet írta:

"Sziasztok!!
Ezúton szeretném tudatni veletek, hogy április 14-én reggel 8:50 perckor megszületett Csombai Izabella Karina, 4200 grammal és 52 centivel. Sajnos csak most jutottam a géphez, hogy elküldjem a képeket.
Puszi mindenkinek
Kati"

Hát, Kati, GRATULÁLOK!!!!! KÍVÁNOK NEKTEK SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK ÖRÖMÖT KISEBBIK LÁNYOTOKHOZ IS!!! :D :D :D :D

Ne haragudjatok, most csak ennyi vagyok, de nemsokára jövök a beszámolóval és képekkel is!!! :D Nem ússzátok meg! :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!

Próbáltam visszanézegetni legalább a képeket,hatalmasat nőltek a gyerekek.Elin nagyon jók a gumicsizmás képek.gyönyörü a lányod.
bogyo neked is nagyon szép mind a két fiad,milyen nagy az Ákos.
Ann:Vanessa is nagyot nőlt és válltozott,GRATULA A POCAKLAKÓHOZ!!!! :P
Remélem mindenkinek küldtem képeket,mert időm nincs ide is feltenni belőlük.
Majd leirom a szüléstörténetemet,de most mennem kell.
puszilok mindenkit!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Edit,nagyon gyors vagy :lol:

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Kati, nagyon orulok, hogy megszuletett a kis Iza! Sok-sok oromod legyen a babazasban! :D

Edith, orulok, hogy leirtad a nagy hirt, mert ma nem biztos, hogy megneztem volna az e-maileimet.

Most megyek lefekudni, majd holnap jelentkezem reszletesebben.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Kati! Gratulálok Izabellához, sok boldogságot és tejcsit, no meg egészséget kívánunk!
De én nem kaptam képeket :cry: , vki tegyen már fel ide is!

Lilcsi itthon van. Nagyon csúnyán köhög már napok óta. Láza nincsen, viszont a köhögéstől aludni nem tud, így olyan is az egész napunk...no, meg az orrára csapot kéne szerelni, de hát az a jó, ha kijön az is...
Tegnap a doki írt ki gyógyszereket, meg mondta, hogy kenjem be disznózsírral a mellkasát :shock: Mostanában 3 anyukától is hallotta, hogy ez a népi gyógymód vált be nekik. Bekentem. Mintha jobb lenne, de hogy a gyógyszerektől, vagy a zsírtól...?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Végre ideértem... :roll: :D

Lejárt a keresztelő, nagyon szép, meghitt volt a hangulat a templomban - ami nagyban köszönhető annak, hoyg apósom volt a lelkipásztor :D - . A kisasszony szörnyen értékelte pedig az egész beszédet és ceremóniát, mert attól kezdve, hoyg bevonultunk, mindaddig, amíg kijöttünk, mélyen aludt. :P :P :lol: :lol: :lol: Még arra sem ébredt fel, amikor a keresztvíz érte a fejecskéjét! :lol: :lol:
Aztán az étteremben is jól telt a délután, bár így utólag már van 1-2 dolog, ami bosszant. Boró nagyon ügyesen végig ott volt velünk, amikor szopizni kellett vagy pelust cserélni, elvonultunk egy másik terembe, szóval ez is megoldódott. Azonkívül ügyesen nézelődött vagy aludt, illetve a rokonság becézgette-kényeztette. (No nem azért, de kicsit iszom a sok ölbenlevésnek a levét. :P )

Kati, ne haragudj, hoyg "eljárt a szám", nem tudtam, hogy sikerül-e ide is írnod vagy sem, és abban sem voltam biztos, hoyg ha mailben engedélyt kérek, még idejében érkezik válasz. :wink: Ha gondolod, a képeket majd szívesen feltöltöm ide. De nem akarok "gyúródni", más is megteheti. Annál is inkább, hogy ma nem jutna már időm rá.
Mindjárt töltök fel egy pár keresztelői képet. :)
Puszi mindenkinek.

Nóri, Lilcsinek gyors gyógyulás!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Itt vannak a képek. A templomban, majd a nagy család, utána pedig a keresztszülőkkel van a kiscsaj. A többi fotó már az étteremben készült. Illetve az, ahol sír, otthon van anyósoméknál, az asztalon. Ez ilyen szokás, hoyg a megkeresztelt gyereket beviszik a házba és leteszik az asztalra. Ilyenkor azt mondják, hoyg: "pogányt vittünk, keresztyént hoztunk".

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Puszi mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

KATI, ÉN IS SZÍVBŐL GRATULÁLOK IZABELLÁHOZ. NAGYON SZÉP NEVET VÁLASZTOTTATOK NEKI! jÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Edit!
Nagyon jók a képek, és Boró tündéri a kis keresztelő ruhácskájában! Tetszenek a régi hagyományaitok! :lol:
Egyébként a képeket elnézve nem tudom miért akarsz fogyózni, és hogy hol van az a plusz 13 kiló!? :roll: Nagyon csinos vagy!!!

Nóri
Lilcsinek jobbulást kívánok. Szegényke nagyon beteges mióta bölcsibe jár!

Velünk itthon minden rendben, a fogyókúrával kitartok, bár a tornára még nem mentem el, úgy érzem be fogok égni, mert biztos nem fogom elsőre bírni a másfél óra ugribugrit! Több éve nem mozogtam intenzíven! :cry:

És had dicskedjek, kaptam Apától egy új lapmonitort! :lol: :lol: :lol: Nekem eddig a hagyomás volt 15' és a fél asztalt elfoglalta, de így most annyi helyem lett, hogy csak na!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Julcsi, többet nem vitatkozom!!! :roll: :roll: :roll: :P :P :P Kedves tőled, hoyg ezt mondod :) , de nem te ismered az "eredeti" alakomat. És tudd meg, hogy valóban ott a 13 plusz kiló (még mindig). A sírás ér, amikor látom pl ezeket a képeket is, amiken rajta vagyok. De azért mégis én vagyok az. Sajnos, el kell fogadnom magam MOST ilyennek. Még leszek más is, az biztos. Siránkozni nem akarok, mert a dolog rajtam múlik. :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith, te olyan dinka vagy! Szeretnek en igy kinezni! Rajtam is kb. annyi sulyfelesleg van akkor mint rajtad, de en ketszer akkoranak nezek ki, mint te. En fel nem tudnek venni ilyen csinos ruhat, mint amilyenben te voltal a keresztelon. Ugy nezne ki rajtam, mint tehenen a gatya. :(
Boronak az a zold sapis szerkoja nagyon jopofa. Boronak kik lettek a keresztszulei? Valaki a rokonsagbol vagy baratok? Krisztanak a hugod a keresztanyja?

Bogyo, milyen az a lapmonitor? A laposra gondoltal vagy az teljesen mas? En karacsonyra kaptam apatol egy jo nagy lapos monitort es nagyon jo, mert tenyleg sokkal tobb a hely igy, meg jobb is a fenykepek retusalasahoz. Viszont nem volt jol beallitva egeszen ket hettel ezelottig es ugy torzitott. Meg koverebb voltam a kepernyon. :lol: Aztan egyik nap, amikor itt jart a szomszed srac, o vette eszre, hogy nem jo a beallitas es most mar tokeletes, amiota atallitotta. En meg azt hittem, hogy ugy kell elfogadnom, torzitosan. :oops:

Lilcsinek meg jobbulast. Az nagyon vacak lehet, hogy nem tudtok ejjel aludni.

Nalunk meg ma festes van. Tegnap ilyenkor meg gondolni se mertem volna. Nekem tamadt az a meredek otletem, hogy ha mar ugyis itt van a baratnom occse Eszak-Angliabol 1 hetig es o szobafesto-mazolo, akkor jojjon mar el hozzank es fesse ki a nappalit. Nigelnek mar honapok ota konyorgom, de megyek vele semmire. Ha nem lenne Lolli, mar regen neki estem volna en, de igy nem megy. Azt azert nem gondoltam, hogy a srac mar ma el is akarja kezdeni. Szoval, reggel itt kapkodtunk, hogy osszepakoljuk a nappalit es amit nem birunk kivinni, letakarjuk. Persze Lolli nagy segitseg volt. A CD-ket, DVD-ket, amiket mar bedobaltunk egy dobozba, o ramolta ki. :twisted:
Amugy nagyon jol idozitettem ezzel a festessel, ugyanis tegnap takaritottam ki. Most majd kezdhetem elorol az egeszet. :twisted: Ez a ragyogo otlet eszembe juthatott volna 2 oraval korabban is tegnap es akkor nem takaritottam volna ki. Ilyen hulye is csak egy van, hogy festes elott kitakaritson! :roll: Na, mindegy, annak viszont orulok, hogy vegre ki lesz festve. Vegre egy vilagos festek lesz, igy talan meg tagasabbnak is fog kinezni a nappali, ami egyebkent eleg pici. Meg persze vegre tiszta lesz. Az elozo festes legalabb 10 eves, ugyhogy mar nagyon rafert.

Mennem kell, Lolli ideje elott felebredt.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Ismét itt, de szomorú hírem van. :( Ma estére bevonult hozzám a ... "vörös hadsereg". :evil: :evil: :evil: Anyóséknál voltunk, Boró pedig egy jót aludt, miután jót sétáltunk a kertben a friss levegőn. Amikor felkelt, már 4 óra is eltelt utolsó evése óta, mégis pár korty után abbahyagta az evést. Hiába próbálkoztam csak nem kellett neki. Csodálkoztam, de elkönyveltem, hoyg nem éhes. Aztán amikor vécére mentem elszörnyedtem. :oops: :oops:
Most lefekvés előtt szerencsére rendesen evett, úgyhogy van reményem, hoyg mégsem változott meg teljesen a tejcsi íze és hátha továbbra is elfogadja. Annyira ideges vagyok! Már megint, amikor sínen vannak a dolgok, muszáj jönnie valaminek, ami elront mindent. De az igaz, hogy boldog vagyok, hoyg legalább ezalatt a 4 hó alatt anyatejet kaphatott Boró. Aztán, hoyg mi lesz ezután, meglátjuk. :roll:

Bocs', hoyg nem szólok senkihez, de fáradt és rosszkedvű is vagyok. :( Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, en ehhez sajat tapasztalatbol nem tudok hozzaszolni, mivel Lolli addigra mar nem szopizott, mire nekem megjott. Viszont a baratnoim babai meg hosszu honapokig szopiztak, hiaba vonult be a "voros hadsereg", ugyhogy ne kenodj el!
Remelem, holnap mar derusebben ebredsz!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Kati:
Nagyon gratulálok a kis Izabella születéséhez! (nem is kicsi!!)
Sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Edith:
Nagyon szép lehetett a keresztelô! Mindkét lányod egy tündér! A szopi miatt ne aggódj! Nálunk is simán ment tovább, csak az elején kicsit fanyalognak. Tényleg ne aggódj!!

Ne haragudjatok, most nincs több idôm, megpróbálok még este jönni.

Ja, Eni: Mi most itthon vagyunk Magyarországon, augusztusig maradunk, aztán utazunk vissza. :(

Sok puszi!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Jaj, Edit! Ne legyél ideges, azzal többet ártasz! Szépen visszarendeződik minden, ha elmúlik a pirid....Mi topikunkban is van egy lány, az is, ahányszor megjelenik nála a Ferrari, világvégét kiált. Igaz, neki 2 hetente van (valami hormonális baj), de már csak mosolygunk rajta, mert a lánya meg olyan kis kövér, hogy na! És tényleg mensi után is nagyon sokáig lehet szoptatni. De írjál Dórának, hátha ő jobban megnyugtat :wink:

Nagyon szépek voltatok a keresztelőn! És az a habos ruci Borón!!! Mint egy kis lepke. :lol:

Olive! Hogy vagy? Takarítasz gondolom. Legalább szép tiszta lett a nappalitok!
Bennem is egyre jobban érlelődik a gondolat, hogy berendezzem Lilcsi szobáját. Mondjuk festve nem lesz, pedig kicsike (7-8 m2-es), de akkor sincs most lehetőségem festéket venni bele :cry:

Köhögése alakul a Drágámnak :lol: De az "vígasztal", hogy nem bölcsis gyerekek is lehetnek ugyanolyan betegesek. Lilcsi legalább beszokik, míg mások majd uezt az oviban kezdik el. Nem szar, csak kaka :? ugyebár.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hadd írjam le gyorsan, mit mondott Alida ebédnél! Meglehetôsen felszólító módban követelt gyümölcslevet, mire rászóltam, hogy szépen kérje. Erre ô: Kérek szépen gyümölcslevet. Majd hozzátette: Na játod! Ez mingyá más!

Élete elsô szóvicce: Egy vödör vizet kiöntöttek az udvaron, és Alida megkérdezte, mi ez a hang. Mondom neki: valami vizet kiöntöttek az udvaron. Mire ô: jönó szejvizet! Ma ugyanis Gyulával délelôtt megjárták a Renault szervízet.

Rohanok, mert vendégeket várunk, és már nincs sok idô!

Nóri: jobbulást Lilcsinek!
zsuzsi 81

Zsuzsi, jo humora van Alidanak! :lol:

Nori, ma keso du. lett vege a festesnek, ugyhogy majd holnap takaritok ki igazan.

Ma nalunk egesz nap esett az eso. Lolli azt hiszem ugy tervezte, hogy atalussza a napot, de nem jott neki ossze, mert delelott 10-kor jo hangosan bekopogtak a Jehovak es felebredt ra.

Este meg beugrott a baratnom megnezni az "uj" nappalit es jol megdobbentett. Ket nagy fekete monoklija van a szemei korul es tok sapadt. Kiderult, hogy volt egy vetelese es elajult a wc-n es az arcara esett. :( Hosszabban nem ecsetelte, mert csak 10 percre ugrott be, en meg nem nagyon akartam faggatni, majd beszel rola, ha ugy gondolja.

Holnap megyunk zenebolcsibe es ugy nez ki, hogy apa is jon velunk. :D Azt hiszem ma mar hangolt ra a lany. Ide koltoztettem a jarokajat az emeletre, hogy ne szivja a festekszagot. Bekapcsoltam a neten a Danubius Radiot es Lolli kezeben egy csorgovel ulve ropta az Ice Ice Baby rap szamra. Majd megzabaltam a rapper kisassszonyt.

Jo ejszakat!

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Jelentem, úgy látszik, fölösleges volt az aggodalom, mert Boró szopizik tovább. :): :) :) Remélem, nem kiabáltam el, de ha tegnap ízlett neki, akkor remélem, ezentúl is fog. :roll: :P

Olive, örülök, hoyg kész a nappali. Most már akkor gyorsan jöhet a takarítás. :)

Nóri, remélem, Lilcsi már jól van! :) :)

Zsuzsi, Akkor már nemsokára ismét nem "ugyanazt a levegőt" szívjuk! :lol: Jó hamar eltelt ez a pár hónap! :shock:
Nagyon ügyes Alida, Krisztától is sokszor visszahallom saját szavaimat, intelmeimet. Sokszor mondja: azt mondtam, tedd le! :D , vagy szokása az ilyesmi: kérdezem pl. kérsz almát? Ő: igeeen, na jó. Vagy: akko jó. :lol: :lol:
Múlt héten ő is fabrikált egy rímet: épp lefektettem, amikor dörgött egyet. Mondom neki, aludj szépen, hallod, dörög?! Mire ő: jön a tölök. :lol: :lol: :lol:
De ez a Jönó szejvizet, igazán klassz rím. Hogy mikre nem képesek ezek a manók!!!

Enikő, van-e valami változás, jobban vagy? Gyere még és írj magatokról!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Természetesen nem bántásból mondtam, amit mondtam :cry: :oops: Sajnálom, ha félreértettél! :cry: :oops:

Olive
Ilyet vétkezni, hogy a munka ünnepén takarítani!!!! :lol: Te kis stréber! :lol: :lol: :lol: :wink: Nem mintha nálam már nem menne egy adag mosás. :roll: :wink:

Zsuzsi
Valóban nagyon jó humora van Alidának!!! Még egy felnőtt is megirigyelné! :lol:
Olyan rég tettél fel Róla képet! Nincs valami, amit láthatnánk? :roll:

Edit!
Örülök, hogy nem lett gond a "vöröshadsereg" miatt! :lol:
Nem kaptál még választ, hogy Izabelláról fel teheted e a képeket?
Mert még Én se láttam! :roll:
Köszi, hogy benéztél a fogyis topikunkba is! :lol: :wink:

Olyan szép idő van, igazán majálisozni való!!! :lol:
Nálunk itt a ligetben, már megkezdődött a kirakodóvásár, van egy-két körhinta is, de azt most nem vitték túlzásba!

Szép napot Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Kepzeljetek, nem mentem zenebolcsibe! Annyira faradtnak ereztem magam, hogy mondtam apanak, vigye o egyedul a lanyt! Ugy ereztem, hogy nem lennek kepes ott ugrabugralni, meg beszelgetni a tobbiekkel. Ez az idojaras engem nagyon fejbevag. Hol sut a nap, hol meg olyan fekete felhok jonnek, hogy teljesen letompit.

Julcsi, en el is felejtettem, hogy ma majus 1. van! Nalunk ez nem unnep. Ez azert erdekes, mert itt pont a Munkas part van hatalmon, megsem unnepelnek. Viszont nem akarok meg egy napig ilyen rumliban es retekben ucsorogni, ugyhogy most en sem fogok unnepelni. Megyek is takaritani, mert apa a vegen kiakad, hogy zenebolcsibe sem megyek, de itthon sem mozdulok meg. :roll: Pedig en is szivesen majalisoznek.

Edith, orulok, hogy ugy tunik, nem lesz semmi baj a szopival. :D

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

MINDENKINEK BOLDOG, GYÖNYÖRŰSÉGES ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csak egy idézet erre a napra:

"Valaki egy széket tolt oda, és ő leült a székre. És arra gondolt: le kellene festeni mamikát. És arra gondolt: lefestettem az életben száz és száz asszonyt, de mamikát soha. Miért? Miért, hogy éppen a legkedvesebbet, a legszebbet nem? Miért? Az ember annyi mindenre gondol az életben, csak arra nem, ami fontos. Az ember képeket fest, mindenről, mindenkiről, csak éppen arról nem, aki a legtöbb, aki a legfontosabb, aki a legszebb. Miért?" Wass Albert

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
[color=red]

Boldog anyák napját minenkinek![/color]

Mi is előkerültünk végre!

A hetünk "Hála Istennek" nagyon jól sikerült!!:lol: Sokat csavarogtunk, mentünk mindenfelé. Ha nem gyalog vagy, kocsival, akkor biciglivel.Pici hátránya, hogy Regi keveset evet és mégkevesebbet aludt. De a jó kedvünket ez nem vette el.
A május elsejét a Zoli munkahelye által szervezett bulin töltöttük. Volt 2 ugrálóvár, igaz nagyobbak ugráltak benne, de húzták-vonták a Regit is. Meg is tanították ugrálni, itthon egész nap csak ugrál azóta.
Volt még kézműves foglalkozás, ahol gyöngyöt lehetett fűzni, meg ragasztgatni lehetett mindenféfét, és volt üvegfestés is. Regina mindegyiket nagyon élvezte, de Ő inkább csak segíteni akart a többieknek.
De azért apával megleptek egy anyák napi ajándékkal. Egy kistálra a Zoli üvegfestékkel ráfestett egy mintát, Regina meg beszórta gyöngyel. Nagyon édes, el is raktam emlékbe.
Most már kezdünk beszélni, sok szót ismétel, de oda kell figyelni, hogy megértsem, hogy mit is akar mondani. A cumi az umi, a kutya az kuka, a papagáj meg csak papa,a repülő propellere meg pope, de ezek már nagyon jól érthetőek. Ja és van már apuci is.

Edith!

A barátnőmnek még mindig van teje, már régóta megvan a baja, és a lánya Reginél 2 hónappal idősebb. Szerintem ne idegeskedj ez miatt! Szerintem Boró még fog szopizni, mert a tej ízén kivül más nem változott meg, és a szopit a környezet is nagymértékben befolyásolja.

Olive!

Bocs, azt hiszem valamiröl lemaradtam!
Ti most felújitást végeztek? Talán azért van nálatok rumli?

szirwen1

Kép

Nagyon boldog, szeretetben teljes anyák napját Kívánok minden Édesanyának!

bogyo75

Sziasztok!

Nektek is utolag BOLDOG ANYAK NAPJAT! Remelem kellemesen telt a napotok.

Angliaban marciusban volt az anyak napja. Mi ma vendegsegben voltunk a baratnomeknel. Az o egyik kislanya csak 2 honappal idosebb Lollinal. Nagyon edesek voltak egyutt a csajok. Lolli jol kifaradt, meg keson is ertunk haza, ugyhogy az esti furdes ma elmaradt, csak tapi ivas volt es zuhant is be az agyba. Erdekes, hogy a kocsiban nem aludt el, pedig teljesen azt hittuk, hogy ott majd elnyomja az alom. Szinte vegig azzal volt elfoglalva hazafele, hogy hogyan huzza le a szandaljat. Egy csattot sikerult is kikapcsolnia.

A majus 1. itt nem volt unnep, most lesz (hetfo) munkaszuneti nap. Szeriencsere a ferjem nem dolgozik, ugyhogy megyunk fuggonyt nezni. Nagyon kene mar, ugyanis napok ota fuggony nelkul vagyunk a nappaliban.

Szirwen, nem rendezunk most nagy felujitast, csak a nappalit festettuk ki. A ket haloszobat meg a bekoltozesunk elott megcsinaltattam a ferjemmel, meg laminalt parkettat is rakattam, mivel padloszonyeg volt, en meg jobbnak tartom a laminaltat, ha gyerek van a haznal. Meg jo is, hogy igy gondolkodtam, ugyanis a padloszonyeg mar iszonyu foltos lenne. Lollibol parszor innen is, onnan is csobbantak dolgok a padlora. :oops: Meg a furdoszobaban is kene festeni, meg a padlot megcsinalni, de arra nem tudom, mikor kerul majd sor. Egyenlore orulok, hogy vegre a nappali kesz van. Eddig terracottas szine volt es most kremszinure festettuk. Annyira vilagos lett es sokkal tagasabbnak tunik. Egyszeruen hihetetlen. Tudom, hogy a vilagos szin mindig elonyosebb kisebb meretu szobakba, de azt nem gondoltam, hogy ennyit jelent. Viszont most a regi fuggony nem nagyon illik a kepbe, na meg csunyan el van kopva, ugyhogy mondtam apanak, hogy vissza se tegyuk. A baratnom raadasul mondta, hogy most nagy learazasok vannak az egyik fuggonyos boltban. Remelem, sikerul valami szepet talalnunk.

Orulok, hogy alakul Regi beszede. Lollinak eddig minden "duck" (kacsa) volt, most valtott magyarra es minden allat "vau-vau" :lol:

Kepzeljetek, ma a baratnomeknel ebed utan telepakolta a pelenkat es ahogy vegzett, kozolte, hogy "kaka"! Apanak nem arultam el, csak szoltam neki, hogy most o a soros a peluscsereben. :wink: :lol:

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Jó testvérek:
Kép Kép
Kriszta szopiztatja és böfizteti a babáját:
Kép Kép
Pelus nélkül :lol: :lol: :lol: :
Kép
Alvás:
Kép