Sziasztok!
Bogyo, akkor holnap egyutt szenvedunk. Legalabbis nekem a gyuminap nagyon szendvedes. Imadom a gyumolcsot, de nem foetelnek.
Bar, amiota Edith megsugta, hogy lehet egy kis sos magot ragcsalni, azota jobban turom. A legutobbi gyuminapomon ettem egy kis sos mogyorot es az csodat tett. Egyebkent jobb, ha gyumolcsnapon ki se mozdulok a hazbol, marmint, hogy emberek koze nem megyek, mert nagyon nyugi tudok lenni.
Bocs, a kenyerrol meg teljesen elfeledkeztem. En sosem eszem kenyeret a hushos, ezert ki is ment a fejembol, hogy elvileg 1 szeletet lehetne. Ma pizzat ebedeltem. Vegul kaptam pizzaalapot keszen, de meg volt kenve fokhagymas vajjal. Ezt lekapartam, mivel ma vajat nem lehet es paradicsomot, paprikat, hagymat, oreganot raktam ra. Eddig el nem tudtam volna kepzelni a pizzat sajt nelkul, de most igy is nagyon jol esett. Ettem hozza ropogos salatakevereket ontet nelkul. Vacsira meg nem dontottem el, hogy sosat vagy edeset eszem-e. Majd meglatjuk, mit kivanok.
Te fogsz tartani viznapot? En eddig meg nem tartottam. Nem hinnem, hogy azt kibirnam. Viszont szamolgatnom kell, mert majusban meg vagyunk hivva egy partyba es az jo lenne, ha husnapra esne, kulonben nem fogok tudni mit enni. Hideg svedasztal szokott lenni es altalaban olyan kajak vannak, hogy a husnappal jarnek a legjobban.
Edith, kellemes hetveget nektek es egy nagyon szep keresztelot! Elszegyeltem magam, amikor olvastam, hogy Boronak kereszteloje lesz. Lolli mar elmult 1 eves es meg mindig nem tartottuk meg a keresztelojet. Persze nem teljesen rajtam mulik. Egy kicsit nehez osszeegyeztetni, mivel Magyarorszagon szeretnenk megtartani es a keresztszulok a szuleimtol 200km-re laknak, raadasul van egy fel eves meg egy 2 eves picikejuk, ugyhogy nem ugralnak konnyen ok sem. Nyaron viszont tenyleg tul szeretnenk esni rajta. A ferjem mar regen megvette Lollinak a keresztelo ruhat, de ugy latszik o sejtette, hogy jol elcsuszunk a keresztelovel, mivel a ruha merete: 12-18 ho.
Eni, akkor jol ertelmeztem elsore a receptet, csak nem voltam benne biztos. Inkabb rakerdeztem, nehogy forditva csinaljam.
Az elalvassal mi is kuszkodunk. Bar en azt vettem eszre, hogyha nagyon faradt, akkor csak par percet musorozik, aztan kidol. Amikor viszont nem elegge faradt, 2 oran keresztul is tud cirkuszolni. Eleinte hagytam, mivel mindenki azt szokta tanacsolni, hogy ne menjel be, mert csak rosszabb, akkor raszokik. Rajottem, hogy ez nalunk nem igy mukodik. Ha 10 percnel tovabb kinlodik, akkor nincs ertelme hagyni, mert akkor orakig nem fog elaludni. En ilyenkor kiveszem, leulok vele a mi agyunkra es konyveket nezegetunk. Kb. 15 perc mulva visszateszem es altalaban akkor mar nincs gond, elalszik. Lehet, hogy nalatok ez sem valna be, de ha meg nem probaltad, akkor esetleg probald ki!
Megyek, mert meg a babakocsit sem raktam el, mert ahogy hazajottunk, rogton etettem Lollit, aztan meg en pizzaztam. Ha hazajonne hamarabb a ferjem, be se tudna lepni, mivel elbarikadoztuk a bejaratot a babakocsival.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli