Fruzsi
Ha jól emlékszem akkor még csak félidőben vagy.
Általában szülésznőkkel majd csak a 35-36. hét után fogsz találkozni, akkor csinálják a ctg-ket.
Akkor majd kérdezd meg a dokidat, melyiket ajánlja, de akár Te is megbeszélheted a neked szimpatikussal, hogy elvállal-e majd a Ti nagy napotokon.
A dokink ált. mindenkivel szeret együtt dolgozni, mert szakmailag mindenki ott van nagyon az elmondása szerint, de biztosan összehoz valamelyikkel, ha kéred.
Nekem pl. az itt ajnározott szülésznők kifejezetten unszimpik voltak, úgy otthagytak a ctg-vel hogy csak na, persze nem tudtam mire kell figyelni közben, jól el is mozdult a vizgsálófej, amikor meg visszajöttek, rajtam kérték számon, hogy nem volt jól odatéve a műszer...
Persze szakmailag nem kérdőjelezem meg őket, mert sokan írtak nagyon jókat róluk, csak nekem nem jöttek be már a kezdeti ctg-nél.
Aki velem volt a szülésnél, nem volt választott szülésznő, éppen műszakváltásra jött be. Rendkívül kedves, nyugodt, emberséges idősebb hölgy: Szirtes Jánosné Erika. Ameddig tudta védte a gátamat, de sajnos nem sikerült, mert kisfiam villámsebességgel tepert kifelé a pocakomból
Így kellett kicsit vágni, de olyan szépen megcsinálták (ez már a dokim érdeme), hogy semmi panaszom nem volt és nincs azóta sem, a helye sem látszik egyáltalán.
Rákóczi Ági is nagyon jó! Profi gátvádelmes és tényleg mindenre válaszol, akárcsak itt a neten is. Homeo párti és a természetes dolgok híve.
Egyik ismerősöm (Halacska) nála szült és nagyon meg volt vele elégedve.
gumicukor