Új privát üzeneted érkezett!

Brigi gratulálok a hatalmas Bence babához

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Brigi!

GRATULÁLOK!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

GRATULÁLOK BRIGI NAGYON NAGY BABA LETT BENCE SOK EGÉSZSÉGET SOK TEJCSIT NEKTEK SOK SOK PUSZI :lol: RÁMJÖTT A SIRÁS CSAJOK

Kép
bévi

merre vagytok ,ki mitcsinál?

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Brigi,
nagyon gratulálok a kis Bencéhez! Végre kibújt! :D
Majd várjuk a beszámolót, de ráér! :lol:

Kriszti,
hát így nehéz géphez jutni! :wink: Kitartás!

Andi,
hű mekkora poci, hát már Te is jól a végén jársz, hallod-e?! :)

Látom, többiek is "levegőztek" egész nap.
Nálunk nagy nap volt a mai, ugyanis először volt ilyen, hogy eljöttek a nagyszülők délelőtt, elvitték mindkét gyerkőcöt, és csak este hétre hozták őket vissza. Kipróbáltuk apával, milyen lesz majd ha nyugdíjasok leszünk! :lol:
Gyerkőcök nagyon jól elvoltak, mondjuk nagyszülők is kitettek magukért, még uszodába is elvitték őket, úgy látom teljesen kifáradva kaptuk őket vissza, legalább altatással nem lesz gond. :wink:

Hát csajok, én olyan hülye anyuka vagyok, délelőtt még pityiztem is, mikor észrevettem a nagy csöndet, meg aztán eszembe jutott, hogy hát ők nem is ismerik a gyerekeinket (nagyon ritkán találkozunk), és mi lesz ha valami bajuk esik. (uszoda, bicózás városban!, autózás autópályán stb. annyi minden történhet) Aztán délutánra megszoktam, hogy oké, ez az élet rendje. :roll: Szerintem a szülőknek sokkal nehezebb ez az elszakadás, mint a gyereknek, nem? (főleg hogy kivárjuk, amikor már ők akarnak maguktól elmenni, ja és most ők mentek "bulizni", nem mi! :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gona!

Ismerős érzések és ez rendjén is van!A jó szülő igy érez!Legalábbis ez az én véleményem!Én a mai napig ha valamelyik egész nap nics itthon nem találom a helyem!!!A dávid most megy elősször több napra itthonról (Lengyelbe)!Beszélgetünk a kollégákkal erről,hogy jaj mi lessz,hogy lessz,erre azt mondják nekem,szokni kell az önállóságot!Mondom én erre,azzal semmi baj,még túlzottan is önállók,csak az én kis lelkemmel kellene beszélni,mert a baj azzal van!!!Csak 4 napot kell kibirni,de én az alatt a 4 nap alatt depis ideg beteg,kötöszködő hisztis stb anya leszek!Úgy,hogy ez természetes amit éreztél!De egyébként csak az 1-2 nap vagy az első pár óra a legnehezebb,nem mondom hogy a többi okés,de egyszer el kell engedni őket!!!Nekem még az is nehéz,mikor lemegy a fiam délután a barátaival,mindig nyugtalan vagyok,de nem hiába,mindig rossz dolgok történnek és az ember kit féltene ha nem a gyerekeit!A lányommal ilyen gondom nincs ő itthon ülő,de néha azért kiruccan,de még ő érte is aggódok,bárhová megy!!!
Na most itt tudtam lenni,mert apa éjszakás a gyerekek pedig sorban állnak a fürdéshez!!!!

Erika!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI ÉS ÖLELÉS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gona

pont igy gondolom,ahogy Kriszti megfogalmazta.El kell tudni engdni őket!CSak az első alkalom nehéz,aztán a többinél már könnyebben fog menni!
ÉS mindig arra gondolj,hogy azokkal van akik szeretik,és jót akarnak neki! :wink: :D
ÉS ILYENKOR PIHENJ AMENNYIT TUDSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti

örülök,hogy jelentkeztél!!! :wink:
Neked is puszi!!!!
Én még a héten nem dolgozom,betegállományba vagyok Petrussal.
BAjom nincs meg még,de szerintem ami késik nem mulik.
Ill. gondolkozom,hogy csinálok egy lh-t.Azzal is ki lehet valamit mutatni nem???
NA nem töprengek,hülye vagyok,napok kérdése és itt lesz a mikim.... :?

Évi

mért sirtál???
Neked is sikerülni fog!NEm szabad igy elkeseredni!!!!!
Dokinál voltál??
Vendég

Rik a reggeli pipiböl ki lehet mutatni az lh-val is

Kép
e.andrea

Erika!

Dukk,drukk,drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A reggegiliből a jó,de a napközi is már kimutatja!
Ja!Miki menjen a búsba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy lh-t pedid megér,hogy tudd mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jövő héten én is csak 2 napot dolgozok,holnap szemészetre viszem a Dávidot,valami bele ment a szemébe vagy árpa!
Kedd és szerda meló a többi pedig pihi és tömény programok!!!!!!!!
Petra jobban van már?Jobbulást!!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

Brigi!

Hát látom a virágültetésnek meg lett az eredménye :lol:

Nagy -nagy Gratula!!!!!

Gona!

Sztem is tök normális amiket érzel.Nálunk már rég divat hogy akár több napot is anyuéknál töltenek a fiúk,de először nekünk is fura volt.Még a mai napig hiányoznak ha elmennek minden egyes alkalommal,közben meg az eszemmel tudom hogy nekik is jó mert jó helyük van,nagy kedvvel mennek,meg nekünk is kell néha egy kis pihi...

Kriszti!

Akkor most nálatok sorszámosztás van a gépnél,ugye?! :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PANNY

SORSZÁMOSZTÁS,EZ JÓ!! :lol:

ÁÁÁ,NEM TOM CSAJOK.aZ ESZEM AZT SÚGJA,POCSÉKOLÁS,MERT MEGJÖN UGYIS... :?
EZ VAGYOK ÉN.TIPIKUS BAK,LE SEM TAGADHATOM... :oops:
INKÁBB VÁROK..
Vendég

Sziasztok!

Amíg írok gondolkodok, hogy ma fejezzem-e be a beadandóm vagy holnap.
(akarom mondani most vagy este)

Brigi! Gratulálok és sok tejcsit kívánok!

Rik, tesztelj, az a biztos! Így csak őrlődsz. Petrának jobbulást!

Kép Kép Kép
datolya

DAtolya

nem teszteltem.HA negativ lenne,azért is örlődnék ám!! :?
inkább bizonytlanságban vagyok...
Ez vagyok én...Nektek osztom az "észt" :tesztelj!!
Én meg nem csinálom!! :oops:
Bocsi mindenkitől!!
De a multkor is olyan rossz volt a negativ teszt,nem akarom látni mégegyszer.Akkor inkább várok...valami ugyis történik..
Vendég

SZÉP NAPOT!

Datolya!

Az első mondatodat nem értem! :shock:

Erika!

Lehet neked van igazad teszt ügyben! :wink: Én tuti nem birnám! :wink: Továbbra is drukk hegyek! :lol:

További szép napot!
Sajnos csak este ztudok jönni,mert Dávid itthon maradt és kell neki a gép!
Vendég

Kriszti

köszi ! :wink:
Este várunk!!

Évi

mi ujság?Olyan keveset irsz!! :(
Vendég

Köszi csajok, hogy erősítitek a lelkem, tudom én hogy nem lesz semmi baj a gyerkőcökkel, de ez csak akkor tuti, amikor épségben visszakapom őket! Azt szeretem amikor szépen alszanak az ágyikójukban, két okból: akkor nem csintalankodnak (olyan édesek!) és akkor nem eshet nagy bajuk (bár idegeskedtem már emiatt is eleget, mert ugye krupposak voltak sokszor, meg ez az orrmandula-dolog, meg légzéskimaradás figyelése emiatt stb. jutott elég)

A fiam már volt mindkét nagymamánál pár napra. Tényleg az első alkalom volt a legnehezebb, őt már nem is féltem annyira, mert valamilyen szinten tud magára vigyázni (pl. tudja, hogy mi az az úttest, figyel az autókra stb.) de a kicsi még nem mindig...

Erika,
ne tesztelj! (meg fognak kövezni engem a többiek :lol: ) Szerintem inkább tartsd meg a tesztet, úgysem 100% amit mutat, aztán utána is csak idegeskedsz. Szépen kibírod ezt a pár napot. 40 naposan meg lehet hogy inkább dokihoz mennék... Most hol is tartassz??? (eltűnt a vonalzód) De kivárhatsz 42 napot is, az a biztos! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona

köszi!! :wink:
Hát sajna kezd nagyon fájni a pockóm... :( De azért nem kesergek annyira,mert van még két tesztem( :wink: ),és a kövi hónapot nem szalsztjuk már le,érzem!! :roll: :shock: :D :lol:
JA és azért örülnék,ha megjönne most,mert akkor legalább tudnám,hogy rendben vagyok odabent.Hisz ma vagyoka 33.napon.Az azért nem a világ ha akkor jön meg igaz?Azért a multkori 40 húzós volt!! :roll: :evil:
Vendég

Jó estét!

Na,én itt vagyok,de látom sehol senki! :shock: Jó éjszakát! :lol: Már csak holnap délután tudok jönni! :wink: Addig is puszilok mindenkit! :lol:
Vendég

Jó éjt :wink:

Ez itt az éjszakai műszak :wink:

Nem őrültem meg csak épp szoptatok :wink:

pusz Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

és még van erőd irni is???Ejha!!!Ez aztán az erőnlét!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Panni!
Én is szivesen éjszakáznék! :wink:
Jól vagytok?

Erika!
Drukkkkkkkkkkk!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

PANNY
ASSZEM ÁTVENNÉNK SZÍVESEN AZ ÉJSZAKÁZÁST TŐLED! :wink:

KRISZTI
MA MÁR MELÓZOL??
HOGY VAGY?
Vendég

Sziasztok!

Először is Briginek!!!!!
Nagyon-nagyon gratulálunk!! Majd várjuk a beszámolót!
Kép

Mi tegnap voltunk a 12. hetes uh-n, hát nagy élmény volt, mint mindig! persze minden rendben, bpd-je 22 mm-es, nyaki redő 1,8 mm! Az uh-s nővel tök jól összehaverkodtunk, (persze lehet, hogy a nagy tábla mogyis csoki tette meg a hatást... :wink: ) így mindent tök jól megmutogatott, a férjem is bent volt, és nagyon ficánkolt! Fel-le húzogatta a térdét! Nagyon édes volt! A doki most meg sem vizsgált, (aminek én örültem...) ha nincs panasz, akkor nem tartja szükségesnek az állandó kézi vizsgálatot.....ja és a pénzt sem fogadta el....Szóval eddig minden oké, vele is! :)
Na, és a sztárfotó.........a hátát mutatja.....szépen látszik a gerince, meg a popója, felhúzott lábbal...! remélem ti is látjátok!
Kép
Szóval utána még elmentünk ebédelni, meg a Corában akartam venni kismama-nacit, de nagyon bénák voltak.....Most a "már nem jó/még nem jó" problematikájával küszködök..... :lol:

Gona!
Nekem is nagyon furcsa volt az első mamánál alvás.....De Veronika már nagyon rutinos, szinte minden pénteken suli után összepakolja a kis motyóját, (pizsi, kispárna, stb...) bicajra pattan, és megy aludni! Még jó, hogy egy faluban lakunk, így bármikor el tud kerekezni hozzájuk! A kisebb még nem nagyon aludt ott, de volt már olyan is párszor....És igen, nekünk is kell egy kis feltöltődés...

Panny!
Nagyon jó erőben vagy!! :lol: Hajnali szopi, net........

Andi!
Jó nagy már a pocid!

Rik, datolya!
Hess piri!!!!!!

Kriszti!
Mi is jó sok szabadtéri programot terfezünk, reméljük, az idő is engedi majd!
Én is csak 2 napot dolgozom a héten, és ráadásul laza nap is van ma......... :wink: (szóval nem fogok megszakadni a munkában...)

Puszi nektek!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Erika!
Dolgoztam! :wink: Köszi jól vagyok,piri készülő félben van! :evil: Jó lessz nagyon hétközepére,de késleltetni nem tudom,igy jött ki! :wink:

Edit!
Aranyos a kismanód! :lol: Akkor nektek is eseménydús programotok lessz!Jó szórakozást és jó időt kivánok hozzá! :lol:
Vendég

Erika!

Te,hogy vagy??????
Vendég

Edit!

De jóó,hogy ilyen szép élményekkel jöttél!!!ÉS ari picurkaképpel! :wink: Köszönjük!!
Azt nem irtad,hogy gyerkőcök is ott voltak a vizsgálatnál?
Már nincs hányingered?

Kriszti

neeeeeeeeem!!!!!!nem lesz pirid,innen küldöm a hessegető energiákat!!!!!!!!!!!! :)
Köszi,én meg vagyok.Pirinek most meg jele sincs.Tegnap ugy éreztem,ma nem.Tréfál velem a természet.
Jó lenne ha igy maradna.Egyenlőre cicifájáson kivül mást nem érzek... :roll:
Vendég

Erika megy a drukk hogy ne is jöjön meg csak 8-9honap mulva csak.
Ditta mekora babucid van már.

Kép
e.andrea

Erika!

Köszi! :lol: Szép is lenne ha nem jönne! :wink: De jön,mert tünetei arra utalnak! :evil: De egyébként nekem is úgy van mint neked,egyik nap érzem a másik nap semmi! :wink: Nekem csütörtökre tuti megjön! :wink: De neked drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

Én azt nem értem,hogyha a 13.napon pozitiv volt az lh-m,akkor miért nem jön meg??
Azért nem hiszem hogy terhes lennék,mert minden hónapban ugyanezeket a napokat kihasználtuk,csak nem lh-ztam.Lehet hogy volt később is tüszőrepedésem és azért késik??Mert a mult hónapban is ugyanigy voltam ugyebár,ezért nem is izgulok,hogy hátha... :roll:
Érted??
Te ! MAgadat meg ne ásd el,mert mindenkinek a mensis tünetek után ugyanúgy baba volt a pocakjukban.Szal az nem mérvadó,már megtanultam... :shock:

Andi

Te meg másfél hónap mulva fogod a kisfiadat a kezedben!!!!! :lol:
Irigy-irigy! :oops:
Vendég

Erika!

Lehet,hogy veled ez van,lehet neked pé félidőben csak később van a tüszőrepedés!Azért ilyen hosszú a ciklusod!No,de most eddid mindig normális volt,akkor most mire ez a hosszú ciklus?Ez is érthetetlen?Nem?Én nem ásom el magam,de mindig pirivel végződik miért lenne most máshogy!?????Na,de az sem jó,ha mindig beleélném magam,mert már nem tudom!Mindig produkáltam a babás tüneteket és a végén koppantam!Most egy kicsit szabad a gép,csak megyek konyhatündérkedni,sül a hurka,már a számban érzem,aztán sül a virsli és eszünk és hizunk!Már allig várom a holnap délutánt és csütörtököt ja meg a többi napot!Majd még jövök,ha ide férek a géphez!
Vendég

Ez nem ér Kriszti, már csurog is a nyálam... :lol: (még nem vacsiztunk és itt hurkát emlegetsz :) )

Ditta,
édes kis babód van! Akkor Veronika nagyon önálló. :shock: Nálunk a két gyerek csak együtt hajlandó bárhova menni, szinte egyik helyiségből a másikba is, annyira össze vannak nőve. Oké, volt a fiam egyedül is pár napra, de azóta már a "kicsi"-nek is megvannak az igényei, nem tudom mi lesz.

Anyám egyébként ma ideköltözött az utcánkba. Olyan furi, ha egyedül érzem magam, csak átmegyek majd hozzá, meg ha szülői van, csak megkérem, hogy vigyázzon addig a gyerekekre. Szóval hihetetlen, mennyire leegyszerűsödött az élet (illetve ezt csak előre elképzelem :wink: ) Egyébként a mai nap elég gáz volt, egész nap fájt a hasam, gondolom a cipekedés sem tett neki jót... pedig igyekeztem nem túlzásba vinni... :roll:

Nekem most már nincs émelygés, szerencsére, viszont ha elkezdek enni, jön a hányinger. Így most még kevesebbet eszek. :lol: Párom unszolására szalonnázok amikor csak tudok, hogy egyek valami hízlalót! Olyan röhejes, más ilyenkor kezd el egészségesen táplálkozni. SAjna a folyadék se nagyon megy le, valahogy attól is hányingerem van. Ti mit isztok? (gyümilé marja a gyomrom, édeset nem kívánom, vizet és gyümiteát már unom... :( )

Panni,
sokszor kelsz éjszaka?

Erika, Kriszti,
ne tessék vitázni itt a mensin. Azon versenyeznek, kinek jön meg előbb! :lol: Ne jöjjön meg senkinek!

Bévi,
rég írtál!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

gona!

Örülök,hogy anyukádra számithatsz!Jó is az!Mikor mi is falun laktunk 5-percnyire volt tőlünk!De most a szomszéd faluba lakik 10 perc autóval!Már nem sokáig kell elviselned a rosszulétet,hamarosan elmúllik!Én szivesen átvenném,de.... :!:
Egyébként Erával csak örülnénk ha nem jönne meg!De... :!:
Én úgy érzem ebben vesztes vagyok örökre! :!:
De megbékéltem vele! :wink:
Vendég

SZiasztok nagyon jól eset hogy hiányoltok olvaslak titeket csak nem irtam eddig de most jöttem mert nem hagyhatlak itt titeket csak igyni velem semmi különös még nem voltam dokinákl szombatra nem várom mensit remélem nem jönn vagy kilenc hónapig puszi most már többet leszek puszi Gona Kriszti Rik meg a többieknek is

Kép
bévi

Hali!

Ditta,Rik!

Lap-toppal tudok szopi közben is netezni :wink: Gondoltam ha már ígyis-úgyis fennt kell lenni akkor kihasználom.Én amúgyis csak ülve tudok szoptatni.

Gona!

Minden éjjel kelünk Olikával,kelti őt a gyomra :wink: Édes kis hurka-gyurkám :wink: nagyon szeret enni :wink: természetesen még éjjel is :wink: Egyébként annyira nem gáz,kb 3-4 fele szokott kelni,teletömi a pocót és szunya tovább.

Ditta!

Nagyon szép a sztárfotó,tisztán kivehetó a kistökös?vagy kispuncis?? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Évike

miért ez az olvasó üzemmód?? :shock:
Puszi Neked is!!ÉS persze hogy nem jön meg!!!!!! :)

Kriszti

van valahol erről irva valami?Erről a hosszu ciklusról??
PAssz hogy mi lehet velem,de nagyon idegesit.Eddig ittam a teákat,hogy ne legyen rövid,most meg.... :roll:

Gona

nekem is 5 perc anyu,olyan jó érzés.Számithatunk rá. :wink:
GYerekek meg most fognak többet mamázni,elkezdődik a "mamakorszak". :D
Érdekes ez a hányinger.Miért akkor jön ha eszel??Szalonnázzál csak,igaza van a férjednek!!! :lol:

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

ditta nagyon szép a babád!!!
Már nagyon kiváncsia vagyunk mi is, 5.-én megyünk.

Panny csak irigyelni tudom az energiádat!!!!

Bévi, jövő hétvégén már izgulhatunk....

Tolya, Rik, Kriszti ++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

Gona szerencsés vagy h így alakult. Egy anya mindíg jó ha közel van!Élvezzétek egymás társaságát és kényeztessétek a gyerekeket!!!

Ma anyáknapi ünnepség a gimiben.
Nem csinálja senki, csak a lányom osztálya, nagyon rendes az ofő. Holnap ballagás, aztán érettségi szünet - 1 hét!
Nagyon fáradtak, rájukfér.Persze tanulnak itthon a vizsgákra de legalább a bejárás nincs
Amúgy Nekeik kisérettségi van minden évvégén- 8osztályos gimi.
Rendesen tételek, készülődés, vizsganap.A jegy meg nagyon elviheti az átlagot jó és rossz irányba is.Itthon lesznek és erre készülnek. Várjuk az évvégét, mert sok-sok éve nem voltam velük nyáron itthon csak pár hét szabin.Várjuk nagyon!!!!!!!!!

Szép napot, és kirándulós hosszú hétvégét Mindenkinek!
agica1027

Jó reggelt!

Ágica!

Nálunk is minden év végén vizsga van a lányom is arra készül!
Nálunk most van a ballagás!Jövőre mi is ballagunk és ti is,kemény lessz 2 ballagás!

Erika!
Nem akarsz dokihoz menni ez ügyben?csak nem normális ez a változó ciklus!De te tudod!Most hátha a baba miatt ilyen hosszú!DRUKKKKK!

Panni!
A kis hurka-gyurkáról kaphatnánk képet ja és Márkról és Kristófról is!

Évi!

Gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!
Hopgy vagy?????????

Tele van a lakás orgonával,eddig imádtam az illatát,most totál kivagyok tőle,vagy az illata változott meg,vagy az orrommal van baj,de rosszul vagyok tőle!Nem tudom miért?Különösképpen nem tulajditonitok neki semmit,mert néha allergiás szoktam lenni egyes szagokra!
Délután jövök!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!
Vendég

PAnny, igen légyszi képet, én is gondoltam rá csak kifelejtettem!!

Szia Kriszti!
NAgyon zsúfolt napok jönnek a gyerekeinknek!
csak bírják!!
Szerencsére szorgalmasak! :roll:

Szagok ???!!!! :wink:

Ballagás - akkor lesz egy picikém -nagyon remélem-izgi feladat.!!
agica1027

Erika,
én úgy tudom, hogy akkor van hosszú ciklus, ha a peteérés késik. Mert a peteérés mindig a mensi előtt van kb. 14 nappal. Tehát 40 napos ciklusnál a 26. napon. De nálad jelzett az ovuteszt tök normálisan, ezért nagyon furi. Biztos hogy + volt? Tudod az ovutesztnél nem az a pozitív, ha két csík van (az sokszor van), hanem az ha a tesztcsík erősebb a kontroll csíknál.

Azért nagyon drukkolok, hogy most baba legyen már végre a pocakodban! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Hazaengedtek, tegnap!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

csak nagyon felületesen olvastam vissza, viszont a legjobb hír nem kerülte el a figyelmemet!!

Brigi!!!!
Teljes szívemből gratulálok a nem is kicsi Bence babához!!

Én szerencsére jól vagyok, nem voltak görcsök, csak egyszer.
az elég sz@r volt...
Annak tudtam be, hogy az itthoni szerdai vizsgálat is vacakul esett, ezután pedig következett mégegy, már a kórházban... :shock:
Nagyon kellemetlenre sikerült.
másnap görcsöltem is. Kaptam infúziót, és megszűnt szerencsére.
Most itthon vagyok pihenésre ítélve, nagyon nehezen viselem.
A méhszáj változatlanul 2100-as.
Vendég

Mária!

Klassz ,hogy otthon lehetsz!
Vigyázz nagyon magatokra,nem lesz baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rik!

Én is úgy drukkkkkkkk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Küldök majd képeket csajok,ígérem!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Marika, nagyon örülök h végre otthon vagy!
Vigyázz nagyon magatokra!
Élvezd a jó időt, pihenj sokat!

Panny, Várjuk a képeket!
agica1027

Olika 4 és fél órája alszik a teraszon :wink: úgyhogy akkor küldök képeket(ti akartátok :wink: 9csak nehogy sok(k) legyen...l :oops: :wink: :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny
:lol: :lol: :lol: :lol:
Szépek a gyerekeid!!!! :wink:
És látom egy lánykád is lett!! :wink:

Gona

passz.Már nem tom,aszem ugyanolyan volt a csík.Már nem vagyok biztos semmiben sem. :?
MAjd lesz valahogy,vagy igy vagy ugy....

Kriszti

nem megyek dokihoz,tuti.
Nincs idegzetem még egy hosszadalmas dokihoz járkáláshoz...
Amugy néztem Petra előtti ciklusaimat(már ahogy meglettek,ugyebár,akkor 38-43-ig voltak.És Petra is lett....Szal nincs lehetetlen akkor sem...
MAjd ügyeskedünk.
Meg olvastam most a babatervezőknél a homeós szereket a ciklushossz javitásához.Agnus sastus.Ez kell nekem,nem tom fogok-e tudni szerezni itt...BArátcserje kivonat.Rendezi a ciklust.
Most várom a mensit,aztán ha megjön elkezdem,ha kapok....
Szagok??Hmmm...............Hányadik napon is vagy??????????? :roll:

Marika

Isten hozott itthon!!!!!!!!
Minden jót kivánok,és sok pihi,de ezt nem kell mondani neked ugysem.
Kisfiad vegy láyod lesz?MOst nem vagyok képben... :roll:
Vendég

agnus castus,elirtam az elébbbbb :oops: (és még sok minden mást...)
Vendég

Panny tünemények a gyerköceid és nem semmi a szopis kép annyira tetszik

Kép
e.andrea

Sziasztok!
Marika sokat pihenj és nem lesz gond
Panny nagyon cukik a gyerekek nekem is kelle egy
Ágica hát nem lehet könnyü a gyerekeknek most szegények sokat kell tanulni hogy fogsz sirni majd ha ballag emlékszem anyum is bömbölt az ő kicsi lánya
Rik na ne makacskodj ha nem leszel rendben tesék dokihoz menni mert kikapsz olvasó üzemmód meg csak ugy jött nem tudom miért
Kriszti hát veled mi ujság szagok csak nem remélem igen sok puszi
Én változatlan vagyok eszem sokat mensit meg nem várom

Kép
bévi

Panni!

Nagyon szép gyerkőceid vannak!!!

Rik!
kislányom lesz!!! :lol:
Ők pedig a "nagyok":

Kép
Lilla
Kép
Laura
Vendég

Erika!

26-ik napon vagyok!Szagok! Mint már irtam is,semmi jelentősége nincs,mert szoktam néha szagoktól rosszul lenni,amik egyáltalán nem undort keltők! :wink: :!: De az orgonát eddig imádtam,most meg...???Szerintem próbáld beszerezni azt a homeós bogyót,sokat olvastam itt róla a babaneten!!!!!!!!

Panni!
Aranyosak a gyerkőcök!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hazaértem az anyáknapjáról.
Még nagyon el sem kezdték én már bőgtem :oops: .Ha az enyém mondta azért, ha nem, azért :lol: .
A lányom meg úgy mondja ilyenkor a verset h mélyen néz a szemembe, alig lehet kibírni...főleg most, amikor bármin tudok bőgni.

Megszült éjjel egyik ismerősünk, lányaink osztálytársak.Gratuláltam, de már bőgtem is :roll: .Jó lenne elmúlna ez a nagyon érzékeny időszak!!!!!!!!

Panny, gyönyörűek!!!!!Egyik szebb mint a másik.......

Marika, nagyon szépek a lányok, igazi hölgyek már!!!!!!!!!
Három lányos anyuka leszel nem sokára - boldog lehetsz!!!!!!!!!

Évi, félek előre az ilyen buliktól, mert gyerekkel kapcsolatban nagyon érzékeny vagyok.. :cry: Majd meglátod az anya az egy külün faj :oops: :lol:

Andi mindjárt szülsz, irigyellek....

Rik kiváncsi vagyok mi lesz ennek a ciklusnak a vége....
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?