Sziasztok!
Először is Briginek!!!!!
Nagyon-nagyon gratulálunk!! Majd várjuk a beszámolót!
Mi tegnap voltunk a 12. hetes uh-n, hát nagy élmény volt, mint mindig! persze minden rendben, bpd-je 22 mm-es, nyaki redő 1,8 mm! Az uh-s nővel tök jól összehaverkodtunk, (persze lehet, hogy a nagy tábla mogyis csoki tette meg a hatást...
) így mindent tök jól megmutogatott, a férjem is bent volt, és nagyon ficánkolt! Fel-le húzogatta a térdét! Nagyon édes volt! A doki most meg sem vizsgált, (aminek én örültem...) ha nincs panasz, akkor nem tartja szükségesnek az állandó kézi vizsgálatot.....ja és a pénzt sem fogadta el....Szóval eddig minden oké, vele is!
Na, és a sztárfotó.........a hátát mutatja.....szépen látszik a gerince, meg a popója, felhúzott lábbal...! remélem ti is látjátok!
Szóval utána még elmentünk ebédelni, meg a Corában akartam venni kismama-nacit, de nagyon bénák voltak.....Most a "már nem jó/még nem jó" problematikájával küszködök.....
Gona!
Nekem is nagyon furcsa volt az első mamánál alvás.....De Veronika már nagyon rutinos, szinte minden pénteken suli után összepakolja a kis motyóját, (pizsi, kispárna, stb...) bicajra pattan, és megy aludni! Még jó, hogy egy faluban lakunk, így bármikor el tud kerekezni hozzájuk! A kisebb még nem nagyon aludt ott, de volt már olyan is párszor....És igen, nekünk is kell egy kis feltöltődés...
Panny!
Nagyon jó erőben vagy!!
Hajnali szopi, net........
Andi!
Jó nagy már a pocid!
Rik, datolya!
Hess piri!!!!!!
Kriszti!
Mi is jó sok szabadtéri programot terfezünk, reméljük, az idő is engedi majd!
Én is csak 2 napot dolgozom a héten, és ráadásul laza nap is van ma.........
(szóval nem fogok megszakadni a munkában...)
Puszi nektek!
Edit