Sziasztok!
Basszus, két napig nem vagyok és teleírtok 2 oldalt, máskor meg alig van valami..
Kat, örülök h itthon vagytok, Matyika hamarosan jobban lesz. Olvasni is rossz volt a kálváriátokat
Timi, Majci egy hős! Bibus meg nagyon ügyes, a kis szobacirkáló
Kati, Marcikának jobbulást, biztosan jók lesznek a homeos cuccok.
Remélem más most már jobban van. Ja, Huba is gyógyuljon meg, aztán vegye át az irányítást Petra fölött, különben a fejére nő
De hát a nők már csak ilyenek
Gabci, jó nektek, hogy apával jól elvan Ádi. Nadin sem ül magától, és én eddig soha nem is ültettem. (Hordozóban, meg az ölemben persze ül, de ülőhelyzetben még nem tettem a földre soha.)
Prücsi, én annyira utálom, hogy az anyai ösztöneim ennyire nem jöttek elő
vagy csak én nem hagytam, nem tudom, de k@rvára nem kellene azon gondolkodni, hogy mit hogyan kéne az biztos...
Nadinka mászik. Annyira édes! Olyan lassan, mint egy teknősbéka, de csinálja. Holnap van találkám a gyógytornásszal, akinek a jobbos kúszást akartam megmutatni, hát így nem tudom összejön-e
De a mászása már nagyon harmonikus, úgyhogy nem aggódom tovább ezen. A kaján is megpróbálok lazítani. Rá kellett jönnöm, hogy csak az édes gyümölcs, és abból is csak az üveges megy
Járhatok én biopiacra, meg kotyvaszthatok otthon bármit. Most kapja akkor ezt, és mindig kicsit belekeverek a sajátból. Szerintetek az úgy okés, ha alma-őszit krumplival keverek pl???
Irattam én is ha pépet, de töredéke kalória van benne a tápihoz képest, ezért még nem adtam. Vagy valamit elnéztem??
Timi, csúcs cuccokat veszel a csajoknak.
Anett, éljen a költözés? Készen van már a ház/lakás, vagy még épül? Nálad van még a Lactina? Én még májusra meghosszabbítottam, aztán meglátom. Napközben már én is csak 50-eket fejek, de reggel meg éjjel még van. Fotót labdázó Esztiről szeretném látni!
Biztos akartam még sokmindent. Ha eszembe jut írom.