Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok.

Kat, olvasni is szörnyű hát még átélni. Ez itt nem a happy mamák fóruma, úgyhogy ne zavarjon ha nem jó a kedved, hátha könnyebb ha beszélsz róla. Sőt biztos könnyebb.
Sok sok erőt, ne keseredj el! Sok-sok gyógypuszi a fiúknak.

Vagyok én is, olvasok, de írni nincs erőm nekem se. Sajna Marci sincs még jól, most meg a köhögés kínozza. Úgy bánt, hogy múlt héten nem kezdtem neki adni az Oscillo-t (a neve további részét nem tudom megjegyezni), akartam, csak aztán a doki mást mondott és azt kezdtem el. Úgyhogy ma vettem én is, egyet már kapott. Gabci, Kikuka hány napig kell adni, hogy hasson is?

Kekszes sütit megcsináltam, hát nem lett olyan tökéletes mint Ágié, de kanállal meg lehetett enni. :)

Zsu, tudom, hogy a Prima Pappa drága szék, meg ár-érték arány stb., nem is azzal van a baj, de ennek számomra egy kicsit lenyúlás szaga volt.
Prücsi, köszi, hogy mondod, akkor majd megnézem, milyen párna nélkül. Mondjuk Marcin még keresem a turbógombot, egyenlőre messze jár az önálló üléstől. Bár profin halad hátrafelé.

Cipők nagyon tetszenek, de vigyázz Timi, a skacok hajlamosak rágókának nézni őket. :D

Sírás. Mentem.

ukati74

Kat, ne keseredj el, és ne hibáztasd magad! Sajnos a vesegyuszit nem lehet ránézésre észrevenni. Inkább a dokitok dolga lett volna észrevenni. Szerinted ő hibásnak érezte magát, és bőgött miatta???

Meglátod, Gergőke is hamar összeszedi magát, jön a jó idő, ha kinn lesz a jó levegőn, étvágya is lesz, szépen visszahízik majd. Matyika is be fogja hozni ezt a pár hetet, sőt! Egy másik topikba is írogatok, ott is az egyik lány babája nagyon beteg lett, teljesen "elmaradva" jött ki a kórházból, semmi mozgásfejlődés, éjszakai kelések, az anyukája teljesen kétségbe volt esve. Kb. 3 hét alatt behozta a pici a lemaradást, most már csak egy rossz emlék az egész, pedig annak idején nagyon el volt keseredve mindenki!

Kat, kívánok neked sok-sok energiát és jókedvet! Innen már csak fölfelé vezet az út! Próbálj meg pozitívan hozzáállni, és arra koncentrálni, hogy a Picikék a gyógyulás útjára léptek, és minden rendben lesz most már!
Sok puszi nektek!

Kép
waterlilly

Macsek, Móni! Köszönöm az sms-ket, és mindenkinek köszönöm, aki gondolt ránk!

Kép

Kép
katherina

Kati, hajrá ...coccinum (ez a 2. fele ugyanis :lol: )! Marcinak is jobbulást!

Ej, ez az egész tavasz a betegségekről szólt eddig... :( Mijafranc van???

Ja, Kat még csak annyi, hogy a "Matyika mozgásfejlődésben is biztos el fog maradni" mondatodat olvasd újra úgy fél év múlva, és röhögjél majd nagyokat, amikor lógó nyelvvel tepersz a rohangászó kölök után! :lol:

Kép
waterlilly

Anett, köszi. :D
Mozgásfejlődésben egyet értek.

Még Krisztinek akartam írni, mivel beszéltünk a tejpépekről, hogy Edittől véve az ötletet (köszi :) ) felirattam én is Milupa Ha pépet. Igaz vaniliásat akartam, de sima rizspép lett belőle és láss csodát némi gyümölccsel turbósítva Marci ezt nagyon szereti. Délutáni tápszer helyett lehet érdemes lenne kipróbálni.

ukati74

egyet értek= egyetértek

ukati74

Köszi Anett, Gabci, Kati, és mindenkinek.
De igen, azért hibáztatom magam, mert mikor terhes voltam, fogyóztam. Gerikével nem. Gerike sokkal masszívabb kissrác volt. Nekem a terhelésesem határeset volt, nem kellett volna olyan erősen fogyózni, így talán Matyika immunrendszere nem lett voltna ennyire gyenge, mint amilyen. Mert az hogy elkapjon egy ilyen gyulladást, az érzékenység, hajlam kérdése IS. És erről én is tehetek. mert ha nem fogyózom, erősebb kisbabaként születik meg, sokkal ellenállóbb a bacikkal, vírusokkal szemben. Így meg olyan kis sérülékeny az édes pici kincsem.
Egyébként vannak erre utaló tünetek a vesemedencegyulladásnál. pl. első, hogy nagyon sápadt, rossz kedélyállapot, pisi büdösebbé válik, sőt ha sikerült észrevenni, a színe nagyon sötét, szinte sörszínű lesz.

Anett, jó, hogy te kinőtted, remélem mi is megéljük egyszer ezt.

Kép

Kép
katherina

Anett, na ezzel megnevetettél! :lol: így legyen!

Kép

Kép
katherina

Eeegen, a tünetekre még én is emlékszem, de már csak a múlt!!! Ez legyen előtted is!
Terhesség alatti fogyókúra: hát ez is már a múlt, meg gondolom, nem csak ezen múlt, meg aki mondjuk terhességi cukorbeteg, az is kénytelen diétázni, ha akar, ha nem... Akkor se hibáztasd magad, egy anya csak a legjobbat akarja a kicsijének! Most már csak előre szabad nézni, és a legtöbb, amit most a gyerekeknek adhatsz, az a mosoly (bármilyen qrva nehéz is most ebben a helyzetben mosolyogni...), a szeretgetés, a pozitív energia!

(És csak csendben-halkan jegyzem meg, hogy ismerek olyan kismamát, aki mindenfélét összezabált terhesség alatt, mégis beteges a babája, illetve fordítva, van, aki végighányta az egész terhességét, alig evett, a gyereke meg igazi kis fanyűvő-vasgyúró...)

Kép
waterlilly

mennem kell :arrow: , de ígérem, ha legközelebb ideülök, a visszaolvasással kezdek! :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Fú Kat brutál amit irtál az egészről, azért is mert tudom milyenek tesómékat igy döntötte le a rota vírus!
mert hát a fertőzöt mi a f @szért nem lehet külön rakni főlleg ha az anyuka még mondja is!
Ááááááááááááááááááááá

sok-sok-sok gyógypuszikát nektek és mihamarabbi felgyógyulást!

Timi: jó kis cipőket vettetek!

Hát voltunk délelőtt tanácsadáson a csaj 8 kiló és 67,5 centi!
Apa horkol a csaj nézi a mesét!
Lakás szellőztetve a csaj beöltözteve ül a hintában!

Edit. nekünk foxink és border colllienk van!
Megmondom őszintén nem járunk felük kiállításra mert sok az igazságtalanság!

Ahogy Timi irja mi is állatbolondok vagyunk!

Hát hányásról szólva én is párszor hánytam a csajjal mig terhes voltam mire rájöttem ,hogy a paradicsomtól volt!
De ettem és csípőskaját a kinaiból a csajjal és semmi baja!
Szerintem nem ezen múlik a dolog!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci: igaz nállunk még nem ül meg magától a csaj de ha nem öltetem fel a babakocsiban akkor de olyan de olyan hiszti levág mert hát úgye nem lát ki!

Andi: Hubának is jobbulást !
Ti oszt akkor beindultatok ám a fogzással mármint Petra!

Kép

Kép
mogyoland

Újdonság. fogjuk a csajt merthát állni jobb!
És rúgozik és nevet nagyokat a kopmban szintén ezt csinálja!

Kép

Kép
mogyoland

Kat! Nagyon rossz volt olvasni soraidat, de hidd el ez nem a fogyi miatt van. Az egyik barátnőmnek mindkét gyermeke ilyen, (nem fogyókúrázott :!: :!: ) ha egyet tüsszentenek viszik a pisit kistarcsára (biztos ami biztos alapon), de szerencsére általában minden ok! Egyébként a mi háziorvosunk nefrológus, hozzá járnak. Ha esetleg érdekel. Nem tudom mennyire vagytok messze, de itt nem olyan nagyüzemi a dolog mint a H. P-ben (én is kellemes emlékeket őrzök róla :twisted: )

Timi! Örülök, hogy túl vagytok a nehezén! Mostantól minden rózsaszín lesz (2 csajszi mellett főleg!, persze a párodat leszámítva :evil: , kicsit összeszedhetné magát, üzenem neki!)

Zsu! mennek a kilók! :arrow: :arrow: :arrow: :D

Móni! küldesz egy e-mail címet?

Jutta! :evil: majd legközelebb, egyébként még mindíg nem tudom, hol csinálták volna, vagy lehet hogy rosszul olvasok akkor ezer bocsi!

Macsek! csak annyi, hogy kihányta múlt szerdán az ebédet meg a vacsit is! Köhögés vagy a gyógyszerek? ki tudja

Képzeljétek tegnap 85/60 volt a vérnyomásom, ami nem lenne baj, de du. már felemelni nem tudtam a fejem, mert azt hittem behányok (az meg nem az én műfajom), emiatt egy korty kávét sem tudtam magamba diktálni. Van valami tippetek, apukám vörösbort ajánlott. mert ugye a kávé nekem nem jön be (jó kis alkesz vagyok, mi?)

szabi tök jól vette a szombati akadályokat 3 gyerekkel. a nagyok még oklevelet is kaptak, mint tiszteletbeli masiniszták. Csak egy dolgot rontott el, elmentek mecibe miközben ebédvendégeket vártunk! :? Na mindegy!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kat, NE hibáztasd magad, én zabáltam terhesség alatt és mégis gyenge Dorka immunrendszere... Neki a pocija, és nem találják az okát!

Timi, legyél türelmes! Most kapták ki a manduláját! Ha az is volt a gócpont hetek mire a javulás jön, addig pont érzékenyebb!!

Ciripke, Kistarcsán műtötték volna.

Voltunk dokinál. a vizelete nem annyira rossz, tehát csak ismételni kell, mert valószínűleg szennyeződés lesz. A pociját mondtam neki. Abban egyeztünk k, hogy még futunk pár kört. Kakimintát küldünk ÁNTSZ-hez bacitenyésztésre és viszem ide vagy kistarcsára hogy megnézzék mennyire emésztetten kakil, mert lehet vmi enzim hiány is. Ill. kap vmi cuccot, ami enzimet pótol.

Ma is fél órát sikított délutáni elalvás előtt, úgy hogy sirdogált / nyöszörgött, majd élesen fölsikított, mintha görcsölne... éjszaka 3-4x kel, és nyugtalanul alszik... folyton pukizik ill. böfög... Tehát ezt meg kell oldanunk, ki kell derülnie, hogy mi a baja!

Jutta

KépKép
jutta

csajok!

Van egy beutalónk székletemésztettségi vizsgálatra, de sem a veresegyházi eü küzpont, sem a kistarcsai ill. váci elvileg területileg illetékes kórházak, sem az ÁNTSZ nem csinál ilyet! JA és senki nem tudja megmondani, hogy akkor ki csinál! Jó mi?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta a kálváriátokat olvasva egy jut eszembe, a háziorvosotok vhogy nincs a helyzet magaslatán. :?

Marci benyomta a leveszöldségeket csirkemellel, nem zavarta, hogy sós. 8)

ukati74

Sziasztok!

Vagyok én is, köszi a hiányolást! Olvasni tudtam, írni...áh...

Timi! Gratula a hős csajhoz, nagyon drukkoltam pénteken, és szerintem mindenki más, hátha ez is használt kicsit! És NEKED is gratulálok, hogy így bírtad!!! Én sokszor már abba belefáradok, amiket írsz, hogy mennyi mindent csinálsz (pl. frissen műtött gyerek mellett x fogásos vasárnapi ebéd...), nem vagy semmi hallod-e! Úgyhogy tessék egy picit több önbizalommal élni! Persze tudom, ezt könnyű mondani!

Kat! Jajj, Nektek is minden jót, tényleg hiányoltunk, nem tudtuk, mi lehet Veletek! Nagyon remélem és kívánom, hogy most már csak jobb legyen! És tényleg ne hibáztasd magad, nem hiszem, hogy a diéta miatt alakult ki a vesemedence-gyulladás! Sok-sok gyógypuszi!!!!

Edit, Móni! Én sem értek sokat a kutyukhoz, de élvezetes volt a társalgás! Aranyosak a kutyák, egyszer szívesen elmennék egy ilyen agility-re! És Edit! Igen, az apukák csak ilyenkor szembesülnek azzal, milyen is egész nap a gyerek(ek)kel! Azért ügyes volt a párod! :wink:

Kati! Marcikának is jobbulást!!!

Ciripke! Látom, apuka Nálatok is elbír a gyerkőcökkel! Kisebb malőröket pedig el kell nézni...A Vasúttörténeti Park nagyon király, tavaly nyáron mi is elmentünk a tesómékkal és Levivel (Rékát akkor nagy hassal nem vállaltam be), és még én is élveztem!

Bocsi, lukas az agyam, nem emlékszem, mik voltak az előző oldalakon, úgyhogy no reaction sajnos...

Mi szombaton megjártuk Miskolcot, most csak gyors rokonlátogatás, játszás volt az ottani gyerekekkel, játszóterezés, semmi extra, de így is nekem öröm minden nap, mikor én is kimozdulhatok, még ha totál ki is purcanok. Tegnap a férjem egyik gyülekezetében konfirmáció volt, oda is kellett volna mennem, de nem tudtam kire hagyni a gyerekeket, na mindegy, azért kaptam egy szép csokrot. Most vasárnap itthon lesz a konfirmáció, aztán pünkösd, szal zajlik az élet, de már megszoktam, hogy a hosszú hétvégék és ünnepek nekünk pont nem a pihiről vagy a családról szólnak... Ja, és tegnap én is csináltam sütit, nagyon könnyű volt, ha megtalálom, felrakom a linket. De most lépek, mert 3-askám felkelt! :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Kati
nem zavarta hát a kisfickót,mondom én majd egyre jobban bírják a háziizeket

na mondjuk Bibuska ma nem ,de tusom az okát :-9 lassan lesz foga :-) ott a kiscsík,demég nem tört át

Jutta
hát ezt nem értem ,hogyhogy senki nem tudja??????

türelem?aha ,haha :-)
nem az a gáz ,hanem hogy ez mostannék új vírus vagy a régi baci vagy az aalergia,szívem szakad meg hogy megmondtam neki hogy kevesebbet lesz beteg azért varázsolták el az orrát,erre már két nap után tüsszög-orrfolyik

Kat
eszedbe ne jusson magadat hibáztatni,éne nem ittam,drogoztam,Majával két hét diétám volt mégis mindkettő pici lett és akkor mi van?Maja 8 hós koráig nem volt beteg ?bibusa meg már 4 üveg antibió van.Nem szeretem,de most csináljon az ember.Fogékonyak most nagyon a betegségekre,rengeteg ismerősöm van akinek egyszer belekeveredik a gyereke és egyszerűen nem bírnak kijönni belőle.Mi is szinte így vagyunk.Dupla "öröm" ha két gyerek van.
ismerem ezt az egész nap gyógyszert keverek programot,utálom.
És milyen antibiot kap Matyika? jajj istenem nagyon sokáig kell szednie :-(
Én is ilyen paramamai voltam vagyok ,de a bajt úgysem tudjuk elkerülni,amikor Maja elöször köhögött ami fulladással végződött inkább elküldtem apát vele orvoshoz csak lássa inkább,megszültewm volna egyedül is.Most is azt mondta dokinénink hogy úgy látja engem kikászítenek ezek a csipcsup dolgok :shock: aha mondom csipcsup,neki lehet,nekem nem.

Akkor most ventolin és nincs spiropent?Nem okoskodásból csak leírom a tüdőgyógyászunk mit mondott.Hogy a ventolin és a spiropent ugyanaz,csak a spiropent igaz pörget,de hosszabb távon hat.a aventolin közvetlen a tüdőbe megy nagy erősel.károsabb mint a spiropent etekintetben és csak rohamkor kell használni,de ha nem sípol zúgbúg akkor inkább spiropent.

Matyika meg seccperc aladt behozza a "lemradást" amin jobban lesz drága pici fiú

soksok puszi nekik

most mennem kell mert szobacirkáló nyiffegő csíkfogatlan sír
Vendég

Szerintem nem ő a ludas, valami ritka izéje lehet a Dorkának, amie se ő, se a gasztros doki nem tippel egyből. Gasztroról meg annyit, hogy ez a befekvéses izé (mármint, hogy csak úgy tudnak rendesen kiviszgálni minket) kissé aggaszt a Kat-féle sztorik miatt! Ugyanis ugyanarról az osztályról van szó, és én oda kb 3x telefonáltam, na ebből 2x "pont" hasmenéses vírus tombolt náluk... tehát jó hely, ha még vmit össze akarunk szedni. Ellenben Zsuéknak bevált, tehát mégiscsak kéne menni... Ej, nem tudom én ezt! És most lehet rám szólni, mert a múltkor megfogadtam, hogy nem töprengek tovább, csak jelenleg napi 4-7 :shock: :shock: kakink van! (5x eszik Dorka...)

Jutta

KépKép
jutta

Kat, Timi, hát most nem lennék a helyetekben!
Legyen már vége gyorsan, aztán jöjjön a jóvilág! Picuroknak gyógypuszikat küldünk!
(Kat, ez a HP-s sztory igen durva :twisted: )

Kati, Oscillo-ból úgy 30 szemet mondott a dokinéni nekünk (az kb a harmada a tubusnak), hogy oldjunk fel pici vízben (kb egy-két teáskanál), aztán itassuk meg a gyermekkel. Első napon adhatod neki többször, nekünk pl 3-szor kellett, aztán ha javul a helyzet, akkor lehet ritkítani (második napon 2X, harmadikon 1X). De lehet, h Gabci más adagolást követ.
És én még javasolnám mellé az Euphorbium orrsprayt is, ami szintén homeos. Ez utóbbi nálunk igen látványosan javította a taknyos helyzetet. És ezt lehet más orrspray mellett is alkalmazni, és tovább is mint a Nasivin 3 napja.
Kékszeműnek is sok gyógypuszit!

Megyek, mert uzsiidő van.

KépKép
KépKép
prücsi

Jutta! Nálatok aztán mindig van valami bizonytalansági tényező...Nem semmi. Sikerült már kideríteni, hova kell menni??? Magyar eü: no comment... :twisted:

Mogyo! Ismét nem csalódtam Ágikában...úgy tűnik, ő csak nevetve csinál mindent...édes egy csaj, puszilom! :lol:

No, tényleg megyek, Boti csak pislog a cicimen, nem érti mik ezek a billentyű hangok a háttérben... :oops:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jutta
Zsuéknak szerncséje volt ,hogy nem kapott el Panka semmi,meg pl nekünk is hogy egy lágtárbe volt Maja a skarlátossal,hányós-fósossal, és mi is megúsztuk,hála az égnek

Bea
az én frissen műtött gyerekemen már szombaton se látszott hol votl pénteken :-)

és ma tök jól eszik ennek örülök :-)

de ha osotorzni akarjuk magunkat az allergia,asztma is anyai ágon öröklődik és a hajlam is

Anett
csokis vitamint evett Jutta néni küldte nekünk :-)
Vendég

Prücsi, köszi nagyon! Én mondjuk egy egész fiolát feloldottam kb. 20 ml vízben. Szóval véletlenül sem sikerült eltalálnom, de este majd már így csinálom. Orcseppért meg megyek, mert a Nasivint már nem merem adni.

Bea, ti is gépezve szopiztok, és még nagybetűt is nyomsz. Ügyi vagy. :)

ukati74

Botikának boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Basszus, két napig nem vagyok és teleírtok 2 oldalt, máskor meg alig van valami..
Kat, örülök h itthon vagytok, Matyika hamarosan jobban lesz. Olvasni is rossz volt a kálváriátokat :cry:
Timi, Majci egy hős! Bibus meg nagyon ügyes, a kis szobacirkáló :lol:
Kati, Marcikának jobbulást, biztosan jók lesznek a homeos cuccok.
Remélem más most már jobban van. Ja, Huba is gyógyuljon meg, aztán vegye át az irányítást Petra fölött, különben a fejére nő :lol: De hát a nők már csak ilyenek :)
Gabci, jó nektek, hogy apával jól elvan Ádi. Nadin sem ül magától, és én eddig soha nem is ültettem. (Hordozóban, meg az ölemben persze ül, de ülőhelyzetben még nem tettem a földre soha.)
Prücsi, én annyira utálom, hogy az anyai ösztöneim ennyire nem jöttek elő :? vagy csak én nem hagytam, nem tudom, de k@rvára nem kellene azon gondolkodni, hogy mit hogyan kéne az biztos...
Nadinka mászik. Annyira édes! Olyan lassan, mint egy teknősbéka, de csinálja. Holnap van találkám a gyógytornásszal, akinek a jobbos kúszást akartam megmutatni, hát így nem tudom összejön-e :D De a mászása már nagyon harmonikus, úgyhogy nem aggódom tovább ezen. A kaján is megpróbálok lazítani. Rá kellett jönnöm, hogy csak az édes gyümölcs, és abból is csak az üveges megy :twisted: Járhatok én biopiacra, meg kotyvaszthatok otthon bármit. Most kapja akkor ezt, és mindig kicsit belekeverek a sajátból. Szerintetek az úgy okés, ha alma-őszit krumplival keverek pl???
Irattam én is ha pépet, de töredéke kalória van benne a tápihoz képest, ezért még nem adtam. Vagy valamit elnéztem??

Timi, csúcs cuccokat veszel a csajoknak.
Anett, éljen a költözés? Készen van már a ház/lakás, vagy még épül? Nálad van még a Lactina? Én még májusra meghosszabbítottam, aztán meglátom. Napközben már én is csak 50-eket fejek, de reggel meg éjjel még van. Fotót labdázó Esztiről szeretném látni!

Biztos akartam még sokmindent. Ha eszembe jut írom.

KépKép
kertikiri

Jaj, Kat, ez szörnyű!!! Nagyon sajnálom, ami Veletek történt, és kivánom, hogy minél előbb meggyógyuljon mindenki!
Akkor ugyanott feküdtetek, ahol mi, mert gastro nephro egyben van.
Mi már 4 kórházban jártunk Pankával, szóval van összehasonlitási alapom.
A Lászlóban mi el voltunk különitve, mégis hányós-hasmenéses virussal mentünk haza Karácsonyozni :evil:
Én csak azért emlegetem mindig a H.P.-t, mert ott rendesen foglalkoztak velünk, célirányos vizsgálatokat csináltak, nem néztek hülyének és nem kellett széken aludnom.

Jutta, hogyhogy nem tudja senki? A dokinő nem tudja, hogy hol tenyésztenek ilyet? Akkor esetleg hivd az antsz-t, hátha ők tudják.

Timi, tutik a cipők!!!
Mostmár, hogy jön a nyár, nem szandi kéne?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati: az oscillococcinumot majdnem a tájékoztatónak megfelelően adagolom. Ha ici-picit taknyos Ádi, fél fiolával adom neki teába. Ha látom, hogy nem múlott, akkor napi 2x fél fiola 3 napig. csak egyszer kellett 3 napig adagolnom kb 1 hónapos korában, mikor 4 hétig náthás volt. Nekünk ez oldotta meg a dolgot.
Jobbulást kékszeműnek!
Kat, Timi: na ne ostorozzátok már magatokat! Rendben, hogy az asztmára való hajlam öröklődik, de nehogymár tehessél róla, ha te az vagy és a gyerek örökli!
A másik meg, hogy nem hinném, hogy extrabrutál módon fogyóztál volna Kat. Matyika vesemedence gyulladásáról sem tehetsz! És miből is kellett volna észre venned? Oké, hogy magas lázzal jár és egyébként brutál vesefájdalommal(görcsnek nem nevezném), de ő még nem tudja megmondani! (volt benne részem, elég kellemes volt, na)
Ciripke: vörösbor? Ja, ha eleget töltesz belőle! :wink: reendszeres testmozgás pl. gyakran alacsony egyébként?

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Mogyo, a Ti kutyáitok sem olyan öleb féle egyszerű egyéniségűek:) A Foxi és a Border sem könnyű eset, de a poi sem..Igazad van a kiállításokkal kapcsolatban, sok a visszaélés és az igazságtalanság. Nekem egyik helyen le "dogfejűzték" a poit, rá 2 hónapra meg olyan dícséretet kapott pont a stopjára, hogy meg is lett a CAC. Na ezt kapd ki! Van olyan bíró aki csak bizonyos tenyésztők kutyáit ismeri el...vajon miért???? Na...

Kaja ebédre: Tök jó lett minden, de még csak részletekben kóstolgattam, úgyhogy megyek is ebédelni. Lénike bevágott 3 dlnyi almás szilvát de NO CUKORRAL, huhh ilyen is van??

Kat mi még nem beszéltünk, üdv. itt.

Sajnálom a beteg babákat. Nekünk 3 hónaposan kellett hallásvizsgálatra és vérvételre menni,mert besárgult a kórházban és vércsoport kontrollt is kértek mert A Rh-. Képzeljétek, ezek a brutális gyerekkkórházasak a fejéből vették a vért és 10 percig nyomkodták az eret, hogy tudjanak kipumpálni valamit maguknak a vizsgálathoz. Addig én is sírtam, ahogy lefogtam Lénát, persze Apa meg már hajszál híjján hogy nem törte ránk az ajtót..szörnyűv volt,
Félek, ha majd beteg lesz..nagyon együtt érzek veletek. Kitartás mindenkinek!
Vendég

Ja igen, a köszöntések. Jankának, Botinak, Ádinak, Ákosnak, Ágikának holnapra, Ábelnek visszamenőleg.......meg a többieknek.
És csatlakozom Andihoz, én sem tudom számon tartani, hacsak ki nem szúrja éppen a szememet. Szóval ha nem köszöntök, ne haragudjatok meg rám! És én sem haragszom, ha Nadin nem lesz köszöntve.

Nyáron milyen cuccokban lesznek a gyerekek? Rövidujju body oké, de a többi? Én még csak napozókat láttam, de az meg nem valami kimenős cucc, inkább otthoni.

Usziban voltunk ma, és nem megy a merülés. Lehet, hogy én vagyok persze béna, de azt hiszem nem fogjuk ezt erőltetni. A pancsizás viszont már jól megy, már nem csak lebeg a vízben, mint egy darab fa, hanem teper kézzel-lábbal.

Jutta, 4-7 kaki :shock: Nálunk ha napi 1 van az már csúcs, de általában csak kétnaponta. Mikor javasolják tényleg a műtétet, ha Dorka nem lesz már tokás? És ha az sokára lesz?? Lehet, hogy lemaradtam, de miért tuti, hogy nem alllergia? Mert a laktózmentes tápit nem ettétek valami sokáig, ha jól rémlik. De még tejfehérje allergia is lehet, vagy azt kizárták már?

KépKép
kertikiri

Jutta!

Sztem az ÁNTSZ(cs)-ben kéne csinálni, de nem lenne baj, ha a háziorvosotok utánnanézne hova küld a mintát.

Kép
Kép
gabcii

hű, ennyit betegségekről? :shock: én hajlamos vagyok a hipochondriára, így nem csatlakoznék, ha nem baj. mindenesetre mindenkinek gyors jobbulást!!!!!

a délutánunk élménydúsra sikeredett eddig, más szóval sz*r volt: piac, séta, közben Petra üvöltött, mint a fába szorult féreg, csak akkor hagyta abba, mikor kivettem egy-két percre. vissza, üvöltés be. gyógyszertár (még jó, h lehet kapni gyerek-naptejet :evil: bár, a mi anyagi helyzetünket már nehéz tovább gyengíteni). haza, föl, minden oké. játék, nevetgélés, aztán Huba bekapcsolta az ő üvöltös-gombját, és nyomta kb 3/4 órán át. közben Petra is rázendített (ő éhes volt, úgyhogy le lehetett csendesíteni), de Huba csak nyomta és nyomta. és egyetlen könnycsepp nélkül!
az idegeim kissé ziláltak, megettem nyugtatóul az összes tegnapról maardt muffint :oops: de nem segített.
na, mindegy. már ezerrel alszanak, remélem, jobb kedvűen ébrednek.

Kriszti, mi az h nem jöttek elő az anyai öszötneid? :shock: ja, és sztem keverj mindent mindennel, ami szted jó ízű.

ja, és Petra ezt csinálta, míg én Hubát tettem tisztába

Kép
an°°di

hanyatt fekve hagytam...
Kép
Kriszti és szakirodalomban jártas csajok, ez nem korai? ;)

Kép
an°°di

Kriszti: gratulálok a mászáshoz! Minek gyógytornász? :roll:
Ami a nyári cuccot illeti: ahogy te öltözködsz az utcára kb+ a fejükre kánikula sapka, vagy kendő. kis szoknya, rövidujjú body, szandival, zokni nélkül. Már nem kell túlöltöztetni őket.
És az alma-őszi-krumpli okés sztem. Krumlit mindenhez adhatsz.

Kép
Kép
gabcii

Andi!

:D Mért lenne korai? Nagyon ügyi Petra!

Kép
Kép
gabcii

Csajok, ezt a kaját mindenkinek ajánlom. egyszerű, gyors, és irtó finom! (kiolvasztott hal olívaoljara a tepsibe, ráöntöttem a tejszínt, só, bors, fűszerek és megsütni. petrezselymes rizzsel királyság!)

Kép
an°°di

Vannak kimenős napozók is, szerintem: nagyon vékony anyagból kertészgatyó, nadrágszoknya, nadrág. még spagettipántos ruci is van nálunk minimőciknek.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi. én pl ezért utálom ezeket a fránya szakirodalmakat , ha korai akkor kösd le nehogy már felüljön az a gyerek! :lol:

Edit: hát igen hallotam ezt azt ha leirnám leesne az állad vagy mégsem! :)
Nem a tenyésztésre hajtunk igy nem viszem!
Majd bullmasztifom lesz azt viszont visszük majd!
Tesóm azokat tenyészti és kapok egyet!

Fú aki utálja ezt a nem gyerekest rész ugorja már át köszi!

Nállunk állandóan dumál a csaj : pl:hlaty-laty-laty, dadada,és köhög ha az apja nem nézi ha nem akkor hiszti van!
Ha ránéz akkor meg akkorákat de akkorákat nevet.Hát azt hiszem apás lesz na!
Úgy tudja magát produkálni ,hogy eszméletlen.
Köhögsz vagy krákog azzonal utánozza és nevet!

Kép

Kép
mogyoland

Hát ha 30 fok lesz szerintem még a rugi sem kell rá!

Kép

Kép
mogyoland

Én most úgy hordom ki ,hogy kismamuszt ,kalap és jóéccakát de ma egy vékony mellény adtam rá de néha az a kalap nagyon nem jó és leszedi!

Kép

Kép
mogyoland

:lol: :lol: :lol: bocs, Mogyó, de mamuszt? mi az atyaúristennek? :lol: :lol: remélem, nem szőröst! (nekünk csak olyan van)

Kép
an°°di

Andi, kis álszent, de biztos korai. :wink: Gratula.

Kriszti, a Humana Ha1 tápszer 2160 kJ, a Milupa HA-pép 1767. Ez azért nem töredék. + Jön hozzá gyümi.

ukati74

hehe, Kati, ja. bocs :oops: :lol: köszi a granulációt, de nem az én érdemem. nem ültettem, ő csinálta.mozgékony a kis bestia és érdeklődő.

kérdés: ki fürdet nagykádban? Mogyó? Ciripke, gondolom, Ti igen, a nagyokkal együtt (?). mik a tapasztalatok?

másik kérdés: hol lehet jó fej fiú kalapot kapni? csajoknak édesek vannak, de a fiús kínálat csapnivaló. H&M esetleg?

Kép
an°°di

ja, még egy kérdés: ki jár játszóházba? hová? vagy ki tervezi? v ki tud vmi jót?

Kép
an°°di

Andi, már miért lenne gond, hogy Petra ül? Nem értem :shock: Lassan 8 hónapos!
Nagyon ügyi, gratula neki.
Játszóház nektek minek, ketten vannak, van kivel játszani :lol:
Hja, a naptej árán nekem is kiguvvadt a szemem, de kell és kész. 50-es faktorút nyomunk most, nagyon erős már a nap, nekem az allergiám már ki is jött :evil:

Anyóssal telefonáltam, 2 percre magára hagytam Pankát a földön, mire visszajöttem, a TV antenna kábelét rángatta ki a falból...asszem abban nincs áram, ugye? :roll: A konnektorok nálunk már gyerekbiztosak.

Botinak boldog hófordulót!

Én már összevásároltam magam nyári cuccokból, vékony gatyó, ujjatlan póló, rövid szárú kertész, short, napozó, vékony ruhák, szóval minden mehet!

Lányok, úgy hullik a hajam. Emlékszem, szülés után többen irtátok, lehet,hogy nálam most zajlanak a hormonális változások? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, az én hajam is hullik, de nekem ketten is segítenek ebben :evil:
ja, az antennát sem hagynám. nem vagyok vmi műszaki zseni, de inkább nem :roll:

Kép
an°°di

Andi: hát a csaj imád fürcsizni apával!
hát mi úgy szoktuk ,hogy apa megfürdik aztán leengedi és újra enged tisztavizet a kádba!Tehát már tiszta mire viszem neki a csaj és még semmi problámánk nem volt!

Zsuzsa: azt mondta apa ,hogy valamennyi van benne de nem nagyfeszültség van bene!

Kép

Kép
mogyoland

ja, a játszóház nekem kell programnak, nem nekik ;)
na, lépek, mert teli velem az oldal
:oops: :arrow:

Kép
an°°di

Kati, Marci ma evett először csirkemellet?
Ízlett neki?

Zsuzsa nekem marék számra hullik a hajam, ha megmosom. Annyira utálom hogy tele van vele minden még a gyerek is tiszta hajas...mikor múlik el?

Tudtok rá valami megoldást? Gondolom a hormonok még mindig örjöngenek, de mikor állnak már le????
Vendég

Drága Kat! Nem gondoltam, h ilyen rossz híreket hozol :cry: És gyere amilyen gyakran csak tudsz!
Andi: Petrával kapcsolatban... szerintem túl korai... Az még hagyján, hogy ül, de olvas????? :shock: :lol: :lol:

No, remélem este tok jönni.
Macsekfogó kettőt kéne nézzek!

Ééééés: "semmi esetre sem lennék tagja olyan klubnak, amelyik felvenne engem a tagok közé" :lol: :lol:

KépKép
1macsek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?