Új privát üzeneted érkezett!

gögcsök=görcsök :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia

Szerencsere mar volt par olyan hetunk, amikor Zsofi nem volt taknyos. Jo volt, hogy nem kellett ezzel a hulye porszivoval, es az oly kiallhatatlan socseppekkel kinozni, de most megint visszaallt sajnos a regi rend. :cry:

Hogy gyorsan jonne a kovetkezo pici? Hat nem tudom. Ket okbol. Az egyik, hogy Isten tudja, mennyi ido alatt jon ossze. No nem mintha a lanyokra olyan sokat kellett volna varni, sot, szinte azonnal jottek. Csak hat ki tudja. Meg talan pont ezert nem szeretnem elbizni magam, hogy "nekunk ugyis olyan hamar megy", mert ilyenkor szoktam koppanni az eletben. :roll:

De van egy masik ok is, es ez a fontosabb. Nekunk itt nincs segitsegunk, munkam nekem van, ergo amikor visszamegyek dolgozni (9 honap utan), a ferjem marad itthon a picivel, es hozza es viszi Rebekat az oviba. Amig "ez megy", o normalisan nem tud elhelyezkedni. Szoval szeretnenk, ha minel hamarabb meglenne a kovetkezo poronty, mert igy talan 3-4 ev mulva mar o is tudna dolgozni.

Ket dolgot szeretnek megosztani veletek. Az egyik, hogy nekem is sikerult finomat foznom ma. Lasagnet.

Kép

A masik pedig, hogy irto aranyos cipot vettem Rebekanak. Remelem, o is el lesz tole ajulva! Kicsit kezd cipobuzi lenni a gyerek, mint az anyja. :D

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
Szóval akkor 3 gyereket "irányoztatok elő" magatoknak?! :)
Irigyellek, stramm csaj vagy!!!
Én most annyira kikészültem a két kölöktől az utóbbi 4 hónapban (pedig tized annyi bajunk sincs talán, mint nektek), hogy most mégegy gyereknek már csak a gondolatától is kiszaladnék a világból! :oops: :oops: :( :(
A párom szomorú kicsit, mert ő 4-et szeretett volna valaha, bár én 3-nál többet sose ígértem neki, de pillanatnyilag úgy látom, hogy nekem ez a kettő is elég a jóból! :D
Talán majd 40 felé lehet, hogy eszembe jut majd, mennyire jó volna megint babázni, és akkor az utsó pillanatban lehet, hogy bevállalunk mégegyet... de ez még a nagyon távoli jövő! :lol:
Ja, és cuki a cipő! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Gem
Szép a kiscipő!

Nekem most rizses hús készül...

3-4 gyerek...?
Nekem még a 2.-ra is nehéz lesz rábeszélni a férjem... Bár már kezd megbarátkozni a gondolattal :lol:
Én min. 2-t szeretnék, de ő azt nézi, hogy miből fog felnőni...stb.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Edit :D
ha véletlenül még benézel: szép keresztelői ünnepséget kívánok, érezzétek jól magatokat!

Cas :D
De jó, hogy Csilla már javulgat! Erős kisbaba, gyorsan legyűrte a bacimanókat (mi itthon így hívjuk Julival a takonykór vírusait :D )
Mi is 4 babát szeretnénk :oops: :lol: , hasonló korkülönbséggel mint most. Én Julcsi 1,5-2 éves kora között olyan jól fel tudtam töltődni, akkor már mentünk mindenhova nélküle is, most meg már a nyarat várom, mikor végre kimozdulhatunk Sárával is (nagyon utálja a babakocsit) és hempereghet a fűben. Bár őszintén szólva, az első két hónapban többször is mondtam a férjemnek, hogy ha előre tudom, h ennyire szörnyű lesz, úgy 10 év különbséget szeretnék a két csaj között. De most már jó! (Csak éjszakák ne lennének! :lol: )

Kia :D
nekünk nagyon sok nagycsaládos ismerősünk van, és komolyan mondom, nem kell sokkal több pénz 2-3-4 gyerekhez mint 1-hez. De legalább is vlenül sem duplázódik. Ez a mi tapasztalatunk is, ha Gyuri nagyon aggódik az életkilátások miatt! :wink: Az ember gyakorlatilag ugyanannyiból tart fenn egyre nagyobb családot - csak a fontossági sorrend változik. Amíg 2-en voltunk, minden héten mentünk kirándulni, moziba stb. - gyerekek mellett ez ugye általában kivitelezhetetlen, egy évben csak 2x megyünk, a többit meg átforgatjuk pelusba, kisrucikba. :D A tesó a legeslegjobb ajándék, amit kaphat egyszer majd Levimanó! :D

Gem :D
annyira szépek a lányok! És hogy az egyiknek gyönyörű macibarna, a másiknak meg égkék szeme van! :D Hihetetlen! Nálunk mindkétszer a csokiszín győzött! Nagyon helyes a kiscipő!
A lasagne meg nyami! :P

Én juhtúrós puliszkát csináltam! Mi borzasztóan szeretjük. Jó sok ropogós kolozsvári szalonnával. Utána meg narancsos csokikrémet eszünk... :P :lol:
Képet szándékosan nem rakok! :lol:

KM

Kép
Kép
kismok

Hát igen, azért arra is gondol az ember, hogy valamiből fel is kell nevelni őket... :roll:
Nekünk is nagyon sok nagycsaládos ismerősünk van, barátaink minimum 3-4-en, de inkább 5-6-an tesók, és nagyon klassz gyermekkorra emlékeznek vissza, és maguk is ennyi gyereket szeretnének.
Most azt nemtom, hogy mi lettünk finnyásabbak, vagy a szüleink korosztályának könnyebb dolga volt, de ma igencsak meggondolja az ember, hogy bevállaljon-e kettőnél több gyereket.
No meg én nem vagyok az az "ősanya" típus, mindent túlkomplikálok, agyonaggódok, most hogy betegek voltak már ez a kettő is teljesen kiborított. :)

Kismok
Ennyire kis korkülönbséggel?! Huh?! Párom unokatesójáéknak vannak úgy a gyerekeik négyen, hogy 1,5 , 2 , 1,5 a korkülönbség. Mostmár nagyon jó (a legkisebb Sebivel egyidős), de azért míg idáig eljutottak elég kemény volt! MOndjuk ott az anyuka egy szupernyugis típus, én meg nem ilyen vagyok. :(
És hogy kell puliszkát csinálni? A juhtúrót mi is szeretjük (párom meg a szalonnát is). :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas

Nem, en negyet szerettem volna eredetileg, csak a parom nem akarja elhinni, eppen ezert a haromban egyeztunk meg. Aztan ha becsuszik a negyedik, hat becsuszik...
De nekem mar nincs olyan sok hatra a negyvenid, mint neked. ugyhogy ha meg negyvenevesen is babazni vagynek, akkor jobb, ha belehuzok (35 vagyok). :?

Koszonjuk a gratulaciokat!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok,

Elek meg en is, elkoltoztunk. A netet is bekotottek tegnap.
Masfel oraig olvastam vissza amiket irtatok. Szerencsere a lakason nem latszott meg mert aztan belehuztam :wink:
Mar alakulunk, nagyjabol minden a helyen van, de meg nincs fuggonyunk, a kanape jovo heten jon meg (remelem), meg ebedloasztalt se talatunk meg ami tetszik. Balint delutanonkent megint alszik 3-4 orat, igy ezalatt tudok pakolni. Bar mar jo lenne lenyugodni, a heten is minden nap jott valaki szerelni valamit, vagy ha nem jon senki, mi rohangalunk butorok utan... Volt olyan nap, hogy alig volt idom enni is...

A babak nagyon szepek!

Jovok meg, csak a mai napra tervezett pakolast be kell fejeznem.

udv.
_jáde_

Cas :D
puliszkában lehet, hogy Edit az originál... :lol: , de én úgy csinálom, hogy 1 adag kukoricadarához (kb. 3 deci), 2,5x-es folyadék (víz) és sóval megfőzöm. Egy réteget leterítek egy kerámia tál aljára, rászórom a juhtúró felét (jó sokat), tejfölt, meg alaposan megpirított kolozsvári szalonna csíkokat, aztán még egyszer puliszka, a tetejére megint a juhtúró és tsai mennek. Be a sütőbe kb. 20-30 percre. Hozzá egy kis Somlói olaszrizling és nyami! (na, jó én ez utóbbiból csak kb. fél decit iszom) :D
Egyébként én sem vagyok ám ősanya típus :lol: , és én is aggódós, meg zizzencs, lobbanékony és kissé hiperaktív anyuci vagyok :lol: . De azért odavagyok minden egyes gyerekemért! Meg minden szabad percemben százezer anyaságtól (és eredeti végzettségemtől) független dolgot csinálok, ez az önfelturbózó stratégiám! :lol:

Jade :D
rég hallottunk rólad! De nagyon jó, hogy alakul, szépül az otthonotok! Lakásba vagy kertes házba költöztetek?

Kia :D
azt még elfelejtettem mondani, hogy valami hihetetlen, hogy mennyire hasonlít rád a fiad! Nagyon lánybolondító szemei lesznek! :D

KM

Kép
Kép
kismok

Kép
Kismok :lol:

Jáde
Biztos szép lesz a lakás...

Én nem vagyok annyira aggódós, izgulós...
:P

Edit
Jó mulatást!
Kérünk majd képeket!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Hát újra eltüntem, de Csongor megint nekikezdett a napi 3-4x-i alvásokhoz amik néha már a 30 percet sem érik el. Az éjszakáink jók (csak egyszer eszik éjfélkor és utána már csak reggel 6-7, de ma fél 8-kor, viszont estére amikor lefürdik, vacsizik és elalszik megyek a vacsit főzni és bevallom az egész napos "szolgálat" :) után, telerakott bendővel eléggé kész vagyok.
A napi kevés 30 percekben mindig rohanok a napi teendőket csinálni (főzés, mosás, takarítás, rendrakás, már Csongornak is főzök napi egy ételt) és valahogy úgy érzem ennyire van erőm.
Néha olvasgatlak benneteket, de ahogy Gem írta, sokszor már mire végigolvasom úgy érzem nincs erőm és inkább csak bámulok ki a fejemből.
Néha szoktam is gondolkodni rajta, hogy hozzátok képest vagy ennyire puhány vagyok vagy mi lehet, mert gondolom másnak sincs sokkal több ideje.
Persze nálunk az is közrejátszik, hogy a Férjem itthon dolgozik és ez ugyan sokszor segítség (pl. odamegy Csongorhoz, ha már nagyon nyűgös hogy legalább 10 percre egyedül hagytam), de nem egyszer plusz "munka", mert neki is reggeli készítés, ebéd, stb., mert ha már itthon vagyok én is meg ő is, akkor valahogy úgy érzem ez a kötelességem.

Na a panaszáradatnak vége és bocsi érte, csak magyarázkodtam...

Először is minden babának jóbúlást kívánok aki gyengélkedik, bár ahogy olvastam már lassan vagy kifele lábaltok belőle vagy el is múlt szerencsére.

Ancsa
Gratulálok az első fogacskához és sok erőt a következőhöz!

Kia
Jó volt tőled is újra olvasni!

Gem
Jó hogy te is jelentkeztél és azért a "nem történik semmi veletek" mondat valóban nem helytálló, mert annyi pozitív dolgot írtál le (ha csak az éjszakákat nézzük, hogy alakulnak nálatok a korábbiakhoz képest) :)

Cas
Utólag is Nagyon Boldog Névnapot Csillának! és jóbúlást neki is.

A receptekhez hozzá sem tudok szólni, főleg úgy hogy újra én is főzök és minden nap azon töröm a fejem, hogy milyen kaja legyen.
Köszi, Lányok, mert így kaptam egy-két ötletet!

Szilvi
Nagyon jó utat Nektek!

Mosás
Mosódió és vanish ha kell (a kaki miatt elég sűrűn kell, de amióta új pelenkát váltottunk - nagyobb méret - így jobb lett a helyzet és már csak ritkán köt ki a hátán :D ).
Nekem az alma a vanish-sel sem jött ki sajnos, igaz nem tudtam rögtön beáztatni.
(ettől függetlenül a Vanish nekem is bejött nagyon, de én a szemcsés formát használom)

Most pedig egy-két szó rólunk.
A napközbeni alváson kívül csupa-csupa jó dolgok történnek velünk. Április 16-án megfordul kis Lurkónk a hasáról a hátára, aminek nagyon-nagyon örültem, mert tudjátok, hogy nem vagyunk egy nagy hasalós fajták és ahhoz képest elég gyorsan rájöttünk hogyan kell. Azóta már megcsinálta egy párszor, de nem mindig van kedve és a hasalást sem erőltetem minden nap, csak ha úgy látom esetleg vevő rá a kispasi.
A mostani legújabb mániája már nem az ülés (eddig elég volt, hogy a kezét tartva felhúzhatta magát és ici-picit üldögélve nézegetett), a legújabb hogy ahogy felül rögtön guggolásba nyomja magát és combizomból kinyomja magát. Na ilyenkor persze tartom a kezemmel ahogy csak lehet, hogy ne rá kerüljön a terhelés, hanem én tartsam. Bevallom tudom, hogy ezt nem nagyon lehet még (bár a múltkor az ortopéd néni azt mondta, bármit lehet, csak módjával és kevés ideig, mert nagyon erős baba), de ha nem engedem neki és visszafektetem a földre semmilve nem tudom elvonni a figyelmét és úgy sír, mintha valami fájdalma lenne. Pedig nincs, csak nem csinálhatja azt amit akar...
Szóval kitaláltam egy biztonságos módját (most nem írom le, mert így egyébként is nehéz lenne), amire azt hiszi, hogy ő áll fel, de igazából főleg én tartom. Még így is elég sok erőt kell karizomból és combizomból kifejtenie, de nem terheli annyira meg.
Van valaki akinek a babója ilyen akaratosan szeretné ezeket?

Mindig mondom neki, hogy talán előbb forogni és kúszni kellene megtanulni és majd csak utána jön a többi, de nem is hederít rám :lol: .

Felteszek egy-két képet, amik között Titti ott van amit kérdeztél hogy hogyan kell a hasalós gyakorlatot csinálni, bár tudom nem az az igazi, mintha a földön lenne, de jobb a semminél és ezt legalább élvezi - a fejét itt is kell tartania.

Elkezdtünk eszegetni már, mert bevallom nagyon élvezi a dolgot és annyira, de annyira nézett már minket amikor ettünk elötte, hogy hihetetlen. Tudom ez furin hangzik, de szószerint kinézte a szánkból a falatot (gondolom a mozzanat kötötte le annyira) és azóta hogy el kezdtem neki főzöcskézni mindent megeszik, de szószerint habzsolva (főleg az étkezések elején).
Ma már 90 g almát ettünk amit előtte megpároltam és kevés nagyon megfőzött kölessel pűrésítettem. Nagyon-nagyon ízlett neki :) .
Persz utána még lecsusszant valamennyi tápszer is :)

Már 62 cm vagyunk és 6680 gramm. Igazából az utóbbi időben kevesebbet is evett és nem is volt olyan mértékű a hízása, de gondolom ez így normális, mert egy idő után csak nem lehet olyan rohamos ütemben ezt tenni, mint az elmúlt hónapokban.

Puszi és bocsi ha valaki kimaradt, de ennyi hozzászólást nehéz egyszerre megválaszolni és én sem akarok egy egész oldalt elfoglalni az enyémmel :) .

Réka

Kép
solymosy

Akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
solymosy

Hello lányok!!!

hűű de sokat írtatok!

Kora reggel itt frusztráltok a jó kis lasagnével.... :lol: jajj nekem.

Képzeljétek, beteg vagyok! Én , aki 1 kezén megszámolja, hányszor volt beteg életében. Na mindegy. Ez van.

gem!

3 gyerkőc???? :lol: Ez aztán az erő!

Kia!

Levinek boldog hófordulót!!! :lol:

Bocs, de többet nem írok, mert megjött a csipet-csapat, aztán betegség ide vagy oda a háziasszony én vagyok.
Ezek képesek éhenhalni a teli hűtő mellett, mert a hűtőt ki kéne nyitni és az a pasiknak fizikai fájdalommal jár.

Hol rontottam el????

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Gem
:)

Jáde
Üdv újra itt! Milyen az új kégli? :)
Picivel költözni nem lehetett egyszerű?! :(

Kismok
az a puliszka remekül hangzik, kipróbálom jövő héten! A szalonnát majd odaadom belőle a'zuramnak! :lol:
És irigyellek, hogy ennyi energiád van, rajtam sajnos inkább egyfajta tespedtség vett erőt, semmibe se merek belekezdeni, mondván úgyis mindjárt abba kell hagynom, mert felmásznak a kölkök a fejem búbjára! :? :lol:
Ha meg véletlenül együtt alszanak délután (és mostanában egyre többször, és egész hosszan!), akkor örülök, hogy van egy szusszanásnyi időm. :roll: No meg ha belekezdenék vmi nagyobb lélegzetvételű dologba tuti felébredne vmelyik?! :lol: No meg a háztartást is olyankor dobom össze sokszor. :(
Persze lehet, hogy ezek mind csak kifogások! :lol:

Réka
Fffúúú, ezek a 30 perces alvások nem túl szerencsések... nekünk is volt ilyen időszakunk, a világból ki akartam szaladni, mert persze ennyi idő alatt nem pihente ki magát, épp csak annyira, hogy ne lehessen visszaaltatni, viszont oltári nyűgi volt, mert fáradt volt.
Szóval együttérzek!!! :)

na Sebi megint kitúr, még jövök!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Domi:Szerintem sehol!!!Genetikai betegség :lol: :lol: :lol: Na jó azért vannak kivételek!!!!!!
Jobbulást neked,de mi bajod????Influenza???

Réka:Csongor nagyon édi.A felülni akarás az nekünk is megvan,de legújabb az az,hogy fekszik a hátán,megtámasztja a lábát,felemeli a fenekét,és igy dobálja magát.Igy közlekedünk a hátunkon.De ami a legrosszabb,hogy a babakocsiba is ezt csinálja.Be kell kötnöm oda is.
Ezt a tornagyakorlatot mi is szoktuk csinálni.Elég kemény a hat kilóját emelgetni...

Gem:Zsófi,és Rebeka is nagyon gyönyörű!!!!És az a kiscipő egyenesen csodálatos.....
Kérhetnék abból a hajrengetegből egy kicsit Rékának??? :oops: :oops:

Kistesó:Már alig várom,hogy jövőre belevághassunk mi is.Szivem szerint már most is jöhetne.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Boldog hathonapos fordulot Rekanak!!!

Ilyeneket lattunk.....
Kép

Kép

Kép

... es ilyenek voltunk ma.
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

SZiasztok!

Ancsa :D
ugyan kicsit megkésve, de boldog féléves szülinapot Rékának!

Nálunk megy a hozzátáplálás :lol:
A citrommal kezdtük. :D Egy órája rágja... ebből fog lesz!
Kép

Kép
Kép
kismok

Ancsa :D
Sára pont ugyanígy közlekedik! Annyira vicces: hidat csinál, meg dobálja a fenekét, aztán ha nem nézek rá 5 percig már 1-másfél méterrel odébb van! :lol:

Réka :D
ezek a manók már csak ilyenek! Nekünk is volt néhány nap, amikor egész jól aludt Sára, aztán már-már megszoktam, majd hirtelen megint 5 perceket alszik, jóformán csak szopi közben, aztán mint aki iszonyú sokat pihent, elégedetten vigyorog. Csak én nem vagyok elégedett! :lol:
Csongor tiszta te vagy! :D

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést!Bár a gép egy kicsit előreszaladt,mert kedden leszünk hat hónaposak.

De most csak ennyi,mert ritka nyűgös napunk van.Épphogy megfőztem,az is kinkeservesen ment.Ült a konyhapulton a hordozóba,és orditott.Néha bohóckodtam,akkor jó volt,de akkor a család gondolt ,hogy biztos meghibbantam... :oops:

Kismok:Még a szemét se húzta össze!!Lehet,hogy nem is savanyú :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Átolvastalak Benneteket, de csak két mondat erejéig jöhetek most.
Tegnap vendégségben voltunk, és bogarat ültettek a fülembe, hogy szoptatás alatt nem szabad banánt enni. Ti tudtok erről valamit?
Gem, nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden jól alakul. Gyönyörű idő lehet Nálatok, és csodásan néztek ki a képen.
Réka, köszi a képet! Ki is próbáltuk már mi is azt a pózt. Tényleg nagyon hasonlít Rád Csongor. :)
Ancsa, Kismok! Az én Csajom is így "megy" hátrafelé fekve. :)
Na mennem kell, a hétvége Apácskáé...

Kép
tittina1982

Titti
Banant nem lehet enni? Errol meg nem hallottam, de lehet, hogy igaz. En egyik kajaval sem alltam le teljesen, es nem lett semmi baja Zsofinak. Persze tulzasba sem szabad esni.Szoval szerintem lehet, de lehet, hogy ennel van "szakszerubb" velemeny is!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Kriszta
Gyógyulj meg minnél hamarabb!!!

Cas
Hát igen, tényleg nem tudok semmit csinálni ezalatt a 30 perc alatt, illetve mindent 600 részletben. Kb. annyira elég ennyi idő, hogy összeszedem a szétdobált cuccokat, elmosom a cumisüvegeit és pl. csinálok egy rögtönzött reggelit, de akkor én már nem nagyon tudok enni, mert Csongor ébred.
Ez van, ő ilyen és ezzel nem tudok mit kezdeni. Nála az van, hogy a 30 perc után képes a legnagyobb mosollyal ébredni és simán 2-2,5 órát újra kihúzni a következő alvásig. Nem tudom hogy csinálja bevallom :) (azt hiszem Kismok te ugyenzt írtad).

Ancsa
Hát ez a kúszás nem lehet rossz, megnézném szívessen :lol: .
Azaz iazság hogy Csongor ha a hátán fekszik semmit sem csinál ha azt nem éri el könnyen. Nézi-nézi, megpróbálja és ha messze van egyidő után elfordítja a fejét és az ablakot vagy a plafont bámulva dumálva szórakoztatja magát. Ettől függetlenül izeg-mozog és járnak a végtagjai külön-külön, de arrébb billenni vagy kicsit megpróbálni elfordukni eszébe sincs :? .
Majd egyszer biztos lesz kedve...

Gem
Egyszerűen gyönyörűek a virágok!!! és ti is nagyon aranyosak vagytok a képen!

Kismok
Hát igen, ez már egy igazi hozzátápi a citrommal :lol: . Nagyon édes!
Nálunk is megy a kéz a szájban állandan és ceffettül folyik a nyála. Két éjszakánk már nagyon rosszúl telt, mert kb. óránként ébred és borzasztó nyűgös. Általában a cumi és simi elég a visszaalváshoz, de néha ringatni is kell vagy egy kis teát inni. Szrintem a foga, mert jelenleg más magyarázat nincs rá és látom hogy idegesíti napközben is.

Titti
Nem értem hogy a banán miért lenne rossz. Megfog esetleg (mármint a beleket)? Érdekes...

A kire hasonlít a gyerek kérdés érdekes. Születésekor tiszta Apja volt, most meg valaki szerint olyan mint én, valaki szerint pedig még mindíg Apára hasonlít, én meg nem tudom eldönteni... :wink:

Ma voltunk mi is kirándulni és kézült egy tegnapi ebéd fotó is :lol: :

Kép

Kép

Kép

Réka

Kép
solymosy

Gem
Egyébként ahogy látom Rebeka sem az az egyhelyben maradós gyerek :lol: !

Kép
solymosy

Ancsa!

Akkor keddig boldog hófordulót nektek! :lol:
Remélem Réka már nem nyűgös....
Amúgy már jobban vagyok, köszike!Nem tudom mi bajom volt, hisz orvoshoz szokásom szerint nem mentem el.

Réka!

Szegény Csongorba spenótot vagy sóskát akarsz tukmálni??? Egy férfiemberbe?! :lol: :lol:
na azért nem mosnék nálatok sem, ahogy elnézem azt az előkét... :lol:

Titti!

banán? nem hiszem, hogy gondot okozna.....tán azért mert allergén?
de én ettem Dominál és nem volt gond. Bár én káposztát is eszek....

Cas!

Az lenne a legjobb, ha a két manó mindig egyszerre aludna, legalább 3 órát!
:lol:
De nem alkalmanként, hanem mindig....tán jutna időd kicsit magadra is.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Réka sztem csongor hasonlít rád. bár papát még nem láttam. Abigélnek spec semmi köze hozzám, tiszta apja. Talán a keze...

Kép
nyafi

Sziasztok!!!!!! Bocsi hogy betörök hozzátok, de olvasgatlak Titeket néhanapján. Én egy másik topicba szoktam írogatni, ott lelkes közösségi tag vagyok :lol: :P Csak annyit, hogy olvastam Tittina poharas sütijét (mármint a receptet) és meg is sütöttem. LÁnyok én egy süti analfabéta vagyok, de ez VALAMI ISTENI FINOM LETT. Nem beszélve a sikerélményről.

Köszi Titti!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon hálás Neked (is) a családom!!!!!!!!
Mindenkinek nagyon jó babázást kívánok.

kikuka

Sziasztok!

Ilyen poharast en is szoktam sutni, a ferjem kedvenc sutije. Asszem ezt a valtozatot is kiprobalom majd, mert amit en szoktam azt kefirrel kell vagy joghurttal.

Cas,
hat igen, a babas koltozesnek az a hatulutoje, hogy nem ugy van, hogy na most nekiallok es pakolok egesz nap amig rend nem lesz, hanem tobb reszletben kell... De mar egesz jol allunk...

Kisteso ugy:
hat minden tiszteletem aze, aki mar most tervezi...
En annyira leamortizaltnak erzem magam miota szultem, ha belenezek a tukorbe megriadok magamtol mert ugy nezek ki, mint aki 10 evet oregedett 4 honap alatt... (bar ugy tunik ezt csak en veszem eszre...)
Alig varom mar hogy kicsit szabadabb legyek, mehessek oda ahova akarok, csinalhassak azt amit szeretnek... Persze babazni is jo es tudom hogy egy nonek ez a legszebb munka amit csinalhat, de van, hogy inkabb rabszolganak meg fejos tehennek erzem magam, mint embernek... :(
Lehet hogy onzo vagyok?
---panasz vege--- :oops:

Kerdes:
Ti szoktatok csikizni a babat? Mert az a link, amit Edith kuldott, a 4-6 honaposoknal az van, hogy nem szabad. De indoklas nincs... Pedig mi szoktuk csikizni, olyanokat kacag, es tok cuki akkor...

Szep napot!
_jáde_

kismok,
most lakasba koltoztunk, de most lenyugszunk, aztan kertes hazra "gyúrunk" majd :)
_jáde_

Jáde!

Nyugi én valahol Koncz és Hobo keveréke vagyok, annyira loboncos a séróm, nem jönnek rám a ruháim, lett cellulitiszem bár sose volt, a mellem fáj, a szemem fekete karikás.
Mindenem fáj, öreges vagyok és eltúntek az izmaim. :lol:

Aztán valamelyik nap ráeszméltem, hogyha siránkozok, attól nem tűnnek el a kilók. (pedig sokat siránkoztam, elvben sok kaóriát kellett volna elégetnie).
Úgyhogy most tornázok, hasazok, hátha lesz belőlem Cindy Crawford. :lol:

Csikizés: én nem szoktam.
Én baromira utálom ha lefognak és csikiznek, ezért Domit is csak akkor csikizhetik a skacok, ha látom rajta, hogy inkább élvezi, mint idegesíti.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jáde
Meg tudom érteni a panaszaidat, szép meg jó babázni, de ez bizony kőkemény rabszolgaság! :lol:
Amikor ennyire megomlok, mint te most, akkor fogom magam, és fektetés után lelépek vmelyik barátnémmal kimenőre: csak beülünk vhová dumcsizni. Vagy hétvégén délelőtt itthon hagyom az embert a kölkökkel, és elmegyek soppingolni (na semmi extra, csak a szokásos hétvégi bevásárlás, de addig is magam vagyok, és a végén mindig csurran-cseppen vmi csinos darab is, hogy ne érezzem magam rusnya trampli tehénnek, csak divatos trampli tehénnek). :lol:
Ja, és nem vagy önző, pusztán önálló individuum, akinek néha szüksége van MAGÁNYRA. Mert a világon a legjobb dolog anyának lenni, és óriási érzés tudni, hogy egy ilyen csepp jószág tőlünk függ 24 órán keresztül naponta, de néha kell, hogy csak magunkkal legyünk kétszemközt. :)

Krisz
TOrnázni?! Miért nem bírom magam rávenni ilyesmire?! Pedig mostanság dicséretesen alszanak a kölkök együtt délután, lenne rá idő, ha nagyon akarnám... :oops:
Mondjuk most kicsit elkedvetlenedtem, mert a szuper diéta, amivel a párom 3 hónap alatt majdnem 20 kilót fogyott nálam befuccsolt. Úgyhogy most kicsit sajnálgatom magam, aztán kitalálok vmi mást... :twisted:

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszta,
:D
Bar azert mi sem ilyen lefogos csikizest csinalunk, csak ilyen light-osat, hogy szaladgalunk az ujjunkkal a talpatol a fejeig, esetenkent kiterve az oldalara :) Bar o mindig kacag rajta.
A lefogos csikizest azt jo sokat jatszottuk gyerekkoromban a baratnoimmel... :)

Na leszaladunk meg egy korre setalni...
_jáde_

Sziasztok!

Na a diétára én is rávettem magam,de a tornát még nekem se volt lelkierőm elkezdeni.
Jelentem egy nadrágom újra rámjön,és 15-e óta 2cm-rel lett kissebb a hasam.sajna kilóra nem tudom,mert nincs mérlegem.

Viszont holnap én is eljutok fodrászhoz.Most passzolom le először Rékát ilyen hosszú időre a mamira.De muszály,mert elutazunk ballagásra,és szépnek kell lenni.

Na megyek tovább pakolni,mert alszik a lyányom....csak ilyenkor lehet dolgozni.Újabban állandóan az ölemben lóg...

Kép

Kép
ancsa03

igen igen végre...jade megírtad az őszintét. Igazad van Cas...
Ancsa úgy néz ki május 9. Mit szólsz?

Kép
nyafi

Jáde!

Az nem is csikiiii..... :lol:
sztem az nem olyan szadi, mint a lefogós csiki.

Ancsa!

Hogy csináltad? A diéta?

Cas!

Nekem sincs lelkierőm sajna. olyan nehéz elkezdeni és mégnehezebb egyedül csinálni.
De ha a bagóról is önállóan le tudtam szokni, akkor talán ez is menni fog.
Amúgy én egy hiú oroszlán vagyok, ez talán segít.Sajna hypoxi-ra nincs pénzem, így marad az edzés.
Most megrendeltem az ab king pro hasgépet, az tényleg egy csoda.
Már volt alkalmam dolgozni rajta, tényleg jó gép. Használtan veszem, úgy olcsóbb.
És az is motivál, hogy nagyon csini és márkás 36-os és 38-as cuccaim vannak. (mindig is ingadoztam az 51 és 56 kg között)
Most 64 vagyok.... :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika:Ha a 64-nek csak a közelébe érnék,már akkor is boldog lennék.Nem csak a diéta,hanem szedem a Reduce Fat Fast-ot is mellette.A kettő eggyütt talán segit valamit.
Tornára nincs energiám....

Nyafi:Sajna apa dolgozik.Nem tudok busszal bemenni.

Kép

Kép
ancsa03

Csajok!
Én 78 vagyok. :oops:

Kép
tittina1982

Krisz
Látod, minden relatív, én a 64 kilóval és a 40-es mérettel is bőven kiegyeznék, de oltári messze van?! :twisted: :twisted: :twisted:

Csikizés
CSilla oltári csikis, már azon röhög, amikor elkezdem lekenni esténként fürdetőkenőccsel! Főleg a nyaka környékét!
De a legjobb az orrommal böködni a pocakját, akkor gurgulázik a gyönyörűségtől, úgy kacag, és közben két kézzel markolja a hajamat! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Titti
Én is kb. :oops:
És ami a legbosszantóbb, hogy diéta mellett is 3 hét alatt össz 1 kiló ment le az első héten, aztán semmi. Persze, hogy abbahagytam... :oops:

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszta
Csongor salátafőzeléket kapott és nagyon élvezte, bár az almás banán és a sütőtök sokkal nagyobb favorit :) . A spenótot még nem próbáltuk a férfúnál, majd meglátjuk :D .

Nyafi
Szerintem a babák olyan sokat változnak, hogy lehet, hogy eljön Abigélnek egy olyan időszaka amikor rád is fog hasonlítani...
Örültem amikor a papájára hasonlított, de kicsit jól esik, amikor azt mondják rám hasonlít. Fura kettősség ez, de gonolom normális .

Jade
Cassal és veled is együttérzek, egyetértek. Imádom a bábáskodást és imádom a kisfiam, de bevallom még el sem tudom képzelni milyen lenne egy másik babával (bár lehet, hogy a rendszeres 30-45 perces alvások is hozzájárulnak ehhez, mert tényleg úgy érzem szinte semmire nincs időm). Estére úgy elfáradok, hogy már semmihez nincs kedvem és sok tekintetben nagyon elhanyagolom magam. Múltkor Titti írta, hogy hajatfestettek. Hát irígykedtem rá. Nekem a hajamat csak Anyukám tudná befesteni (Férjem ilyenre nem válallkozik), de az legalább a festéssel, a festék fenntartásával és a végleges mosással, szárítással annyi idő lenne (láttátok hogy elég hosszú a hajam), hogy legalább 3x30 percre lenne szükségem és hát Csongor még kétszer 30-at sem alszik ebből, viszont ennyit nincs el magában eljátszadozva.
Még én is 64 kg vagyok a régi 58-hoz képest (tudom nem sok különbség, de nincs lelkierőm bármit is kezdeni vele) és egy nyamvadt manikűrt sem csináltam már hetek óta.
Este helyette inkább cumisüvegeket mosok, bekészítek reggelre egy Csongor ruhás mosást, kiürítem a pelustartót, főzök vacsit és miután ezzel megvagyok, csak beámulok ki a fejemből...
Ettől függetlenül nagyon szeretnék babát még, de legalább két vagy három év különbséggel, én így érzem jónak számunkra és azt is érzem, hogy csak így bírnám. Sajnos a Férjem nem nagyon szeretne, mert azt állítja, hogy annak is örül, ha Csongornak meg tudjuk majd adni azt amit szeretnénk, az is csak vér verejtékkel fog menni. Még saját lakásunk sincs, két szobában élünk édesanyámmal és a bátyámmal, szóval ezt a témát kicsit hanyagoljuk azt hiszem. Sajnos...
A lényeg, hogy szerintem semmi önzőség nincs abban Jáde amit írtál, mert ez sokszor nem is 24 órás szolgálat, hanem inkább 48 :D és néha azért tényleg eszébe jut a sok szépség és boldogság mellett, hogy hű de jó lenne most nem csinálni semmit, ülni és megnézni egy jó filmet a tévében, elmenni csak úgy egyedül egyet sétálni stb.
Ez egy teljesen normális emberi tulajdnoság szerintem és semmi szégylnivaló nincs benne. Szerintem az egyik legkeményebb "munka" az anyaság és itt most semmi negatív dolgot nem kell a munka szóba beleérteni, mert egy természetes folyamat, de nagyon-nagyon nehéz néha.

A csiki nálunk is megy és én sem értettem azon az oldalon, hogy miért nem lehet. Mi szoktuk Csongort, de csak finoman és csak akkor ha jól esik neki (lefogni sosem szoktuk, szerintem ahhoz még kicsi) és emlékeim szerint azt én sem szerettem gyerekkoromban.
Érdekes dolgok ezek. A Suttógó könyben pedig azt írták, hogy a kezét simogathatod vagy maszírozhatod a babának, ha elalszik szopi közben és fel akarod ébreszteni, de a talpát sosem és ezt sok-sok felkiálltójellel írta. Nem értem miért nem, nálunk anno inkább ez jött be, a kézsimire rá sem hederített (bár volt hogy az égvilágon semmir sem és ha a fejem tetejére is álltam sem ébredt fel semmire :) ).

Holnap orvos és két szuri, bár előre fáj a szívem szegényke miatt.
Oltás kérdés. Szeretnénk sokat jönni-menni Csongorral, de pont ma azzal ijesztegették az embert, hogy kullancs invázió van. Megnéztem és kullancs-csípés elleni oltás csak 1 éves kor után adható. No mármost ez akkor azt jelenti, hogy ne vigyük addig erdőbe, parkba stb. (mert már állítólag ott is rengeteg van). A hír egyébként a híradóban volt...
Ti adattatok be ilyen oltást a picúroknak?

No, jó éjt nektek!
Réka

Kép
solymosy

Egy kicsit érdekesek ezek a vonalzók.

Lásd Réka holnap lesz 6 hónapos, mégis előre hozta a szülinapját a vonalzó, viszont előre is

Boldog Féléves Évfordulót Neki!!!

és most nekem tegnap is 3 hónapos, 3 hetes és 3 napos volt a fiam és ma is. Ezek szerint Csongor nem öregszik :lol:

Kép
solymosy

Még egy kérdés és mára eldugultam (egyébként is megyek aludni).

Babaúszók
Állítólag kell egy igazolás a szülőről is, hogy nincs fertőzése. Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ez a nőgyógyásztól kell ugye és nem a körzetitől? Nektek is biztos kellett nem?
Mi Kispestre járnánk és szombatonként, így Apa is jönne. Holnap kérek Csongorról egy igazolást és utána már csak én lennék és jövőhét szombaton mehetnénk is. Szerintem nagyon élvezné mert imád fürdeni...

Szóval jó éjt újra!

Kép
solymosy

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés...átfutottam az oldalt, s háát a sütihez nem tudok hozzászólni, én arra is büszke voltam, hogy tudtam csinálni fincsi túrógombócot :oops: de gratula Nektek!!!

Jade - nem vagy önző, "csak" nő is és nem "csak" Anya :wink: nekem már többször volt szerencsém eljutni fodrászhoz, kozmetikushoz, s mégis nagyon lelakottnak érzem magam...
Ma , hogy ITTHON vagyunk, eljutottam egy pár órára vásárolni, s hát nagyon elkeseredtem, mert az üzlet legeslegnagyobb farmergatyóját sikerült csak megvennem....én hozzászoktam, hogy általában a nem túl kicsi fazonból az M-es, max. az L-es jó volt...
Szopi már csak kétszer van naponta, így jövő héttől fogyókúra nálam is indul.

Krisz - nekem van AB king Pro-m, én is elkezdem...még Kristóf rendelte évekkel ezelőtt a mamával, s most felhozattam a garázsból :lol: (mert persze, hogy elhozta repülővel Tenerifére Budapestről, akkor nagyon kellett neki :D )

Réka - saláta főzeléket anno én is sokat csináltam Kristófnak, most még csak krumplit, s répát adtam a zöldségpalettáról Marcimnak, s néha próbálom a bébiételeket, de azokat nem szereti...viszont a gyümis bébiételek mindegyike jöhet...imád enni, aminek én nagyon örülök.

Pont ma volt itt a magyar dokinénink, s ő mondta, hogy már lassan kaphat húsit, s a k betüseket is, ha az első levét leöntöm..jövő héttől elkezdem kipróbálni :roll:
Azt mondja, hogy nagyon fehér Marci, s most vasat kell neki adjak :oops: tök ciki, hogy pont ő, de tényleg nem merem sokat kivinni őt :oops: vagy az erős napra, vagy a szélre "hívatkozom" :oops: család cukkol is érte nagyon :oops:

Gem - nagyon örülök, hogy jelentkeztél, s a gyerekek gyönyörűek, mint mindig :lol:
Tesóproject: tényleg bátrak vagytok, de abszolút szurkolok Nektek! Én is gondolkozom nagyon, de egyenlőre csak azt tudom, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne babázzak többet, de azt sem tudom elképelni, hogy mit csinálnék egy picivel, s egy kicsivel.
Kristóf mellett élmény újra babázni, ő nagyon nagy segítség.
Ma is ő altatta el Marcit, még mi elvoltunk, nem a mama :wink:

Bocsi, hogy most csak ennyi, de mennem kell aludni, mert leragadnak a szemeim....igyekszem még jönni
(olyan jó, hogy többségetekkel most "egy levegőt szívok" :) )

s még egy kép, ez most készült, tegnapelőtt:
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

hello! Solymossy! nekem bőr és nőgyógyászhoz kellett mennem. apájának bőrgyógyihoz.
Marci nagyon édes! Szilvi! Hol vagytok most? Ha nem messze tőlünk összefuthatnánk, ha ráértek! Mi Rákospalota...
kg: 79 szülés elött 73 ideális 68kg.

Kép
nyafi

Sziasztok,

Mindenkinek koszi a biztatasokat.
Asszem tartosan akkor fog javulni a helyzet, ha nem toltok majd el napi 3-4-5 orat a fejessel, es nem kelek hajnalban emiatt, mert az ugy felszabadulo idot mar egybol magamra meg a csaladomra tudom tolteni, meg aludni is tobbet tudok. Addig meg van 1,5 honap...
Persze az mar mas kerdes, hogy abba tudom-e hagyni a fejest 6 honapos koraban, mert mar elore latom, hogy az lesz, hogy azzal fogom vadolni magam, hogy miert nem fejek, mert ettol a jotol is meg akarom vonni a gyerekemet???!!! Bar a ferjem mar most azt mondja hogy hagyjam az egeszet, hogy ilyen ara van...

Erdekes egyebkent, de en mindig azt gondoltam az anyakrol akik otthon vannak gyerekekkel, hogy ez nem is melo, es hogy ezt sokkal konnyebb csinalni mint karriert... De mar latom, hogy ez maga a karrier...

En most 62 kg vagyok, es 55 voltam terhesseg elott. Tornazni nekem sincs meg erom. Foleg mert a hatam is faj a gyerekemelgetes miatt, igy nem tudom hogy a tornaval (pl. felulesekkel) nem-e rontanak a helyzeten... A doki nem tud mit kezdeni vele, merthogy szoptatok... Gyogytornat kell csinalgatnom itthon, de az nyakra/hatra van, asszem attol nem fognak lemenni a kilok... De remelem hogy csak elmulik.

Solymosy, ezt az oldalt tegnap talaltam a kullancsokrol, szerintem hasznos:
http://www.kullancs.hu/laikusoknak_al.p ... id=1&pid=1

Most mennem kell, hiv a fonok...

udv.
_jáde_

Hűűű lányok mennyit írtatok!

Cas
azt elfelejtettem írni, hogy a 64 kg-hoz 160 cm magas vagyok. :oops:
Még a 38-as gatyák rámjönnek szerencsére, de naggyon kényelmetlenek. Elvben az 56-58 kg volna a normál állapot.

Réka!

nekem és Dominak a háziorvostól kellett igazolás.Mi XX kerület átlós utcába járunk úszni.Bár a nőgyogyi és a bőrgyogyi a logikus, nemde? :wink:
ja és a salátafőzi se hangzik jobban..... :lol:

Szilvi!

Márcus micsoda jó hapsika! Stipp-stopp Dominak..... :lol:

Jáde!

Még én is fejek legalább napi 3x!
viszont napról napra kevesebb jön le.... :cry:
Azt hiszem, mindent megteszünk mindketten annak érdekében, hogy minnél több tej jusson a manóinknak. Ne vádold magad, amíg bírod csinálni addig lesz tejci, ha nem akkor meg nem dől össze a világ!!!!
A mosolygós, kipihent anyuci nagyobb érték!!!!Ebbe nem kell belekattanni!!!!

Nyafi!

Rajtad nincs is sok felesleg!!! :lol:

Ancsa!

Boldog FÉL éves fordulót Rékababának!!!!

Csiki: Domi megőrül azért, ha harapdálom a sonkáit, meg a talpacskáját. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Végre ideértem... :roll: :D

Lejárt a keresztelő, nagyon szép, meghitt volt a hangulat a templomban - ami nagyban köszönhető annak, hoyg apósom volt a lelkipásztor :D - . A kisasszony szörnyen értékelte pedig az egész beszédet és ceremóniát, mert attól kezdve, hoyg bevonultunk, mindaddig, amíg kijöttünk, mélyen aludt. :P :P :lol: :lol: :lol: Még arra sem ébredt fel, amikor a keresztvíz érte a fejecskéjét! :lol: :lol:
Aztán az étteremben is jól telt a délután, bár így utólag már van 1-2 dolog, ami bosszant. Boró nagyon ügyesen végig ott volt velünk, amikor szopizni kellett vagy pelust cserélni, elvonultunk egy másik terembe, szóval ez is megoldódott. Azonkívül ügyesen nézelődött vagy aludt, illetve a rokonság becézgette-kényeztette. (No nem azért, de kicsit iszom a sok ölbenlevésnek a levét. :P )

Amiket írtatok már elolvastam, de most nem tudok reagálni. Talán annyira mégis, hoyg sajna, én is 70-en felül vagyok (73-74 kg) és nagyon örülnék, ha 64 lennék. Pedig én is csak 164-165 cm magas vagyok. Az ideális a 60 lenne (nekem :P :roll: ), legalábbis ennyi voltam, mindkét terhességem kezdetén.
Cas, ügyes vagy, hoyg eddig kitartottál. Sajnálom, hogy nem volt túl sok eredménye. De biztos hogy le fognak menni a kilók. Így vagy úgy, ezután is.

NA, mentem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

NA, a képeket elfelejtettem feltölteni.... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kedves Kismamák!

Felesleges anyatejet, illetve tejtestvért keresek 2008. április 12-én született harmadik kisbabámnak.

Első gyermekemnél derült ki, hogy nem fejlődtek ki a tejmirigyek a mellemben, emiatt nem tudom a saját tejemmel táplálni egyik babámat sem.
Nagyon szeretném, ha a harmadik gyermekemnek még kevesebb tápszert kellene innia, mint a nővéreinek. Nekik is voltak tejtestvéreik.

Olyan Édesanyát keresek, aki

- a felesleges anyatejet lefejte-fagyasztotta, de a babája nem itta/issza meg valami miatt, ezért csak a helyet foglalja a fagyasztóban. Szívesen átveszem, elhozom Budapesten, Solymár-Pilis környékén vagy a pesti oldal vonzáskörzetében.

- Aki a maga megnyugtatására lefeji a tejet, hogy biztosan elég legyen, de a gyűjtőbe nem akarja beadni. Ebben az esetben tejgyűjtő zacskót vagy üvegeket szívesen adok.

Minden felajánlást köszönettel veszek, és privát üzenetben várok!
Nekünk minden csepp anyatej fontos…

Nuska
nuska1

Sziasztok!
Hú, jó sokat írtatok, alig győztem vissazolvasni!

Edit :)
nagyon szép ünnepségetek volt és szép nagy családotok van! Isten hozta Borót a kereszt(ty)ének táborában! :D Az meg külön olyan jó, hogy a nagypapi keresztelte!
És nagyon csinik voltatok családilag! :lol:

Réka :)
Az vigasztal egy kicsit, hogy én még irigykedem is Csongor szundikája miatt? :lol: Különben majd megzabáltam a pufi zöld képét! :lol: Tündéri! Te meg tök csini mami vagy! Sem a fáradtság, sem a fodrász és egyebek hiánya nem látszik rajtad! :D Nekem is 58 a versenysúlyom! De énrólam meg potyognak le a gatyák! :? Ez sem jó ám! Pedig annyit eszem! Csak elég sokat rohangálok is a csajok miatt biztos! :?

Szilvi :)
nahát, de jó rólatok hallani! Gyönyörű a herceged! :D és milyen nagyfiús, ahogy a narancssárga méhecskés trónon ül! De jó, hogy ilyen jó étvágyú! Remélem Sára is ilyen lesz, mert Julival nem egy örömkacaj az étkezés és sikerélményem se volt soha!
Hogy tetszik a hazai tavasz? Szép időt fogtatok ki! Apukád hogy érzi magát?

Jade :)
úgy látom, ha valamiben mindenki egyet ért, az az anyarabszolgaság! :lol: Hát, igen, nagyon édes, de időnként nagyon teher is! Én is sokat mélázgatok, milyen jó volt még pár éve, szabad, gondtalan egyetemistaként, mennyi mindent megtehettünk! Most - így öregkoromban - el-eltűnődöm a régi szép emlékeken... :lol: Én eleve nagyon temperamentumos emberként sokszor nagyon ki tudok akadni (és ez bizony türelemvesztéssel jár), hogy pl. már 3 hete nem tudtam leepilálni a lábamat és nem voltam egyedül hónapok óta, mert szegény párom is nagyon elhavazós időszakát éli :evil:
De egyébként azon is gondolkodom, hogy miért van az ember úgy összerakva, hogy mindig valami más után vágyakozik egy kicsit, mint ami van! :roll:
Most arra gondolok, milyen jó lesz majd pár év múlva, ovis korú gyerkőcökkel túrázgatni, akkor ismét mászkálhatunk majd mindenhová, eljutok vásárolgatni, kozmetikushoz, akkor meg bizonyára a babás éveket siratom majd, amikor még rengeteget lehetett őket puszilgatni, ölelgetni, és nem szaladtak el fontos játszási dologra hivatkozva. :lol:

Különbem nagyon vacak napok vannak mögöttünk és még nemmm ért véget ez a mai sem! :? Sára nappal nem akar aludni. :evil: Nem hogy 40 percet, 20-at se! Annyit, pihen, amennyit szopi közben elpilled, egyébként meg végignyűglődi a napot, meg semmi nem jó neki! Lehet hogy a foga csinálja ezt vele, de ezzel csak áltatom magam, mert azért annyira még nem duci az ínye. Mindenesetre most tényleg nem lehet semmit sem csinálni vele. Amíg megírtam nektek ezt az opuszt, volt 2x szopi, 3x sétálgatás, peluscsere (hátha ez is zavarja alapon). Ráadásul utálja a babakocsit is (ti hallottatok már ilyen gyerekről? :shock: ), úgyhogy ebben a szép időben még sétálni sem tudunk, mert végigüvölti az utat, nem hogy elaludna...

Na megyek is, mert még kiveri az álmot Julcsi szeméből is, olyan égzengést csinál (pedig, most is itt fogom).

KM

Kép
Kép
kismok

Olyan mint egy minimenyasszony. Na azért a nagyobb sem kutya...

Kép
nyafi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?