Új privát üzeneted érkezett!

Sapé,
Nagyon szép ez a leányzó!! És látszik valóban, hogy huncut!!! :lol:

Mágnes,
igen??? De jó!! Úgy legyen!!! :lol:
katata
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt a mászáshoz! :)
Ez nem elég a Dávidnak...... már fel áll, mindenhol próbálkozik és igazából erre kell figyelni, mert eldől és hát néha hátra fele..... eddig sikerült mindig elhárítani, na de így mindig nézni kell merre jár. Van egy játéka, arra folyamatosan mászik mint a mászókára.... na majd arról küldök képet. A játék könnyű,így együtt borulnak :lol: Élvezi iszonyatosan, nagyokat sikongat, mikor bejárja a házat. A konyha a mindene...az alsó polcon van neki kitéve egy két műanyag doboz, papírtányér és hát nagyon tuti...

Kata!
Nagyon örülök mind a négyőtöknek! Milyen szép is volna egy ikres kismami!!! :wink:

Sapé!
Rengeteget változott Ágota! Nagyon tündéri! Szereti az ovit?

Babszi!?

Kisboris!
Lánykádról tegyél képet!

Reni!
Megy a fogyókúra? Nekem nem mondhatni..... :x

Szép hétvégét mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
írok később hosszabban
tömören:

kórházban voltam, mert méhen kívüli volt a baba. Laparral eltávolították a bal petevezetőt, csináltak küretet... A dki és mindenki azzal nyugtat, hogy mindez POZITÍV dolog, hiszen ezek szerint lehetek terhes. Most sikítsak, vagy máskor???

Fekszem, gyenge vagyok, de erőre fogok kapni. Most fekve gépelek. A hosszabb sztorit később kapjátok... érdemes tanulságkébt elolvsni a magyar egészségügyről...
babszi
 
 

 
 

Ó Istenem, nagyon sajnálom! :( Sejtettem, hogy valami baj lehet, ha már nem jelentkeztél.
Sok erőt neked, pihenj, és próbálj meg kikapcsolódni. A párod le tud fogalni? Nekem sokat segített, igaz dolgozott, de mikor hazaért, elmentünk kocsikázni (imádom este a rakpartot), sétálni.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Babszi:
Rosszul emlékszem, vagy keverem, de nem ugyanaz az orvosunk?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Odry,
édes lehet Dávid baba, ahogy sikongatva felfedezi a lakást. :lol:

Babszi,
:cry: szegénykém... Pihenj sokat és majd gyere közénk újból!!
katata
 
 


Kata,
Mai adag ragacs szállítmányt elindítottam :lol:

Babszi,
Gondoltam, hogy ezért nem jelenkezel :( Sajnálom, hogy rossz helyen volt a babád :(
Vendég
 


babszim, hát ez nem is lehet igaz....és nem tudták meghagyni a petevezetőt :?:

katám, de szupppper, na aztán nem ám síelni meg ilyenek... :!: :!: :!: te csak vigyázz a kicsike-édi-bédi babókra!!!
iszonyúan szeretném, hogy sikerüljön, kékek a kezeim nekem is :twisted:

odry, jujjjjujjj ne is mondd, kicsit tartok ettől az időszaktól...
kemény lehet mindig utána menni...de neked tuti óriási türelmed van :lol:

reni, köszi megvagyunk, szerintem holnap kezdem egy kis almával a hozzáetetést mert Borka annyira sokat eszik és így remélem elfogadja majd az új ízeket :lol: megvettük az etetőszéket, van kicsi tányérja kanálkája csak az üvgegreszelőt felejtettem el :shock: :wink: na holnap délelőtt elugrom megveszem..
szerintem még csak szopiztasd Antóniát, én is ezt tenném, csakhát kicsi lányom tápszeres lett :roll:

Kép
kicsiboris
 
 


Babszi!

Annyira sajnálom! :cry:


Kicsiboris!
Milyen az etetőszék?
Igen amíg van tejem addig van,és kapja Tónicsika,de sajnos mint írtam nem elég :lol: Tápszer pótláson van a drágám.
Én majd 4hónapos kórtól szeretném a hozzátápit :lol:
Addig semmikép sem.
MAjd írd meg ,hogy ízlik Borkának az alma?
BAba projekt ,hogy áll?

finom almázás Borkának! Kép
m. reni
 
 


szia lányok!

babszi, titkon reméltem, hogy nincs semmi baj, csak lusta vagy írni. Disznóság, hogy a fene egye meg!
Pihenj sokat! Küldök egy kis gyógyító energiát!

odry, szenzációs lehet a kölyök!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Pénteken délután mentem magánrendelésre, amin a doki sokáig nézegette ultrahangon a dolgokat, végül kijelentette, hogy erős a gyanúja, hogy méhen kívüli terhes vagyok. Ennek függvényében 3 eljárási mód közül választhatok:
1. nem csinálunk semmit, megfigyelünk, hátha felszívódik - vesznek vért, abban nézik a hcg hormont, ha csökken, akkor az nekem jó.
2. gyógyszeres - kemoterápiás injekció, ami vagy segít, vagy nem segít, de meg lehet próbálni - ha nem segít, akkor műtét, és akkor kiveszik a petevezeteőt.
3. műtét, petevezető kivétel...
Azonnal kórházba kell mennem, mert ez lehet életveszélyes is... Köpni nyelni nem tudtam a rámzúdított információk miatt. Én ugyan nem akartam bemenni a kórházba, de a párom és a családom hajthatatlan volt - ha életveszély, akkor az bizony nem tréfa.
Bementünk a kórházba, ahol egy fiatal doki megvizsgált, megnézte uh-n ő is, hogy mi a helyzet, és megnyugtatott, hogy nem vagyok méhen kívüli terhes, ez egy elhalt terhesség. Este már ne egyek, ne igyak, mert regel megműtenek - küretet csinálnak - annak amikor meglesznek az eredményei, akkor az igazolni fogja, hogy valóban méhen kívüli vagy méhen belüli volt a terhesség. Egy baj volt az elméletével, hogy a terhességi teszt még mindig pozitív volt. Később megtudtuk, hogy ez a doki fiatal kora ellenére a legjobb uh-s a kórházban. aki Londnba jár konzultációkra...bízni kezdtünk.
Reggel is azt mondták, hogy műtét lesz, sőt, egész nap azt mondták az orvosok és a nővérek, hogy jön a dokim, műtét lesz. De nem jött (24 órája nem ettem), sőt a telefonja is ki volt kapcslva. Délután fél 4kor értem el, mire azt mondta, hogy egyáltalán nem akart megműteni, hétfőn találkozunk. Egyek nyugodtan...Kössssssz.
Hétfőig jól voltam. Jött a doki, megvizsgált, azt mondta valóban erős a gyanúja, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ne egyek, ne igyak, megműt. Küretet csinál. Nem ettem, nem ittam onnantól kezdve. 2 körül jött a műtősfiú, hogy készüljek, én leszek a következő. Szóltam neki, hogy nem telt le a 6 óra (míg nem lehet enni-inni). Ezt megmondta a dokinak, aki visszaüzent, hogy 4-5 körül műt majd meg, akkor már jó lesz az idő. Addig megint nem ettem, nem ittam. Fél 6 körül jött a doki, hogy egyáltalán nem akar megműteni - én erőltetem ezt a műtétet. Mondtam, hogy ez röhejes, hiszen én nem vagyok a magam orvosa, én kétségbe vagyok esve, és oda megyek, ahova a nővérek, a műtősfiúk vagy az orvosom mondják... Újra elmondta a 3 lehetőséget nekem, de közben (valahogy) kiegészült a dolog azzal, hogy ő még mindig 6 hetesnek mmondott, miközben ha rendesen fogant a baba, már 8 hetes múltam, hogy a kemo-s gyógyszer csak 6-8 hetes terheeknél segíthet, de a petevezető akor is roncsolódik, azaz átjárhatatlan lesz, és ha van rajta vagy keletkezik lyuk, akkor újra lehetek méhen kívüli terhes...szóval ezért a műtétet választottuk.
Arra előkészítettek rendesen, nagyon féltem tőle. A párom végig bent volt velem reggeltől egészen estig, amíg maradhatott. Rengeteget segített nekem ezzel - egyáltalán nem teher volt, hanem NAGY segítség, de komolyan. MINDENT megtett értem, ha fájt, azonnal szólt a nővéreknek, hogy kér fájdalomcsilapítót...stb.
A dokim be se nézett hozzám, pedig üzentük neki, hogy várjuk, hogy tudjuk mi történt a műtét alatt.
Másnap, amikor először keltem fel, akkor csíptem el a folyosón, de olyan gyenge voltam, hogy mondtam neki, ne haragudjon, de muszáj leülnöm egy kicsit - nem jött utánam, nem mondott semmit, többet nem láttuk.
Pénteken jött csak be megnézni, meg a csövet, ami bennem volt iszedni. Nem volt nála pecsét, ezért receptet nem tudott írni. Kedden kell mennem hozzá magánrendelésre kiszedni a varratokat - állítólag nem kell rá várnom, két beteg közt is bemehetek hozzá. Ez röhej lesz. Minden rendelést 2, azaz kettő órás késéssel kezd. Melyik nő nem lesz ezen felháborodva???
Nos, így jártam. A műtéti borzalmakat kihagytam, de egyébként jól vagyok - rohamosan javulok mióta kikerültem a kórházból. Maga a kórház elég "szimpatikus", a nővérek nagyon nagyon kedvesek és segítőkészek, rengeteg a jó doki is... az enyém is jó, hálás lehetek neki, csak emberileg kevés volt. A kórház hibája, hogy a szobában lévő wc iszonyúan alacsonyan van, ahova műtét után nem lehet leülni. Kinti wc (folyosón) pedig csak egy van. Beöntéses időszakban nem illik pisilni menni :)
Szóval jó itthon.
A másik negatív oldal, hogy a kórtermek tele vannak abortuszos tizenévesekkel. Volt olyan, aki 17 éves vlt, ajnározta anya, fiúja, a fiú csládja...haldkolt is rendesen a csaj. Ahogy család nem volt, barátnővel vígan nevetgélt, aki szintén abban a szobában abortuszra várt. Ő elmúlhatott 18, mert a szülei nem is tudtak a dologról - kollégista Pesten a csaj. Szóval lélekben nagyon rossz, hogy míg te küzdesz ennyi évig azért, hogy legyen babád, végre terhes leszel, de így jársz, és közben ott vannak a tizenévesek, akiknek semmi bajuk jó helyen van a baba, de nem kell nekik, az esetből meg csa azt vonják le tanulságként, hogy 1 nap alatt túl vannak a dolgon... Tisztelet? a kivételnek.
Az orvos szerint akár 2 hónap múlva terhes lehetek. Ami hátrány, hogy ezentúl csak 2 havonta lesz esélyünk rá.
Így jártam. Remélem nem untattam senkit.

Babszi
babszi
 
 


Pandus,
koszi!!! :lol:

Babszi,
mélyen megrenditett az egész kalvariad. :( Es fel is haboritott. Szornyuseg, hogy mik vannak, én a helyedben tobbet nem mennek ehhez a dokihoz. Vannak ennél sokkal, de sokkal jobb dokik, és biztosan lesz itt valaki pesti aki tud ajanlani neked egy klassz dokit.
Az esélyek miatt meg ne keserdj el légszives, mert egy petevezetovel is ugyan olyanok az esélyed, ugyanis az ép petevezetod at tud nyulni a kiszabadult petécskéért, és megoldja o a dolgot. Nem értem ezt is miért nem mondta el neked a dokid. Es ez tuti. Baratnomnek is kivették, ugyan ezen okbol az egyik petevezetojét és az elso inszeme sikerult, pedig az uh-n egyértelmu volt, hogy a "rossz" oldalon ért meg éppen a pete. Szoval csak pihengess, regeneralodj és hamarosan kismami leszel!!
katata
 
 


babszi drága, nagyon sajnálom!
Ezt az orvost, amint lehet a helyedben én is elfelejteném. Emberileg 0.
Gyors felépülést kívánok nektek! Szuper párod van, büszke lehetsz rá!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Sajnálom ami veled történt! Ilonával értek egyet, keres másik dokit magadnak! Pihenj sokat, mielőbbi felépülést kívánok!

Kata!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép


Nekünk sem telt egyszerűen a hétvége. Örülünk, hogy a párom hazajött. Szombaton a gyerek merő taknyosan ébredt fel, nyügi volt. Úgy terveztük, hogy elvisszük az állatkertbe, de így nem indultunk sehová sem. Elkezdtem neki adni az Echinacia golyócskákat, cseppentettem a nózijába. Délben szinte semmit sem evett, kicsi folyadékot fogadott el, és elaludt. Felkelt, lázas volt, amire kapott Nurofent. Szerencsére csak 1 volt láza, azóta sem volt. A szombat nyügisen telt, de vasárnap mint akit kicseréltek, vidáman ébredt, éhes volt meg ilyenek. Végül is elmentünk a Családi Istentiszteletre, ami nagyon felemelő volt. A csoport az Istentisztelet elején szolgált, leírhatatlan érzés volt. Csendben meg is könnyeztem. Édesen énekeltek, szavaltak, egyszerűen csodásak voltak. Persze nem felejtem el az óvónéniket sem megemlíteni, mert ők készítették fel a gyerekeket. A műsor után mi felnőttek maradtunk az Istentiszteleten, a gyerekek, pedig gyermek órára mentek a gyülekezeti terembe. Kívánom nektek, hogy éljétek azt át amit mi a párommal vasárnap megélhettünk, Csoda volt!
Végül is még kicsit folyik a nózija Ágotának, láza nem volt, így vittem oviba. Én is kezdem a torkomat fájlalni, remélem nem lesz komoly dolog belőle.

Kép
sapé
 
 


Babszi!
Nagyon sajnálom a kálváriádat.
Szerintem sem jó a dokid és nem csak emberileg. Az a pár nap amíg nem tudta eldönteni, hogy műt vagy nem műt, hát az pokol lehetett. Ez szeintem nem emberi hanem orvosi hiba. Szóval ha voltak ott még szimpi orvosok, akkor hajrá!
Jobbulást kívánok!

Sapé!
Ágota gyönyörű a fotón! Remélem, hogy már elmúlt a torokfájás.
tücsökbogár
 
 


Kata!

Ma voltam uh-n Tapolcán. Nekem írtak fel gyógyszert a méhnyálkahártya előkészítéséhez. Jövő hétfőn ismét uh, aztán utána héten lesz a beülti, ha minden ok. Úgy várom már az én kis eszkimókáimat. Remélem, hogy a tiédek már jól betakaróztak a jó meleg pocidban.
tücsökbogár
 
 


sapé, klassz lehetett. Tiszta szerencse, hogy éppen helyrejött Ágota mire elérkezett a nagy esemény.
(Nálatok mindig történik valami :wink: )
bbilona
 
 


Babszi:
Nagyon sajnálom, hogy nem elég a gondod, de még meg is nehezítették a kórházban..

Nekem egy hete nem jött meg, de nincs semmi tünetem, tesztet pedig nem merek csinálni :) (szerintem kizárt, hogy sikerült volna, a hónapban 2-szer tudtunk együtt lenni, alig voltam itthon..)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sapé,
de jó, hogy ilyen gyorsan jobban lett Ágota, reméljük te sem mélyülsz el benne... :)

Tücsi,
mi a neve annak a gyógyszernek? Az valami tabletta?
De jó, hogy ilyen közel vagy már te is a kis eszkimóidhoz!! :lol:
Enyémek már remélem jól belefúrták magukat a puha fészkükbe! :) Blasztókat fogsz visszakapni?

Mágnes,
ez nagyon izgi!!!! Húúú de jó lenne, ha babóca lenne!!! Mikor akarsz tesztelni? Az, hogy nincs tünet, tudod bármit jelenthet!!! :wink:
katata
 
 


Kata:
nem tudom mikor kéne tesztelni, ha hét végéig sem jön meg ,akkor talán ellövök egyet. Félek beleélni magam, 2 együttléttel nem túl nagy az esélyünk.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
1 is elég!!!! 8) :wink:
katata
 
 


na mágnes, akkor most lehet körmöt rágni!
bbilona
 
 


Én már úúúúúúúúúúúúúúúúgy tesztelnék egy bazi nagy pozitívat!!! 8)
katata
 
 


De gondolom mindannyian így vagyunk ezzel! Mágnes nagyon közel vagy ehhez!!! :wink:
Neked mindig rendes ciklusaid voltak mostanság?
katata
 
 


Mágnes!

Jujjjj, ez nagyon izgi! Nagyon remélem, hogy azért nem jön meg, mert összejött az egyik együttlét. (Én meg csak azon mosolyogtam, hogy nekünk meg még együttlét sem kellene ahhoz, hogy sikerüljön, mert mi donorosok voltunk - csak a doki kell hozzá)

Ilona!
El is felejtettem említeni, hogy a menzeszem óramű pontossággal, a 28. napon jött meg. Hajrá gynevac!

Kata!

A tabletta neve Estrofem és a felirat alapján 2 mg ösztradiolt tartalmaz (tehát hormontabletta). Hát elég durva a betegtájékoztató.
tücsökbogár
 
 


kata, hát nem csodállom, hogy már pipilnél a tesztecskére 8) :wink: :lol: nagyon meg tudom érteni és hhhhúúúúúhhhh de szurkolok ám neked!!! szerintem a lényeg, hogy most nagyon-nagyon pozitív légy :D

babszim, nem is tudom most mit írjak neked. ez nagyon rossz így, és őszintén csodállak amiért ilyen jól tűröd ezt...
hát nem semmi amit írtál, igazából én nem értem az orvosodat és cserélnék is amint lehet. sok-sok erőt neked!!!!!pusz

tücsi, hát te is hamarosan pocidban a kis eszkimócskákkal... :wink: :oops: :P nagyon-nagyon szorítok!

sapé, tényleg mindig van valami nálatok :lol: :lol: :lol: olyan jó lehet már nektek, hogy ilyen szép és okos nagylányotok van!!! remélem már jól van :lol:

mágnes............................................................................................................................................................................................................most egy jó pár napig ne is írj erről, hátha....babonás vagyok :lol:

zel? jucmuc? andika? tizu? és a többiek???

Kép
kicsiboris
 
 


reni, nem tudtuk megvenni a kedvenc etetőmet....ilyet vettünk mert dönthető az ülés+állítható magasságú+dupla nagytálcás+görgős:
Kép

az almát nem eszi...holnap banánnal próbálkozom...
babaprojektet leállítottuk, mert ha költözünk az nagyon stresszes lesz, majd ha nyugisabb időszakunk lesz :wink:
és ti? gondolkodtok már a tesón? mert szerintem az is jobb talán ha már Borka jár mire jön a tesó...két térdencsúszó békával elég nehéz, nem?

Kép
kicsiboris
 
 


tücsökbogár, hajrá!!!!!!!
Mi az hogy donorosok vagytok? Már nem emlékszem :roll:

katata, majd váltunk mi még lilából sárgába a jövő héten, amikor kitűzöd a mellkasodra a zebrát úgy jársz kelsz a világban!

kicsiboris, akkor megvan nálatok a mindennapi küzdelem. Hátha a banán bejön. Nem lesz attól székrekedése? Nagyon szép az etetőszék.
bbilona
 
 


Hát azért a ciklusom közel sem olyan, mint a nagykönyvben megvan írva.. 28-21 nap közötti, de volt már egyszer 45 napos is...

tücsökbogár:
Na igen, Annámnál is a doki volt a dő mozgatórugó.. Mindig mondtam, hogy megyünk grupizni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


zel:
neked mikor?????? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Babszi!

Ez nem semmi történet!Másik dokit kell fogadni.A nagynénémnek kivették a fél petevezetőjét és egy dermiod cisztát, 2hónapra rá terhes lett!!

Kicsiboris!

NAgyon tetszi a szék!!!!!!Mennyi volt?MIlyen típus?
Mindig eszebe jutsz,ha Quinny babakocsit látok :lol:
Sütötök?barack ?Nem lenne jobb a babánnnál?
m. reni
 
 


Csajok!

Had büszkélkedjek már!

A drága törpim Tóncsi!
Több mint két hete 10- kór elalszik és reggel 6 -kor kell fel!! :lol: :lol:

Nem semmi ?? :lol:
m. reni
 
 


reni, jó a csaj! :wink:

katata, megjavult az autó?

zel, hogy vagy?
bbilona
 
 


tücsökbogár, te ma v. holnap, mikor is mész dokihoz?
bbilona
 
 


bbilona!

Köszike!Veled mizu???

ZEl????

Katata!
Tényleg a kocsika ,hogy van?

Tücsike?


Tiza??
m. reni
 
 


Reni!

Hatalmas gratula Tóncsihoz! Igazán rendes tőle hogy hagyja aludni anyát és apát.

Ilona!

Tegnap voltam. Szombaton megjött a menzeszem, úgyhogy hétfőn telefonáltam időpontért, de azt mondták, hogy menjek azonnal, mert a 3. napon kell elkezdeni a gyógyszert szedni, így máris kocsiba vágtam magam és téptem Tapolcára. Kicsit aggódok, mert bizony bele van írva a betegtájékoztatóba, hogy növeli a trombózis lehetőségét, de a doki azt mondta, hogy szerinte nem kell mellé heparin szurit adnom magamnak. Remélem igaza lesz. Azért biztos ami biztos eszek mellé E vitamint, mert abban az van írva, hogy lassítja a vér alvadását. Jövő hétfőn kell ismét uh-ra mennem.
Más: azért vagyunk donorosok, mert a férjemnek 15 éves korában volt egy daganata, ami miatt nagyon kemény kemoterápiás kezelést kapott, ezért nálunk donorsperma felhasználásával történtek az inszemek és a lombik is. (persze akkoriban azt mondták az orvosok, hogy ugyan már, emiatt lehet még gyereke - csak azt nem tették hozzá, hogy csak akkor ha örökbe fogad stb.)

Mágnes!

A férjem is állandóan ezzel jön, hogy nálunk grupi kell a gyerekhez. Ezek szerint a férfiak agya egyformán forog. Bár tudom, hogy a viccelődés mögött bizony nagyon nehéz neki feldolgozni ezt.

Kata!

Nagyon szorítok! De tényleg jó lenne a kékből sárgára váltani!
tücsökbogár
 
 


Lányok!

Szedett közületek bárki flavocel tablettát? Nekem a herbáriában ajánlották, hogy nyugodtan lehet kismamáknak is szedni, de ez nincs beleírva a papírjába. Van valakinek tapasztalata vele?
tücsökbogár
 
 


Megpróbáltam vonalzót csinálni a lilypie.com-on, tök jól sikerült, de nem tudom hogyan tudom ide menteni. Segítene valaki?
Köszi.
tücsökbogár
 
 


Tücsi,
Én nem ismerem ezt.

Boris,
Nagyon jó a széketek! Lehet mi is elköltözünk, ma megyek lakást nézni. Találtam egy jó helyet csak nem tudom, hogy mi legyen, akarom is meg nem is :roll:

Reni,
Gratula az átalváshoz, nagyon ügyik vagytok :D

Mágnes,
Drukkolok :wink:

Kata,
Mai ragacsok+++++++++++++
Vendég
 


tücsökbogár, hát nem vagy semmi, kicsit nem figyelünk rád és nagy titokban mire feleszmélünk kismama leszel. Ejnye, mikor esz a fene egy kis friss hírért, így kell harapófogóval kiszedni belőled :wink: Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok! Párod történetére már emlékszem, neki sem könnyű.
Miért kell most gyógyszert szedni? És mi a következő lépés?

Vonalzó:Profilba kell billeszetni a Aláírás ablakba (az én beállításaim így néznek ki)

HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
Beállítások
Mindig csatolja az aláírásomat: Igen
Mindig engedélyezze a BBCode-ot: Igen
Mindig engedélyezze a HTML-t: Igen



pandácska hát elindult a költözési hullám? Miért költöztök?

domo, ti is elindultatok újra? Mesélj, na légyszi!!!!!!

kicsiboriskám, hová tűntél?

reni, köszönöm megvagyunk, várjuk a gynevac csodatévő hatását! Aztán meglátjuk!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Hát csak sikerült taknyosnak lennem, igazán úgy érzem magam mint egy gyerek. Amikor Ágota taknyol, akkor tuti, hogy én is pár nap múlva rázendítek! De ez nem veszi a kedvemet, hogy készüljek, és holnap induljak a drágámmal anyukámékhoz, valószínű csak Pünkösd után jövünk haza. A gyerköc kívánságára vonattal, ugyanis lány létére imád rajta utazni!

Mágnes!
Húúúúúúúúúú, mit olvasok! De örülnék, ha spontán sikerült volna nektek! Mikor akarsz tesztet csinálni?

Kata!
Hogy vagy? Hát igen, remélem te is hamarosan megtapasztalhatod, hogy gyerek mellett mindig zajlik az élet. Szóval nem lehet unatkozni. Mindig a legváratlanabb helyzetekben történik valami.

Boris!
Igen nálunk zajlik az élet. De szerintem te sem unatkozol mostanság! Meglátod, szinte észre sem veszed, és már ott fogtok járni, hogy beszél, jár, szalad, és végül már oviba jár.
Nekem nagyon gyorsan elszaladt a 3 év, annyira hihetetlen!

Panda!
Családi, vagy társasházat szeretnél? Mi most egyenlőre családit kezdünk nézegetni, ha nem jön össze, akkor végső megoldásként szóba jöhet a társas is!

Ilona!
Akkor már a Gynevac kúrát be is fejeztétek?

Kép
sapé
 
 


Ilona!

Én isten bizony leírtam tegnap nagyvonalakban a fejleményeket!
A gyógyszer a méhnyálkahártya előkészítéséhez való, egyébként ösztrogén hormont tartalmaz. Gondolom jó vastag lesz tőle, hogy jól be tudjanak takarózni, úgyis olyan hideg helyen voltak eddig. Jövő hétfőn lesz a köv. uh., remélem akkor már megtudom a beülti idejét is.
tücsökbogár
 
 


tücsökbogár, már látomis magunkat a jövő héten, egyik felünk lila lesz, mert neked szorítunk, a másik felünk meg sárga mert katatára irígykedünk. Aztán meg pirospozsgásan rohangálunk mind a büdös kölykeink után.
Na csak igyál is sokat, had vastagodjon az a méhnyálkahártya!
bbilona
 
 


Ilona,
Találtam egy helyet, ahol több lakás épül. Nem is igazán lakások inkább házak, mert van hozzá saját kert, két szintesek, és csak melletted van szomszéd. Talán az ikreházhoz hasonlítható. Szebbek, jobbak, nagyobbak, mint a mostani lakásunk, és zöldbe lennénk, ami Dórinak biztos, hogy jobb. Így messzebb kerülnénk a családomtól, ami miatt nem tudok dönteni.. Ott akartunk lakást nézni ahol ők laknak, de baromi drágák!

Sapé,
Lakást akarunk, de ez végülis kertes lakás ( ilyen nincs is :lol: ), vagy ház, nem is tudom, hogy hívják. Talán ez a társas? :roll:
Vendég
 


pandácska, nagyon messze lennének a szüleid?
Szerintem ez ikerház lehet, és a kert az nagyon jó dolog, akármekkora is. Dórá élvezni fogja.
bbilona
 
 


Kérdeztétek mi van a kocsival. Nagyon érdekes volt, mert ahogy férjem hazajött másnap ment dolgozni, hazafelé jövet beállt neki a sebváltó 3-asba és onnan se ki se be. Nem mozdult. Még jó,hogy nem velem csinálta ezt a drága... Párom el bírt így is menni a szervízbe, én tuti nem bírtam volna. 3-asban elindulni??? :? Kapott egy csereautót és pár nap múlva készen lett, mert rendelni kellett hozzá sebváltót, az egész szerkentyűt kicserélték. A számla még nem jött meg,de el tudom képzelni mennyi lesz... :? Olyan fél milka kb... :?

Reni,
szuper ez a lány!! Ennyit aludni!! Egy szavad sem lehet!!! :)

Pandus,
nálatok hogy megy az alvás?

Sapé,
jó vonatozást majd nektek!! :)

Tücsi,
nem simerem ezt a gyógyszert,nem is hallottam még a nevét, de ha a doki felírta neked, akkor biztos rendebn is lesz az a nyálkahártya. Ha nem vagyok indiszkrét, hogy megy ez a spermadonoros dolog? Meg lehet határozni,hogy szőke, barna, kék szemű,magas, alacsony? Plusz még egyébb szempont szerint választani lehet?
katata
 
 


Pandus,
hát igen, a kert. hmmmm. Én is nagyon vágyom már utána!! Van itt egy erkélyünk, ami azért több, mint a sebbi, de szerintem egy kert az a Paradicsom. :D Persze nem tudom, milyen messze lenne a szüleidéktől és így is megérné-e.
katata
 
 


Kata!

Igen, nagyon sokféle szempontot lehetett megadni az orr- és állformától a haj hullámosságán át a donor életkorát és végzettségét is - ezek csak példák, tényleg sokféle volt. Sőt egy csomó egyéb dolgot is meg lehetett volna adni, mint pl. csillagjegy, de mi ettől eltekintettünk. Azt mondták nekünk, hogy a megadotthoz legközelebb esőt küldik el. Persze ezt még nem sikerült kiderítenünk, hogy ez igaz-e és mennyire fog a férjemre hasonlítani. De én már tudom, hogy akkor is nagyon fogja szeretni őt vagy őket, ha egy picit sem fog hasonlítani hozzá. Ezt bizonyította a terhességem alatt és azzal is ahogyan a babák elvesztése fájt illetve fáj neki.

tücsökbogár
 
 



tücsökbogár, ha egy sikerszéria elkezdődik, akkor azt nem lehet megállítani! Legalábbis nagyon remélem! :wink:
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?