Új privát üzeneted érkezett!

Köszi az infókat Gabi3!
Lehet, hogy megnézem ezt a baba mama tornát Kép sajna ettől az új fogalmazásgátlótól már 6 kilót felszedtem. Alig bírtam kínkeservesen leadni, erre most megint meghízok Kép Fitnessbe egyszerűen nem tudok járni, pedig oda kéne. Ér valamit az a babamama torna? Szerintem az viszonylag frissen szült mamáknak van, nem? Én meg már több mint 1,5 éve......
Jár közületek valaki erre a tornára? Ki tartja? És miket csinálnak ott??

Ma reggel valamivel 10 előtt tettem le Bogit aludni és még mindig alszik, szerintetek front van vagy mi lehet?? Ráadásul tegnap egész nap nyűgös volt, sírdogált. Éjjel egész jól aludt, reggel fél 8kor ébredtünk. Nem értem mire ez a nagy alvás. Lehet, hogy a "napkitörés" (vagy mi)az oka? Lehet, hogy most (is) hülyeséget írtam Kép

Zsófi: Mi van veled, írtam levelet tegnap este, megkaptad??? Hogy vagytok?

Puszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi!
Pontosan 10 hét van köztünk, mert én ma töltöm a számomra bűvös 28. hetet. Olyan jó érzés!

Képzeljétek a kiságy után, tegnap lett babaülés az autóba, igaz ez ingyen, mert egyik barátnőm kölcsönadta az övékét! A férjem benn is hagyta a kocsiban, így azzal jár-kel a városban. Kép

Na, voltunk tegnap az első szülésfelkészítőn. Nagyon szimpi a kismamis-papis társaság, de ez az első alkalom nem volt túl információgazdag. A pénzbeli juttatásokról beszéltünk, de a Vera egy csomó mindent rosszul mondott, olyan ciki volt, de azért néhányszor kijavítottam/tuk. Rajtam kivül volt még egy-két kismami, aki beleásta magát a témába, így kb. mindent helyretettünk, illetve megállapodtunk, hogy mindenki kérdezze meg a munkáltatóját.

Én viszont azt szeretném tőletek kérdezni, hogy kókuszmatracot használtok-e a babaágyba, és ha igen, hol és milyet, milyen áron érdemes venni?

Nori
norcee

Nóri: A kókusz matrac egy nagyon szép és drága dolog. Mikor annó megkérdeztük az árát, majdnem leültünk ott helyben. Kb annyi volt mint az ágy. Úgy hogy megelégedtünk a sima matraccal. Szerintem pontosan megfelel a célnak. De ha áldoztok 15-20ezer forintot egy ilyen matracra akkor is ugyan olyan szép és egészséges babátok lesz, mintha sima matracon alva nő fel. Tehát ez csak pénztárca függő dolog. Már kezdtek bebútorozni a babának. Kép De jó! Nálunk nagy átrendezések lesznek majd. A Fló kap egy új rendes nagy gyereknek járó kiságyat, a régit meg odaadja a kistesónak. Persze teljesen önszántából. Kép

Enikő. A baba-mama torna tényleg nem Norbi fogyókúrás edzés, de egy kicsit megmozgat. Szerintem nem lehet tőle lefogyni, de szintentartásnak megfelel. Vannak azért jó kis gyakszik a tornán. Lehet többet is csinálni a gyakorlatokból, mint amennyit mond a csajszi. Ugyanaz a gyógytornász tartja a foglalkozást, mint aki a kismamatornát és úszást is. Nagyon kedves és aranyos. Nagyon szereti a csöppségeket. Mi a neve az új antibébidnek? Ha nincs láza és nem fáj semmilye,akkor csak nincs baja. Elképzelhető, hogy a napkitörésre ilyen, különben is ilyen időben kinek ne lenne kedve az egész napot ágyban tölteni. Nálunk esik az eső. Egyébkéntérzékeny az időváltozásokra? Míg a Fló pici volt, ha fújt a szél fájt a hasa, ésnyűgös volt.

Gabi3
inecsg

Gabi3: Novynette az új fogigátlóm. Most tartok kb a 2. levél felénél és eddig 6 kilót híztam. Úgy vettem észre, hogy többet is eszek, mert állanóan éhségérzetem van, és az anyagcserém sem olyan, mint előtte...Kép nem tudom van-e összefüggés ez a gyogyó meg a hízás között de előtte csak fogytamKép
Eddig Mercylont szedtem de az angyon drága volt, ez a mostani jóval olcsóbb! Már gondolkoztam, hogy áttérünk az óvszerre, de kiszámoltam, hogy az kb 4x ennyibe kerülne havonta, ahogy ismerem magunkat Kép Gyereket meg egyelőre nem tervezünk, vagyis tervezünk, de még nem! Majd később. Pedig úgy szerettem volna a másodikat 2004-ben szülni. Nekem meg ez egy bűvös évszám Kép Szeretem a páros számokat Kép
A Bogi eléggé érzékeny a frontokra és az időváltozásra. Tegnapelőtt éjjel aludt pocsékul és tegnap egész nap nyüszi volt. Nincs láza, nincs rossz kedve. Ebédelt egy jó nagyot, háromszor szedtem neki krumplifőzeléket és megevett 1 egész (dupla) csirkecombot.Kép Meg egy rakás párolt káposztát. Imádja a káposztát.Kép Úgyhogy biztos, nincs baja, csak furi, hogy napközben 4 órát alszik!

Nóri: A Bogi egy sima szivacson alszik, ami kb 5-6 cm vastagságú. Olyan kis súlyuk van ezeknek a babáknak, hogy teljesen mind1 min alszanak. Inkább a későbbi ágyára-matracra költsetek majd többet. Egyébként a Bogi már alig alszik a kiságyba. Mindig a nagyágyra kéri magát Kép

A másik, meg, hogy éjszakára ne nagyon hagyjátok az autóba a gyerekülést, ha a kocsi kint "alszik" az utcán, mert elég gyakori, hogy az ülés miatt feltörik..Kép sajna. Én még nappal se vinném magammal, ha nem muszáj. Mi mindig kivesszük, ha nincs használatban.
Jó korán elkezdtétek a babaholmik vásárlásátKép. Ha rucikat veszel, arra figylej, hogy a legkisebb (56-os) méretből max 2-őt vegyél, mert ezt 2 hét alatt kinövi jó esetben. Inkább 62-es 68-asat vegyél, mert inkább nagy legyen rá, és majd belenől...mint kicsi...KépKépKép

Puszika
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő. Én a Minulet-et szedtem a Flóra előtt, attól semmi bajom nem lett.Alacsony a hormonszintje. Nem volt semmi mellékhatása. Esetleg próbáld ki azt. Úgy tűnik ez az új bogyód nem túl jó a testsúlyodnak.
Bogi aztán tud enni, biztos nincs baja, ha ennyit eszik. Kép Flórának is volt egy időszaka,hogy 3-3,5 órát is végig durmizta, bezzeg most elég neki 1,5-2 óra.

Gabi3
inecsg

Enikő, miért nem használsz injekciót?
Én azt kapok, 3 hónapig hatásos, és 1000 Ft. Számomra nincs mellékhatása. még...KépKépKép

Gabi, asszem 300 Ft volt a kettőKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enci, válaszoltamKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő, megkaptam a leveledet, mindet kb háromszor:D:D:D
Azért csak most írtam, mert orvoshoz vittem Pankát, mert most ő betegKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Gabici! Dejó, hogy kb. ugyanannyi hetesek vagytok!

Gabi3! Jaaaaaaj, flanelt akartam irniKépAranyos vagy, hogy felajánlottad a varrást, de nem akarlak ezzel terhelni, anyukámnak is van varrógépe, és ha csak be kell szegni és összevarrni, akkor megkérem öt. Amúgy honnan tudtad, hogy 4m hosszúnak és 70cm szélesnek kell lennie a kendönek? Persze venni nem akarok, mert olyan drága, igy olcsóbban kijön.
Akarok majd kismamatornára járni, persze, de majd csak késöbb, mert jelenleg járok a régi mexokott edzéseimre minden nap, ha meg már nem látom a hasamtól hova kell lépni, akkor megyek kismama tornára. Te mikortól fox járni?
A Vasasba csak a 20.héttöl lehet járni, igaz?

Karmen! EST-re akkor kell menni, ha a kiirt idöpont után nem indul meg a szülés és be kell feküdni. Nekem is volt EST és nem volt semmi gond a tejcsivel. Szerintem nincs összefüggés.

Szilvi! Jaj, tudod milyen régi az a kép? Asszem ott 15 hónapos, ha jól emléxem, és még az a kép van fenn. Azért kösziKép

Nori! Mi szivacsot használtunk a babaágyba, biztos jó a kókusz is, de nem hiszem, hogy annyival jobb, amennyivel drágább. Kb. 13ezer forint a különbség a kettö között..

Lara(11+5)
lara

Sziasztok!
Engem nagyon érdekell a kismamitorna, és az úszás is. Az újklinika ott van a Semmelweis utcában, ahol a női klinika? Ki tudja hova kell menni?
Az ottani kismamitorna és az úszás mennyibe kerül? Esetleg tud valaki egy telefonszámot, ahol érdeklődni lehet?

Sajnos nekem csak az estefelé felel meg tornára, így nem járhatok a Vera óráira. Pedig őt nagyon kedvelem!

Köszi előre is!
Üdv. Gabici
gabici

Látom ez a kókuszmatrac is egy a sok közül, amit megfelelő marketinggel megpróbálnak minél több első anyukára rásózni.

Zsófi! Írnál bővebben erről az injekcióról, mert hallani ugyan hallottam már róla, de azt hittem, hogy Magyarországon nem elérhető.

Gabi, Enikő!
Köszi a vásárlási tanácsokat, egyelőre még csak akkor veszünk valamit, ha elfogadható áron ráfutunk.
Hát ez a kocsifeltörés gázos dolog, sógornőmék skodáját egysze a vadasparknál 4 használt/kopott pulcsiért törték fel. Szóval egyelőre berakjuk a csomagtartóba a babaülést, mert a szobába így is van elég dolog.

Nóri
norcee

Sziasztok!
Bocs, hogy igy "idegenkent" beleszolok, de en 7000-ert vettem 2 eve a kokuszmatracot, es szerintem jobb mint a szivacs. Elso gyerkocnek az volt, es olyan kemenynek tunt, ez pedig nem.
Moni

moni

Sziasztok!
Lara: Hova jársz edzésre? És mennyibe kerül a bérlet? Ugrálós? Kép Vagy csak sima súlyemelgetős?

Zsófi: Minden egyes elküldött levél után visszajött egy üzenet emil, hogy "mail delivery" akármi és, hogy nem tudta elküldeni, ezért küldtem el soxor, bocsi! De inkább 6x mint egyszer se, mert ez életbevágóan fontos levél volt KépKépKép
Azért remélem jobb kedved lett! Kép
Mi van már megint Pankával? Mit mondott a doki? Remélem nem komoly!!!

Ez az injekció engem is érdekell, bár utálom ha megszúrnak Kép Hova adják? Popsiba?

Gabi3: Szerintem a fogigátló hatása is egyéntől függő. A barátnőm pl a Diane35???-től trombózist kapott. A másik barátnőm, meg ugyanez mellett maradt terhesKép Van akinek meg ér is esetleg valamit... Majd megkérdezem Emőkétől ezt a gyogyót amit írtál. Csak én Bogival is fogigátlóval maradtam terhes, és nekem nem jó a túl alacsony hormontartalmú gyogyó, mert nem használ. Úgyhogy ezt hormonszint alapján írta fel a dokim. Na majd utánaérdeklődök, de ha ez így megy, 6 hónap múlva egy mázsás leszek Kép Ezt azért nem szeretném megvárni.

Nóri: Biztosan írtad már de elfelejtettem, melyik suliban tanítasz és mit? Vállalsz szerb oktatást? Lenne egy ismerősöm akinek kéne szerb tanár és gondoltam ráérős idődben egy kis pénzt kereshetnél....Kép Én elég keveset vagyok ahhoz Szegeden, hogy elvállaljamKép

Puszika
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Lara: Onnan tudom, hogy mekkora kell, hogy a Flóra tejtesójának az anyukája vkitől kapott egyet mintának és ő onnan másolta le. Azt nem tudom,mekkora, de nekem jó. Gondolom, akkor neked is jó lesz. Egy talin elviszem és megmutatom, csak szólj előtte. Ma voltam először kismamatornán, jó volt kevesen voltunk, a Flóra is elszórakoztatta a tornát tartó csajszit. KépIde lehet a 12. héttől jönni csak hozzál igazolást a dokitól.

Gabici: Akkor neked pont jó az új klinikai torna. Az új klinkán van a gyógytorna osztályon a portásnéni vagy bácsi biztos megmondja. Előtte találkozhatunk, ha megbeszélünk egy időpontot. Tompa Edit tartja, a száma: 0620/349-3854. Hivatkozhatsz rám, hogy én adtam meg a telefonszámát. Ingyenes a torna és az úszás is.

Zsófi: Nekem van egy ismerősöm, akinek komoly fejfájást okozott a szuris antibébi és a hatása csak 3 hónap múlva szűnik meg. Én is azt akartam használni, de így inkább bogyóztam. Egyszersem felejtettem el bevenni. Meg egyéb fogigátlók is vannak.

Enikő: Akkor neked lehet, hogy nem jó a Minulet.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Moni, én örülök, hogy beleszólsz, és a 7000Ft nem is olyan vészes. Hol vetted?

Enikő!
A II kórházzal szemben a Tápaiban, de jövőhéttől hivatalosan is táppénzen leszek.
Magánban én alanizist, valószínűségszámítást, opkutot, programozást, matek felvételi való felkészítést, stb... tartok. A szerb azért annyira nem megy Kép, de talán Gabici, ha majd abbahagyja a munkát...

Nóri(28)
norcee

Nori!
Az orszag masik vegen, Szombathelyen (Ugyanis en itt elek.) egy bababoltban, ami eleg olcso, az itteni Megatoysnal sokkal olcsobb.
Most nem tudom mennyiert van, de akkor kb. a szivacs aranak a duplaja volt.
Moni

moni

Moni!
Kép
Köszi, de legalább van egy irányár. Ma délután úgy is üzleteket tervezünk járni a férjemmel. Azzal csábítottam, hogy nézünk neki unix könyvet. Kép A kis naiv! Kép Kép

Nóri
norcee

Sziasztok,
Nóri,
nem akarlak elkeseríteni, de itt nem fogsz ennyiért kapni kókuszmatracot. Talán 14000,- meg lehet úszni (de szevsz már nem). Ha Bp-en jártok addig, ott úgy hiszem az egyik Bébiker nevezetű boltban lehet venni, 10000,-ért. Bár ez tavalyi ár. A Mars tértől a körúton, ha mentek a Petőfi S. sgt felé, akkor ott van egy ilyen bolt, és a Teréz utcábban is érdemes megkérdezni, Brendon és Micimackó drágább.

Zsófi,
akkor ezek szerint már Bence nem is szopizik?

Lara,
kendő:
http://www.nandu.hu/Magyar/Szules/gyszfo.htm
Baloldalon egészen görgess a Babahordó kendőkötésig és kattints rá.
Azért tudod, hogy ezt néhányszor már beírtuk ide?!Kép
Jól vagy?
Ágci

Kép
Ágci

Móni! Nekem most vett a barátnöm kokuszmatracot, több mint 20e volt. Nekem is tetszene, de ennyit mi se adunk érte, jó lesz a szivacs is.

KnéRita még mindig bent fekszik a klinikán, már 1 héttel ezelöttre volt kiirva, ha lesz róla ujabb info megirom nektek. Nem tudom ki emlékszik még rá, év elején lombikkal lett terhes, utána eltünt eléggé mert nincs net elérése.

na olyan büszke voltam nemrég, hogy még csak 1,5 kg hiztam, tegnap mértek, már lett belöle +7,5. És a kettö különbséga 1 hónap alatt jött rám. Számitottam rá kicsit, hogy a sok süti lehet hogy meglátszik, most majd vigyázok. A baba viszont mégse nö nagyra Kép

Gigi! Nekem azt mondták tegnap, hogy nem mindenkinél ismétlik meg a cukorterhelést, nekem 1 elég volt, mert ezt mondta a belgyógyász. Érdekes, mert itt kevesebb cukorszinttel eddig mindenkinek kontrollt irtak elö Kép

Gabi! Anyunak a patikában azt mondták, hogy a 2 db bugyi 360 Ft. De ezt is fel lehet iratni, persze azt nem kérdezte meg, hogy nödoki is felirhatja-e. Kiváncsi vagyok Sári mit mond majd erre.
Betétböl tudja valaki mekkora méretüt kell venni?
mert elég sokfajta van, esetleg Zsófi neked van tapasztalatod?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
mikor az én kisfiam született, akkor még csak azt hiszem 4 fajta volt. Most már a Dm-ben is lehet kapni, mindenféle mérettel stb. Szerintem ez attól is függ, hogy milyen erősségű a havi menstruációd. Nekem, elég erős volt, úgyhogy én elég sokáig vagy 3 zacsival is elhasználtam szülés után. De nagyon jó volt. Mindenképpen erősebb vérzésre kell számítani, bár vannak kivételek. Még vmi, nagyobb kell, főleg éjszakára és az első napokra, mint egy éjszakai intim betét. Egyébként a Sas patikában, biztos tudnak segíteni, ott már 2 évvel ezelőtt is rutinosan ajánlották.Kép

Kismamák, íme egy hasznos oldal:
http://www.otlettar.try.hu/
A Kismamáknak oldalt már most is érdemes nézegetni, Bababkelengye, Kórházi cuccok...
(Ezt még annak idején én csináltam, bár más neve van ott, de ezt csak azért mondtam, mert gyakorlatilag szegedi viszonylatban is megállta a helyét.Kép )
Ágci

Kép
Ágci

Nóri:
Mi a Madách utcában vettünk kókuszmatracot. Nem emlékszem pontosan, olyan 15000 körül volt.
Utána hallottam, igaz nem néztem meg, hogy a Brendonban van kókuszmatrac (talán lengyel) 7000-ért is.
Nina
nina74

Ágci: Ez az oldal tök jó. A te neved miért nem szerepel: Kár!

Karmen: Én emlékszem KnéRitára, fiút vagy lányt vár? Szurkolunk nekik! Attól, hogy te hízol a baba nem biztos,hogy hízik.

Nekem már a klinikán a 4. napon már alig kellett a vastag betét. Igaz a méhlepényem sem volt normál méretű, fele akkora volt,mint egy átlagos.

Erikával mi van, már olyan régen írt!
És Petra meg Katicabogár?

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Nekem a szülés utáni első 2 napban kellett csak a vastag Tena betét, utána az Always éjszakait használtam... és nekem normál méretű volt a méhlepény. Ez egyénfüggő. Ahogy Ágci is írta, attól (is) függ milyen a havid erőssége. Nekem közepes. A hálós bugyira én is esküszöm Kép

Rita most fog szülni?? Úr Isten hogy repül az idő!!! Nagy drukk nekik!!! Kép

Ágci: Na végre hogy írtál, olyan rég halottam felőled. Cumika hogy van? Küldhetnél pár képet róla ha van kedved Kép Még mindig olyan jó kishapsi?? Kép Boginak majd megmutatnám....Kép Milyen a suli? Mesélj, priviben is akár! puszi

Zsófi: Mizu veletek? Vártam a leveled de nem jött Kép!! Fejlemények???? Holnap nem leszek, megyünk temetőlátogatóba.Majd írj!!!

Gigi: Akkor 7fő!!! Kép

Mindenkinek puszika és jóéjt.

Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabi3: Köszi az infot a tornával kapcsolatban. Biztosan megtalálom majd. Ha neked is jó a kedd esti torna, és van kedvetek jönni, akkor csatlakoz-(zatok)!

Más kismamiknak nincs kedvük tornázni? Szívesen várom a csatlakozókat!

Mit tudtok erről: nem káros a babának, ha valaki epilátoros szőrtelenítést végez terhesség alatt? Mi a helyzet a gyantázással és a hasonlókkal? Van esetleg valami más ajánlott szőrtelenítési módszer?

Üdv. Gabici
gabici

Gabici!

Simán lehet epilátorral meg gyantával szőrteleníteeni. A krémet nem tudom, ki tudja, mi van benne. Lehet, hogy még azt is lehet. Én mindenesetre mindkétszer epilátor-gyanta kombinációval szőrtelenítettem.

Ildianyu
ildianyu

Ja, és van a profilomban új kép a két szememfényéről. Kép
Ildianyu
ildianyu

Gabici: Akár találkozhatunk előtte az aulában, csak ne felejtsd az igazolást a dokitól. Ha nincs problémád, elég ha beugrassz a papírért. Az epilátoros és gyantás kezelés tuti nem ártalmas,de a szőrtelenítő krémet nem ajánlják. Én lusta dög vagyok, és dokilátogatás előtt borotválok csak. Régebben gyantáztam, majd nyáron visszaállok.

Ildi: Nagyon szépek a lányok. Szerintem hasonlítanak egymásra.

Gabi3
inecsg

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Akkor majd mondom a patikában, hogy nekem nagyon erös menszim volt, aztán amit ajánlanak olyan vastag betétet veszek.

Gabi! Rita kislányt vár, már nagyon várja megszülessen, de ugy látszik még nem akar kibújni.

Gabici! Én tavaly megkérdeztem a gyártót, miért irták rá a gyantás készülékre, hogy nem lehet terheseknek használni. Azt mondták, nem árt, de elövigyázatosságból mint sok mindenre erre is inkább felhivják a kismamák figyelmét, ha netán baj lenne, akkor ne öket terhelje a felelöség. Azóta mindenki azt mondta, hogy ö használta, igy én is szoktam, nekem nem lett töle eddig baj. Szerintem nyugodtan gyantázz csak. Feltéve hogy nem vizes a lábad.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én is úgy tudom, hogy a gyanta ok, mert nagyon kis ideig érintkezik a bőrrel, és nem szívódik fel belőle semmi, ellentétben a krémekkel.
Én még nagyon kora terhesként, 12. hét előtt, gyantáztattam, és direkt megkérdeztem a kozmetikust, hogy lehet-t. Egyébként azt figyeltem meg, hogy a terhesség alatt:
1. sokkal lassabban és gyérebben nő a szőröm
2. a hajam viszont nagyon ok, egyáltalán nem hullik, és szépen nő
Rátok is ilyen hatással vannak/voltak a terhességi hormonok?

Nóri
norcee

Nóri: Igen, a terhesség jót tett a hajamnak aztán szülés után csomókban hullott......KépKép, szal most élvezd ki a gyönyörű hajkoronát KépKép

Zsófi: Zseniális ez a kép Kép

Pussza
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszi a gyantázós infokat, akkor már én sem idegenkedem majd tőle. Bevallom, eddig nem mertem használni mióta terhes vagyok.

Gabi3: Már van papirom a dokitól, úgyhogy mehetek!

Üdv. Gabici
gabici

Enikő!
Mástól is ezt hallottam, és ettől tartok én is. Tudom már, miért volt dédanyáinknak gyönyörű hajkoronája, mert folyton terhesek voltak. Kép Szóval megtaláltam a szép haj titkát. Gyorsan szabadalmaztatom is. Kép

Nóri
norcee

Sziasztok!
Nekem is így volt a hajammal. De valahol azt olvastam, hogy ilyenkor nehezebben engedi el a hajhagyma a hajat, és a szülés után nem több hullik ki, hanem akkor az hullik ki, ami a terhesség alatt nem hullott. Na, jó bonyolultan írom.
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabici:Akkor nem ajánlott a gyantázás, ha vizseres a lábad.

Ildi: Én is így tudom, ahogy írtad. Nekem is szép ilyenkor a hajam és a körmeim, de mikor a Fló 3 hónapos körül volt, akkor kezdett el hullani, de akkor sem volt vészes.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
haj:
én szinte teljesen megúsztam. Nagyon jó megelőzésnek, ha tovább szeditek a terhesvitamint. s még vmi: ha rövidebb a hajad, nem annyira látványos.Kép

Gyanta:
nyugodtan lehet végig, én pl. a szülés előtt is voltam, mert akkor már tényleg igen kényelmetlen volt otthon csinálni.Kép

Enikő,
képeket küldök majd, csak elő kell halászni, mert férjem uram vhova igen elrejtette őket.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Eddig nem tudtam írni, mert Benci nagyon beteg volt a hétvégén. Szombat hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon sír. Én mint jólnevelt anyuci, tök kómásan azonnal ugrottam le kajáért. Viszem fel a kajcsit, s ahogy hozzáérek Bencéhez, komolyan úgy éreztem, hogy megsüti a kezemet. na fordulás vissza, le a lázmérőért, megmérem, 39.9. Na a víz kivert, én mint tapasztalatlan anyuka, rohantam le költeni anyut, hogy most mi legyen. Megkérdeztem: 39.9 hűtőfürdő???
Ő nagy álmosan kiszólt, hát persze!
Szvsz akkor még nem fogta fel, de 5 perc múlva megjelent segíteni.
Sikerült levinni a lázát, aludt utána reggelig. Az volt a baj, hogy én is elaludta, és így nem mértem meg közben, így reggelre megint 39.4 volt. Újabb hűtőfürdő. Napközben kicsi láza volt, hagytam, hadd tegye a dolgát a láz. Estére megint felkúszott 39.2-re, újra hűtőfürdő. Ekkor már nagyon ideges voltam, nem mondom. Fürdő után kapott kúpot is. Egy óra múlva újra megmértem, nem mozdult a láz. két óra múlva megint mérés, semmi hatás. Na itt voltam nagyon ideges, hogy most hogy a csudába vigyem le???
Ráadásul elaludt szegény a karomban, így úgy döntöttem, lesz ami lesz, én leteszem. Éjfélkor mértem újra, s teljesen láztalan volt! Hál'Istennek azóta is az.
Láz közben sokat aludt, alig evett, inni is alig akart, de azt anya addig erőltette, míg feladta az ellenállást
Ment a hasa is rendesen. Bár az én kakilni_nem _tudó kisfiamnak ekkor volt normális állagú a széklete
voltunk ügyeleten is, annyit mondtak, hogy vírus, alkalmazzak lázcsillapítást, és itassam. Na ezzel nem mentem sokra, csak a lelkiismeretemet nyugtattam meg, hogy látta orvos a gyereket..
Na mind1, túl vagyunk rajta, Benci ma már nevetett is, enni még nem igazán akart, de javul ez is.
Viszont a lelkem eddig se volt hurkás, viszont most lötyög rajta a bőr.

Lányok pasi-ügy nem jött beKépKépKépKép

Ágci, ne mmár nem szoptatok. Mióta van mensim Benci el sem fogadta mellemet, pedig akkor még volt tejcsim. azóta is próbáltam minden nap, még elkezdeni se mvolt hajlandó. Most már nincs tejem egyáltalán.

Melinda, erről jut eszembe, mikor és hol adjam vissza a fejőt? Jöttök babaklubba?

Lányok, ki jön babaklubba?

Mi nem biztos, hogy megyünk, attól függ mit mond a dokinéni, mikor mehet Benci közösségbe.

Legyetek jók!!!
Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tegnap 10:45-kor megszületett KnéRita kislánya, Judit, 2840g 50 cm-vel és kevés szöke hajjal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsófi!
Ha nem titkok, mi történt pasi ügyben?

Szegény Bence, de örülök, hogy már túl van rajta!

Nóri
norcee

Sziasztok,
Karmen,
add át üdvözletemet Ritának. Nekem is volt hétvégén infom, azért is gondoltam, bekukkantok most, hátha vannak már fejlemények. úgy látom azért nem siette a kicsi az érkezést.
Sok puszi nekik, jó egészséget kívánunk:
Ágci

Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!

Zsófi: Sajnálom, hogy pasi-ügyben megint nem sikerült, ezek a férfiak... Kép Bencének gyógypuszi!

Flóra is gyengélkedik, csak hogy ki ne lógjon a sorból. Reggel 6-ra 38 fokos láza lett, de igazán nem látszott rajta. Adtam neki Panadol szirupot attól lement. Aludt még egy órácskát, reggel 8-ig. Most megint lázas, és nem eszik semmit. Holnap doki néni látogatás lesz belőle. A baba-mama klub látogatás sem biztos így. Pedig nincs semmi más baja. Megnéztem a torkát semmi. Nem fáj semmije. Talán a fogacskája? De eddig a 3 örlőt észre sem vettem. Hasmenése sincs. Nem tudom.

Karmen: KnéRitának és kislányának sok sok boldogságot és sok tejecskét kívánok! Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Karmen!
Nagyon sok boldogságot kívánunk KnéRitának, és nagy-nagy gratula!! Kép

Mi is betegek vagyunk, lassan 2 hónapja adogatják egymásnak a gyerkőcök, de hogy minden jó legyen, most egyszerre betegek. Csodálkozom, hogy bírom, hogy nem kapom el.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Minden betegeskedő babának gyógyulást!

Sikeresen és gyorsan elintéztem a táppénzes állományba vételemet. Már van is helyettem új tanár. 42 fős osztályomat, akik időközben 31 főre csökkentek, meg megkapta a férjem, mondjuk így is kalkuláltunk, eddig is minden osztályfőnöki órán ott volt, csak én kaptam érte pénzt, hogy ezzel is növekedjen a tgyás alapom.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Jobbulást a gyengélkedő babáknak!

Gabi3: Flóci betegeskedése miatt akkor gondolom nem aktuális a kedd esti torna. Nekem is túl zsúfolt lesz a holnapi napom, úgyhogy akkor én sem megyek most tornázni. Majd a jövő héttől.

Üdv. Gabici
gabici

Flőrának délután már 38,9-re is felkúszott a hője. Holnap doki néni. Remélem nem kell anitbiotiumot szednie. Most már inkább kúpot kapott.

Gabici: Nem hiszem, hogy megyünk tronázni. Majd csütörtökön vagy a jövő héten.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

CSak egy gyors bejelentkezés. jól vagyuk, túl vagyunk mindannyian a náthán. Lottusnak vettünk porszívós orrszívót, szuperül bevált.

Mi nem megyünk klubba most, tekintettel arra, hogy hétfőn, szerdán vizsgázom.
Zsófi! A fejő ráér, nem most fog a 2. babám jönni. Pasiügyben:fel a fejjel, Bence fontosabb.

Gratu KnéRita kislányának.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kép

Bencikém nagybetegenKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép

És ilyen volt maKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit. Sajna torokgyuszija van Flórának. Megint anitbiotikumot kapott. Mire hazaértünk felszökött a láza 38,7-re. Ha nem gyógyul meg péntekig, akkor vissza kell menni. Azt hiszem kimarad az ehavi klub és a heti torna is. Kép

Szegeden tudtok valami jó kis homeopata gyermekgyógyászt?

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?