Sziasztok!
Eddig nem tudtam írni, mert Benci nagyon beteg volt a hétvégén. Szombat hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon sír. Én mint jólnevelt anyuci, tök kómásan azonnal ugrottam le kajáért. Viszem fel a kajcsit, s ahogy hozzáérek Bencéhez, komolyan úgy éreztem, hogy megsüti a kezemet. na fordulás vissza, le a lázmérőért, megmérem, 39.9. Na a víz kivert, én mint tapasztalatlan anyuka, rohantam le költeni anyut, hogy most mi legyen. Megkérdeztem: 39.9 hűtőfürdő???
Ő nagy álmosan kiszólt, hát persze!
Szvsz akkor még nem fogta fel, de 5 perc múlva megjelent segíteni.
Sikerült levinni a lázát, aludt utána reggelig. Az volt a baj, hogy én is elaludta, és így nem mértem meg közben, így reggelre megint 39.4 volt. Újabb hűtőfürdő. Napközben kicsi láza volt, hagytam, hadd tegye a dolgát a láz. Estére megint felkúszott 39.2-re, újra hűtőfürdő. Ekkor már nagyon ideges voltam, nem mondom. Fürdő után kapott kúpot is. Egy óra múlva újra megmértem, nem mozdult a láz. két óra múlva megint mérés, semmi hatás. Na itt voltam nagyon ideges, hogy most hogy a csudába vigyem le???
Ráadásul elaludt szegény a karomban, így úgy döntöttem, lesz ami lesz, én leteszem. Éjfélkor mértem újra, s teljesen láztalan volt! Hál'Istennek azóta is az.
Láz közben sokat aludt, alig evett, inni is alig akart, de azt anya addig erőltette, míg feladta az ellenállást
Ment a hasa is rendesen. Bár az én kakilni_nem _tudó kisfiamnak ekkor volt normális állagú a széklete
voltunk ügyeleten is, annyit mondtak, hogy vírus, alkalmazzak lázcsillapítást, és itassam. Na ezzel nem mentem sokra, csak a lelkiismeretemet nyugtattam meg, hogy látta orvos a gyereket..
Na mind1, túl vagyunk rajta, Benci ma már nevetett is, enni még nem igazán akart, de javul ez is.
Viszont a lelkem eddig se volt hurkás, viszont most lötyög rajta a bőr.
Lányok pasi-ügy nem jött be
Ágci, ne mmár nem szoptatok. Mióta van mensim Benci el sem fogadta mellemet, pedig akkor még volt tejcsim. azóta is próbáltam minden nap, még elkezdeni se mvolt hajlandó. Most már nincs tejem egyáltalán.
Melinda, erről jut eszembe, mikor és hol adjam vissza a fejőt? Jöttök babaklubba?
Lányok, ki jön babaklubba?
Mi nem biztos, hogy megyünk, attól függ mit mond a dokinéni, mikor mehet Benci közösségbe.
Legyetek jók!!!
Zsófi