Új privát üzeneted érkezett!

Uhhh, milyen hányaveti módon írtam. Bocs.
legközöleb=legközelebb
lona1

Lona: nekem fel sem tűnt,hogy elírtad! :D
Azért arra kíváncsi leszek,hogy mit szól hozzá,ha majd megtudja,hogy mit is jelent ez pontosan és mivel jár! :S

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!

Hát ha ôszinték vagyunk nekünk nôknek sem leányálom átesni ezeken a vizsgálatokon. Ezzel nem azt akarom mondani, hogyha mi szenvedünk akkor szenvedjenek ôk is, de ennyit meg kell tenniük.
Persze most már nagy a szám, nálunk fel sem merül, hogy emiatt húzockodjon a férjem, de az elején nehéz volt ôt is meggyôzni.
Csak az elsô alkalommal nehéz, aztán rájönnek, hogy túl lehet élni...
lona1

Napvirág, töredelmesen bevallom, hogy ezeket az eredményket diéta és mozgás nélkül produkáltam. Na jó, a diétát minimálisan próbálom tartani, cukor szinte kiiktatva, viszont csoki nélkül nem megy. Persze vannak periódusok. Amúgy szénhidrátot elég keveset eszem, ha krumpli van köretként, abból is csak keveset veszek, inkább savanyúsággal, zöldséggel egészítem ki.
Mozgás volt, de kb január óta nem igazán. Így kicsit lelkiismeret furdalásom is van, mert ha mindezeket betartom, lehet, hogy már rég 30 alatti lenne az inzulinom. :oops:
De el nem mondhatom, mennyire örülök ennek az eredménynek. Már csak T. doki szokásos lélek melengető bíztatása kell, és két lábbal repülök a föld felett. :)

Örülök, hogy az új dokid szimpatikus, ez nagyon sokat számít!

Lona, továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++

Gizi, remélem, hogy csak elnézték az endot! Főleg, ha picinek látták.

Kép
mamint

mamint: Te szeded a metet, ugye? Hogy vetetted a terheléses vért: gyógyszerrel vagy anélkül? Én aznap reggel nem vettem be a metet és nem tudom, hogy nem azért volt-e olyan magas (most 178! lett). A hormonjaim most egész jók lettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Jól csináltad! Nem kell bevenni akkor a metet!

Mamint!
Köszi!
lona1

Hűűű,de jó,hogy ezt a metes dolgot írtátok! Nekem is mennem kell majd (de szerintem ez majd az ünnepek után lesz) terheléses cukor+inzulinra és én tuti bevettem volna!....vagyis.....reggel nem,mert azt írja a papír,hogy evés közben...de akkor az estit sem kell bevenni?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Napvirag, én is pár hónapja kezdtem el szedni a metet, először esténként evés közben felet, utána kb. 1 hét után reggel is felet, majd emeltem az estit egészre s végül a reggelit is egészre. Nekem viszonylag gyorsan ment, 3 hét alatt. 2*1000 mg-ot kell szednem. S hogy "lekopogjam" nem okoz semmi mellékhatást, ha odafigyelek a diétára.

Tapasztalt lányok!
a fokozott szörnövekedésre hatással van a met? Itt a jó idő s utcára sincs kedvem menni az arcom miatt... másról nem is beszélve. Ilyenkor mindik depis leszek, azt hittem idén már másként lesz, de sajnos semmi változás. Vagy tudnátok ajánlani valami jó krémet ami tényleg hatásosan csökkenti a szörök növését? már sokmindent próbáltam de átverés ...
bocsi hogy igy kizúdítottam...
szép délutánt mindenkinek

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Napvirag, bocsi ugy latom nem olvastam eleg figyelmesen amit irtal s nem kerdesedre valaszoltam :oops:
latszik hogy tegnap adtam le a szakdogam s ramfer az alvas :roll:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Lányok már párszor volt róla szó, de én is sokára jegyeztem meg, 8) NEM kell abbahagyni a metet terheléses inzulin és cukorvizsgálat esetén!!!!!! NEM KELL!!!!

met mellett kell nézetni. csak műtétek előtt kell abbahagyni!

esti metet is ugyanúgy be kell venni, mint egyébként!

Kép

Kép
rejo

Akkor mégegyszer: terheléses vizsgálat előtti este ugyanúgy be kell venni a metet, de reggel nem. A második vérvétel után lehet enni, inni, és bepótolni a reggeli adagot.

Szerintem a met hatása mindenkinél változó, valakinél pár hónap alatt rendes ciklus csinál, szőrösödés csökken, arcbőr szép lesz, de többnyire valami "tünet" mindig marad, illetve kell egy kis idő a teljes javuláshoz.
Nálam szerencsére a szőrösödés nem volt olyan aggasztó, de még így is csökkent! Pár hónapon belül.

Lona ++++++++++++

Kép
mamint

Na igen, én is úgy értettem ahogy Mamint írta, a reggelit nem kell bevenni. Mondjuk én utána sem pótolom, mert abból egész napos "trónolás" lenne
:lol:

Napfény:
Szerintem, ha arcon is van érdemes lenne megpróbálni a végleges szôrtelenítést, nem? A szomszédom ilyesmikel foglalkozik és a barátnôm most jár hozzá ilyen kezelésre. Ô a hónalját csináltattja meg. Kíváncsi vagyok az eredményre... ez nem a lézeres, úgy tudom.
Nekem kicsit csökkent a szôrösödés a met óta, az biztos, hogy vékonyabbak lettek a szálak.
lona1

Sziasztok!

Zazzy! Azt hiszem a mi ciklusunk megint követi egymást, lassan a hajam tépem szálanként :lol: :shock:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 54400_.png

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Két napja "fejezték be" a kórházban a második elhalt terhességemet (9 hetes voltam), és totál kétségbe vagyok esve, nem tudom, hogyan tovább. Van már egy egészséges, 7 éves gyermekem, s vele a terhesség problémamentes volt.
A teherbeeséssel most sincs gondom, az elhatározás után eddig mindig sitty-sutty sikerült (lekopogom), viszont sajnos elvetélek...

A nőgyógyászom most a SOTE-ra irányított, és másik topikokban a babanetes "anyatársaktól" :) kaptam is már egy-két tippet jó SOTE-s orvosokat illetően.

32 éves leszek, nincs már időm fölösleges köröket futni, és egy olyan intézményt illetve orvost keresek, ahol és aki a gyökereknél keresi a problémát, ahol alaposan kivizsgálnak, és nem állnak neki mindenféle kivizsgálás nélkül "sablon" hormonokkal tömködni.
Egy ismerősöm ismerősének az ismerőse mondott egy újabb tippet: MENS MENTIS KFT.
Tehát még a SOTE-n kívül szóba jöhetne nálam ez a cég is.
Nagyon hálás lennék mindenkinek, aki -akár privát üzenetben is- megosztaná velem a céggel kapcsolatos tapasztalatait. A honlapjukat láttam már, az eléggé meggyőző, lehetek akár én is PCOS-es, de ha nem vagyok az, vajon akkor is megpróbálnak segíteni egy ilyen magamfajta elkeseredett, babát akaró nőnek?

Nagyon megköszönöm, ha valaki megtisztel a céggel kapcsolatos tapasztalataival, még akkor is, ha azok nem pozitívak!
Jöhetnek priviben is az üzenetek!

Előre is köszönöm:
Vikunya
vikunya

Hajni!
Már vártalak.Bíztam benne, hogy jobb hírekkel jössz! :( Én inkább meg sem mutatom a görbém.Ha lenne időm, meg valami normális orvos a közelben , elmennék egy uhura, hogy mi a fene van. :x

Vikunya!
Naná hogy segítenek!!!Én is oda "járok", és nem csak pco-soknak segítenek!!!Profibbnál profibb orvosok vannak, bátran menj el. Én Arnoldnál voltam, mások is innen, csak pozitívat mond mindenki!
Sok sikert!!!

Kép
Kép
zazzy

Áhhhh, esélytelen a dolog. Annyi stressz van mostanában hogy naná hogy nem rendeződik a ciklusom, nemhogy még baba... De! Láttam gólyákokat idén először bibibí kettőt is csütörtökön, és kiabáltam is nekik. :lol: :roll: A hópipőm tele, mert néha megint úgy fáj a pocakom mintha meg akarna gyünni. :shock: Szerintem má megint próbálkozik a szervezetem, csak nem bírja ezt strapát ami a stresszel és idegeskedéssel jár....... Elég kemény időszakom van most megint lelkileg és testileg is. Ezért is írok csak ritkán. Olvasni olvasok, de írni nem írok, mert csak nyavajognék. Sőőőőőőt még a talin is néha néha elgondolkodom........ :oops:

hajni...
Budaörs

Ja, és holnap vérszívás hogy kész legyen 8.-ára mikor megyek kontrollra. Sajna ugye a ciklus eleji 3.napi, rosszullét miatt elmaradt. Lelkiismeretfurim van mert nem fogyok, persze miért is menne le valami is ha nem mozgok+diétázok???? Lassan 1 hónapja köhögök, beteg vagyok mint egy tüdőbeteg, kirúgtak, férjemnek sincs munkája, menni alig bír a térde miatt, család szarik ránk...... ááááááááááá már nem is sorolom....
Tudom ez most csúnyán hangzik: mostmár csak egy baba hiányozna. Kilátástalannak látok mindent, seni nincs melettem, nem figyelnek rám, ha kajáról van szó egyik család sem..... Kurva nehéz egyedül.. Férjem melettem van, de nem tudja hogy segítsen. Úgy volt megyünk nyaralni egy gyönyörű helyre, mert van egy kis félretett pénzünk de így hogy????????????????Megaztán megszólna érte a család.... Utálom hogy mindig mindenkinek meg kell feleljek, úgy érzem nem vagyok sem jó nő, sem jó feleség sem jó óvónéni. EGY NAGY HATALMAS NULLA VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

mamint: Csak azt nem tudom, hogy nem reagál-e a szervezet ilyen rosszul arra, ha egy met kimarad. Akkor mégiscsak ennyit romlott. :( Csak akkor már azt nem értem, hogy a mostani ciklusban a 3. cn-es hormonok hogy lehettek olyan jók, mint még soha (az LH/FSH majdnem 1 és a tesztoszteronom 0,6 azt hiszem).

napfény: Nekem a pattanásaim gyakorlatilag teljesen elmúltak (csak akkor van 1-1, amikor jönne meg) és a szőreim is vékonyabbak, lassabban nőnek vissza, de nem ritkult ki.

vikunya: Én Speer Gáborhoz járok a Sote 1. belklinikára. Nagyon lelkiismeretes orvos és nem pénzéhes, de sokan vannak nála. Nekem ő csináltatta az első terheléses inzulin vizsgálatot és a metet is tőle kaptam. És TB alapon megy!! Ha kell az időpontos telefonszáma, akkor írj privit.
vicky79
Budapest III. kerület

ja ja mamint így gondoltam én is, lehet nem voltam egyértelmű, előző este semmi különös, aznap reggel meg nyilván nem éhgyomorra meg cukros lötyivel együtt, de utána mikor "reggelizik" az ember igen, be kell venni.

ha valaki annyira nem bírja mint Lona, egyénileg ki lehet hagyni....de sztem aki bírja cukros lötyi előtt is beveheti...

emlékszem lafi megnézte terhesen úgy is a terheléses eredményét, hogy nem vette be előtte a metet, (mert ő bevette mindig előtte a reggeli adagot is úgy emlékszem mikor nézette....és mikor nem vette be reggel a metet akkor sokkal magasabb lett a terheléses eredménye...szóval azért nem mindegy)

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,
szeretném megköszönni mindenkinek a tartalmas, kedves, bizalmat ébresztő, és reménykeltő válaszokat!

Még csak tegnapelőtt történt az abortuszom, megvárom az első mensimet, aztán a 6 hetes kontrollom alkalmával kérek a dokimtól mindenféle beutalókat vérvizsgálatra stb. (majd előtte megint kifaggatlak Titeteket, pontosan miknek az eredményeit vigyem a M.M-HEZ) oK?

Szóval most úgy áll nálam a helyzet, hogy valszeg csatlakozom a MensMentis táborához, aztán majd ott kiderül, hogy nekem valóban ott-e a helyem. Egy próbát megér.

Zazzy,
igen, tényleg mindenki pozitívakat mondott eddig -Téged is beleértve. :)

Vicky79,
Kösz szépen az ajánlást, talonba teszem! Viszont akkor most első körben szerintem megpróbálom a M.M klinikát. Nem tudom, ezt a döntést most megérzés alapján hoztam. Aztán lehet, hogy majd mégis elkérem Tőled azt a számot, ha a MensMentis nem jön be. OK? :)

Hajni,
bocs hogy beleszólok, de hát ugye kaptam Tőled is privit, és már a leveledből is egyértelműen kiderült számomra, hogy Te nem lehetsz EGY NULLA! Legfeljebb egy kissé lökött, ha ilyen hülyeségeket mondasz magadról! :) (Bocs a bizalmaskodásért, de nem lehet, hogy épp meg akar jönni a mensid??? Ilyen depis tünetekkel, hallod... :wink: ) Nekem mindig mensi előtt ilyen "pozitív" az énképem!
vikunya

Hát annak nagyon örülnék, ha megjönne, dehát nálam soha nem lehet tudni. Vagyis a mostanit tudtam nagyjából mert láttam a görbémből hogy volt pé és bizony mensi is lesz. Ez náalm nagy szó. :lol: Bár hét közepe felé mensimegjövősen fájtam de azóta se semmi. Várok mint mindig a csodára. Meg elhatároztam, hogy enni fogom a méhpempőt de ahhoz először vennem is kéne, meg találni egy jó méhészt aki jó minőséget árul.
Lököttnek lökött vagyok ezt tudom és tény, munkaártalom. :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Megint Hajni,
ha tudnád, hogy nekem milyen helyzetek voltak az életemben, hajaj, azt hittem, soha nem evickélek ki belőlük! Aztán mindig történt valami, és itt vagyok, élek! :)
Egyszer fent, egyszer lent! Nyugi, ez most egy szar periódus az életedben, látom, úgy érzed, minden erő ellened szövetkezett, de nem vetted még észre, hogy a legnagyobb fos (bocs) helyzetek után következik mindig valami nagyon jó??? Hidd el, így lesz! Meglátod! Közhelynek hangzik, de KITARTÁS!
vikunya

basszus szakad rólam a víz :shock: :shock:
megyek is alunni, hátha elmúlik az éhségemmel együtt. Apa úgyis "jófilmet" néz:indiánadzsónszt. :evil:

Ja, majd elfelejtettem: Járt már valaki Bükfürdőn? Csütörtökön megyünk 4 napra, eztet kaptam a szülimre ami akkor lesz. :oops: :roll:

hajni...
Budaörs

REjo, a cukor volt eggyel több...vagyis az 5 egészes cukor helyett 4 egészes lett a 60 perces.
Amúgy inzulinterhelésnél sztem este bevenni, reggel nem bevenni, utána 120 perc elteltével s vérvétel után beveszem...
sztem reggel és a vérvételek között azért nem kéne bevenni mert mint fentebb írtam, tuk Rejóval , módosulhat az eredmény....persze csak szerintem.
Vendég

köszi, de nekem mostanában csak szar helyzetek vannak...... én is azt hittem mostmár valami jó jön, aztán tessék: kezdődött azzal, hogy kirúgták februárban a férjem, majd márciusban meghalt a nagymamám és a férjem nagypapája, után kiderült hog a férjemnek ciszta van a térdében porcleválással, alig bír menni 30 évesen, majd folytatódott azzl, hogy beteg lettem kb egy hónappal ezelőtt ami mai napig tart és nem tudják mibajom, úgy néz ki asztmás lettem, fuldoklom néha a köhögéstől, olyan vagyok mint egy rossz tüdőbeteg, edig nem iszom és nem dohányzom jó óvónéni létemre, aztán a héten kirúgtak a melóhelyről, olyan indokokkal hogy csak kamilláztam ki a fejemből. Ja és a férjemmel is csúnyán összekaptunk szerdán, de nagyon durván. Szóval nem a legrózsásabb a helyzet nálam......

hajni...
Budaörs

Ja és egyébként a laptetőre gyúrok, hátha az meghozza a hatást. :D :wink:
másik topikban megint lemaradtam róla. :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni, az én pasim is az "indiánadzsónszt" bámulja, hi-hi! :)
Bükfürdőn még nem jártam.

Jó éjt!
vikunya

Hajni, mi az a laptető???? Tájékozatlan vagyok, bocsi...
vikunya

hát aztat egy topiktárs hozta át egy másik topikból (húúúúúú de jól megaszontam :lol: ) és ha te vagy a legelső az oldalon, vagyis a laptetős, akkor be fog köszönteni a gólya valamikor hozzád. :D :roll: Egyszer legalábbis. hmmm milyen jó is lene ha csak ennyi lenne........

Tudjátok mi jutott eszembe? A szervezetm sem akarja hogy óvónéniként dolgozzak, mert a lelkemet bántj a sok kis lurkó, hogy nekem még milrt nincs babám? Már többször megfordult a fejemben hogy váltani kellene máshova. Dehát az óvónői diplomámmal sokat nem érek asszem.

Ja, és megvan milrt vert le a víz: hipóóóóóóóóóóóóóó, most másztam le a budiról. (lehet nem kellett volna benyomni vacsi után gyógyszer mellé a somlóit? :oops: )

hajni...
Budaörs

nahát, ezek a férfiak.......

hajni...
Budaörs

ja éshát "írni" is meg kellene tanulni rendesen.+ fogalmazni :D :twisted:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Bocsika, hogy így beleszólok, de akkor sem szabad ennyire elkeseredni. Sajnos a bajért nem kell a szomszédba menni. 27 éves leszek decemberben, nagyszüleim már 12 éve nincsenek. Az édesapám szívének csak a fele működik miután tavaly júniusban kapott egy infarktust, amit az ügyeletes orvos izomfájdalomként diagnosztizált. Mire bekerültünk a kórházba addigra már nagyon nagy fokú volt a szívizomelhalás. Intenzív osztály, kéttszeri újraélesztés. Ráadásul nagyon apás vagyok és nagyon rossz nézni, hogy egy emberi roncs lett belőle 51 évesen. Anyám szintúgy beteges, most legfőképpen az idegei. A párom meg sokszor nem tud megvigasztalni, hiszen már nem tudja, hogy mit is mondjon és nagyon sokszor érzem úgy, hogy olyan egyedül vagyok a világban mint a kisujjam. És akkor még hab a tortán, hogy baba sem nagyon akar sikeredni. Lassan három éve annak, hogy nincs spontán mensim. Már a hatodik orvost szaggatom de talán most megvan a megfelelő. Nagyon szeretném, hogy az apukám is ismerje az unokáját. Egyedüli gyerek vagyok nincs sok mindenki akire számíthatok. Anyagi gondok hegyén-hátán, minden hétre jut valami apróság. Após műtötték szintén cisztával a térdén, páromnak volt bokazúzódása, stb. stb.. Néha úgy bőgök, hogy lehet még az ötödik szomszéd is hallja de utána megint felállok és megyek tovább, mert csinálni kell. Ez a mocskos valóság. Semmi rózsaszín köd, semmi olyan dolog ami elsőre sikerül és nem kell érte küzdeni. Szóval fel a fejjel. Mindig lesz majd valami ami átlendít a holtponton csak meg kell látni a parányi jót.

Lona nálatok mi újság? Én is drukkolok ám!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!
gyorfitimi

éééééééés még mindig nem laptető :cry: :cry: és már almos is vagyok, tényleg elhúzok aludni.

pápá

hajni...
Budaörs

Ja bocsika, a lelki fröccsöt Hajninak szántam, de végül is mindenkinek aki nagyon el van keseredve!!!!!!!
gyorfitimi

Timi!
Nem lenne elég ez az oldal, hogy leírjam miken mentem én keresztül. Nem akarlk überelni, és teljesmértékben egyetértek veled, hogy nem szabad feladni. Csak tudod, amikor az embernek már semmi sem sikerül és belegondol,hogy már miken ment keresztül, még belegondolni is rossz mi jöhet még. Amikor én 13 éves voltam, elvesztettem az APUKÁMAT! A mai napig nem felejtem el, azt a pillanatot, amikor megtudtam. Na akkor egy világ omlott össze bennem, szerintem akkor én is meghaltam kicsit! 7.osztályos voltam. Nem volt ot velem a 8.-os bllagásomon, sem érettségin, sem diplomaosztón. Van egy öcsém, aki az anyukám szemében szent és sérthetetlen, mindig én vagyok a rossz, semmi nem jó amit én csinálok. Elmenekültem egy kapcsolatba 16évesen, 10évig voltam vele. Tönkretett anyagilag az a mocskos szemét, épp hogy a ruháimat el tudtam menekíteni. Egyetlen pozitív dolog az életemben a Férjem, akit csodával határos módon egy internetes társkereső oldalon találtam meg és január 13.-án pénteken találkoztunk élőben. Kipróbáltuk külhont hogy jobb legyen, nem jött be, azóta semmi nem sikerül.
Ja és nem mellékesen 15.éve ez volt az első mensim ami spontán jött meg 80.napra.
És mostmeg itt van ez amit fentebb írtam. És ne legyek negatív és ne adjak fel semmit???????? Elfáradtam.......

hajni...
Budaörs

De azért köszönöm!És kérlek, ne haragudj, nem akartalak megbántani, nem ilyen célból írtam. Csak most valahogy ez kijött!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hoppá most nézem, pont annyi a ciklusnapom ma ahány éves csütörtökön leszek. :D

Szummaszummárum: jól jönne mostmár egy kis jó is!!!!! Néztem urigellert is tennap hátha segít nekem is :? :twisted:

hajni...
Budaörs

És most mindenkitől elnézést kérek, hogy offoltam a topikot, de tényleg nagyon el vagyok kenődve. Senkim nincs a férjemen kívül, akivel beszélhetnék, beülhetnék egy cukiba dumálni, egy jót kikapcsolódni. Nincs senkink, mármint barátok.
Pontosan ezekrét a dolgokért nem jövök mostanában, mert nem szeretnék senkit untatni. Mindenkinek megvan a maga keresztje. És én próbálom mindenben a jót keresni, de egyre kevesebb van.......

hajni...
Budaörs

Biztos én csinálok valamit nagyon nagyon rosszul. Nincs semmi pozitív dolog ami megerősítene az életben. Se munka terén nincs és nem is volt, sőőőőőt pont az ellenkezője, se család, barátok terén. Marha szar úgy élni, lenni, hogy semmi pozitív visszajelzést nem kapsz semmiben, mindig csak a negatívat. Egyedüli jó az oviban a kis szarosok bújása, puszija, szeretgetése nap mint nap, főleg ha sokáig nem látnak. Na azt nem adnám semmiért oda. Ők legalább értékelnek, értékeltek.
Azt is tudom, hogy ilyen állapotban nem fog engem egy baba sem kiválasztani. Főleg nem egy ilyen stresszes, idegbeteg, önsajnálós időszakban.

Mostmár tényleg eldugulok és visszavonulok!

Pussz mindenkinek!!!!

ui: lehet kellene nyitnom egy topikot, hogy kiírjam magamból a dolgokat és senkit ne untassak :D

hajni...
Budaörs

Velem lett tele az oldal nagy része. Bocsika :oops: :oops:

hajni...
Budaörs

Jó éjt!

hajni...
Budaörs

Jó reggelt mindenkinek!

Nem volt még időm visszaolvasni, csak jövök a hírrel... szóval megjött... :cry: .... ((Ne szomorkodjatok - én sem teszem - már)

Jó hír: Lisszabonban voltam! :D
Kép hangulat1 Kép hangulat2
lyutka

még egy-két kép.... aztán visszaolvasok....

Kép

Kép
lyutka

Hajni!
Valóban nem rózsás a helyzet!
De tudom, hogy tudod elôre kell nézni ennél csak jobb lehet :)
A többiek már minden vígasztalást leírtak amivel én is szolgálhattam volna. Kitartás!
Az utazás nagyon jó ötlet! Fel fogtok töltôdni mindketten!
Néztem a görbédet és láttam mennyi vitamint és gyogyit szedsz. Nem próbálnád meg elhagyni egy hónapra a vitaminokat? Tudod ezeket is túl lehet adagolni. Tudom semmi közöm hozzá...
lona1

Lyutka!

Akkor gratulálok a szép ciklusodhoz!
Mesés lehetett ez az utazás, mesélj!

Gyorfitimi!
Köszi :D
Várakozunk, várakozunk...
Viszont úgy fájt tegnap este is a jobb vese tájékom, hogy be kellett vegyek egy nospa forte-t. Remélem nincs baj a vesémmel. Ha nem sz?nik a dolog akkor dokihoz megyek. De el fog múlni!!!
lona1

Na, átfutottam a dolgokat:

Tücsi! Igen, eléggé rágyúrtunk a dologra, Monee-féle módszerrel :lol:

Napvirág, szerintem is bíztató görbe volt, de ezek szerint nem eléggé.... a szervezetem most már majdnem megfelelően működik....pé szempontjából tökéletesen.

Lona, igen, inszem volt (szintén Kaáli), 13. nap volt a tüszőrepi, 15. nap az inszem, de szerintem is később volt pé., bár az injekció is bekavarhat a hőbe. Neked is drukkolok, ki csinálta az inszemet? (Este mesélek az útról - nem biztos, hogy napközben lesz időm írni).

Hajni! Remélem jól sikerült Bükkfürdő, ezeket a negatív gondolatokat pedig nagyon gyorsan verd ki a fejedből!!!!

Zazzy! Merre vagy???? Mi a helyzet?
lyutka

Huh, Hajni, kicsit összekeveredtek a jegyzeteim.... most olvasom - újra - , hogy most csüt.-ön mentek... bocs, akkor majd jövő vas.nap is felteszem a kérdést, készülj! :lol:
lyutka

Lyutka!

Nálam 12.napon tüszôrepi 14-en inszem. K. Tímea az orvosom. Korábban 16. és 19. napon volt inszem. Számomra ez is a met jótékony hatását igazolja. Ráadásul most nem vettem be 10szem clostit "csak" 8-at.
Várlak este az útibeszámolóval!
lona1

Lona, megtalálom valahol a hődet? Nem emlékszem, hogy láttam volna, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.... Arra sem emlékszem, hogy hány naposak a ciklusaid.... Nekem Krizsa az orvosom, de a 2. inszemet a drnő csinálta, mert Krizsa doki szabin volt.
Nekem is hasonlóan alakultak a dolgok, volt, hogy a 20. napon volt inszemem (az első), én is javuló tendenciát mutatok... sajnos több insz. már nem lesz, hanem júniusban lombik.
Mennyi tüsződ érett, mekkorák voltak, és a nyálkahártyád? Mikor kell tesztelned?
lyutka

Lyutka, nem mérem a hômet! Attól én bekattanok...
Ciklusom 27-31 napos. 11.cn-on volt egy 20 és egy 18mm-es meg még egy kisebb is, de azt nem mérték le. Az inszem napján meg nincs Uh. Miért nincs, nem értem...Remélem jól emlékszem az értékekre, most nincs energiám visszakeresni. Jövô pénteken kell tesztelnem.
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?