Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Két napja "fejezték be" a kórházban a második elhalt terhességemet (9 hetes voltam), és totál kétségbe vagyok esve, nem tudom, hogyan tovább. Van már egy egészséges, 7 éves gyermekem, s vele a terhesség problémamentes volt.
A teherbeeséssel most sincs gondom, az elhatározás után eddig mindig sitty-sutty sikerült (lekopogom), viszont sajnos elvetélek...
A nőgyógyászom most a SOTE-ra irányított, és másik topikokban a babanetes "anyatársaktól"
kaptam is már egy-két tippet jó SOTE-s orvosokat illetően.
32 éves leszek, nincs már időm fölösleges köröket futni, és egy olyan intézményt illetve orvost keresek, ahol és aki a gyökereknél keresi a problémát, ahol alaposan kivizsgálnak, és nem állnak neki mindenféle kivizsgálás nélkül "sablon" hormonokkal tömködni.
Egy ismerősöm ismerősének az ismerőse mondott egy újabb tippet:
MENS MENTIS KFT.
Tehát még a SOTE-n kívül szóba jöhetne nálam ez a cég is.
Nagyon hálás lennék mindenkinek, aki -akár privát üzenetben is- megosztaná velem a céggel kapcsolatos tapasztalatait. A honlapjukat láttam már, az eléggé meggyőző, lehetek akár én is PCOS-es, de ha nem vagyok az, vajon akkor is megpróbálnak segíteni egy ilyen magamfajta elkeseredett, babát akaró nőnek?
Nagyon megköszönöm, ha valaki megtisztel a céggel kapcsolatos tapasztalataival, még akkor is, ha azok nem pozitívak!
Jöhetnek priviben is az üzenetek!
Előre is köszönöm:
Vikunya