Új privát üzeneted érkezett!

Solya!
Le nem jott teljesen,de nagyon halvany!Kép

Borcsa!Koszonjuk!Kép

Norci!Majd csak beletalal Vili a bilibe!Kép

Még mindig van netunk!Kép

Edit
edith16

Norci,
az nekem sem jutott eszembe, hogy fütyit irányítsak! Kép Én a bilit vittem sugárirányba! KépKépKép

Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor a jövő héten találkozunk is. Kép

Solya
solya

Solya!Jo utat nektek!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Andysj: drukkok mennek az anyajegy-leszedéshez: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép. Mekkorák voltak?
Hogyan készíted a tejszínes-gombás csirkemellet rizzsel?

Solya: jó utat nektek! Kép

Norci: aranyos ez a fütyi-dolog. Kép Érdekes, nekem is az jutott eszembe először, hogy a bilit kellene arrébb vinni... Kép

Márti: eddig nálunk valahogy szegény Apának a cuccai amortizálódtak (megboldogult agglegénykorának törékeny tárgyi emlékei törtek ripityomra). De ez mostanság kiegyenlítődni látszik, mert tegnap összetörtünk Romival egy lámpabúrát, ma pedig egy kicsi, ámde gyönyörű korondi vázát. Kép

Zafi, Zsuzsi: nagyon jók a profilképeitek!!! Kép

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Márti: ismerem ezt a "leégetem az egész lakást" effektust, pihenj egy picit vagy kérd meg mamádat, hogy főzzön néha nektek, biztosan jól jönne! Én sárgaborsóval füstöltem be a lakást, azóta sem merek sárgaborsóhoz nyúlni. Valami finom illatú füstölővel nem próbálod semlegesíteni a rossz szagot? Kép

Köszönöm a bókokat Dorka nevében is, nálunk a csokis puding mindig depis hangulatűzőt jelent, mindenkinek ajánlom, nyamKép

Solya: jó utat! Akkor jöttök talira is, ha kiderül, hogy hol lesz?

Edit: ti mivel utaztok? Itthon nyugi lesz vagy férjednek munka is?

Bogancsi: Tomi és Dzsennifer?Kép Mit szokott csinálni a jó kedvű Tomi?Kép

Norci: ma voltunk több programozó társunkkal "kocsmázni", szülinapot ünnepeltünk, de mivel ma volt közös imserősünk temetése, így eléggé rá nyomta bélyegét az estének. Többen kifogásolták a pap beszédét. Pl. külön imádkoztak a férjért, és külön a kisbabáért, mert nem volt megkeresztelkedve (érthető okok miatt). Sokan ezt nehezményezték és én sem látok benne logikát, hogy miért kellett megkülönböztetni egy ártatlan kis újszülöttet, aki nem tehetett semmiről. Barátainkat nagyon megviselte a temetés, remélem a feleség jobban van és tud majd új életet kezdeni.

Norci nem nagyon büszkélkedik Vili tücsök zenei tudásával, de el kell árulnom nektek, hogy Vili a csoport, sőt az ének tanárnéni kedvence lett, mert annyira édes az ének órákon!!!!KépKépKép

Rebi: örülök, hogy főnököd végre megmutatta jobbik felét!Kép És gratulálok, hogy leadtad a szakdogit!Kép Sok-sok energiát kívánok!KépKépKép

Borcsa: köszi a segítséget, ha kell valami, akkor feltétlenül hozzád fordulok! Ha van valami infód a termékekről elküldhetnéd emailen, hogy mik között lehet válogatni! Köszi

Dzsili: HOGY VAGYTOK?

Lányok jön a Mikulás, ne csináljunk külön bulit?

Ma különben nagyon jót mulattam, végre emberek között voltam!!!Kép sok szingli és vadházaspár között mi voltunk az egyedüli "rendes" pár. Érdekes volt újra bulizni. De azért siettünk haza Dorkához!Kép

egy kis hangulat megkésve a Halloweenre:
Kép

Jó éjt!
zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Solya!
Nem tudom, hogy nalatok milyen a viz vagy egyebek, de nalunk egyre tobben javasoljak a fluorid adasat.

Bogancsi!
Udvarlos Tomi Kép

Zafi!
Nagyon aranyos Reka a kepen Kép edesen mosolyog.
EKG Kép Koleszterin Kép

Norci!
pisiles Kép
Gratula Vilinek a tucsok zenei tudasahoz. KépKépKépKép

Zsuzsi!
A "kocsmazas" jol hangzik, tenyleg jo neha kimozdulni. Kép
Temetes Kép

Laura!
Nagyon egyszeru a recept, eloszor felteszem az aprora darabolt hagymat piritani, hozzaadom a csikokra darabolt csirkemellett, lesutom, majd hozzarakom a szeletelt gombat, fuszerezem ( bors, vegeta, majoranna) majd puhara parolom, mikor mar majdnem kesz, felontom tejszinnel (mi suru szosszal szeretjuk, ezert egy kanal lisztet is keverek a tejszinbe es ugy ontom a hushoz) es rakok bele szerecsendiot es sajtot. Mindezt fott rizzsel talalom.

Az anyajegyek leszedese nem is volt veszes. Egyedul a helyi erzestelenito injekciokat ereztem, amikor beadtak oket, de utana semmit. Lent a combom es hatso reszem kozott a hajlatban egy ujjpercnyi fekete anyajegy volt, a masik meg a ket mellem kozott volt es mindig belekapott Madike, mert nem sima, hanem nagy kiallo volt. Jovo heten penteken kell visszamennem varratszedesre. Egyenlore a hajlatban levo zavar. Az a gond, hogy rossz helyen volt.

Nalunk most volt Halloween. A baratainknal voltunk kis gyerekpartin, majd egyutt mentek a gyerekek "Trick or Treat"-elni. Eleinte Madike nem igazan ertette a dolgot, de a vegere nagyon belejott. Kép Sot mindenkihez odaszaladt a jelmezeben. Kép Jol elfaradt, hazajottunk megfurdettuk es azonnal elaludt. Kép

Kép Negy nap alatt nalunk is bejott a hideg. Felere csokkent a napi atlaghomerseklet Kép

Mindenkinek aki utazik: JO utat!

A tobbieknek pedig jo hetveget kivanok,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Sikerült Barnikámnak is megfáznia, pedig mostanság nem öltöztettem alul Kép reméljük nem lesz vészes. Napocska hogy van???
Kérek szépen baba-marasztaló drukkokat 15-ig, akkor jön vissza az orvosom Dél-Amerikából (?) v. -Afrikából... Pedig már nagyon nyűgös és nyomorult vagyok, olyan jó lenne, ha kibújna...

Megyek szokásos gályámat intézni,
Puszi mindenkinek,

Heniék

Ui: Végre vannak lámpáink, már csak 3-at kell feltenni!!! Kép

Ui2: Rebi! Én franciából voltam. Kb a bemutatkozást, számolást, címleírást, meg ember külsejének a leírását kellett tudni. A szóbelin ismerős tanár volt a vizsgáztató, nem szenyózott Kép Szerintem neked is menni fog!
gesztenye

Sziasztok!

Henke: sok-sok baba-marasztalót küldök Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
No, meg gyógyulást Barninak!!!!

Andysj: örülök, hogy simán ment az anyajegyleszedés és nem is fájt Kép

Zsuzsi: a jókedvű Tomi most éppen focizik Danival a nappaliban Kép Ja, és tegnap vagy fél órán keresztül akkorákat nevetett: Dani odaadott neki egy dobozból kiugró rugós kígyóféle-játékot. Hát, azóta azzal ijeszteget mindenkit és őrületeseket kacag.

Solya: jó utat !!!

Laura és Norci: direkt jó, hogy írtátok a fütyülős pisilést, mi még persze nem tartunk ott, de jó felkészülni a lehetőségekre Kép

cory: jó ikeázást !!! Én is nagyon szeretem, de sajna már kinőttem a labdás megőrzőből Kép

Én ma vagyok mosó-masa-mosodája délelőtt. Viszont nem kell főznöm, mert megyünk anyósomékhoz Kép Úgy tűnik, anyósomnak jól sikerült a műtét, meg is nyugodott és apósom is szépen javulgat. tegnap voltak ellenőrzésen. A Dédi pedig szuperül tartja a frontot Kép
Nagyon dícsérték pénteken Tomit a bölcsisnénik: szépen evett, nem verekedett Kép és egész nap nagyon jókedvű volt. Még délután is, csak 3/4 4-re mentem érte, mert előtte ki kellett mennem 2-re Budakeszire téli gumit cseréltetni, és onnan vissza a városba brrr... De végül is a Retek utcában letettem a kocsit és onnan metróztam és kismetróztam a bölcsiig és Tomival vissza. Nagyon tetszett neki. Legalább volt valami változatosság a kocsiban üléshez képest.

Most épp sírva jön fel a lépcsőn és közli velem, hogy kaka, úgyhogy megyek.
pá bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Gyors jelentkezés, aztán eltünök egy időre, kb 1 hétre letiltom a netezést, mert meló van.

bogancsi!
Ez tetszik, hogy "szépen evett, nem verekedett" Tomi a bölcsiben. Kép El se tudom képzelni, hogy Tomi verekedne. Különben is igaza van Tominak, meg kell mutatni ki az Úr a csoportban. Bea már az első héten megmutatta.Kép

cory!
Hogy haladsz azzal az új képpel? Ügyes legyél!KépKépKép Ja, és a kész termékről kérek beszámolót! Jó ikeázást!

Zafi!
Utólag bár, de még 8 napon belül Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk mi is Beussal.

A héten volt anyukám szülinapja, mostantól ingyen utazhat a tömegközlekedési eszközökön. Örül is neki, meg nem is.
Tegnap meg megszületett az unokatesóm kislánya.KépKép Jázminnak hívják. Tényleg nem tudjátok véletlenül, mikor van Jázmin nap?

Zsuzsi, Solya, Zafi, linato!
Profilban lévő képeken ismét jót derültem, ezek a gyerekek nagy kópék.

Beus szerdán jól megijesztette a dadusokat, mert egész délelőtt csak az egyiknek az ölében ült, nem játszott, nem evett, és egyfolytában Anyát hívta. Ilyet az elmúlt 1 hónapban soha nem csinált. 11-kor telefonáltak, hogy szeretnék ha haza hoznám. Ebéd utánra értem érte a bölcsibe, addigra semmi baja nem volt. Így csütörtökön mintha mi sem történt volna mentünk a bölcsibe. Azóta rendesen eszik, alszik.KépKép Mondjuk így, hogy itthon vagyok, el tudtam hozni, de ha munkahelyen dolgoztam volna, akkor bizony gázos lett volna. Épp egy erősebb front volt, amire a Bea úgy látszik érzékenyebb, és ez zavarhatott be neki.
Bea szoba készül, egélsz szépen halad vele Apjuk. Már ki van meszelve, villany vezetékek helyükön, most hétvégén parkettázás van, aztán még apróságok, és aztán lehet a fiúk szobáját meszelni, és utána akkor lehet lakáson belül költözködni.KépKép Remélem, hogy mindezen túl leszünk novemberben, mert a fejünk felett lebeg, hogy Apának hétvégeken is dolgozni kell az évvégén, és akkor bizony meg áll a dolog.

Dzsili!
Napocs hogy van?

Márti!
Én még főzéssel nem gyújtottam fel a lakást majdnem, de karácsonyfával már sikerült.KépKép Azóta nagyon odafigyelek, hogy az égőket a fán nem csak kicsavarom, hanem kihúzom a konnektorból a világító égősort. Még szerencse, hogy volt biztosításunk, fizettek rendesen.Kép Azt mondták, hogy az volt a szerencse, hogy az ablakaink jól zártak, így nem kapott levegőt a tűz, és ezért nem égett le a lakás teljesen. Amikor hazajöttünk egy merő füst volt az egész lakás.

Most már megyek, egyszer majd jövök azért.
Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Zsuzsi!

Off.
Vitya is elég kiborulva jött meg a temetésről, én szándékosan nem kísértem el. A lány egyelőre tolókocisban van Kép
A pap beszédét nem kifogásolta, inkáb nagyon elérzékenyült a baba miatt is, én is Kép
Azt nem tudom ezek után lehet-e új életet kezdeni, én valószínúleg nem éltem volna túl, de ő nagyon erős.

Tücsökzene: amit ott láttál az a töredéke, annak amit ott megtanult Vili, ott nagyon visszafogott, de itthon Corynak is előadott egy-két dolgot. No meg a macival is szokta a "Pista bácsi fűrészel" mondókát játszani, gyömöszöli a macit és mondja "Pista bácsi fű, huza-tolja" olyan vicces Kép

Bocsi, most csak ennyire futja:

Norci
norci

Sziasztok!

Vagyunk, de Peti még mindig nem tökéletes. Tegnap este is szegénykém addig köhögött az ágyban, amíg kihányta a vacsoráját. Így este 10-kor még nekiálltunk ágyat húzni és mosni.
Végre elkészültem az egész házban az ablakpucolással, erre két napja esténként szakad az eső.
Tegnap nagyon jó dolgunk volt, itt volt anyukám az unokahugommal, Vivi Petit szórakoztatta, anyu pedig megfőzött nekünk egész hétvégére.

Cory!
Örülök, hogy már jobb a kedved! Nagyon szívesen megnéznénk mi is titeket, de nekem Kelenföld innen Gödről kb. 2 órányira van és Petinél kiszámíthatatlan, hogy mennyire bírja az utazást. Ha esetleg lesz egy belvárosi tali(vagy Gorsiéknál) oda mindenképpen elmegyek, remélem ti is el tudtok jönni!

Gorsi!
Bocsi a pofátlankodásért(hogy a hátad mögött felvetem a talit nálatok), de tényleg elég gázos innen Budapest másik felére eljutni. Jobban vagy már? Elmentél dokihoz vagy csak otthon gyógyítgatod magad?

Dzsili!
Hogy van Napsi? Legalább egy mondat erejéig ugorj be, hogy tudjuk gyógyulgat-e szegény kisbeteg!

Szilvi!
Mintha az én pocimról írtál volna! Petinél hétfőn még piacon voltam (szerdán szültem) és mindenki azt hitte, hogy még legalább 1-1,5 hónapom van hátra.
Az a bizonyos 50 cm és 3 kg nálunk is a bűvös határ.
Eljutottál a héten dokihoz?

Bmárti!
Gratulálok Lacikának a bilizésekhez! Neked pedig kívánok sok türelmet hozzá! Túlélted a fogorvost?

Beja!
Én is nézegettem az oldalatokat, tényleg nagyon jó! Beindult az üzlet?

Márti!
De jó, hogy Vilka lelete negatív! Teljesen le vagyok maradva az olvasgatással, így most valószínűleg kihagytam azt a részt, amikor megírtad, hogy Árminnak miért kellett a vérvétel, ha nem nagy gond, leírnád nekem még egyszer?

Zafi!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok én is! Nagyon aranyos lehetett Réka, ahogy felköszöntött! Nagyon jó ajándékot kaptál párodtól!

Borcsa!
Gratulálok Rékának a 3. helyezéshez! Aranyos lehet cica-Luca!

Zsuzsi!
Mindjárt megnézem pudingos Dorkát! Én támogatom a Mikulás bulit!

Megyek, mert a porszívózás elől menekültem hozzátok.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Frissítettem a profilomban a képet! Így játszanak az uncsitesók:

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Csak ha valaki hasonló problémával küzd, hogy mi legyen ma az ebéd (speciel brokkoliból szeretnék valami finomat), annak ajánlom a következő linket, a hagyomásnyostól kicsit eltérő, de nagyon ötletes receptek:
http://www.vegetarianus.hu/recept.html

BSzilvi: de rég voltál itt! és milyen nagy már Peti is, jól jött ez a profilfrissítés, én már kezdtem elfelejteni, hogy is néz ki Peti.

Dzsili: írj valami magatokról, Napsinak mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Kitaláljátok, mi történt ma az ebéddel? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Igaz, ezúttal legalább nem gázosítottam el a teljes lakást "csak" a kaja fele vált szénné Kép Kidobtam az égett részeket és a nem égetteket sütöm tovább... mert persze, azok még félig nyersek Kép Adományokat (főleg készételt) az ismert címre küldhettek, egész hétvégén, sőt, később is, mert nem merek már a konyhába menni KépKépKép

BSzilvi! Allergiavizsgálat volt, nyár óta húzódik ...

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti: mikor olvasom a konyhás sztorikat mindig megnyugszom, hogy jól csinálom, hogy nem főzök Kép
Kitartás!!! Lesz ez még jobb is!

BSzilvi: nekünk GOrsiék kicsit messze vannak, legalább 3 jármű.

Zsuzsi: Mikulásbuli nekünk valszeg nem aktuális, mert szombaton tutira megyünk máshová és lehet, hogy pénteken is.

Az éjszakát a fotelban töltöttem az üvöltő Zsomával a kezemben Kép Most meg elaludtam fürdés közben a kádban. Fáj mindenem mert elfeküdtem Kép De holnap Csala éjszakázik KépKép

Akkor jövő héten mikor és hol lesz tali? És kik jönnek?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Solya,
köszi, aranyos vagy, de nem tudom hogy, tudnánk megoldani, mert sajna egy videónk van csak.

Norci,
tényleg jó lehetett ez a bili-dolog. Kép És nekem is a "bilit arrébhúzni" jutott eszembe először.

Andysj,
nekem is szedtek le a homlokomról (közvetlenül ott volt, ahol a haj kezdődik) anyajegyet, de lézerrel . És nekem is az érzéstelenítő volt csak kellemetlen.

Mennem kell, mert felkelt Hanga. Ja, pelenka nélkül aludt, nem kérte.

Szila
szila

Márti!

Szervezzünk a héten nálatok is talit, belépő mindenkitől 3 főre főtt étel, lehetőleg olyan amit fagyasztani is lehet, így a jövő hét tuti megoldott Kép Kép Kép
Pihenj egy picit és egy darabig inkább rendeljétek a kaját. (Bár én is rendelni akartam, de azt amit épp lehet soem kívánom Kép )

Zsuzsi!
Van egy marha egyszerű brokkoli krémleves receptem, én találtam ki, parmezán meg tejszín helyett trapistával, tejföllel és az eredmény isteni lett, Vili és apa is imádja.
Ezenívül van az általam besamelnek becézett öntett, amiben a főtt brokkolit meg szoktam sütni, az is isteni.

Lányok!
Szóval hétfőn jó nektek nálunk a tali? Sütést főzést nem ígérek, mert két napja folyamatosan hányingerem van, azért igyekszem rendet rakni.
Holnap csak este leszek netközelben, de addig jelentkezzetek!
Még ma felteszem az elérhetőségünket a profilba, egyelőre annyit hogy a 7A végállomásánál, ill. a 47, 41-es villamosok Forgalmi utcai megállójánál lakunk. Aki volt már Coryéknál két megállóval előbb kell leszállni.

Off. ma reggel arra keltünk, hogy a rendőrség dörömbölt az ajtónkon, mert hajnalban a házunk előtti boltban megölték az eladót, nekünk meg három ablakunk is arra néz. Nem tudunk semmit, de elég ijesztő. És most este megint jöttek a nyomozók. Eddig azt hittem hogy tök jó biztonságos helyen lakunk, nyáron mikor a kocsi kerekeket lopták meginogtam, hát most megint.
Remélem azért el mertek jönni errefelé talizni, mondjuk most tele van a környék rendőrökkel.

On. ma a bilibe ment a pisi apa segített, ő is inkább bilit tartotta sugár irányba. Vili is marhára éélvezi, hogy tud pisilni és amint levesszük a pelust össze-vissza pisil. Biztos nem azért mert nem tudja visszatarani, hiszen kb. fél éve nem csinált ilyet, ráadés a bili után rögtön sikerült neki a fürdővízbe is és nagyon boldog volt. Egyelőre itt tartunk, próbálgatja, hogy tudok pisilni, ha akarok. Mi továbbra sem eröltetünk semmit csak mutatjuk, hogy hova. Ezt az állva pisit azért is élvezi szerintem, mert így látja is, hogy mi történik.

Norci
norci

Cory! Engem csak az zavar (a füstszagon túl) hogy több, mint 25 éve kezdtem főzni, szeretek is, szerintem tudok is - és szinte sosem csináltam ilyesmit KépKépKép Remélem, a gyerekek növekedésével együtt ismét meg tudok majd főzni egy marék borsót, esetleg rizst, később talán vmi bonyolultabbat is ... KépKépKép

Vilka 3-4 napja alig alszik és csak a kezünkben nem bőg Kép Nem tudom, a Napkitörések okozzák-e vagy más (állítólag az is lehet), de én már meghülyülök, hogy egyik sem alszik napi 8 óránál többet, és ez az éjjeli+nappali összeadva - ráadásul azt sem egyszerre. Hogy kell máááákteáááát főőőőőzniiiii????? Vagy jobb a pálinkás kenyér? KépKépKép Vagy kloroform? Helphelphelp!!!!!!

Márti++
márti

Feltettem az elérhetőséget a profilomba, szóljatok, ha v.mi nem érthető.

Márti!
Neke is fáj a fejem két napja és rossuzl aludtma éjjel és Vili is nagyon, biztos van a levegőben valami. Nővérem is ezt tapasztalja a tanítávnyainál.
Nekem a sima mákos piskóta is szokott hatni Kép , bár Vili még nm evett olyat. A dédi sütött olyat mindig Kép Mindenesetre Karácsonyra sok mákos bejglit rendelj!

Norci
norci

SZiasztok!

Ma változtak a bkv lehetőségeim, úgyhogy visszavonva az 1 átszállással akárhová Kép Ugyanis most már Szentendréig eljutnánk úgy Kép

Akkor hétfő Norciék? Kik jönnek?

Márti: ha jöttök felénk holnap, kaphattok egy kis pizzát Kép

Óriási hírem van Kép Zsoma 4kg Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Borcsa!Szerda délelőtt jó csak 3/4 2-re kell mennünk kardiológiára.

Norci!Én lelkesedek!Két lány után én nem is tudom mit kezdenék egy fiú gyerekkel.KépBoltos sztori elég rémes.Kép

Laura!Nálunk folyamatosan amortizálódik minden.Néha úgy érzem én is.Kép

Zsuzsi!"Kocsmázás" az jó.
TemetésKép

Andysj!Nekem is el kéne mennem leszedetni egy-kettőt.De eddig valahogy nem igazán vágytam rá.Most már talán bátrabb leszek,hogy már többen írtátok nem vészes.Kép

Henke!Baba marasztalók hegyekben mennek.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti!Vannak ilyen napok.Néha lehetünk nem teljesen tökéletesek.Az már egész jó arány,ha csak a felét kellett kidobni.Kép

Cory!Akkor most nem mondhatod,hogy agyon pihented magad.Kép

Szila!Hanga pelus nélkülKép

Bogancsi!Nálam folyamatos mosoda van.KépEngem a vasalni való borít ki.Egyszerűen sosem fogy el.Kép
Anyós,Após,DédiKép
A metrózás az jó buli.

B.Szilvi!Petinek anti köhöginek.KépKépKépKépKépKépKépKép
Az a fránya porszívó megvárt?Kép

Dzsili!Nem ér,hogy tegnap éjjel neteztél és ide egy fél mondatkát sem írtál.KépHogy van Napsi?
linato

Sziasztok!

Rebi: neked el is felejtettem tegnap írni. Nagyon örülök, hogy már sokkal jobb a hangulatod, olyan jó volt látni az írásodban azt a sok-sok mosolykát!!! Kép

Dzsili: merre jársz?

Zsuzsi: a Mikulás-buliban benne lennénk! Nagy kérdés a helyszín...

BMárit: köszönöm szépen a hisztis videót, a könnyeink potyogtak a nevetéstől!!! Kép

Andysj: köszönöm a receptet, jövő héten ki fogom próbálni. Anyajegyem nekem is van, de nekem nem zavaró (a vállamon). Én valahogy azt hittem, hogy nagyobb macera eltávolítani.

Henke: neked babamarasztaló drukkok, Barninak pedig gyógyik mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

Bogancsi: valamit félreérthettél: mi még nem gyakoroljuk a fütyülős pisilést. Az egyik fütyis már évtizedek óta nagyon ügyesen tud pisilni egyedül is, a másikuk pedig még túl pici hozzá. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

BSzilvi: nagyon helyesek Petiék a profilodban! Tudnak együtt játszani az unokatestvérével? Csak a korkülönbség miatt kérdezem.

Cory: gratula Zsomának a 4 kilóhoz!

Képzeljétek el, Toncsi 6 kiló, Romola pedig csak 9,3. Kép

Norci: köszönjük a tali-meghívást. Tudod, nálam az a gond, hogy nagyon messze lakunk, szerintem Dzsili közelebb lakik hozzád. Így azt tudom mondani, hogy nagyon szeretnénk ott lenni, de amíg eljutunk hozzátok... még meglátom.

Képzeljétek el, ma beszélgettem egy játszótéri apukával, és elmesélte, hogy nemrég költöztek erre a környékre. És, hogy miért ide, azon nagyon meglepődtem: a felesége asztmás, és kértek a Környezetvédelmi Min-tól egy légszennyezettségi térképet, az pedig azt mutatta, hogy Budapest legtisztább levegőjű része a XVI. kerület.
Végül is... erre gyár egyáltalán nincs, és kevesen tudják, hogy itt már elkezdődik a Gödöllői dombság, tehát magasabban vagyunk, mint a Gellért-hegy(!).
Nem véletlen az, hogy nem vagyok hajlandó elmenni innen.

Aludjatok jól (Cory, te is Kép): Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Linató
Na puff neki lebuktam!
Az az igazság hogy egyszerűen annyi mindent írtatok, hogy nem sikerül képbe lennem hogy midenkinek legalább néhán sort írjak és ez azért zavar mert még azt hiheti az aki kimaradt hogy nem érdekel mi van velük pedig ez nem így van, ezért is nem véstem ide tegnap semmit még olvasgattam, de mára már feladom....

Napocska köszöni szépen már egész jól van, olyan kedvesek vagytok hogy kérdeztétek folyamatossan annyira jól esik így utólag!!!!!!
Nem is tudom mindenkinek névszerint megköszönni!

Kiderült hogy ő is kruppos ahogyan a Mátém volt, úgy hogy figyeltem ezerrel nehogy befulladjon, nem sokat aludtam egy pár éjszaka.
Húzott a légzése, repedt fazék hangja volt/van torok, fülek begyulladva a héten szurira jártunk hát, meg mellete a krupp miatt kaptunk kúpot és légzés könnyítő sprayt, sikerült ACC-t belevarázsolnom ami a nyákot oldja + fül csepp+ Calcium.
Két napig magas láza is volt arra ugyebár megint csak kúp.
Mostanra szegénykém tiszta frászban van, indultunk ki délelőtt végre szép idő volt ki vittem egy kicsit, már mondja hogy:
"Nem kej doktoj." "Bácsi nem szere babát."

Rutinossan pelenkázáskor harsogja hogy:
"Nem kej láz" /Ne mérjünk lázat!/
Befogja a kis popsiját , amikor már sikerül lebírkóznom és pelus kerül rá akkor a fülét fogja be mind a kettőt a fülcsepp miatt.
Ja és nagyon tud szenvedni akár az apja ha beteg

BSzilvi
Peti és az unokatesó jól elvannak látszik rajtuk, már régen voltál, jó volt látni a nagy fiadat!

Norci
Mi még kontrolra megyünk vissza hétfőn úgy hogy a heti talik biztossan kihagyva pedig számunkra nem vagytok olyan messze.
Temetés KépKép
Rendörség - ez borzasztó KépKépKépKép
Most hogy írtátok hogy a bilit húzkodjátok jutott az eszembe hogy bizony jó ideig én is fogtam a fiuk kukiját amikor pisiltek,- nekem most már ugye- olyan természetes mert a WC-t nem tudtam irányba huzigálni, ők meg oda pisiltek csak is állva ahogyan az apjuktól látták!

Márti
Kaja Kép pont az vígasztaljon hogy már jó ideje sikeressen főzöl néha ilyen szenes dolgok is benéznek mindenkinél, oda se neki! KépKépKépKép
Az enyémek éhen hallnának ha minden eltolt kajám után csak egy napot is sztrájkolnék.
Brutál mamiba mentél át már látom, pálinkás kenyér és társai mi, mért nem inkább mindjárt egy bunkó az is hatásos tuti az alvás! KépKépKép
Viccet félre téve remélem már azért sikerült valamit pihenned és jobb kedved van!

Szila
Hanga bugyó nélkül aludt? Nagyon ügyi.
Egy hónapja a Napocska is mert itt szaladgált aztán elaludt az ágyamban én meg csak betakartam nem is figyeltem hogy nem volt rajta pelus.
szerencsére nem kellett pisilnie.

Napsugár még nem bilizik mindennemű ilyen dolgot WC-t és egyebeket visszautasít kategórikussan úgy hogy én pihentetem a dolgot egyenlőre. Ha bekakil bezzeg szól ennyi esze azért van hogy az nem jó neki!KépKép

Zsuzsa
Drukkok a mielőbbi szoba költözéshez! KépKépKép
Sokat dolgozol mostanság, örülök hogy Beának nem volt semmi baja csak anyukájára vágyott!

Borcsa
Hát ilyen időben az ekkorkák gyakran betegek örülök ha nem kell beletömnöm semmit és tisztul a szervezete addig is, ezért nem támogatom annyira ezeket az immunerőítő dolgokat, a fiaim kaptak mérsékelt sikerrel!
Ja és NEM ESZI MEG A GYÓGYSZERT sajnos ez a probléma lényege szerintem, mert hiába veszem észre hogy baj van és beteg egy kicsit addíg mig nem nagyon beteg nem kap szurit, mert az erős anti bigyó, a gyógyikat meg nem eszi meg így itt örlődök amíg sokkal rosszabbul nem lesz én nem kap szurit. Elég bosszantó, de mit csináljak vele? Már a szagát is megérzi és "Nem kej gyógyszi" felszólalásal nem iszik inkább, az tuti.
Bocsi, de hozzátok sem tudunk menni szülinapozni a héten, pedig szívesen tudod, mert még lábadozunk! /Én is, én is decemberben töltöm a 30-at/
Gratula a nagy lányod szép eredményéhez! KépKépKép

Laura
Köszi a recepteket én ettem a husidból és nagyon finom volt majd meg is próbálom elkészíteni!
Jót röhogtem azon hogy a fütyisek milyen arányban tudnak már pisilni nálatok, ez igen!

Heni
Neked is a melegszendvicses receptet!
Baba várd meg a dokidat szépen! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Én pont azon tűnődtem amikor nálatok jártunk hogy azért onnan autó nélkül közlekedni elég vacak lehet főleg két gyerkőccel amíg még picik, mi van ha csak egy két apróság van ami a boltból kellene? Megjegyzem a férjem mindjárt le is hurrogott hogy ezt én nem érthetem nem mindenki szalad napjában háromszor a boltba mert lukas az agya és hogy ez életstílus kérdése stb.
Barninak gyógyik mennek! KépKépKépKépKépKépOKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Hol lenne a Mikulás buli, addigra hátha jobban leszünk!?Pudingos DóriKépKépKép

Én meg olyan önző dög vagyok, arra gondoltam hogy milyen jó lenne egyszer valami közös programot szervezni, gyerkőcök nélkül, akár csak egy kis dumcsi valami hangulatos helyen, ne értéstek félre imádom a kis vackokat és persze kiváncsi is vagyok rájuk csak néha jó lenne dumcsizni is.
Mit szóltok hozzá? Nem züllünk egy kicsit / a sok kismamma Hi, Hi iszonyú züllés lenne/a gyerkőcöket meg apákra bízzuk!!!
Először gondolkodtam némi bolingozáson és egyebeken is, persze a pocakosoknak nem éppen fekszik úgy hogy elvetetem!

Solya
Te már haza felé tartassz?

Bogancsi
Csak nem nézek oda és Tomi már udvarol!!!
Na tessék, még hogy verekszik, pont ő?????KépKép

Gorsi
Peti egyedül zuhanyzik?
Nem semmi a gyerkőc!

Andysj
Látod nem is fájt a szemölcs leszedés-mondom én könnyű nekem nem én voltam ott! Kép

Rebi
Látom már alakulnak a dolgaid, látod csak össze hozod hogy minden jó legyen, remélhetőleg így is marad minden tele KépKép mosolyokkal!

BMárti
Gratula Lacika szobatisztasági gakorlataihoz! KépKépKépKép

Na most jó hosszú lett csak győzzétek olvasni!
Dzsili
dzsili

Dzsili!
Kár, pedig itt a Fehérvár jövő vonatok egy része megáll, kb. 5 percre a házunktól.

Laura!
Autóval nem olyan vészes ám. Zafiéktól kb. még 20 perc, az csak megoldható. Kerepesi, Hungári, Könyves . krt. maj Lágymányosi híd, 6-os út arról jobb kanyar (Mindenképp az Andor utca után), majd a Tétényi útra (Sáfrány utca) balra és ott egyenesen ba a zsákutcába.

Norci
norci

Norci
Tényleg az,nem is tudtam hogy ti sem laktok messze a Kelenföldi pályaudvartól, majd legközelebb ha Napocska már jól lesz, nem szeretném ha valaki elkapna tőle valamit!
A Székesfehérvári vonatok Velence felől mennek nem tőlünk.

Zafi
Neked kimaradt tegnap hogy Boldog Szülinapot kívánjak így utólag is, szuper a meglepi a férjedtől, tényleg roppant figyelmes hogy olyasmit vett amire vágytál!

Dzsili
dzsili

Ja ezt még leírom:
Itt ült Napocska az ölmebe megnéztük Norci profilját erre felkiállt hogy:
"Ott a Viji gépez"
Pedig nem is mondtam neki hogy a Vili van a képen emlékszik rá!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy nagyjából meggyógyultam, de most Peti újra náthás, szegénykém elkapta tőlem.Kép Sajnos mi a héten tutira nem megyünk talizni.KépKépKép Később persze szívesen tartunk itt is egyet.Kép

Üdv
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Ma voltunk a Tropicariumban, nagy győzködés utánKép De megérte nagyon, mert az egész családnak tetszett! Dorka teljesen megdöbbent a látványtól, egy picit félt a cápától, kb. fél óra után tudott önfeledten örülni a látványnak. Addig csak ámult és fogta a kezünket teljesen letaglózvaKépTök aranyos volt. Aztán a rájasimogatónál, ahol volt egy kis akvárium alagút, na ott már nem is lehetett vele bírni, nagyon tetszett neki!Kép

A másik, ami miatt fel vagyok dobva, mert interneten kinéztem 2 tabis ajándékot Dorkának a szülinapjára. Egy baj volt csak, hogy Magyarországra nem szállítanak, de írtam nekik emailt, és rögtön válaszoltak, hogy megoldható a dolog!!!!KépKépKép Most nagy levelezésben vagyok a céggel, hogy hogy csináljuk és mikorra kapom meg a csomagot! Olyan jó lenne, ha időre megkapnánk és simán!
Már a férjemnek rendeltem így Cd-t, szerencsére 3 nap alatt megkaptam, így egyre nagyobb kedvvel shoppolok neten!!!!Kép Kár, hogy Robbie Williams jegyet nem tudtam, így szerezniKép

Minden betegeskedőnek gyógyokat küldök! Talira még nem tudom, hogy tudunk-e menni, ha mennénk, mit vigyünk???

Norci: ez a gyilkosság szörnyű dolog!!!!Kép Újabb sorozatgyilkos?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: mikor próbáltad a Robbie Williams jegyet? Néhány napja még lehetett kapni. Bár úgy tudom, azóta elfogyott. Ha ilyesmit szeretnél, szólj, a fickóm csinálja a texen ezt Kép
Nekem a Libris vásárlás jött be nagyon a neten Kép
Itt jártatok, és nem is próbáltatok feljönni? Bár mi sem voltunk ma itthon. Lejártuk a lábunkat az IKEÁban. 10-kor indultunk, és fél 6-ra értünk haza. Zsoma kendőben volt, úgyhogy most egy kcisit fáradt vagyok Kép

Tali: senki nem reagált. Nem jön senki Norciékhoz?

cory

cory
Budapest

Új képek a topicban Kép Kép
p_laura

Bocsánat a profilban :D
p_laura

Sziasztok!

Zsuzsi: nagyon szép név a Jázmin, de fogalmam sincs, mikor van. Anyukádnak boldog szülinapot!!! Karácsonyfatűz brrr ...

Bszilvi: akkor Neked is főzésmentes 7végéd volt Kép Mi tegnap anyósomnál voltunk, ma meg pizzát hoztunk KépPorszívózás Kép

Márti: ne add fel!!! És pihenj! Mert nyilvánvaló, hogy ki vagy merülve, főleg, hogy Vilka nem alszik rendesen. Hát, akkor persze, hogy még gondolkozni sem tud az ember, meg odafigyelni sem semmire.

cory: volt valami konkrét oka Zsomának, hogy nem aludt az éjjel? vagy csak úgy? Zsoma 4 kilójához !!!

Szila: szent egek, pelenka nélkül! Húúúú, de messze vagyunk mi még ettől Kép

Norci: Márti-tali Kép Jaj, de szörnyű lehetett, amikor jöttek a rendőrök Kép Gondolom, nem tudnak semmit még.

Linato: kövezzetek meg érte, de én nem vasalok.

Laura: csak arra írtam a választ, hogy arrébb kellene vinni a bilit - javasoltad Kép Gratulák a súlyokhoz Kép

Dzsili: krupp Kép Pont ő - hát bizony már nem az a szende szűz Tomi sem Kép Mostanában sokszor hisztizik, ledobja magát a földre, vagy éppen "megüt", amikor nem tetszik neki valami. Igaz, hogy azonnal meg is símogat Kép

Gorsi: gyógyulgass !!!

Jó hetet mindenkinek! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Cory: kb. 1 hónapja néztem, pont a tex-en, és azt írták, hogy már szeptemberben elkelt az összes jegy.Kép Ha mégis lenne 2, akkor szóltok?

Köszi: zsuzsi
zsu26

Dzsili!
Mi ALbertfalván lakunk. Itt is van vasútállomás.

Zsuzsi!
Remélem nem sorozat gyilkos. Egy idős hölgy votl, a neten annyi infót találtam tegnap este, hogy bántalmazás következtében meghalt. Tök furi, mert vagy valami pszichopata, vagy valaki aki kifigyelte, hogy ez a bolt mindig nyitva van ünnepnapok is, csak épp hajnalbna a forgalomból még nincs ott pénz, másrészt ünnepnapon szállítók sem jönnek, akiket mondjuk épp ki kellene fizetni. Rendőrök semmit nem mondtak az indítékról, ők sem tudják.

Tali!
Lesz, Cory gyertek, ha minden igaz Soly is jön. Gyertek minél többen!
Zsuzsi!
Ne hozz semmit max. magatoknak enni, inni.

Norci
norci

Sziasztok!

háááát.. nem szép dolog, hogy akkor taliztok ilyen sokat, amikor már újra dolgozom Kép
A holnap teljesen reménytelen... a szerdát még nem tudom... oda lehet, hogy el tudunk lógni 1-2 órára... Kép

... hát igen.. elég sok Kép meg Kép volt... de majd most kiderül, hogy a gyakorlatban milyen lesz bent...

Cory
Nem semmi Zsoma Kép

Dzsili
Napocsnak további gyógyKép-ok. Gyógyszert mindig próbáljátok újra? Régebben CSenge sem volt hajlandó bevenni semmit, de most már egész könnyen ment...

bogancsi
nem tudom, hogyhogy nem találkoztunk még a Moszkva tér és környékén...
Nemegyangyal Tomi Kép

Gorsi
GyógyKép-ok most Petinek Kép

Zsuzsi
Mostanában neked is jobba kedved... csak így tovább!!! KépKépKépKépKép

... fáradt vagyok, pedig most még próbáltam is pihenni a 7végén... nem tudom, hogy fogom megint bírni a gyerek+tanulás+munka dolgot...

Csengus is elkezdett mondókázni... még álmában is Kép A színekkel már nagyon jól áll... van már sötétkék, meg világoskék, meg szürke, lila, rózsaszín meg ezüst Kép (az alapszíneken kívül).. és kb 90%-os a találati arány Kép alapszínben 100% ... már ha figyel... Kép

.. na lassan megyünk hazafelé... jön az eső megint? fáj a fejem .. Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

bogancsi: én sem vasalok KépKép Legutóbb akkor próbáltam, mikor Balut vártam, de egy vasalásmániás barátnőm kivette a kezemből Kép Most Csala vasalta ki egyszer a ruhákat, és részünkről ennyi Kép

Zsuzsi: fickóm szerint már elfogytak a jegyek Kép Nemrég adtak ki új jegyeket rá, de azok is hamar elfogytak Kép

Balu: "8, 10, 8, rajt" Kép

cory

cory
Budapest

Solya jön talizni, gyertek minél többen!

Cory, Bogancsi!
ÉN csak akkor vasalok, ha angyon muszáj. Volt egy időszak mikor kosztümben kellett melőznom, akkor is olyanokat vettem amit nem kell vaslani, és olyan fazonat ami alatt blúz helyett jól mutat a sztrecspóló is!

Norci
norci

hogy én milen hibásan írok ma egésznap Kép Kép Kép ezer bocs érte. Kicsit fáradt vagyok.

Norci
norci

Sziasztok!

Márti, cory: a wiw-en ismerősnek jelentkezett egy Kovács-Cohner Róbert nálam. Utána néztem és a ti ismerősötök is. Ő kicsoda, honnan ismerhetem???KépKépKépKép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Sajnos a talit ki kell hagynunk, Réka nagyon náthás már megint!Kép

Akik mennek, jó szórakozást!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zsuzsa: ezt találtam neked: JÁZMIN (perzsa-magyar) jázmin (díszcserje) febr.24.,máj.10.

Tali: nem tudom még. Apával közelharcot folytatunk emiatt, hogy miért autózom 2x45 percet azért, hogy néhány órát ott töltsünk. De ő nem tudja, hogy milyen itthon lenni a 4 fal között nap nap után, és milyen az, amikor vadidegen játszótéri kismamák jelentik az egész napi felnőtt-társaságot.
Norci, az felírtam a címed... Kép

Aludjatok jól: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Zsuzsi: nekem nincs ilyen ismerősöm

cory
Budapest

Köszi Laura! Megpróbálom megjegyezni.KépKépKép

Zsuzsa

beababa

Gorsi
Petinek gyógyik röpennek! KépKépKépKépKépKépKép
Ezer köszi a talis képekért megnéztem őket jól sikerültek!!!

Zafi
Rékának is betegségűzőket küldök! KépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi
Én sem szoktam vasalni, csak nagyon ritkán ha valamilyen ünnepélyes dolog kell, de nem is emlegetem mert aggódok hogy még rossz háziasszonynak tartanak!KépKép
Szóval Tomi is Gyerek, hisztivel és egyebekkel, nahát sosem hittem volna!!!!KépKépKépKép

Laura
Nagyon jó a profil képed, olyan szépek rajta a gyerkőcök mind a ketten! /Nem csak a képen persze!/KépKépKép

Norci
Tőlünk nem megy vonat közvetlenül Albertfalvára, át kell szállni, ezért írtam hogy a Székesfehérvárról induló vonatok Velencén át mennek arra. Annyi a különbség hogy mi Érd felsőn át megyünk Bp.-re, a másik vonat meg Érd alsón keresztül, na most jól elmagyaráztam, mi? Kép

Rebi
Hajrá holnapi nap! KépKépKép
Igen próbálgatom a gyógyszereket meg azt is miben venné be esetleg, szerintem pont ezért is lett rosszabbul mert nem tudott rendessen meggyógyulni. No meg piszok sokba is kerül két három féle anti bigyó, amit aztán dobhatok ki eredmény nélkül, + a szuri!!

Dzsili
dzsili

cory: szerintem is csak viccelt ez az alakKép, de azért megkérdeztem.
Gratulálok a 4-kilóssághoz, meglátod tavaszra már Dorkát is utoléri az uraság!Kép

Zafi, Gorsi: Réka és Peti náthájára gyors gyógyulást kívánok!!!Kép

Dzsili: nővérem kisfia is kruppos, már voltak a mostani szezonban kórházban, nem könnyű dolog. Mondjuk ők szmogban laknak, ezért gondoltam, hogy ennyiszer kijön a kisfiún, de Napsi jó levegőn van egész nap, ezért nem értem, hogy lehet, hogy nála is van ez a fránya kruppKép

Mikulásra nincs semmi ötletem, csakúgy kérdeztem. Arra gondoltam elmehetnénk valami Mikulásos előadásra, de nem találtam semmit Kép

Laura: nagyon helyesek a gyerkőcök, de Henkééknél ezt személyesen is megtapasztaltamKép Tök jó, hogy Toncsi is szépen hízik!Kép

Henke: szurkolok, hogy a baba várja meg a dokitokat! Hogy érzed magad? Barni teljesen felkészült a kistesóra? Ha van valami üzenj!!!!KépKépKép

Jó éjt:
zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi
Sajna a krupp nem a szmogtól függ.
Kell hozzá egy öröklődő hajlam ami nálunk a két kicsiben meg van a nagynál nem volt szerencsére ezt nem tudni miért van így, és egy alap betegség is, nátha, hurut stb. ami kiváltja a betegséget. Náluk komolyabb mert a légutakban a nyálkahártya megvastagszik, és lezárja azt fokozatossan, innen van a sipoló hang is amit kiadnak levegővételnél először csak izgatott helyzetben pl. sírás később már nyugalmi helyzetben is.Figyelni kell főleg eleinte nehogy ne kapjanak levegőt, szerencsére kinövik, de addig még annyi ősz lesz hogy....
Szegény tesód tényleg fontos az ilyen estben a jó levegő, sokan ezért is költöznek vidékre.
Mátémnál az első volt a legroszabb amkkor még nem tudtuk mi ez, és elég későn került kórházba /nem volt gyermek orvosunk még/amikor már rendesen sípolt szegénykém úgy hogy egy hétig infúzión volt és éjjel nappal nyomták rá a hideg párát. Ekkor kerestünk egy magán dokit és többet nem került kórházba mert mindíg az első jelnél vittük is hozzá és kapott megfelelő kezelést!
Jó lehetett a kiruccanásotok, már én is terveztem hogy elviszem Napocskát a fiúkkal többször is voltunk, tényleg jó!

Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Mikulás: nálunk lehet, ha gondoljátok Kép Nem tudom, milyen napra esik? Vagy mindegy, mindenképp hétvége legyen? És ki legyen a Mikulás? Megkérdezzem a tesómat? Elég magas növésű és mély hangú Kép

Zsuzsi! Én sem ismerem! Sokszor bugos a program, lehet, hogy ő nem is tudja, hogy ismerősnek jelentkezett nálad

Cory! Zsomának gratula a 4 kg-hoz! Kép

Heni! Bababenntartó drukkokat én is küldök! KépKépKép Kit ajánlott maga helyett a dokid, míg távol van? De tényleg a legjobb lenne asajátodnál szülni! A november 15-ét nagyon ajánlom Kép

Minden betegnek gyógyulást, bocs, hogy nem név szerint, de elég felületesen tudtam csak olvasni Kép De talán majd holnap...

Örömmel jelentem, hogy a mai lencselevesünk egyáltalán nem égett oda Kép, sem a reggeli joghurtok, a vajas-mézes kenyerek, az esti tea sem ... még a végén újra megtanulok főzni KépKépKép

Voltunk ma moziban: Birkanyírás c filmen - csak sajnos annyira megfájdult a hasam, hogy kb a felénél ki kellett jönnünk Kép Pedig tetszett...Kép Öröm az ürömben, hogy a folytonos diétázástól fogyok Kép, így vettem is ma egy új nadrágot. Épphogy összejön rajtam, de egy hét múlva már tuti jó lesz KépKépKép

Talira sajnos nem tudunk menni továbbra sem, talán már egy-két hónap múlva elég nagyok lesznek ahhoz a gyerekek, hogy Ármin ne üljön le megmozdíthatatlanul a földre, ha elfáradt, vagy legalább Vilka tud már ülni és akkor egy kocsiba is betehetem őket végszükség esetén. Igaz, akkor lépcsőzni nem fogok tudni - de mindegy, mert így sem tudok velük Kép

Na, megyek aludni. Nem tudom, nálatok hogy van, de én sokszor hétvégenként jobban elfáradok, mint hét közben, mikor egyedül vagyok a gyerekekkel. Igaz, ma volt bavásárlás + mozi is, mert anyukám itt alszik Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!
Norci!Mi csak úgy tudunk menni,hogy 10 körül és max 1/2 1-ig.Utána apóst kell kötözésre vinnem.Jó az neked?Többiek mikor mennek?
linato

Linato!
Persze. Gyertek!

Norci
norci

Lassan mi is elindulunk!Kép
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: