Linató
Na puff neki lebuktam!
Az az igazság hogy egyszerűen annyi mindent írtatok, hogy nem sikerül képbe lennem hogy midenkinek legalább néhán sort írjak és ez azért zavar mert még azt hiheti az aki kimaradt hogy nem érdekel mi van velük pedig ez nem így van, ezért is nem véstem ide tegnap semmit még olvasgattam, de mára már feladom....
Napocska köszöni szépen már egész jól van, olyan kedvesek vagytok hogy kérdeztétek folyamatossan annyira jól esik így utólag!!!!!!
Nem is tudom mindenkinek névszerint megköszönni!
Kiderült hogy ő is kruppos ahogyan a Mátém volt, úgy hogy figyeltem ezerrel nehogy befulladjon, nem sokat aludtam egy pár éjszaka.
Húzott a légzése, repedt fazék hangja volt/van torok, fülek begyulladva a héten szurira jártunk hát, meg mellete a krupp miatt kaptunk kúpot és légzés könnyítő sprayt, sikerült ACC-t belevarázsolnom ami a nyákot oldja + fül csepp+ Calcium.
Két napig magas láza is volt arra ugyebár megint csak kúp.
Mostanra szegénykém tiszta frászban van, indultunk ki délelőtt végre szép idő volt ki vittem egy kicsit, már mondja hogy:
"Nem kej doktoj." "Bácsi nem szere babát."
Rutinossan pelenkázáskor harsogja hogy:
"Nem kej láz" /Ne mérjünk lázat!/
Befogja a kis popsiját , amikor már sikerül lebírkóznom és pelus kerül rá akkor a fülét fogja be mind a kettőt a fülcsepp miatt.
Ja és nagyon tud szenvedni akár az apja ha beteg
BSzilvi
Peti és az unokatesó jól elvannak látszik rajtuk, már régen voltál, jó volt látni a nagy fiadat!
Norci
Mi még kontrolra megyünk vissza hétfőn úgy hogy a heti talik biztossan kihagyva pedig számunkra nem vagytok olyan messze.
Temetés
Rendörség - ez borzasztó
Most hogy írtátok hogy a bilit húzkodjátok jutott az eszembe hogy bizony jó ideig én is fogtam a fiuk kukiját amikor pisiltek,- nekem most már ugye- olyan természetes mert a WC-t nem tudtam irányba huzigálni, ők meg oda pisiltek csak is állva ahogyan az apjuktól látták!
Márti
Kaja
pont az vígasztaljon hogy már jó ideje sikeressen főzöl néha ilyen szenes dolgok is benéznek mindenkinél, oda se neki!
Az enyémek éhen hallnának ha minden eltolt kajám után csak egy napot is sztrájkolnék.
Brutál mamiba mentél át már látom, pálinkás kenyér és társai mi, mért nem inkább mindjárt egy bunkó az is hatásos tuti az alvás!
Viccet félre téve remélem már azért sikerült valamit pihenned és jobb kedved van!
Szila
Hanga bugyó nélkül aludt? Nagyon ügyi.
Egy hónapja a Napocska is mert itt szaladgált aztán elaludt az ágyamban én meg csak betakartam nem is figyeltem hogy nem volt rajta pelus.
szerencsére nem kellett pisilnie.
Napsugár még nem bilizik mindennemű ilyen dolgot WC-t és egyebeket visszautasít kategórikussan úgy hogy én pihentetem a dolgot egyenlőre. Ha bekakil bezzeg szól ennyi esze azért van hogy az nem jó neki!
Zsuzsa
Drukkok a mielőbbi szoba költözéshez!
Sokat dolgozol mostanság, örülök hogy Beának nem volt semmi baja csak anyukájára vágyott!
Borcsa
Hát ilyen időben az ekkorkák gyakran betegek örülök ha nem kell beletömnöm semmit és tisztul a szervezete addig is, ezért nem támogatom annyira ezeket az immunerőítő dolgokat, a fiaim kaptak mérsékelt sikerrel!
Ja és NEM ESZI MEG A GYÓGYSZERT sajnos ez a probléma lényege szerintem, mert hiába veszem észre hogy baj van és beteg egy kicsit addíg mig nem nagyon beteg nem kap szurit, mert az erős anti bigyó, a gyógyikat meg nem eszi meg így itt örlődök amíg sokkal rosszabbul nem lesz én nem kap szurit. Elég bosszantó, de mit csináljak vele? Már a szagát is megérzi és "Nem kej gyógyszi" felszólalásal nem iszik inkább, az tuti.
Bocsi, de hozzátok sem tudunk menni szülinapozni a héten, pedig szívesen tudod, mert még lábadozunk! /Én is, én is decemberben töltöm a 30-at/
Gratula a nagy lányod szép eredményéhez!
Laura
Köszi a recepteket én ettem a husidból és nagyon finom volt majd meg is próbálom elkészíteni!
Jót röhogtem azon hogy a fütyisek milyen arányban tudnak már pisilni nálatok, ez igen!
Heni
Neked is a melegszendvicses receptet!
Baba várd meg a dokidat szépen!
Én pont azon tűnődtem amikor nálatok jártunk hogy azért onnan autó nélkül közlekedni elég vacak lehet főleg két gyerkőccel amíg még picik, mi van ha csak egy két apróság van ami a boltból kellene? Megjegyzem a férjem mindjárt le is hurrogott hogy ezt én nem érthetem nem mindenki szalad napjában háromszor a boltba mert lukas az agya és hogy ez életstílus kérdése stb.
Barninak gyógyik mennek!
O
Zsuzsi
Hol lenne a Mikulás buli, addigra hátha jobban leszünk!?Pudingos Dóri
Én meg olyan önző dög vagyok, arra gondoltam hogy milyen jó lenne egyszer valami közös programot szervezni, gyerkőcök nélkül, akár csak egy kis dumcsi valami hangulatos helyen, ne értéstek félre imádom a kis vackokat és persze kiváncsi is vagyok rájuk csak néha jó lenne dumcsizni is.
Mit szóltok hozzá? Nem züllünk egy kicsit / a sok kismamma Hi, Hi iszonyú züllés lenne/a gyerkőcöket meg apákra bízzuk!!!
Először gondolkodtam némi bolingozáson és egyebeken is, persze a pocakosoknak nem éppen fekszik úgy hogy elvetetem!
Solya
Te már haza felé tartassz?
Bogancsi
Csak nem nézek oda és Tomi már udvarol!!!
Na tessék, még hogy verekszik, pont ő?????
Gorsi
Peti egyedül zuhanyzik?
Nem semmi a gyerkőc!
Andysj
Látod nem is fájt a szemölcs leszedés-mondom én könnyű nekem nem én voltam ott!
Rebi
Látom már alakulnak a dolgaid, látod csak össze hozod hogy minden jó legyen, remélhetőleg így is marad minden tele
mosolyokkal!
BMárti
Gratula Lacika szobatisztasági gakorlataihoz!
Na most jó hosszú lett csak győzzétek olvasni!
Dzsili