Sziasztok!!!
Vagyok, csak "mulattunk" az elmúlt két napban!!!
Élveztük egymás társaságát és a szép időt!!
Csütörtök délelőtt a szomszéd városban voltunk majálison (ott ahol dolgozom) Délután pedig Bp-re mentün a Bokay kertbe, ott hatalmas a majális.
És olyan, de olyan hülyeséget csináltam, hogy ha elmesélem ki fogtok akadni!!! Felültünk a lányokkal a hullámvasútra!! Nekem konkrétan halálfélelmem volt, és azt hittem, ha leszállok egyből viszenek a dutyiba, mint felelőtlen, gyermekeit veszélyeztető anyát!! Leszállás után hányingerem volt és alig tudotam megállni a lábaimon. A lányok meg széles vigyorral sikongattak és könyörögtek mégegy menetért!! Ti értitek ezt??
Szörnyűélmény volt!!
azért voltak jó pillanatok is
Ma meg fent voltunk a Gyerekvasúton (én voltam úttörővasutas), ami kicsit csalódás volt, de legalább jót kirándultunk és a csajok nagyon élvezték!!
Ilyen gőzősön utaztunk (fiuk biztos értékelik)
Kerékpározáshoz én sem tudok mit hozzátenni
, sajnos!!! MAriettának sem megy!!!
Pótkerékkel a neki már kicsi bicóval teker, de a szar vecsési járdák és utak miatt ez nagyon nehéz. A lába meg állandóan beleakad a kormányba
Nagy nehezen rábeszéltük a neki való bicóra, de azt meg nehéz hajtani. Kipróbáltuk pótkerék nélkül, de foggalma sincs hogyan kellene megtartani az egyensúlyát. Én meg nem vagyok hajlandó futni útána . Tanulja meg, vagy ne kerékpározzon
De, mint az előbbiekben írtam én gonosz, felelőtlen anya vagyok
Bárány!!
Olyan jó lehet azért készülődni a baba fogadására!!! Ügye a parák mellett megpróbálod élvezni is a várakozás örömét!!! Gyerekek is osztoznak a várakozásban???
Szépek a szerzemények!!!
Ja , már akartam írni (nektek): én ahogy ülni tudtak a csajok átraktam őket az esernyő babakocsiba. Szerncsére az idő is engedte. Meg az enyémek utálták a babakocsiba fekvést!! Felültetve, kiflit majszolva jobban elviselték
Mareittával meg sokat vonatoztam is, könnyebb volt emelni, de a kocsi csomagtartójába is kisebb helyet foglal. Én nagyon szerettem.
Kory!!
Nem lehet, hogy most mohóbban eszik Oli?? Vagy még mindig nehézkes etetni?? Nem lehet, hogy többet mozog és attól kavarodik fel a pocakja??? Ha hízik és jókedvű, akkor ne törödj vele!!!! Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amikbe csak bele kell (lehet) törödni.
Évi!!
Írtam, nálink hogy megy a kerekezés: szinte sehogy
De a roller az tuti!!!!
Azért is vettük, hogy azért érezze a "száguldás" ízét!
Szerintem a Sára idén nyáron meg fog tanulni pedálozni, így hamarabb fog bicózni mint a nővére
Na, megyek, mert kissé fáradt vagyok. Holnap vendégségbe megyünk és még be kell fejeznem a tortát is!!
Vasárnap meg Bábszínházba viszem a csajokat!!!!
Jó éjt!!!