Előkerültem én is
Bejártuk cora,obi,praktiker,tesco..feltérképeztük a holnapi napra a kerti bútorokat!
Praktiker olyan drága,hogy majdnem hanyatt vágtam magam,utána obi,cora és teco.Csak tescoban már eléggé ki vannak fogyva.Nincs ugyanolyan színű ovális asztal,mint szék
Na de majd holnap veszünk vmilyet!
Luca jól bírta a strapát
Még itthon vettem neki egy rendes uv-s napszemcsit,majd lefényképezem ,sztem nagyon jól áll neki
Vali,hát majd legközelebb bepótoljuk ezt a rendőr napot
A képek nagyon jók,Dius mekkora...
Nekem a kis motoros a favorit!
Szilbee,biztosan fincsi lett a lassange
Ma Luca is kevesebbet evett.Vittem neki krumplifőzit pulykahusival..öklendezett tőle..így ebédre is cicit kapott,na annak már jobban örült!
Évi,Csongiból tényleg egy focibajnok lesz
Szép idő volt rájuk,gondolom jól meg is izzadt
Az öregekkel meg tényleg az abaj,hogy nem igen akarnak már felújítgatni,pedig ők is jobban járnának sztem
Nóri,későn olvastam a tesco-zást
Végülis elmentetek?Mi jót vettél? Lilcsinek jobbulást!
Erika,ilyenkor már nekem sincs kedvem menni vásárolni amikor apa később jön haza.Megértelek...Merre voltatok sétálni?
Hajni,amíg csak szopizott Lucus semmi gond nem volt a kakival.Hogy mi fogfhatja meg a hasát nem tudom,mert amiket most eszik,azokat esszük már egy ideje.És 2naponta szokott lenni kakija,de ha most felkel és nem lesz neki benne,akkor vettem szilvát és azt kap uzsonnára.
Én voltam már úgy,hogy nem tudtam mit írni,de összeszedtem magam és kreáltam vmit!
Tessék sűrűbben írogatni,meg msn-en sem látlak