Új privát üzeneted érkezett!

Én is... 8)
szilbee

Kép Kép Kép Kép

KépKép
diÁcska

Elkiabáltam én ezt a nem-köhög-öt :cry: Alig aludt, nagyon köhögött :cry: . Sztem hétfőn bölcsi után viszem dokihoz...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

De tuti az utolsó kép! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kösszi :D

KépKép
diÁcska

Nekem az uccsó előtti a kedvenc! 8)
szilbee

Sziasztok!

Hú, halálosan elfáradtam...pedig én csak szurkoltam! Gyönyörű időnk volt, Csongiék végigvertek mindenkit :lol:
Nagyon jól játszottak, büszke vagyok rá.

Egy kis nézegetni való :wink: Kép Viszem a labdát

Kép Gólöröm (Csongi háttal, labda a kapuban)

Évi és
Kép
csongianya

Vali sajnálom! De egyszer csak sikerülnie kell!!!! Nekem meg az utolsó előtti mocis kép tetszik, olyan csajszisan néz a kisasszony!

Szilbee, itthon leszünk :wink: Szerintem Csongit a játszótéren megismered! Bár most még fenn van, úgy nézem, rendesen elfáradt! Rég láttam ilyennek :wink:

Nóri, Lilcsi már megint köhög??? A fenébe... láttad, hogy az obi-ba kertészeti eladót keresnek? :?
Van valami pályázat magánszemélyeknek is. Talán a gazdasági minisztérium honlapján valahol olvastam...
Szerintem nekünk sem jön össze a társasház felújítás. A nyugdíjasok nagyrésze úgy nyilatkozott, hogy jó már ez így nekem, amíg meg nem halok... :?

Évi és
Kép
csongianya

Húúú,de mérges vagyok! :evil: Az előbb írtam egy kisregényt erre megbolondult a gép,újra kellett indítani,eltünt minden!

Röviden újra!
Eltünésem története csak annyi,hogy el voltam havazva kicsit,no meg az idő is jó volt és sokat csavarogtunk! :D
Egyébként olvasgatlak benneteket folyamatosan,írni is akartam csak valahogy leblokkoltam ,nem tudtam mit írni. :roll: Voltatok már így???

Évi!
Gratulálok Csonginak,és a csapatnak nagyon ügyesek voltak! :DJók a képek! :D Ja és jól megbőgettél azzal a szép versel!

Nóri!
Remélem semmi komoly Lilcsinél?Jobbulást neki!Tök jó az új avatar,elősször azt hittem te vagy a képen,de aztán láttam,hogy Lilcsi! :D

Vali!
Dius nagyon szép kislány! :D

Szilbee!
Gratulálok Dévidnek az átforduláshoz,nagyon édes! :lol:

Tündi!
Remélem Lucus jól van?Szegénykém jól megszenvedett a kakával,mondjuk erről tudnék mesélni én is,de tanácsot adni nem tudok,mert mindíg más vált be! :( És arra rájöttetek már mi fogta így meg,ő még csak anyatejes nem?

Erika!
Apa nekem is mondja néha,hogy babanet függő vagyok,de nem hagyom magam,ennyi nekem is jár! :wink: :D De ahogy látom,te sem vetted túl komolyan az eltiltást! :wink: :D

Na ennyi,még mielőtt megint kidob a gép! :D

Puszi mindenkinek egytől-egyig!
Vendég

Vali:Klasszak a képek!! A bicajt használja Dius, amit a szülinapjára kapott?

Apa még nem jött haza. Jó kis hétvége... :( Legalább voltunk sétálni, nagyon jó az idő. Most viszont már semmi kedvem vásárolni menni. :?

Lilcsinek jobbulást! Köhögés - heessss!

Panelprogram: Egész jól felújítják pedig a házakat. Mindegyiket kellene...olyan szépek lesznek.
jaimee1

Hajni: Nem vettem komolyan, mert nincs itthon. :D
Vagyis nem is: :( :(
jaimee1

[quote]c írta:sak valahogy leblokkoltam ,nem tudtam mit írni. Voltatok már így???

Nem. :lol: :lol:
jaimee1

Előkerültem én is :) Bejártuk cora,obi,praktiker,tesco..feltérképeztük a holnapi napra a kerti bútorokat! :) Praktiker olyan drága,hogy majdnem hanyatt vágtam magam,utána obi,cora és teco.Csak tescoban már eléggé ki vannak fogyva.Nincs ugyanolyan színű ovális asztal,mint szék :evil: Na de majd holnap veszünk vmilyet! :) Luca jól bírta a strapát :) Még itthon vettem neki egy rendes uv-s napszemcsit,majd lefényképezem ,sztem nagyon jól áll neki :)

Vali,hát majd legközelebb bepótoljuk ezt a rendőr napot :) A képek nagyon jók,Dius mekkora... :) Nekem a kis motoros a favorit! :)

Szilbee,biztosan fincsi lett a lassange :) Ma Luca is kevesebbet evett.Vittem neki krumplifőzit pulykahusival..öklendezett tőle..így ebédre is cicit kapott,na annak már jobban örült! :)

Évi,Csongiból tényleg egy focibajnok lesz :) Szép idő volt rájuk,gondolom jól meg is izzadt :) Az öregekkel meg tényleg az abaj,hogy nem igen akarnak már felújítgatni,pedig ők is jobban járnának sztem :)

Nóri,későn olvastam a tesco-zást :?Végülis elmentetek?Mi jót vettél? Lilcsinek jobbulást!

Erika,ilyenkor már nekem sincs kedvem menni vásárolni amikor apa később jön haza.Megértelek...Merre voltatok sétálni?

Hajni,amíg csak szopizott Lucus semmi gond nem volt a kakival.Hogy mi fogfhatja meg a hasát nem tudom,mert amiket most eszik,azokat esszük már egy ideje.És 2naponta szokott lenni kakija,de ha most felkel és nem lesz neki benne,akkor vettem szilvát és azt kap uzsonnára.
Én voltam már úgy,hogy nem tudtam mit írni,de összeszedtem magam és kreáltam vmit! :P Tessék sűrűbben írogatni,meg msn-en sem látlak :(

Kép
Kép
tundi24

Hú, lányok! Akinek van pénze, menjen a Tescoba! Tök jó leárazások vannak megint Cherokeeból! 50-70%-kosak. Én nem vettem semmit, de a szívem hasadozott, olyan szép pólók meg kisruhák voltak :cry:

Évi! Gratulálok Csongiéknak. Kis pöttömök, hogy tudnak örülni :lol:

Erika! Olyan határozott vagy :wink:
Panelt nálunk is szoralmazták, de hát tőke híján... :roll: Kölcsönt meg nem vesz fel a ház, sok itt is a nyugdíjas uezzel a szöveggel, hogy jó lesz ez már énnekem...meg nekik már nem is adnának. Így aki kicserélteti kicserélteti, aki nem, meg nem. Mi sem... :cry:
Anyuméknál a Szecskán ki lesz tán...
Amúgy találtam egy jó [url]oldalt erről, akit érintene.

Évi! Én is olvastam az Obis hirdetést a Néplapban, hát ennyit a diri korrektségéről, hogy a dolgozók felé leépítés, meg pénzhiány a vetített kép, utána meg több embert vesz fel, mint ahánytól megszabadult. Mikor én jöttem el, akkor meg vmelyik közvetítőn keresztül keresett raktárost... :?
Amúgy most a kertet nyomatja nagyon, a más osztályon dolgozóknak is oda kell menni sokszor segíteni, miközben a kertesek meg lazsálnak....hallottam én :roll: , aztán, hogy hogy van valójában?

Már akartam kérdezni, hogy az az Atlétikás valami mikor lesz, amire meghívtak?[/url]

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Képzeljétek, Csongi leégett :? Az arca, füle, nyaka... ki gondolta, hogy ma naptejjel kellene bekennem... Mondjuk az én arcom is megpirult!
Egyébként annyira elfáradt, hogy már egy órája lenn focizik!

Nóri, hát közvetítőn keresztül olcsóbb a munkaerő... Mikorra ígértek neked választ?
Nem atlétikás lesz, hanem öttusa :wink: :lol: június 1-én megyünk szerintem a férfi döntőre. De megvárom apát, május 10-ig kell dönteni, hogy szombat vagy vasárnap szeretnénk vip jeggyel menni.

Ja, nem is meséltem, megkaptuk az értesítést, Csongit felvették a Kőrösi suliba :lol:
Hétfőn lesz beiratkozás. 3 db 30 fős osztály indul. És még azt mondják, nincs elég gyerek.
Egy kis csoporttársuk úgy járt, hogy a Pletykafaluba laknak, azt ígérték neki, nem gond, felveszik. Erre elutasították, marad nekik a Mátyás :? Ennyit a szabad iskola és tanítónéni választásról!

Hajni, jó hogy itt vagy! Hiányoztál! :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Tündi, jó nagy kört tettetek meg! Ügyes volt Luca, hogy bírta, én már biztos nyűgös lettem volna :wink:

Erika, ha ilyen a babanet elvonásod, akkor az jó lesz :lol: Merre sétáltatok?
Ja, akartam még neked írni, hogy mindig a Hunyadin megyek be a város felé a melóhelyről, szoktam nézegetni a babakocsis anyukákat, de még nem láttalak!

Évi és
Kép
csongianya

Ezen a héten voltak a meghallgatások...de hogy visszajeleznek-e jövőhéten...?
A rendőrségre is adtam be, azok tegnapelőtt visszaküldték az egész paksamétát! Jé, még ilyen is van? :shock:

Bizony a nap ellen jó védekezni, ilyenkor a legcselesebb, mert a levegő még nem az igazi meleg, nem érezni és mégis leégünk...meg a szél is. Én is megálltam a Tescoban a napkrémes display előtt, aztán továbbmentem..nem ez most a legégetőbb :lol:

Öttüsa, atlétika, box, nekem egyre megy.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,bizony jó kis leárazások vannak,de nem tudtam midnent végig nézniu,majd holnap apával :) Ugyis szerti látni,mit veszek a jánynak :) Főkökökről meg annyit,hogy kevés korrekt főnök van :(

Évi,én is vettem Lucának naptejet,be is kentem vele,pedig 40es,és még így is megpirult egy kicsit az arcocskája.Nagyon meleg lett mára :) holnap is lehetne ilyen idő.Mondjuk én sajnálom,hogy a tavasz megint kimarad szinte :(

És akkor két napszemcsis kép :)
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

szilvát megettük,kaksi megérkezett :)

Kép
Kép
tundi24

Jó az a hemüveg Lucának!
Lilcsinek is kéne, csak kétlem, hogy sokáig rajta maradna :roll:

Judit! Hol voltál interjún és milyen volt?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szisztok!

Szilbe! Köszi a vonalzókat :lol: :lol: :lol:
Mindjárt meg is látom milyenek.
Már 2 levelet küldtél? Ez volt az első ami megérkezett :(
Én is készítettem már, de azt nem tudtam beilleszteni, valószínűleg azért, amit te is írtál, hogy ki kell törölni az url részt, én pedig nem törölhettem.

Tesco akcióban tényleg jó dolgok is vannak, voltak.
Most majmos bugyi projekt van nálunk, már mindegyik lánynak van egy készlete. Habár szerintem ez nem akciós, de a nagy konténerben mindig van belőle pár darab, na meg üres bugyis zacskó is van, mi meg kreatívak vagyunk :roll:
Figyeltétek már, hogy a Cherokie kollekció nagyrészt megegyezik a Next kollekciójával?
Ma vettem, igaz az óvónénik kisfiának 69,-Ft-ért dögös repcsis harisnyagatyókat jövő télre. Sajnos a csajosak legjobb áron is 499,-ért vannak.

Láttátok ezt a Kiválasztott c. műsort? Én most először néztem bele, egész véletlenül, és pont a pisztolyos fejbelövős számot láttam. Teljesen felháborított. Még jó, hogy a gyerkőcök nem látták.

Na nézem a vonalzóimat :shock:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szilbe! Pussz érte! :lol: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szilbe ismét :oops:
Most látom, itt van még egy levélke (06.13)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Most már hogy tudod, hogy s mint.. nyugodtan berakhatod azokat a vonalzókat! Nem fogok megsértődni!! :D 8)

Nekem meg eltüntek a leveleim a freemail-en... meg egy csomót már spamba tett, pedig nem volt benne link, meg csatolt fájl. Ráadásul címtárba felvett ismerősöktől jöttek ezek a levelek...

Tündi! Jó a szemüveg! És Luca nem kapdos utána, hogy levegye?
szilbee

Hú, micsoda tumultus van itt... :shock: Mindenki ballagáson van?

Igaz, velünk sincsen semmi különös. Még vacillálok, hogy délután lemenjünk sétálni, vagy megint buszozzunk?

Mákos sütit sütöttem, mindenkinek ízlik :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megvolt a bevásárlás,megvettük akerti bútort,fehér,majd levágjuk a füvet és rakok fel képet,mondjuk nem nagy szám :)

Nóri,jó Lilcsinek,hogy mindig sütsz vmi finoságot,nekem is kellene,de lusta vagyok :oops:

jlevay,szépek lettek a vonalzók:) Jókat választott sztem Szilvi :)

Szilbee,elsőnek levette,aztán visszaadtam rá,akkor már nem,de ha leveszem és visszateszem,akkor leszedi,újra felteszem,és akkor már nem piszkálja.Tegnap viszont a bnőim kioktattak,hogy ezekkel a szemüvegekkel csak ártunk a babáknak.(egyiknek sincs gyereke)hát nem tudom,én még nem hallottam erről..

Lányok nektek egyébként mi erről a véleményetek?

Hogy telik a hétvége ebben a szép időben?Mindneki el van veszve :)

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Jöttem szólni élünk jól vagyunk teendő mint özön.
Műtét: múlthéten megkaptam a levelet hogy tud biztosítani helyet a kórház május 13.-ától s már csak két hét....

Letti: csütörtökön haza jöhettek. AMikor csak volt időm rá néztem a korára sajna nem tudtam bemenni. De mondta hogy szépen növögetett meg ügyesed Attila. S mondta hogy ha tud jönni és írni ő is ír. puszil mindenkit.

Bettike mostanában elég ügyes az oviban is kezd egyre kevésébé szégyenlős lenni.

nem is írok most többet vissza olvasni nem bírok. puszilok mindenkit. S boldog hóforudlót névnapot szülinapot kívánmok mindenkinek jah meg névnapot is utólag is. Bár tudom Szilbee nagyon spéci táblit készített de már elfelejtettem kinek milyen van :oops:

puszilunk mindenkit..
Jah és msnem is csak azért van bekapcsolva mert párom szokott gépezni nekem nincs időm még most olvasni se. :cry:

pusz

Kép
kbernadett

Betti köszönjük szépen az infót Lettiékről! Azért néha csak 1-1 sort írj,ha többre nem is futja időd. Az a 2 hét már nagyon hamar el fog szaladni,addig azért még gyere,de gondolunk rád 1000rel !

Képek: Kép kerti bútor Kép Lucus sörözik :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megint betaknyosodtunk Franci,és én! :( Ez az idő még igen csalóka szerintem!

Tündi!
Édes Lucus a képen a szemüvegben! :lol: Ha ez rendes UV szűrős szemüveg,akkor nem káros!Én azt hallottam ,hogy a gagyi szemüvegektől kell óvakodni mert a sötét üveg mögött ugye kitágul a pupillánk,és így a káros sugarak mivel nincsenek megszűrve rontják a szemet!Én ezt hallottam,és engem meggyőzött! :roll: A kert is nagyon tuti,de jó lesz ott Lucusnak a nyáron,meg nektek is!Látom most is jól buliztak apával! :lol: :lol: Ilyenkor mikor jön a jó idő én is szeretnék kertes házban lakni! :D

Judit!
Jók lettek a vonalzóid! :D Most látom,hogy bővítették a választékot a nőivonalas vonalzókon!Helyes! :D
Kiválasztottat szoktam nézni,de a fejbelövős résznél már aludtam mint a bunda! :oops: De tényleg van benne sok marhaság, a múltkor a fickó a szivét állította le pár másodpercre! :? Hát igen igazad van tényleg nem gyerekeknek való műsor!

Nóri!
Na voltatok sétálni,vagy buszoztatok? :D Ilyenkor merre buszoztok?Lilcsi jól van?Holnap akkor bölcsi?

Többiek merre voltatok ma? Biztos mindenki csavargott ebbe a szép időben!

Puszi mindenkinek! :D
Vendég

Évi! Tegnap végül olyan negyed és fél öt között érkeztünk. :( Ádám hamarabb akart induln... :roll: Egyéként tök jó volt a szülinapi buli! 8)

Majd holnap jövök még... most robogok tovább fürdetni!

Pussz!
szilbee

Judit! Márta tényleg 2005.07.26-án született vagy csak én írtam el?? Akkor javítani kell... a vonalzót...De ha nem elírás, akkor egy napon születtek Leventével.
szilbee

LILCSINEK,ÉS ANYUKÁJÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!! :D
Kép
Vendég

Szilbee!
Egy kérdés!Hogy tudsz 3 vonalzót feltenni???Nekem mindíg azt írja ki túl hosszú aláírás! :(
Vendég

Sziasztok!

Szuper idő volt ma! Főleg ott, ahol megszorult a nap. És a mi udvarunkban megszorult :)

Ma ballagás volt? A fél város lezárva. És ezek szerint már holnap érettségiznek? Nem túl korai ez?

Évi! Biztosan jó fogja magát Csongi érezni a piros iskolában. Kingának is jópár volt csoporttársa oda megy. Ha esetleg emlékszel Csengére a bölcsiből ő is oda jár, de ő már ősztől a másodikat kezdi. Ezt a góllövős képét Csonginak jól tedd el, hogy majd amikor az aranylabdás, az életrajzi kötetét írja meglegyen .

Tündi! Írigyellek a kerti idillért, nálunk apa semmit nem enged. Szerinte ami nem szőlő, vagy gyümölcsfa az mind hülyeség, és nem udvarra való. Aztán néha felajánlja, hogy befüvesít mindent, ha én nyírom, de sajnos még nem tett a dolog érdekében semmit sem. Így kerülgetjük a 1832 szőlőtőkét :?

Jó éjt!
Kellemes jövőhetet!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Meg kell még szokjam az aláírás kihagyását :roll:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jajj, bocs. Mindig eszembe jut még valami ami lemaradt, de ígérem mára ez lesz az utolsó. Olyan ciki, annyi helyet foglalok így egymás után :oops:

-Napszemüveg kérdés: Szerintem csak az rontja a gyerek szemét, ami a felnőttét is, a nem megfelelő minőségű.

- Köszi a dícséretet a vonalzóra, nem az én érdemem.

-Szilbe, igen egy napon születtek, nem elírás :lol:

- bbj Judit ha erre jársz írnál arról, hogy neked milyen volt a börze?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Aztaaa..... :shock: :lol: Akkor egy szobába kellett hogy legyunk a császi után!!! (Persze ha Szolnokon szültél.) Mert hogy engem is császároztak!

Hajni! Az url részt kell az elejéről és a végéről letörölni! 8)
szilbee

Évi! Gratula Csonginak a sulihoz!! 8) Norbit is felvették.

Tündi! Nagyon aranyos az a sörösüveg nyalogatós kép! :lol:

Hajni! Jobbulást neked is. Igazi átok a takonykór... ilyen szép időben meg pláne..
szilbee

Szép napot!

Na, nem vittem Lilcsit bölcsibe.... :? Ha egyszer elkezd köhögni, legalább 1 óráig nem hagyja nyugodni, így sem aludni nem tud rendesen, sem a kezét nem teszi még a szája elé :cry: Majd délután kap gyógyszert...igaz, most is, de semmit nem használ neki :evil:

Hajni! Jobbulást nektek is! Csak anyumhoz mentünk el végülis....

Szemüveg kérdéshez nem tudok hozzászólni...bár, ha belegondolok ebbe a pupilla-dologba...kitágul, viszont a szemüveg fölött és mellett még bemegy a napsugár....szóval nem tudom.... :roll:

Igen Judit, ballagás volt, meg még lesz is a héten is. Nem is 1x. Néplapban is volt róla szó. Rendesen szétszórták.... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Dobok pár képet, azán robogok tovább takarítani...

Szülinapozás:

Kép Kép

Ballagás után:

Kép Kép
szilbee

Nóri! Esetleg próbáljátok ki az ányizsozs kanalas köptetőt (így kell kérni a patikában - ott csinálják helyben,,, persze gyermek részére). Teába is bele lehet keverni... Nagyon finom (legábbis én szeretem).
szilbee

ánizsozs = ánizsos
szilbee

VALI! BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!!!!

Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Boldog Névnapot! :D

Kép
szilbee

Sziasztok!

Hajni,jobbulást nektek! :) Hát apa és Lucus élvezik egymás társaságát,főleg a sörözést :wink:
Az idő meg bizony csalóka még,de remélem már nem lesz rossz idő!

Jlevay,hát apa nekem sem enged mindent :shock: pl hintaágyat nem vettük meg :( de dolgozok az ügyön,hogy rábeszéljem,de azt mondja,majd jövőre :(
Kezd el felszámolni te a szőlőtőkéket,és ahátha akkor apa enged a dologból!

Szilbee,nagyon jók a képek.Dévid még mindig olyan kis gyürkészni való :) Úgy meggyömöszölném :) Csini voltál te is :)

Nóri
,Lilcsi akkor jól beleesett megint ebbe a fránya megfázásba.Én meg ma vittem volna a kórházba a kersztfiam tesókáját,műtik a kukiját,de tegnapra betaknyosodott,majd fél11re mennek a dokihoz,és ha úgy látja,akkor mégis viszem őket.
Szóval könnyen megfázik most midnneki :(
Tegnapra boldog hófordulót nektek! :)

Vali,nagyon sok Boldog Névnapot Kép

Erika,hogy telt a tegnapi nap?

Kép
Kép
tundi24

Vali!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

No, megjöttem a suliból! Hú, voltak sokan reggel, egy órát vártunk...de, úgy néz ki sikerül Csonginak a haverjával egy osztályba kerülni. Tanítónéni választásról hallani sem akartak, mindenki egyhez akar menni, így már be sem írták, hogy mi a kérés... :?
De nem is érdekel, majd lesz valami, ezt nem lehet kiszámítani!

Szilbee, láttalak ám szombaton benneteket :oops: Lenn voltunk a játszón (nem Zsuzsiék előtt), de mire feleszméltem, hogy Ti vagytok, már benn is voltatok...
De jók a képek! :lol:

Tündi, hát a sörözést sem lehet korán kezdeni :wink: :lol: Látszik az idill apa és lánya között :wink: Azért egy hintaágy még tényleg elférne ott a kertben :lol:

J Judit, Kinga melyik suliba jár, bocs ha írtad, de elfelejtettem...és hogy megy neki?

Nóri, nem lehet valami allergia is a háttérben? Fenistil cseppet szoktál neki adni?
Szegénykém, jó sokáig tart nálatok is ez a betegeskedős időszak!

Jaimee, milyen volt a hétvége net nélkül? Vagy azért néha bepillantottál? :wink:

Judit, ma mész állásinterjúra? Akkor megy a drukk!

Hajni, már megint nálatok is takony van? Azóta javult a helyzet?

Évi és
Kép
csongianya

Vali,tegnapra Diusnak is boldog hófordulót! :)

Kép
Kép
tundi24

Vali: nagyon boldog névnapot kívánok! :D Kép
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?