Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee,kincs hát azért,mert emlékeztetsz dolgokra,és mindig okos tanácsokat adsz :)
Nyugodtan öntsd csak ki a lelked :) Aztán gyorsan szerkezz másik vonalzókat! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Ja, NOX. Jellemző, eszembe sem jutott. :oops:

11-kor aludtunk el, 2-kor kajás lett Popim, majd 8-kor (!!!!!) kelt. :D Cicik robbanás előtti fázisban. :D

Kincs: Látod a jövőt.

Tündi: Vigantolból hol 1 cseppet, hol 2-t szedünk, talán ezért nem felejtem el. Annyira...

Hiányzók jelentkezzenek!! Hétvégére úgyis eltűnik mindenki.

Megyek játszani! SZép napot!
jaimee1

Vagyok!
Olvasni volt csak időm (meg kedvem) tegnap.
Megejtettem az első próbavásárlást is, "csak" 2x izzadtam vizesre magam, mert majdnem ismerősökhöz kerültem.....de aztán mégsem.

Erika! Kíváncsian várok minden bejegyzést a blogba! :lol: Ugyan mikor fog találkozni a két szál? 5-6 év múlva?

Szilvi! Gratulálok Dávid forgolódásához :lol: ! Azóta is gyakorolja?

Tegnap találkoztam Katival, akinek a Kincsője van....nem sokan emlékeztek rá :cry: ....De csudaszép a kiscsaj (mondjuk én az iwiwen is szoktam bámulni)! Meg az anyukája is aranyos. Megint én szólítottam le (Szilvi Dorkájára is én csaptam le :wink: ), de emlékezett rám.

Tündi! Luca hogy van? Alkalmazol azóta valami székletlazítót? Azt a barackos lötyit...?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaaaa :lol: :lol: Látó vok no!! :lol:

Itt a videjó a ma reggeli fordulásról.
:wink:
szilbee

De én emléxem rá! Sőt a másik toikban egy csomóan keresték is, de nem válaszolt... :(
szilbee

Azt mondta, egyszerűen nincsen ideje... :lol: Kérdezte, hogy mi hogy csináljuk? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,jó hogy írtál! :) Milyen próbavásárláson voltál?Lehet lemaradtam vmiről :oops:
Isszuk a kamillás őszibaracklevet,nem tiltakozik ellene,de egyenlőre azóta sincs kaksi.Várok ma estig,ha nem lesz akkor megyek és veszek azt a laveolac szirupot.Rendesen minden2ik nap szokott kaksija lenni.Úgyhogy még a mai nap belefér.Pukik azok repdesnek azért szerencsére :P

Szilbee,nagyon ügyes Dévid :) Neki is jó nehéz lehet a kufferja :) De ügyesen fordul :)

Erika,mostmár én is tuti látható helyre tettem a vigantolt! :)

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Mer' jövőbe látsz és mert ....no ahogy Tündi írta. :D

Egyébként RÉka már nem fordul hasra! :shock: :shock: Megcsinálta 3 hete, kb. 3x és le is húzta a rolót egyelőre.

Nóri: Úgy tervezem, hogy a 1. szülinap környékén. Minden rókázás, UH és kismama parám nem lesz leírva. Asszem..... :roll:

Hát én nagyon béna próbavásárló lennék...

Én is emlékszem Katira Kincsővel, a szüléstörténetére is. Már annak idején is azt írta, hogy nincs ideje írni. Kár. :cry: Hogy csináljuk? Hm...nem tudom.
jaimee1

Hűűű, Szilvi, ezt a popsit! :lol: :lol: :lol: Kókusz matrac van? Mert keményebb felületen ügyesebbek. Réka is még mindig ott fordult meg...

Tündi: Ja, már azt hittem, hogy AZÓTA nincs kaki. Huh...

Gondolkodtam, én miért nem találkozom senkivel, :( :( :( aztán rájöttem, mert NEM IS MEGYEK SEHOVÁ. :lol: Kivéve hétvégi shopping...
jaimee1

Nem, nem kókusz... sima, egyszerű szivacs.

Ja, jó nagy a kuffer! :lol: :lol:
szilbee

Ezután a fordulás után, a fiamat átkeresztelem KanyarGombócnak! :lol:
szilbee

Szilbee,de jól áll Dévidnek ez a kufferecske :) Az új neve is tetszik :)

Erika,éjszakára próbáld meg Rékának a viburcol kúpot,éjszaka nekem is adnom kellett Lucának.NA de majd a naplóba válaszolok,nem is tudom miért ide írom :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nóri! És mi okozza a "rossz" kedved?
szilbee

Tündi: Nyugodtan írhatsz ide is, mindegy.

Megjöttünk a sétából, csudijó idő van!!! :D

OFF
Annak aki musical rajongó, ajánlom a youtube-on Tóth Attilától az Árnyékdal meghallgatását. Nagyon jó!!! Egyébként a Társulat adásából van.
OFF

Már most mondom, hétvégén nem jöhetek. Le vagyok tiltva a Babanetről. Mondjuk, elég mozgalmas a hétvégén letiltás nélkül is, de mindegy.
jaimee1

Erika,szupi idő van tényleg :) Rá is akarom apát ebszélni,hogy menjünk be fagyizni,meg venni ezt azt a kertbe,de nem akar belemenni :evil: :evil:
Miért vagy letiltva hétvégén???

Kép
Kép
tundi24

Én is már úgy mennék ki... de Levente alszik, Dávidnak még van egy szopija, miután Levente felébredt... szóval lesz vagy fél öt, mire kimozdulhatunk. :roll:

Ja! Hétvégén én se leszek... talán még holnap délelőtt...

Az én kis KanyarGombócom azóta is forog, ha elunja a hasonfekvést. 8)
szilbee

Szilvi! Nincsen rossz kedvem! :lol:
Csak utálom, mikor napokig itt vakarom, utána meg minden egyszerre szakad a nyakamba.

Erika! Csak így le lehet tiltani? :shock:
Az a férfi még nem született meg, aki megmondaná, mit csináljak... :shock: :oops:
Csak írjál le nyugodtan mindent! Még a semmit is olyan élvezetesen tudod ecsetelni, ki tudod színezni, hogy érdekessé válik :wink:

Nekünk is menni kéne csavarogni...tegnap játszón voltunk, még Lilcsi 2 csopitársa is ott volt. Csak a Szecskán nincsen most kedvem csavarogni....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Akkor jó! ;)
szilbee

Tündi: Apa szerint sokat lógok a babaneten, fogjam vissza magam. A blog az oké. :shock:

Nóri: Igaza van, az a baj. :oops: :oops:

Én is megmondtam neki, hogy lehetőleg ne akkor játszon online a haverjával, ha a kedvenc műsorom megy a tévében, mert engem nagyon zavar. Szóval engem sem köll félteni. Általában engedni szoktunk a másik kérésének.

Nem is mondtam, éjszaka szúnyog volt nálunk!! :shock: :shock: Engem imádnak, úgyhogy kaptam egy csípést legalább....csak reggel tudtam megsemmisíteni a nyavalyást.
jaimee1

Mit játszanak a párod az online haverjával?
szilbee

Hát, Erika, ez végülis a ti dolgotok..egyezkedjetek...

Szilvi! Jók az új vonalzók! Újak vannak a nőivonalon? :shock:

Lassan megyek a lányért. Majd este benézek még, anélkül sosem fexem le..
Tündi! Majd számoljál be a shoppingról! Sikerült apát megpuhítani? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Na jól van.. jól félre olvastam... Szóval mit játszanak online? a haverjával?

Nóri! Aha! 8)
szilbee

A francba.. most akartunk lemenni a játszóra.. erre elered az eső! :evil:
szilbee

Erika,ilyen nálunk is volt.Én azt szoktam megkapni,hogy sosem csinálok semmit,csak a gép előtt ülök :? Na ilyenkor aztán kinyitom a szám :D Mert mindig el van végezve,meg van főzve,ki van mosva stb...

Nóri,köszi a matekot,megnézem majd :) Egyenlőre nem tudtam apát megpuhítani :evil: de dolgozok az ügyön :)

Szilbee,nagyon jók a vonalzók! :) Mikor esett az eső?

Vali,voltatok a rendőr napon? Hol volt?Mert kimentünk a ligetbe,de ameddig elsétáltunk ott nem volt semmi.Össze voltak pakolva a sergősök is.Lehet még tovább kellett volna mennünk?

Mi meg fagyiztunk egyet, apa meg sörözgetett,és fürcsire értünk haza.

Kép
Kép
tundi24

Esőcske az tényleg volt, de közben sütött a nap :lol: . Mikor is...olyan 4 óra körül. De nem volt nagy, vígan sétáltunk tőle Lilcsivel 8)

Tündi, mi holnap délután megyünk Tescozni. Jó akciói vannak most!

Lányka kidőlt, pedig nem is voltunk játaszótéren :lol:, lakásban sikerült jól lefárasztani. Gondolom, reggel meg majd fél 7-kor riadót fúj :evil:

Hajni! Mi van veled???? Negatív vagy? Pirizel, vagy mi? :shock: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát nálunk nem esőcske volt, hanem zuhi és elég sokáig tartott ahhoz, hogy minden és mindenki jól el és meg ázzon. Így meg kellett várni, mig felszárítja a nap a homokot a homokozsóban. Csak fél 6 után tudtunk lemenni.

Találkoztam SzollKatával és Bencével!!! :D:D Beugrottak ide a Fiatalok Házához, hazafelé menet! Tök jó volt végre látni őket! :lol:

Lányok! Nem tudja vki hogy lehet anim. gif-et feltenni avatarnak? Cleo? Zsu? Nektek olyan van...
szilbee

Sziasztok!

Eső? Na, nálunk nem volt egy csepp sem :lol: Remélem holnap délelőtt is kibírja, megyünk füves pályára focizni...

Szilbee, és ha nem vagyok indiszkrét, ki volt a rokon, akinek megmondtad a véleményed?
Nekem is volt pár kedves jóakaró beszólásom, a végén azzal intéztem el, hogy én vagyok az anyja, higyjék el jót akarok a gyereknek. Slussz, passz.
Hú erről eszembe jutott valami, ma kaptam, be is másolom mindjárt!

Tündi, a rendőrnap nem most hétvégén lesz? És hol fagyiztatok, söröztetek?

Hajni????

Vali, hogy vagy?

Évi és
Kép
csongianya

Edesanyànak

Ki életet kap, anyàt is kap vele.
Szivunk elso dobbanàsa az O" érdeme.
Parànyi életunk ovja remegve félti,
apro kis elménk még csak meg sem érti.
Mennyi kuzdelem lemondàs az àruk
mit vàllal értunk és mennyit hibàzunk.

Anya éhes vagyok, anya fàj nagyon
mig gondunkat uzi szivén sok fàjdalom.
Sosem fàrad el,ha értunk kell tenni,
ha éjjel àlmàbol hozzànk kell felkelni.
Az elso" lépésunknél hogy csillog a szeme
az elso" szavunk lelke uzenete.

Anya szeretném,anya kérek...
anya sotét van és a sotétben félék
s O" vigyàz,vigasztal,o"rzi àlmunk,
mikozben mi tundérhonban jàrunk.
O" a valo életben olre megy a sorsal
megkuzd tengernyi sok gonddal.

Reggel nem kérdjuk miért vagy fàradt,
miért gyurott, nedves az àgyad?
Bàr làz emészti torékeny testét
mégis velunk tolti vidàman az estét.
Buszkén nézi,hogy fogy az estebéd
hàta mogé rejti két megtort tenyerét.

Nem szàmolja éveit csak teszi csendben dolgàt
naponta feldisziti a szeretetoltàrt.
Az oltàr fo" helyén gyermekei szive
s mi mégsem vesszuk soha semmibe.
Természetesnek hisszuk a kapott àldozatot
tényleg csak ezért hozott vilàgra magzatot?

Aztàn felnovunk és megvàltozik minden,
a mi gondjaink kozt neki hely màr nincsen.
Hagyjuk orlo"dni lelki magànyàban
ne szoljon bele az unokàk dolgàba.
Ott màr nem jo,nem ért hozzà mama,
màsképp volt az régen nem lehet igaza.

Pedig hàt az élet ezernyi gondjàval
konnyebb megkuzdeni a dràga jo anyàval.
Egész élétben csak adott es adott,
mindig tudta mi kell és orult,hogy adhatott.
Konnye gyongye hullt,ha làtta bànatunk
Szive osszeràndult mert tudta fàradunk.

Gyermekeit csak a jora nevelte
mégsem volt soha a sors kegyeletje.
Kérjuk a jo istent tartsa meg békében
szerettei kozott orok békességben.
Az év minden napjan àldja meg az isten,
sokaig osztozzunk ilyen dràga kincsen.

Évi és
Kép
csongianya

Hú, bocs, most látom, baja van az ékezetekkel...

Évi és
Kép
csongianya

Erre nem volt eső. Vagy nem tűnt fel....El voltam foglalva, baleset volt a sarkon (Hunyadi, Rákóczi), autó kontra motor, 2 mentő is jött. Mindenkinek hirtelen sürgős dolga akadt az utcán, a ház előtt. Láttam 2 fűnyírót és 3 seprűt...Ha a kíváncsiság fájna...Oké, mi is arra jártunk,de tök véletlenül.

Holnap mi is TESCO-zunk, ha valaki felismer, szóljon ám!

Szilvi: Nagyon jó a vonalzód!!! Az egy krokó? :D

Mindenki alszik felénk....jók legyetek, hétfőn jövök! :wink:
jaimee1

Évi! Alapvetően nincs bajom azzal, ha vki elmondja a véleményét, csak ne kérje rajtam számon, hogy mit miért vagy miért nem csinálok. Inkább kérdezze meg és én szíves örömest elmagyarázok bármit... csak ugye aki már számonkér, az már ítélkezett...
Az az én alapvető bajom, hogy szeretem az emberekkel megértetni mi miért van, ill. mit miért csinálok... végül is ez a szakmám, tanár vok. Csak sajnos vannak olyan emberek, akikkel tényleg így kell beszélni, hogy "Figyu! Én ezt így tartom jónak és ezt fogadd el." Nekem ez olyan, mintha lekezelném a másikat... marha rossz érzés, de a család békéje miatt ezt kell ezek után tennem... sajnos. :(
szilbee

No, talán most!

Fogadjátok sok szeretettel :lol:

Édesanyának

Ki életet kap, anyát is kap vele.
Szívünk első dobbanása az Ő érdeme.
Parányi életünk óvja remegve félti,
apró kis elménk még csak meg sem érti.
Mennyi küzdelem lemondás az áruk
mit vállal értünk és mennyit hibázunk.

Anya éhes vagyok, anya fáj nagyon
míg gondunkat űzi szívén sok fájdalom.
Sosem fárad el,ha értünk kell tenni,
ha éjjel álmából hozzánk kell felkelni.
Az első lépésünknél hogy csillog a szeme
az első szavunk lelke üzenete.

Anya szeretném, anya kérek...
anya sötét van és a sötétben félék
s Ő vigyáz, vigasztal, őrzi álmunk,
miközben mi tündérhonban járunk.
Ő a való életben ölre megy a sorssal
megküzd tengernyi sok gonddal.

Reggel nem kérdjük miért vagy fáradt,
miért gyűrött, nedves az ágyad?
Bár láz emészti törékeny testét
mégis velünk tölti vidáman az estét.
Büszkén nézi,hogy fogy az estebéd
háta mögé rejti két megtört tenyerét.

Nem számolja éveit csak teszi csendben dolgát
naponta feldíszíti a szeretetoltárt.
Az oltár fő helyén gyermekei szíve
s mi mégsem vesszük soha semmibe.
Természetesnek hisszük a kapott áldozatot
tényleg csak ezért hozott világra magzatot?

Aztán felnövünk és megváltozik minden,
a mi gondjaink közt neki hely már nincsen.
Hagyjuk őrlődni lelki magányában
ne szóljon bele az unokák dolgába.
Ott már nem jó,nem ért hozzá mama,
másképp volt az régen nem lehet igaza.

Pedig hát az élet ezernyi gondjával
könnyebb megküzdeni a drága jó anyával.
Egész életben csak adott és adott,
mindig tudta mi kell és örült,hogy adhatott.
Könnye gyöngye hullt,ha látta bánatunk
Szíve összerándult mert tudta fáradunk.

Gyermekeit csak a jóra nevelte
mégsem volt soha a sors kegyeltje.
Kérjük a jó istent tartsa meg békében
szerettei között örök békességben.
Az év minden napján áldja meg az isten,
sokáig osztozzunk ilyen drága kincsen.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Őrület, hogy már megint péntek este van.

A csajok még, legalábbis a nagyja itt zizeg körülöttem. A törpe elment a nagyihoz aludni. Zsófi ceruzákat hegyez, mert nem vagyok hajlandó levágni a körmét, ami egyébként nincs is neki, mert folyton rágcsálja, a nagy meg nem hajlandó egyedül lefeküdni mert megnézte azt a szellemkeresős riportot. Na azóta 10cm távolság a max.

Szilvi tök jó lett a vonalzód! vagyis mindkettő :)

Nem készítenél nekem is hármat? :lol:

Amit én csináltam, azt nem tudtam beilleszteni :(

küldj légyszi ide egy mailt, és akkor tudok küldeni képet, egyébként nem megy sajna :cry:

judit.levay@freemail.hu

Holnap suli, majd este jövök valamikor, ha lesz időm bekukkantok.

Jaaa! Azt mondta ma Kinga színjátszó szakkörös tanárbácsija, hogy szeretné, ha ősztől a Lurkó szinpad tagjai között tudhatná.

Nem vagyok elfogult anyuka, szerintem kevés a gyerek, akik színjátszani szeretnének, ezért jöhet szóba az én csajom :shock:

Jaaaa! És a bölcsiből átvitték Márticiékat az oviba bábelőadásra :lol: Nagy volt a siker. Csak Zsófi kuruttyol azóta is, hogy minek volt ott Mártika....

Jaaa! És tudtátok hogy a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira bármelyik Lottózóban lehet jegyet venni? Mi megyünk Pünkösdkor :lol: oda is...

Jó éjt! Jó hétvégét!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Küldtem már két levelet is! ;) De küldök még egyet! 8)
szilbee

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Erika,ha baleset van itt is vannak ám bámészkodók,sztem ez elég csúnya dolog,én pl nem szeretném ha történne velem vmi/ne történjen!!!/ és sok ember ott állna felettem és erről trécselnének!
Jó vásárlást!!Ma egyébként munkanap van,apa nem dolgozik?Mienk már megint szolgálatban is van,holnap megyünk érte :(

Évi,nekem tegnap mondta Vali,hogy mennek ki a ligetbe rendőr napra,így gondoltuk mi is,hogy kinézünk.Biztos lehetett vmi,mert hajókázni lehetett a rendőrökkel,azt láttuk :) Szurkolunk Csongiéknak! :) A ballagás mikor lesz?
Nagyon szép a vers!! :)

Szilbee,azt én sem szeretem ha kioktatnak :x Elég későn tudtatok akkor lejutni a játszóra :( Reméljük ma nem fog esni semmi sem felétek!

Jlevay,gratulálok Kingának!ÉS bizony nagyon gyorsan telnek a napok,hetek...

Csajok,azért írjatok ma,mert én halálra fogom unni magam.azon gondolkodom,hova menjünk el Lucussal,ráadásul az idő is nagyon szép :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ma ragyogó időt ígértek!! :D 8)

Évi! Ez olyan szép... No ezért nem szeretem én az anyák napját (mióta én is anya vok), mert ilyenkor mindig elérzékenyülök... azt meg nem szeressem. Meg én még mindig úgy érzem, hogy többet kapok, mint adok, aztán így nem értem mire fel az anyáknapozás... (Persze ha az én felmenőimről van szó, akkor az más).
Jajj képzeld! Norbi holnap tölti a 7. évet! Olyan nagy fiú már! :lol: Szóval így du-án megyünk hozzájuk szülinapozni. Kb. 5-re fogunk odaérni...

Jajj Judit! Persze, szívesen csinálok vonalzókat a lányoknak (az adatok már úgyis megvannak). Jó lesz innen a női vonalról?
szilbee

Szilbee,boldog hófordulót Lenetének! :) :) Nemsokára 3 éves lesz :)

Évi,elfelejtettem előbb,a tisza szállónál szoktunk fagyizni,és Fregattnál szokott apa sörözni.

Többiek írjatok már!Mindneki hiányzik! :)

Lesz kerti bútorunk,most hívott apa,utaltak egy kis plussz pénzt,igy holnap megyünk megvenni :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Hehe...itt vagyok. Apa ugyan vállalkozó, tehát kötetlen a munkaideje (tök jó, mert kötetlenül 12-15 órákat dolgozik). Node délelőttre akadt egy kis munkája, úgy elment. ÉÉÉÉÉs Réka szundít, bekukkantottam. :D

Szilvi: Boldog hófordulót nektek és szép napot!

Tündi: Milyen bútor lesz? De jó lesz nektek! Mikor mehetünk kerti partyra hozzátok? :lol: :lol:

AKartam kérdezni, etetőszéket vettetek már? Lassan nézgelődni kellene, hátha kapunk akciósan. Nem akarok dönthető háttámlájút, de nagyon alapot sem.

Nekünk is kellene valamit kezdeni magunkkal, ha ilyen szép idő lesz...Olyan jó, hogy SZolnokon ennyi park van, azt sem tudom, melyikbe mennyünk sétálni. :(

Gyümölcs centrifugája van valakinek? Olyan, amelyik tényleg kinyeri a gyümölcslé többségét....Azon gondolkodtam, hogy venni kellene egyet...

Azt álmodtam, hogy terhes vagyok. :shock: :shock: Tudom, miért, elnéztem Amott Dorka Szabis pocakját és olyan széééép....Pedig pont 2 napja gondoltam arra, hogy lehet, mégis elég nekünk egy picur. Alakulok még....

Na megyek, ebédet előkészítem. Pussz!

Hajni, Vali, Petri és még akit kihagyok, írjatok!

Lettinek, Ati babának továbbra is pussz!
jaimee1

Köszönjük! Hát már csak 3 hónap... és 3 gyertya ég a tortán.

Erika! Ma kipróbáloma Lasagne-t. Remélem sikerül!!! Van vmi időkorlát, hogy meddig kell sütni? vagy amig a sajt megpirul a tetején?

Gyümölcscentrifuga... Nekünk kölcsön volt, anyuméktól... jó volt, de annyit kellet takarítani, hogy utána már csak az üveg (mármint az anyaga) reszelőn reszeltem az almát, répát, barackot, banánt.

Tündi! Én meg úgy szeretnék egy kertet, ahova lehetne tenni kerti bútort! :) De jó lenne ha már ott tartanánk... anyagilag... :roll:
szilbee

Erika,jó hogy írsz :) A bútor műanyag asztal,székekkel,a színt még nem tudjuk :) De majd lefotózom,és remélem,hogy a hintaágy is meglesz :wink:
Kerti partyn már gondolkoztam,mert apa is csinál a heverjainak,így én is gondolkozom,hogy csinálok egyet:)
Szép álmod volt akkor :)
Mi fincsit főzöl?

Szilbee,nektek is lesz majd egyszer kertes házatok :) Sajnos nem könnyű,szerencsénk van a honvédséggel,de ha onnan el kell jönnie apának,bizony havi 84ezer ft elég sok 20évig :roll: De nekünk most egy gyerkőc után fizetnek 63000,ezért szerencsések vagyunk.
Azt a dobozos lassange-t csinálod?Biztos fincsi lesz.Én olaszországban ettem házi készítésűt isteni volt :) Ha jó lesz,kipróbálom már én,sokat gondolkoztam már rajta,de apa nem szereti :roll:

Kép
Kép
tundi24

Nem dobozos. :) Erika receptje! :D Ha nem sikerül, az se a recept hibája lesz... Én simán elrontom a legegyszerűbb kaját is, ha első alkalommal csinálom. :oops: :lol: De eddig úgy tünik okés lesz! :D Már a sütőben csücsül. :wink:
szilbee

Szilvi: Nem nagyon van időkorlát. Ha lenne is, én nem tudnék róla, mennyi is az pontosan, mert én mindent túlsütök. :lol: Amíg szép barna nem lesz a tetején a sajt. Látni fogok. Nyami....nálunk rakott krumpli lesz. Imádom azt is. Majonézzel szoktam. Mármint a tejfölbe teszek majonézt.

Ja, látom már későn írok. :D Milyen lett???

Tündi: Dobozos a tészta, igen. Nem lennék képes még azt is nyújtani. :oops:

Gyümicenri: Igen? Hm...üvegreszelőnk van. Még nekem készítette rajta anyukám a kaját....Megható nem? :lol: :lol: Na már látom, télleg végigbőgöm anyák napját. :lol: :lol:
jaimee1

fogok=fogod

Kert: Hát igen. Nekünk van ugyan, de közös a két szomszéddal, ráadásul egy nadrágszíj parcella szerű. Úgyhogy van benne sóska, málna....és fű. Majd jövőre akarunk venni homokozót és egy hintát.

Nóri, mi jót csinálsz?

Betti: Veled mi újság? Lábad?? Bettike? Vizsgák? Gyakszi?
jaimee1

Ja úgy dobozos tészta... Igen, olyanból csinálom... tam.
Hú nagyon frankó az illatja... :mrgreen:

No megetetem a kisebbiket, aztán a nagyobbikat... aztán magamat is. :lol:
szilbee

Itt vagyok én is folyamatosan, kisebb megszakításokkal....csak mindig felpattanok valamiért, mert hol ezt csinálom, hol oda hív Lilcsi...

Reggel megen unokanővéremmel tárgyaltam msn-en, így mindketten elpletyiztük a főzési időt :oops: utána meg kapkodhattam.

Én meg rakott kelt csinálok! :lol: De darált csirkecombból és szeletelt kelképi levélből. Úgyhogy majd lesz valami....Még most kezdett rotyogni, mikor lesz még ebből kaja :shock: ?

Lilcsi persze, hogy fent kukorékolt már fél 6-kor :evil:
És folyik az orra, köhög :cry: (bár reggel óta egyik sem :roll: ). Úgyhogy megint fülmelegítés csak úgy light-osan, meg infrázom is.

Tündi! Mikor mentek a Tescoba? Esetleg egyeztethetnénk :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Hát én is pont ezért tartok a jövő héttől, mikor Levente újra bölcsizik. :? Lassan már fogadásokat kötünk rá, hogy mennyi ideig bírja az immunredszere... :roll:

Erika! Fííííínom lett! :mrgreen: Bár Levente nem ette meg a magáét, de újabban ez a heppje van... a zöldségeket külön megeszi, de ha össze van "kutyulva" vmivel... :? :roll:
szilbee

Na, lány alszik, tobzódhatok itt egy kicsit :lol: .
És a ma délelőtti mosás elmaradt...majd holnap. Akkor is szép idő lesz, megszárad a ruha kint is :lol:

Igen Szilvi, várható....a csoportban is az egyik erre köhög, a másiknak meg a szájáig ér a .... csiszolódnak, szoknak... :?

Ma már bugyborékolt is Lilcsi a pohárba... :shock: :lol: . Tanul a jány :wink: . Kedden ment először ugye bölcsibe, és vacsoránál kortyolt egyet a teájából, majd csücsörítve kiengedte az asztalra :shock: ...hát, kapott egyet hirtelen....Kérdeztem tőle, hogy "ezt ma tanultátok a bölcsiben?"

Nem tudja valaki, hogy ha xy vesz egy házat és nyílászárókat cserél, arra is lehet kérni valami támogatást, mint a "Panelprogram"?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nekem teganap ugyanezt csinálta a baracklevesel, csak ő szerencsére a kanálra csurgatta vissza. :roll: Mikor másodjára is megcsinálta, felvázoltam neki a lehetőségeit... Konkrétan az ebéd végét, ha ezt tovább folytatja...
szilbee

Sziasztok!!!

Húúú mennyit írtatok :shock: Nem győzöm visszaolvasni :D

Tündi!!!!
Tovább kellett volna jönnötök a rendőrnap kint volt a liget legvégén a szabadidő központban :) Hát mit ne mondjak nem maradtatok le semmiről..mi is 3 körül értünk ki de már addigra a kutyásbemutatónak is vége lett. Csak rendőr motorok voltak meg 1-2 autó amibe beülhettek a kölkök....minden más programnak már vége volt :? Nagyon nem vitték túlzásba ezt a napot...na mindegy legközelebb korábban megyünk :wink: Jaaaa egyébként a sergők sztem már május.1. gyülekeznek :lol:

Évi!!!
Köszi kérdésed jól vagyok helyzethez képest...meló ügyben semmi ide sem kellettem :cry: :cry:

Nóri!!!
Nálunk is úgy indult a mai nap,hogy rakott kelt főzök ebédre csak menet közben váltottam :)

M is hétfőn kezdjük a bölit...igaz Dia már közölte,hogy nem "akajok" menni :D
Teszek pár képet már úgy is régen tettem ha nem baj :wink:

KépKép
diÁcska

várom a képeket :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?