Hali!
Gyorsan telik a szabi, sajnos, de nagyon jó együtt lenni a fiammal!
Tegnap elvittem az Almássy térre baba-mama klubba. Kb. 2 perc alatt felmérte a terepet, aztán a játszószőnyeg közepére bevetette magát a sok játék közé.
Sajnos ismét csodabogárnak számítottam, hogy már dolgozom
Viszont aki szervezi a klubot, megkért, hogy a szakdolijához legyek alany, mint már "a munkába visszaintegrálódott mama" .
Volt Chicco csúszda, Dani egyből megtámadta, felmászott rá és egyfolytában csúszott. Meg is dicsérték, milyen ügyesen segytség nélkül közlekedik fel-le. Büszke is vagyok rá!
Mindenből zabált almaszeletek, banán, narancs (ezek mindig vannak a klubban, a szervezők várnak ezzel minden babát és mamát)
Utána otthon hatalmasat aludt 2,5 órát. aztán várat a fincsi ebéd, amit mindkét kezébe adott kanállal evett meg. Megint meg kellett állapítanom, hogy a balja sokkal ügyesebb.
Míg a jobbal szenvedett rákanalazni a falatot a kanálra, úgy a ballal seperc alatt sikerült és termelt befelé.
Vettünk neki végre bélelt, vízhatlan csizmát a Humanicban, ,bár kinéztem egy goretex bakit, potom 20 rongyért, de inkább otthagytam, kicsit sokalltam uis.
Másnap délelőtt kimentünk az esőbe, rajta a vízhatlan overáll, csizmi és Flatlyztünk az esőben és a tócsákban.
Emlékszem én is mindig páros lábbal ugráltam a legnagyobb pocsolyákba
A legszebb, amikor a fehér-világoskék énekkaros egyenruhámban mentünk el szereplés előtt játszóterezni, csúszda meg minden, fehér harisnya térdig fekete, aztán kiálltam az első sorba énekelni
anyukám szegény majdnem elsüllyedt, mikor meglátott
Ma végre eljutottam kozmihoz is, kiírtattam az őserdőt a lábamról és ragyátlanítottam is. eredméyn úsztásra alig értem oda, mert a párom nem adta oda a kocsit, merthogy nem ére haza időben. Erre én éppnehogy odaértem az úszásra, pedig előtte szerettem volna hazaugrani, ,hogy legalább a lenyalt sérómat rendbeszedjem és onnan együtt mehessünk.
Állok félúton a trolimegállóban, majdnem a férjem autója elé ugrok úgy integetek, mire Danival úgy tovaszáguldanak, hogy én csak álltamott, mint bálám szamara
Így úszáson úgy néztem ki a sok krémtől a hajamon, mint aki előtte zsírosbödönbe esett. Baromira zavart, de most már friss és üde vagyok
Miki
Mi is mennénk a férjem és a gyermek!
A plüss-t én sem tartom jónak, egyrészt Daninak is halomban áll és abból is csak egy macit tüntet ki a szeretetével, másrészt én sem vagyok oda értük.
a könyv tényleg jó lenne, esetleg 1-1 banán mellé.
Én viszek müzlis muffin (babaszakácskönyvet), hétvégén tesztelem milyen.
Nekem van Libri kártyám, ami 10 % kedvezményre jogosít, esetleg azt is bevethetnénk.
ha mindenáron szeretnétek jétákot is, akkor én a múltkor voltam a Brendonban és vettünk felhúzós békát a fürdetővízbe kb. 600 pénzért, Dani imádja. Sok más állatfigura is volt még.
ÉN VIRGÁCSOT IS SZERETNÉK A ROSSZCSOT PETIKÉMNEK!!!
Forti,Manó
Nekünk van röpi, kosár, ping pong, felfújhatós, gumilabda, vajúsós óriáslabda, van, amikor egyszerre játszik mindeggyikkel a gyermekem
dec8
Ezt most nem értettem: A Libri könyvpalota a Rákóczi úton van. Most akkor a könyvessel szemben keressem, vagy menjek el a Blahára, ott uis nincs könyvpalota.
Hol az Éva kézimunka bolt?
Djeszter
Ne ijedj meg, a babák többségénél ilyen korban van egy kis szívzörej, ahogy nőnek kinövik!!! Nekünk is mondták, de nincs baj emiatt, persze akkor én is megijedtem.
A vérnyomás miatt meg, ,inkább szedd, ,mint később nagyobb gond legyen, ez van, te mindent megtettél, hogy szopizhasson, ameddig csak akar. Nem a Te hibád!!!
pusz, eldugulok, ,jó éjt!
gumicukor