Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsike és férj + Szilvike
Ildi (sogornő) + Krisztofer ...... ha jöhetnek
Forti és férj + Levi
Rit + Rol és természetesen Dodesz
Beszti és férj (?) + Nátán + Beni
Conti+Betti
Judy és férj? + Gergő

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Banyóci!

Az én férjem max...jajj már megint szinten érdeklődik a babanet iránt, nem olvassa, amennyoire én tudomKép

Télapó: Húúúú, én most nagyon gondolkozom. Az ár amit Rit számolt már sokkal jobbank tűnikKép. Megmondom őszintén, hogy nagyon szívesen taliznánk veletek, de most elég ramatyul állunk anyagilag, plusz mi 5-én már megyünk egy télpaó ünnepségre...de nagyon jól hangzik az a hely amit Ilke írt. Úgyhogy most bajban vagyok.Kép Na, még gondolkodom egy kicsit, ha a jövő héten mondom biztosra sz még jó?
De ha megyünk: Sógornő természetesen nem zavar, jöjjön csak, éna soroksárira szavazok, mint hely, nem olyan vészes az BKV-val, nagyon sok busz is jár arra, csak rá kell jönni, nekem pl Sasha magyarázta el hogy inne tőlünk hogy lehet 2 busszal eljutni, addig mindíg nagy kerülővel mentem+ gyalogoltam is.
és ajándéknak a könyv szerintem nagyon jó, szerintem játékot olcsón csak gagyit lehet venni, azt nem érdemes beletenni, ha még akarunk valamit akkor legyen szaloncukor, vagy mézeskalács vagy mandarin,Kép, nem tudom, de szerintem ne játék (abból mx plüst tudnék elképzelni az ezer forintos kategóriába, de azt már többen leszavazták).
és ha jövünk akkor is csak egyedül sajna, a férjem biztos nem tud jönni ha munkanap, legelőbb 6-ra érne odaKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hellóka!
Ilke
Meg tudlak érteni! Nálunk is előfordult már egyszer, kétszer, hogy nem akart este szopizni, és ez annyira furcsa volt! Ilyenkor egy kicsit letörten mentem én is aludni! De szerencsére 1 v. max. 2 nap után újra kérteKép! Talán nálatok is csak átmeneti, ki tudja?!

Forti
Abszolút nem néznek ki! Először én is tartottam tőle, de nem! Van aki még ennél is kisebb tétben játszik! Velünk mindig nagyon kedvesek voltakKép, talán még kedvesebbek, mint aki 100 ezrekkel dobálózikKép!
Nem is azzal van a baj, hogy érdeklődik a párom, mert szokott ő is kérdezgetni, hogy kivel mi újság van, és én mindig el is mesélem neki! Inkább az zavar egy kicsit, hogy ezek után sokszor azért végig pörgeti az irásokat, főleg a Banyóci által, és neki irt üziken akad meg a szemeKép! Nem értem, hogy miért kell neki szóról szóra tudnia a dolgokat, miért nem elég ha a lényeget elmondomKép!
Én is mindig veszek valamit Gyurcinak. Sokszor magamnak indulok el vásárolni, de végül csak neki veszek valamitKép!

Rit
Neki sincs ellene kifogása! Sőt, örül nekiKép! Csak mint Fortinak is irtam, minden szó érdekliKép! Néha már rá kell szóljak, hogy én is szeretném elolvasni, hogy miket irtatokKép!

Conti
Gondolhatod! Én is majd frászt kapok a bukfenceitőlKép! De annyira tetszik nekiKép! Mostanában állandóan az ülőgarnitúrán bohóckodik, egyszer szerintem véletlenül sikerült neki egy bukfenc, és azóta nem lehet leállitani! Eleinte csak féloldalas ment neki, de most már egyre szebben sikerül rendesen előre isKép! Az orrfújást meg tőlünk leste elKép! Mindig nagyokat hahótázik ha fújjuk az orrunkat, és most nagyon tetszik neki, hogy már ő is tudjaKép! Tegnap ez már egyszer olyan jól sikerült neki, hogy hiába porszivóztam utána az orrát, már nem jött ki semmi semKépKépKép!

Judy
Örülök, hogy jól sikerült a buliKép! Az a lényeg, hogy tetszett neki mindenKép! TortaevésKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Manó!

Nekem már az is megfordult a fejemben, de ő csak nevet rajta, hogy most, hogy már nincs akkora forgalom az üzletben, unalmas perceiben is minket olvasgatKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Judy
BOLDOG SZÜLINAPOT GERGÖNEK igy utolag is Kép

Nyuszika
nagyon együtérzek veled hogy ennyit vagy egyedül a párod nélkül nekem a jövöhéten csütörtökön utazik el a párom igaz péntek este már itthon lesz de nem tudom mit csinálnék ha enyit lene távol a párom nekem ezt az évi 2x elutazást is nehéz volt megszoknom .Fogakra én Dentinox+Panadolt javasolnék ez nálunk bevált .

Mano
Nem állt szándékomba megbántani téged és Emmát Kép de igazad van Kép Ezer Bocsi KépKép

Anenoma
Tündéri egy lányod van Kép Nagyon aranyos a képeken Kép

Anenoma,Gumicukor
jo nektek hogy van idötök ara házikészitésü ajándékot csináljatok nekem viszont ere nincs idöm Kép sajna

Dec8
jo akor majd ösze hozuk öket Kép

Ilke
Mi megyünk remélem nem Baj hogy csak Most válaszolok én este már nem tudok irni csak ilyenkor remélem azért még elfogadod a jelentkezésünket Kép ? Amogy ha nem édeség az ajándék akor jo .

Forti
én a keménytáblás meskönyvre szavazok mert azt jo sokáig lehet nyüstölni és petike mostanában szereti nézegetni a mesekönyveket Kép.

Banyoci
Bár tudja a párom hogy ideiragatok de nem kérdezget idáig csak 2x nézet bele akor is én mutatam meg neki a petikének készült szülinapi képet ,táblát Kép

Szilcsike
a Zörgös zacsi rendben de a turorudi és hasonlo nyalánkságok nem jok mert petike nem ehet ilyet hisz Tejallergiás Kép

Forti
petike felesleges dolgot nem kap nem szoktunk neki mindig venni valami játékot hisz nem az a fontos hogy hány labdája,stb játéka van hanem hogy menyire szeretik.

Conti
Petike azt kap már rég ota Vitacolánt és javitot is az étvágyán valamicskét Kép ráadásul még finom naracsos ize illata van Kép

Na megyek mert itül melletem a számitogépek réme Kép

Csics és Petike
csics

Rit,
Bocsi, azért volt félreértelmezhető az ár, mert lemaradt véletlenül egy zárójelKép.
Jelen állás szerint 2369/fő, 13 fővel számolva. Az ajándék természetesen ehhez még hozzájön. Nekem is a könyv tetszett jobban ajándéknak.
1.

KépKép
KépKép
ilke

Csics!

Nem bántottál megKép

Manó

KépKép
manó

Forti!

Én is állandóan vezsek valamit EmmánakKép Ezért is rossz most hogy a kocsi miatt le vagyok tuiltva mert nincs fölös pénzünk, mind rámentKép Szóval kezd elvonási tünetem lenni, amit úgy csökkentek hogy olyat veszek amit úgyis muszáj, pl tápszer, pép, tea, popsitörlőKép

Manó

KépKép
manó

Rit,
Azt elfelejtettem előbb írni, hogy a Kölyökparknál nem csak a MegaToys előtt lehet parkolni. A ház körül végig vannak parkolóhelyek. Amik ha jól tudom nem fizetősek, legalábbis mi még sohasem fizettünk érteKép.
Az édességet mint ajándékot viszont nem tartom annyira jó ötletnek, mert én sem adok még Lilinek csokit, a túró rudi belsejét párszor odaadtam neki, de legutóbb kiütéses lett tőle, így most azt hanyagoljuk. De viszont már ismeri annyira, hogy ha meglátja, akkor örjöng érte.

Beszti,
Szerintem is nyugodtan jöjjenek a nagyobb tesók, biztosan nekik is tetszeni fog a buli. A helyet más néven dühöngőnek hívjákKép, mert itt aztán lehet örjöngeni. Az ottani néni azt mondta, hogy a kissebb babákkal be lehet menni a szülőknek is (persze zokniban) az építménybe.

Lányok,
Ismeri valaki a karobot? Hogy kell azt használni?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Egyenként jutnak eszembe a dolgokKép,
Inni és enni valóval kapcsolatban: van egy büfé is a Kölyökparkban, így az is megoldás lehet, hogy mindenki ott vesz magának és akkor nincs a macera a beszerzéssel. De megbeszélhetjük azt is, hogy mindenki hoz vagy innivalót, vagy valami sós vagy édes sütit. Én szívesen vállalom, hogy sütök sok-sok muffint.Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti
Szerintem ez nem kérdés, persze, hogy jöhet a nagyobb gyerkőc Kép

Szilcsike
részemről sógornő ok.

Forti
MInt mondtam a könyvre nem 100% de valószínű, ami biztos, az a játék. Csak ki kell nézni, mi is legyen az pontosan. Jó lenne, ha a valaki magára vállalná, hogy elmegy a Tescoba és kinézi, amit ott árulnak, azzal kapcsolatban tudok tárgyalni biztosan.

Manó
szerinetm nincs ebben igazad, pl. az egymásba rakható vödör is ezer alatt jön ki darabja és az nem gagyi játék, csak az már szinte mindenkinek van. De ilyen erővel van még más használható játék is Kép Mi pl. most fogunk venni olyan kormányt, ami benne van a Tesco katalógusban, 700 ft körül, gombokkal hangeffektekkel. (mióta autózunk, Dodesz is imád vezetni Kép)
szaloncukor?? mézeskalács?? - te adsz ilyeneket Emmának????

banyóci:
Ebben az esetben : Szia Banyóci-Férj!! KépKépKép

Ilke
parkoló ok Kép nem tudtam
én sem adok édességet Dodinak egyeltalán - és én vagyok az, aki a Túró Rudiról leszedi a csokit KépKép

csajok
Ha jönnel Csics-ék a bulira, akkor végre megkuksizhatjuk az óriás pociját!!!!!!!! KépKépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!
Mostanában csak olvaslak benneteket, most is csak beugrottam kicsit:

Judy!
Boldog szülinapot Gergőnek! Látom a torta nagyon bejöttKép!

Nyuszi!
Gratula a kis 9mm babucihoz!Kép

Conti!
Nálunk is ez a helyzet: Napsugár most ízlelgeti a darabos kajcsikat, de persze csak pár falatot eszik, és utána játszik vele, viszont főzelékből még egy falat sem kell neki. Na de hogy tudnak igy jól lakni?
Ő is kap Vitacolant, étvágy nem nagyon van tőle, de inni szereti. / kb 1 dl vízbe teszem bele, szépen megiszogatja/.

Ildikó
ildikó

köszi a Dodi-dícsérő szavakat, büszke is vagyok rá rendesen!!! KépKépKépKépKépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Jajj lányok!
Olyan rosszul érzem magam, anyósomék elvitték magukkal a Szilcsit, hogy tudjak pihenni kicsit. Ehelyett itt bőgök, annyira hiányzik. KépKép
Még soha nem volt ilyen, hogy én itthon, ő meg elmegy.
hülye vagyok , mi? KépKépKépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Rit!

Igazad van, nekünk is van olyan poharas játékunkKép Úgy értettem hogy 1000 ft -ot írt valaki értékhatárnak, a könyv + játék nem jön ki annyiból, csak nem írtam egyértelműen.Kép

Szilcsike!

Hát én is még csak úgy voltam hogy én hagytam ott Emmát valahol, úgy nem volt semmi bajom, de ha őt vinnék el az biztos nagyon fura lenne. Jut ezsembe, anyósomék mikor itt voltak elvitték sétálni, de cska ház körül, én meg végig lestem az erkélyről hogy mit csinálnakKép

Manó

KépKép
manó

Még azt akartam írni hogy akkor egyezzetek meg az ajándékban ahogy a többség gondolja, nekünk végülis mindegy, alkalmazkodunk, annál is inkább mert én még nem tudtam tutira mondani hogy megyünk.Emma mindennek örülni szokott és mindent megeszikKép
De ha lesz torta (tényleg, mit mondunk majd kinek a szülinapjaKép) akkor tényleg bőven elég az édességnek, úgyis beelesznek a gyerkőcök is (legalábbis Emma tutiKép), nem kell a csomagba is pluszba.

Más: A láynom 2 napja állandóan a kuzya ágyába fekszik. Oda van érte. Az előszobában van egy dohányzó asztal alatt, jó puha, textil kosár. Most mi a szöszt csináljak? Nem örülök neki hogy belefetreng, ő meg nem érti miért nem lehet. Lehet venni kéne neki egy saját textil kosaratKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Manó, és a kutyus mit szól? Szerintem nem tudsz mit csinálni, ha másikat vennél, úgyis ebbe feküdne. Hátha megunja egy idő után.

Ilke, nemrég vettem egy muffin sütő formát, de még sosem próbáltam ki. Van valami jó recepted?

Többiek, hiányoztok a listáról!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hahó!

Csics, Ildikó!
KöszönjükKép

Szilcsike!
Mgértelek, nekem is mindig hiányzik, ha nincs velemKép

Manó
KosárKép szerintem se nagyon tudsz mit csinálniKép

Ilke
Úgy tudom kakaó helyett lehet használni és egészségesebb.

Többiek tényleg eltűntek, Kataa, Zita, Pszi, Zsani és a többiek hol vagytok?

Jó hétvégét
Tettem fel képeket az albumba a szülinapról Judy GergőbabájánálKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok,
Mi is szivesen mennénk a buliba, de innen bonyolult lenne... De leginkább az a baj, hogy mi nem voltunk még sok gyerek közt. Nem tudom hogy reagálna a lány..Bár szereti a gyerekeket, de szerintem besokallna..Majd jövőre.. Azért nektek jó bulizást kivánok Kép!

Judy,
édi a kép GergőrőlKépKép. Nem sokára mi is szülinapozunk.. Én is úgy tervezem, hogy saját kezű torta lesz. Gyakorlatom van, mert 10 éves korom óta imádok sütni /azt nem állitom, hogy profi vagyokKépKépKép/, csak a sütőnk nem valami modern.. Most akarunk újat venni, de nem hiszem, hogy két hét alatt menni fog...
Megnézem a többi képet!

sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ilke!

Minket kihagytál a listábólKép. De gondolom csak véletlen volt!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor
Én főleg kereszteszemezek, de ugye a legjobb boltokban gobelin is van. A legjobb szerintem a Rákóczi úton a Blahánál van a Libri könyvpalotával szemben, de valóban van a West-End-ben is az Éva kézimunka nevű eléggé el van dugva egy mellélkutcába, de az is egy jó hely, meg azt hiszem nekik van boltjuk a camponában is.

Ilke
szóval dec 8-án lenne a buli Kép

Banyóci
Hanna is imádja a Panadolt, még sírni is szokott hogy csak 1 kanállal kap.

Szóval dec8+Hanna+apjuk (legalábbis ha nem jön közbe semmi, de én eddig minden buli előtt lebetegedtem Kép)

Beszti
szerintem miért ne jöhessenek a nagobb gyerekek is, sőt akár a sógornők is.

Télapó
Télapós könyvet támogatom. Mostanában képes már leülni és lapozgatni, persze csak 1-2 percig. Kép
De azért sok ajándék nem kéne, úgysem az a lényeg hanem a télapó meg a turkálás (zörgős zacsi támogatva). Én is mindenbe kiegyezek (ami nem nagyon drága). És remélem hogy tényleg el tudunk jutni.
A helyszínben nekünk a Megatoys közelebb van, de tényleg nehézkes parkolni, nem beszélve arról, hogy beugranék elkölteni egy halom pénzt Kép

Manó
Hanna is imádja a mézeskalácsot, és miután híznia kell...
Az én szülinapom Kép (tényleg)

Üdv
dec8
dec8

Dec8!

Ez tök jó!
Akkor hivatalosan is jár nekünk a tortaKép

Conti!

A kuyta vagy épp nincs benne, ha meg benne van akkor alszik és egyszerűen összébb húzza magát. Vagy felébred és feladja és kimegy a kosárból. emam meg elterül benne. Ma este is eljátszotta. Feküdt mellettem Emma, evett, ahogy végzett felállt, kiment a sötét előszobába, befeküdt a kosárba, és tök csöndben ott feküdt. Egy idő után a kuyt akijött, mi kimentünk, kivettük belőle és nyugodt hangon elmagyaráztuk neki hogy ez a kyutyusé és nem ebben kell aludni, majd átvittem az ő ágyába. Eredmény: egy hangosna üvöltöző, hisztiző gyerkőc, legalább fél óra volt mire lenyugodott. szerintem ha nem vesszük ki simán elalszik a kosárban. Azon gondolkodtunk hogy lehet hogy az tetszik neki hogy olyan kis kuckó az egész, mivel efelette van a dohányzó asztal.

Csics!

Nagyon jó lenn ha el tudnátok jönni, d etul képp mikorra is vagy te kiírva?Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Tudom nem nagyon írogatok ide, de mióta Marci jár, semmi időm.
Viszont idejövök, hogy kisírjam magam (ha nem baj.)
Teljesen le vagyok törve, bőgök egész este. Új gyógyszert kell szednem a magas vérnyomásomra, és abba kell hagynom a szoptatást. Ez nagyon megviselt most. Marci este már nem kapott szopit. Ez az első alkalom, és minden gond nélkül lefeküdt aludni. (Ez mondjuk jó.)
Ráadásul, pont a gyógyszerem miatt voltunk ma a doki néninél, aki ellenőrizte Marci szívverését, és talált valami nem oda illőt. Kép Kb. minden 20. szívverés gyorsabb, mint ami a ritmusba illik. Hétfőn kontroll, és ha nem változik, meg mehetünk kardiologiára. Kép
Hát nem vagyok boldog. Mi lesz most?

Djeszter
djeszter

Djeszter!

Drukk, hogy minden rendben legyen Marcival!
Szopi: hát biztos nem jó érzés, de gondolj arra, hogy milyen jó, hogy ennyi ideig tudtad szoptatni. A gyógyit meg be kell venned a vérnyomás miatt. Nagyon magas?
Az viszont jó hír, hogy nem volt gond az elalvásKép
Fel a fejjel, és várjuk a híreket a kontrollról.
Mikulásra nem jöttök?

Judy
Judy

Csics
Én nem azért vettem Levinek 4 labdát, hogy a szeretetet pótoljam vele, hanem azért mert megőrül értük. Persze hogy a szeretet a legfontosabb nekik, viszont én úgy gondolom, hogy a játékok nem felesleges dolgok, hisz ezen keresztül fejlesztik magukat, ügyesednek, érzékelnek, tapintanak, okosodnak, stb.
Kaptál már fogkefét Petinek? Ha nem, akkor vegyek nektek és a télapó bulin oda adom. Ha gondolod. Kép

Rit
Én szívesen elmegyek a Tescoba, úgy is oda szoktam járni vásárolni. De akkor nézzek könyvet és nézzem meg, hogy milyen játékok vannak 1000,- alatt ami nem gagyi?

Szilcsike
Nem vagy hülye, ez természetes érzés. Nekünk is és nekik is szokni kell azt hogy kicsit külön vagyunk.

dec8
Ez jóóóóó! dec8-án bulizunk. Kép Kép

Akkor a lista:
1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán

Az apákat nem írtam, ők benne vannak úgy is a létszámban!

Forti

Kép
Kép
forti

Djeszter
Én is drukkolok hogy minden rendben legyen Marcival.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

és kosárlabdátok van már?Kép nekünk van, szép amerika mintás, és Emma előszerettel dobálja est e8-kor, az egész ház zeng tőle. Kép Imádja, ő maga választotta (az apja szerint). pedig alig bírja el

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Djeszter!
Biztos minden rendben lesz Marcival, de azert szoritok!
Biztos nagyon rossz erzes lehet Neked, hogy ilyesmi miatt kell abbahagynod a szoptatast! De vegül is sokan meg ennyit sem tudnak szoptatni, Marci az elsö evben megkapta amire szüksege volt, mostmar nem olyan nagy baj, ha nem szopik. Bar, ha annyira imadja a cicit, mint Rebi, akkor nem lehet egyszerü.

Azert en is szivesen jönnek mar egyszer Veletek talalkozni!!!De azt azert nem igernem, hogy Mikulasozni jönnenk!KépKép
Igaz, nincs sok közöm hozza, de en könyvet vennek, plüss allatot semmi esetre sem, esetleg mas jatekot melle.De szerintem eleg a könyv. ES valami gyümölcs: mandarin, banan hozza.

Kepzeljetek, Rebi tegnap fel akarta venni egy ruhamat!KépRAngatta a szekrenyben es aztan mutogatott a pocakjara!Kép Mar nagyon koran kezdi, hogy a cuccaimra vagyik!!!

Es ha valamit meglat, amiböl enni vagy inni szeretne, akkor hangosan kiabalja, hogy: hamm, hamm!!!

Joeccakat!
Es kellemes hetveget!!!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Judy!
Köszi.
Igen, annak örülök, hogy ilyen sokáig szopizott, főleg, hogy Dani csak 3,5 hónapig volt hajlandó. Csak azért talán jobb lett volna, ha ő hagy fel vala. Bár ahogy másokat olvasok, az sem könnyebb.
Sajnos a vérnyomásom gyógyszer nélkül 190/120 körül van. Igaz most gyógyszerrel is alig alatta. Kép
Sajnos egyenlőre nem tudom megmondani, hogy tudunk-e menni a mikulásra. Ez a páromtól függ. Elég bonyolult, most inkább nem részletezem. Meddig kell jeleznem, hogy megyünk-e?

Forti!
Köszönöm.

Djeszter
djeszter

Kryss!
Egyszerre írtunk. Kép
Köszi.
Én is ezen vagyok kiakadva, hogy ilyesmi miatt kell abbahagynom a szopit. Főleg, hogy az igazi ok az az, hogy amit eddig szedtem gyógyszert (terhesség és szoptatás alatt), tartosan hiánycikk lett. Lehet, hogy végleg beszüntetik.
Az új gyógyszer mellett meg nem lehet.

Djeszter
djeszter

Hali!

Gyorsan telik a szabi, sajnos, de nagyon jó együtt lenni a fiammal!

Tegnap elvittem az Almássy térre baba-mama klubba. Kb. 2 perc alatt felmérte a terepet, aztán a játszószőnyeg közepére bevetette magát a sok játék közé.
Sajnos ismét csodabogárnak számítottam, hogy már dolgozom Kép Viszont aki szervezi a klubot, megkért, hogy a szakdolijához legyek alany, mint már "a munkába visszaintegrálódott mama" .
Volt Chicco csúszda, Dani egyből megtámadta, felmászott rá és egyfolytában csúszott. Meg is dicsérték, milyen ügyesen segytség nélkül közlekedik fel-le. Büszke is vagyok rá! Kép
Mindenből zabált almaszeletek, banán, narancs (ezek mindig vannak a klubban, a szervezők várnak ezzel minden babát és mamát)
Utána otthon hatalmasat aludt 2,5 órát. aztán várat a fincsi ebéd, amit mindkét kezébe adott kanállal evett meg. Megint meg kellett állapítanom, hogy a balja sokkal ügyesebb.
Míg a jobbal szenvedett rákanalazni a falatot a kanálra, úgy a ballal seperc alatt sikerült és termelt befelé.

Vettünk neki végre bélelt, vízhatlan csizmát a Humanicban, ,bár kinéztem egy goretex bakit, potom 20 rongyért, de inkább otthagytam, kicsit sokalltam uis.
Másnap délelőtt kimentünk az esőbe, rajta a vízhatlan overáll, csizmi és Flatlyztünk az esőben és a tócsákban. Kép
Emlékszem én is mindig páros lábbal ugráltam a legnagyobb pocsolyákba Kép A legszebb, amikor a fehér-világoskék énekkaros egyenruhámban mentünk el szereplés előtt játszóterezni, csúszda meg minden, fehér harisnya térdig fekete, aztán kiálltam az első sorba énekelni Kép anyukám szegény majdnem elsüllyedt, mikor meglátott Kép

Ma végre eljutottam kozmihoz is, kiírtattam az őserdőt a lábamról és ragyátlanítottam is. eredméyn úsztásra alig értem oda, mert a párom nem adta oda a kocsit, merthogy nem ére haza időben. Erre én éppnehogy odaértem az úszásra, pedig előtte szerettem volna hazaugrani, ,hogy legalább a lenyalt sérómat rendbeszedjem és onnan együtt mehessünk.
Állok félúton a trolimegállóban, majdnem a férjem autója elé ugrok úgy integetek, mire Danival úgy tovaszáguldanak, hogy én csak álltamott, mint bálám szamara Kép
Így úszáson úgy néztem ki a sok krémtől a hajamon, mint aki előtte zsírosbödönbe esett. Baromira zavart, de most már friss és üde vagyok Kép

Miki
Mi is mennénk a férjem és a gyermek!
A plüss-t én sem tartom jónak, egyrészt Daninak is halomban áll és abból is csak egy macit tüntet ki a szeretetével, másrészt én sem vagyok oda értük.
a könyv tényleg jó lenne, esetleg 1-1 banán mellé.

Én viszek müzlis muffin (babaszakácskönyvet), hétvégén tesztelem milyen.

Nekem van Libri kártyám, ami 10 % kedvezményre jogosít, esetleg azt is bevethetnénk.
ha mindenáron szeretnétek jétákot is, akkor én a múltkor voltam a Brendonban és vettünk felhúzós békát a fürdetővízbe kb. 600 pénzért, Dani imádja. Sok más állatfigura is volt még.

ÉN VIRGÁCSOT IS SZERETNÉK A ROSSZCSOT PETIKÉMNEK!!! Kép

Forti,Manó
Nekünk van röpi, kosár, ping pong, felfújhatós, gumilabda, vajúsós óriáslabda, van, amikor egyszerre játszik mindeggyikkel a gyermekem Kép

dec8
Ezt most nem értettem: A Libri könyvpalota a Rákóczi úton van. Most akkor a könyvessel szemben keressem, vagy menjek el a Blahára, ott uis nincs könyvpalota.
Hol az Éva kézimunka bolt?

Djeszter
Ne ijedj meg, a babák többségénél ilyen korban van egy kis szívzörej, ahogy nőnek kinövik!!! Nekünk is mondták, de nincs baj emiatt, persze akkor én is megijedtem.

A vérnyomás miatt meg, ,inkább szedd, ,mint később nagyobb gond legyen, ez van, te mindent megtettél, hogy szopizhasson, ameddig csak akar. Nem a Te hibád!!!

pusz, eldugulok, ,jó éjt!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

A fiam weboldalát a férjem készítette, ő webmester. Vállalkozásban is csinálja. Ez itt a reklám helyeKép

KépKép
KépKép
gumicukor

Djeszter!

Tényleg ne kesergj!Kép Nagyon sokat tettél Marciért, és nem lehet egyszerü abbahagyni igy a szopit. De arra is gondolnod kell, hogy még sok-sok évig velünk kell lenned, és fontos a gyógyszered! A szeretet nem cicifüggö, összebújás, simi anélkül is lehet.KépKépKép

Plüss: hát mi kivételek vagyunk, nálunk bejönne. Minden ilyesmi érdekli Nátánt (érdekes, mert Benit nem nagyon izgatták az ilyesmik), általában egyszerre 3 van használatban (olyannyira, hogy idönként nem is engedi, hogy más gyerek játszon vele): egy maci, egy nyuszi, és egy rókaKép. Közös gyüjtönevük: teteKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó
Kosaras még nincs! Kép Kép De csak azért mert nem vettem meg. Levi is a sok labda közül azt szúrta ki magának, de túl nehéznek ítéltem. Majd jövőre kap, ha már fóton leszünk. Ott majd zajonghat vele. Sőt akkor majd lehet hogy beszerzek neki egy medicin labdát is. Kép Kép Kép Csak hogy ne hiányozzon a sorból.

Gumicukor
Levinek van tenisz, és három pöttyös labdija, különböző méretekben. Ja van felfújható is, csak azt mindíg leereszti ezért azt nem használjuk. A legjobb amikor a fürdőkádjába begyűjti az összeset. Ő maga már nem is fér el tőlük. Kép Ping-pong még nincs, de majd azt is veszek neki. Jól hangzik a vajúdós is, az jó nagy. Olyat hol lehet kapni?

A labdáról jut eszembe, apa ma leamortizálta a csillárunkat. Kép Igaz hogy nem akartuk magunkkal vinni költözésnél, de azért még jó lett volna egy darabig. Három égős (volt), most már csak 1 égős. Azzal szórakoztak a Levivel, hogy apa feldobálta a galériára a labdát, az onnan visszapattant és ez baromira tetszett a fiamnak. Na hát egyszer útban volt a csillár! Kép Mire jó a labda!!! Erre biztos!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Szilcsike
Ez teljesen normális dologKép! Nekem is mindig hiányzik ha nincs velem! Állandóan az jár a fejemben olyankor, hogy éppen mit csinálhat!

Manó
Édes lehet Emma a kosárbanKép! Nem lehetne egy fényképet kérni róla?

Dec8
Gyurci ha csak meglátja az üveget, már "remeg" érte! És szó szerint balhézik utána, hogy még szeretne kapniKép! Már féltem, hogy csak az én gyerekem gyógyszerfüggőKép!

Djeszter
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Ne legyél letörve! Te a lehető legtöbbet megtetted a kisfiadért! És ahogy Beszti is irta, más módja is van még annak, hogy rengeteg szeretetteli pillanatot éljetek át!

Ha úgy alakul, akkor mi is mehetünk a Miki bulira?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Hát persze!!!!!! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sasha!

Hol vagy? Ti nem jöttök télapóbulizni?KépKép

Banyóci!

Az én fiam ebben is renitenskedik. Ö nem szereti a gyógyszert. Többek között ezért is vagyok most fent, mert a drágám átjött 1/2 3-kor. Ez még rendben. Szopi. Ez is rendben. De aztán nincs alvás, csak nyüglödés. Dentinox: semmi hatás, idönként hisztizik, meg megint szopizni akar (na eddigre kiment az álom a szememböl). Jöjjön a Panadol (nem csak ugy találomra, ordit, ha az inyéhez érek, fogzik az alsó kettö szemfoga jön (már nem tart sokáig, ezek az utolsó kijövö fogak egyenlöre, ha jól tudom)). Hát azt meg nem akarja bevenni. Végre sikerül nagy orditás közepette, 5 perc múlva alszik, mint a bunda, meg az apja is, csak én vagyok fent (én igy már általában nem birok visszaludni, avyg legalább 1, 1 1/2 óra kell, de most ez se jött be). Megyek vasalniKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor
Igazad van, tegnap este tárgyalása után kicsit zaza voltam. Az Astorián van a Librivel a szemben Kép. Nagyon klafi hely, egy csomó amerikai minta van (volt gobelin 2*2m-es csak 40 e-ért Kép, de gondolom azt azért nem lenne időd kihímezni), kb. egy hónapja voltam ott, de anyám azt mondta már vannak karácsonyi cuccok. Nem nagyon olcsó, de sehol sem az, szóval nem drágább mint máshol. ezt most jól megaszondtam.
A fürdő izé tök jó ötlet én is most néztem pl. az Auchan katalógusban is volt 499-ért többféle, épp venni akartam Mancinak Kép Szóval én erre szavazok.

Djeszter
Remélem nem lesz Marcival semmi gond, de tényleg örülni kell hogy eddig tudott szopizni, persze akármikor hagyná is abba bitosan rossz érzés lenne, de főleg ilyen indokkal, hogy nem lehet kapni a gyógyszert ez azért nem semmi.

dec8
dec8

Manó
Én meg egyszerűen nem bírom lebeszélni a macsek szárazkajájáról. Elpakolom, de idővel mindíg visszakerül a helyére, onnan meg lenyúlja és eszi nagy élvezettel.

dec8
akkor megvan, ki vágja fel a tortátKépKépKép

Dejeszter
Bizonyos fokig minden ember szívritmuszavaros. Te is, én is, mindenki. Olyan, hogy szabályos szívverés, nem létezik, csak egy ideig. Van akinek rosszabb, van akinek jobb, de ha nem vészes, nem kell aggódni, Szóval várd meg a végét, ne parázz fölöslegesen előre Kép

Forti
Aha, szerintem jó lenne Kép
Ja, akartam már mondani: ha soxor van Levinek légúti problémája, miért nem viszed barlangterápiára??? Elvileg a körzeti doki is beutalhat, de amúgy is mehetsz. Minden este van 4-1/2 7ig, + asszem kedden egész napKép Ennyit bőven megér, amúgy is imádná, sok a gyerek, barátkozhattok is Kép

Ja, jövő héten egész héten nem vagyok, de legkésőbb vasárnap benézek!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

gumicukor

Mi meg még nem hordjuk a goretexest, mert az 19es, szóval kicsit nagy. De a játszóbakkerját viaszoztam, úgyhogy vízálló lett és még legalább ne is meleg - mert most meg hirtelen milyen jó idő lett!! KépKép

Láttam tegnap jót vizicsúszdázott a kiscsávó KépKép - mi most nem mentünk, majd legközelebb, ha a papa ideér. Most sikeresen beviharzott, mire felöltöztünk Kép - kiszálláson volt Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzászólást, megértést. (Sajnos a párom csak veszekszik velem a problémám miatt. Nem érti, hogy nekem miért jelent gondot, hogy abba kell hagyni a szopit.)

Gumicukor!
Hát remélem inkább, hogy már hétfőn nem talál semmi gondot a doktor néni. Mivel Marcinál nem igazi szívzörejt talált, hanem valami mást, csak olyan, mintha szívzörej lenne. Azt mondta, hogy ő ilyet még sosem hallott. Mondta a latin nevét, de képtelen voltam megjegyezni.

Beszti!
Köszi! Tudom, hogy igazad van. Az eszemmel értem, de a szívemmel ...

Banyóci!
Igyekszem összeszedni magam.

dec8!
Ha belegondolok, még szerencsém van, hogy idáig egyáltalán volt gyógyszerem. Fogalmam nincs, hogy mit csináltam volna, ha mondjuk a terhességem alatt nem lett volna kapható.

Rit!
Persze, megvárom a hétfőt. Remélem minden ok lesz.

Tegnap este és ma reggel jól viselte Marci, hogy nem kapott szopit. Ma este már kicsit nehezebben. Úgy érzem, egy kicsit haragszik rám.Kép Persze lehet, hogy csak beképzelem.
Viszont rögtön lett két gondom. 1. Hogy kell elapasztani a tejet? 2. Mit adjak helyette Marcinak? Nem issza meg sem a babatejet, sem a rendes tejet. Sem pohárból, sem varázsitatóból, sem cumiból (ez utóbbival fogalma sincs mit kellene csinálni).

Djeszter
djeszter

Djeszter!

ES valahonnet külföldröl beszerezni? Mondjuk, ha Ausztria esne szoba, en itt vagyok!Kép
HOnnet is tudna megerteni a ferjed, hogy mit erzel, ö nem szoptatta Marcit egy honapig sem!Kép

Rebi lazas Kép.Szegenykem reggel nagyoin koran kelt, aztan reggeli közben belehanyt az ölembe...Nem csodalaom, hiszen, mert hogy el akart aludni, allandoan nyütte a cicit es biztos jol tele volt a pocakja. De nem tudom, hogy a laz es a hanyas összefüggesben vannak-e. Mindenesetre, többször is bukott (legalabb is a mennyiseget nezve inkabb az volt, mint hanyas) es hat 39°C körüli laza van. Olyan kis forro...es semmi sem jo es ...tudjatok...ök meg tehetetlenebbek, mint mi, amikor betegek vagyunk..Azert DU. voltunk egy jo nagyot setalni, Rebeket jol bebugyolaltam es ugy tünt, jol erezte magat a laza ellenere.Egesz uton egy mukkot nem szlt.(A mi dokinenink mindig setalni küld beteg gyerekkel - csak ne ugrabugraljon,az a lenyeg - azt mondja, de a friss levegö az mindig jo!)
Szoval hazajöttünk a setabol es Rebeknek 39,2 volt a laza, beadtam neki egy Viburcolt, de eddig nem igazan tünik ugy, hogy hatna...Ha legközelebb felebred es meg mindig olyan forro, kap egy Mexalen kupot.
Szegeny Aaronkamat meg persze hanyagolnom kellett, mert Rebek allando cipelest, törödest igenyelt...De gondolom, lesz ez meg forditva is!
NA, most csak ennyi, bocsi, nem igazan olvastam semmit, most megyek a lakast összeszedni, mert a ket gyerek mellett igen csak elfutoban van...Föleg, hogy a baratom meg ma is egesz nap dolgozott sajnosKép!!!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Rit
Nem mondhatni hogy soxor van, eddig 2x volt egy picit taknyos, és most volt először hogy a torka is piros volt. De köszi, ha legközelebb beteg lesz (ami remélem nagyon sokára lesz), akkor megnézzük. Úgy sem voltam ilyen helyen még.

Lányok akkor a mesekönyv ok? Mert akkor a jövő héten valamelyik nap elmegyek a Tescoba és megnézem milyen van és mennyibe kerül.
Ezzel a vizi játékkal mi van? Holnap szerintem megyek az Auchan felé, bemenjek venni??

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Ma voltunk a Köztársaság téri játszótéren. Egész klassz, csak az nem tetszett, hogy pár etnikum ott bagózott a hintákban. Mondjuk arra egyébként sem ültettem volna bele Danit, mert csak egy laphinta.

A legjobban a vizes blokk jött be neki, nehezen ment az arréb terelés Kép

Az egyik focipályán fozizott egy apuk a afiával, Dani besurrant és elorozta a labdát. Annyira ügyesen rúgta (bal lábbal) és vezette a labdát, hogy méég! Kép Remélem azért nem lesz belőle focista, már csak azért sem, mert mindenki alapon lebunkózná, másrészt mi sem vagyun koda a fociért. A vizilabda az nagyon bejön, talán lehet később kombinálni a kettőt.

Készültek képek is, a hétvégén frissítünk Dani weboldalán és akkor kukkolhattok.

Forti
Vajúdós labdát (igazából nem ez a neve) még a sógornőmtől kaptam amikor kismama voltam. Sportboltokban lehet kapni. A Blaha Lujza térnél van egy Arizona nevű sportbolt, mellette lehet kapni, ott mindenféle térdvédők, bokavédők, lúdtalpcuccok vannak. A kirakatban szokott lenni labda is. Az enyém jó nagy 75-80 c, átmérőjű.

Szilcsike
Akkor gondold el én hányszor gondolok Danira, amikor dolgozom, hogy éppen mit csinálhat! Persze minden nap telefonálok, mi újság.

Rit
Nálunk a kutyakajával van így Dani, válogatja pakolja és hozz anekem, kínálgat, persze ő nem eszik, ahhoz van esze, elhúzza a száját. Bezzeg anya a konyhamalac, ,aki a megcsócsált kajáját is megeszi. Kép

A vizicsúszdával nem bizalmaskodott annyir, mint a szárazföldivel. viszont baromira csúszik úgy vizesen, a kisebbek feje eléggé koppant amikor nekilódították őket. Dani mondjuk megtanulta már a rendes csúszdán, ,hogy ülve kell maradni és tartani magát.

Djeszter
Dani 11 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra abbahagyta a cicit, totális elutasítás. Kép Sem lefejve pohárból, sem máshogy nem kellett neki, tolt el magától.
Akkor már csak reggel este és éjjel szopizott. Én is féltem, hogy ismét jön a rémséges mellgyula. Nekem kb. 2 napig feszült a mellem, olyankor meleg víz alatt kicsit kifejtem belőle, úgy, hogy azért nem legyen tejleadó reflex, enyhüljön a feszülés. Kicsit csomós is lett, ,de kimaszíroztam.
2-3 nap után nem volt semmi gondom vele, persze annyi diő alatt azért nem apad el a tej, de nincs kellemetlen érzés.

Én nem jegeltem vagy szorítottam le a mellem, ebben nem hiszek és drasztikusnak is tartom.
ennek lassan 5 hónapja már, de még most is ha fejek kézzel, akkor pici jön, olyasmi mint a kolosztrum volt, sötétebb sárga és sűrű ragadósabb.

Remélem ez segít!

Féltem, hogy mi lesz hajnalban, amikor szopizni szokott, de már nem kell majd neki, ,meddig fogunk virrasztani. Na, ,ő onnantól kezdve nem kelt fel többet hajnalban, azóta is este 8-tól reggel 7-8-ig nyomatja, se fog, se semmi nem hatja meg Kép

Én zabtejet vagy rizstejet adok Daninak anyatej híján. Tápszerezni nem akartam, ha eddig 11 hónapig nem kapott, ,akkor nem is fogok neki adni. Bio és nagyon sok mindent lehet belőle készíteni, ill. sokmindenhez felhasználni.
Rizstejjel érdemesebb kezdeni, mert édesebb (nincs benne cukor vagy édesítő, sem tartósítószer!), talán jobban hasonlít az anyatej megszokott ízéhez.

Sok sikert!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kryss
Jobbulást Rebinek! Remélem nincs semmi komoly baja a lázon kívül.
Érdekes nálunk a doki azt mondja hogy lázas gyereket ne vigyünk ki. Milyen különbségek! Levinek is 39,2-39,3 láza volt most hogy beteg volt, látod nálunk már hűtőfürdőt kellett csinálni.

Forti

Kép
Kép
forti

Lányok, én holnap megyek a TESCO-ba, én is megnézhetem a könyvet!
Vagy akár a LIBRI oldalán is!

KépKép
KépKép
gumicukor

Ja, meg valami!
Djeszter!

Tudomasom szerint a borsmenta tea csökkenti a tejtermelest! Es van valami homeopathias szer is ami erre jo, a patikaban biztos tudjak! Es mas gyogyszer is, talan a nögyogyasztol kell kerni..
Rebi szivesen iszik malatakavet tejjel es cukor nelkül, vagy valamilyen teat(Csipkebogyo hibiszkusszal, de a borsmenta is jo) mezzel. Talan rakap Marci is!
Joccakat,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

De jóóó mire elküldöm mindíg ír valaki! Kép

Gumicukor
Köszi, megnézem majd. Hűűű 75-80?? Az nagyon tetszene Levinek!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti és a Többiek!
Kedves tőledKépKép! Azért a többiek véleménye is érdekelne, hogy mehetnénk e. Minket még nem ismertek, ezért kérdezem, hogy hátha csak az ismerősökre gondoltatok! Még nem biztos hogy el tudnánk menni, de hátha mégis, és talán Gyurcinak is tetszeneKép!

Beszti!
Nem irigyellekKép! Nálunk csa az esti elalvással van gond mostanában. Egyszerűen nem lehet lefektetniKép. De utána szerencsére alszik reggeligKép! Ma jobb volt a helyzet, végre sikerült már 9-kor letenni. Nem tudom mi történt vele, eddig mindig 8 körül ment aludni!

Zsuzsa!
Nagyon ügyes ElődKép! Gyurcika 2-ig számol, de azt nagyon lelkesenKép! Egyenlőre tovább nem akarja mondani. Megkérdezhetem, hogy milyen az, amikor hozza Előd a régi formájátKép? Ezek szerint Gyurci 440 naposKépKépKép!

Djeszter!
Egy picit lehetne megértőbb a férjed! Elmondtam a páromnak, hogy mi történt, ő azt mondja, hogy megérti amit érzel! Tudja, hogy milyen fontos nekem is a szopi. KitartásKép! A másik témához sajna nem tudok érdemben hozzászólni, de ha gondolod mégkérdezem a tesóm az elapasztás ügyben.

Kryss!
Jobbulást Rebinek!

Volt ma egy kis dolgunk, és leadtuk Gyurcit a nővéremnél! Ilyen még sosem volt, mindig hozzánk jött az aki éppen vigyázott rá! Szegénykém azt se tudta, hogy most mivan! Mondta a tesóm, hogy csak mászkált a lakásban, és nem találta a helyét. Hiába próbált játszani vele, max. pár percig kötötte őt le. Kb. 2 órát voltunk el, és annyira drága volt amikor mentünk érte. Szó szerint a nyakamba ugrott, ölelgetettKép, puszilgatottKép és folyamatosan mászott rámKép! Úgy imádomKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kryss!
Jobbulást Rebinek!!
Érdekes, de én megfigyeltem, hogy ha lázasan lemegyek sétálni (na jó, nem 39-nél, mert akkor már mozdulni sem tudok), akkor lemegy a lázam. Kép
Éppen ma gondoltam rá, hogy milyen jó lenne beszerezni valahonnan a régi gyógyszeremet. Még mondtam is a páromnak, hogy akár a világ másik felére is elmegyek érte, de aztán rájöttem, hogy nincs semmi értelme. Úgy tünik Marci viszonylag jól elfogadta az új helyzetet. Mostmár 3 szopi kimaradt, nem akarom újra megbolygatni.
De azért köszi. Kép
Köszi a tippet, lehet, hogy megprobáljuk.

Gumicukor!
Köszi!
Probáltam én is fejni egy kicsit ma mikor úgy éreztem fáj egy kicsit. De olyan rossz érzés volt, hogy ki kell önteni.Kép
Rizstejet hol lehet beszerezni? És hogyan issza meg Dani?
Valahogy azzal is gondban vagyok, hogy mikor adjam neki? Míg szopott, egyszerű volt. Vacsi, fürdés, szopi alvás. És most?

Djeszter
djeszter

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?