Sziasztok!
Ma lévén munkanap van, bent ülök az irodában....... De elég laza a nap, nincs a kolléganő, és nincs az oszt.vez. sem......
Hát csajok, annak nagyon örülök, hogy mi egyféleképpen gondolkozunk a gyereknevelésről..........Jó ilyen társaságban lenni!
Nálunk szerencsére a családban nincs vita, mert mi is 3-an vagyunk tesók, a férjemék is......... Az egyéb ismerősöket, beszólókat meg nagy ívben lesz.............om......
Egyébként megfigyeltem,, hogy azok sopánkodnak, meg hüledeznek, akiknek csak egy vagy egy gyerek sincs.......
Két olyan ismerősünk is van, ahol mindkét családban 4 gyerek van, és amikor mondtuk, hogy nálunk is jön, hát láttátok volna azt az örömet!! És tudom,hogy ők szívből örültek nekünk! És érdekes módon nem azt mondták, hogy jajj, majd megtudjátok, mi vár rátok.........
Lányomnak van egy osztálytársa, egy szem gyerek , nagyon önző, nincs tesó, igazából nem is nagyon szeretem, ha vele van Veronika, mert nagyon irígy. Viszont a szomszédban lakik egy 4 gyerekes család, rendszeresen nálunk bandáznak, néha 6-7 gyerek tombol az udvaron.....
De nagyon tisztelettudó gyerekek, meg látni rajtuk, hogy mennnyire szeretik egymást a tesók.
És nem itt tartana Mo., ha többen is így gondolkoznának mint mi.........Ugyanis vészesen fogy a nemzet.......Na de nem csűröm-csavarom, mert akkor a politikánál lyukadnék ki, abba meg nagyon fel tudom hergelni magamat....
Márti!
Anyósnak no comment.........mert ha ide írnék valamit, akkor lehet, hogy a moderátor letiltana örökre.......
Brigi!
Szijjjjjjjaa!!! Hát te még mindig egyben??????
(na jó, nem poénkodom........) Biztos szörnyű ez a várakozás...de csak azt tudom mondani, hogy kitartás....
Panny!
Olika már egy hónapos????? Hihetetlen! Képek, képek!!!!!!
Kriszti!
Veled mizu???
D.
Rik!
remélem nem jön piri............