Új privát üzeneted érkezett!

Maria:
drukkolok ezerrel, hogy Zsofika bent maradjon m;g egy darabig!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Rik:
Petranak jobbulast!!!Gyogypusszancsok mennek!

Gona:
igen, a gyerekek elott :shock:
Azt is modtam mergemben, hogy ha megszuletik nem engedem, hogy a kozelebe menjen, mert nem akarta... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, nagyon ok ez a kocsi!!!!!!!!!!!!
Biztosan nagyon örültök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is kéne egy ilyen barátnő :roll: :oops:
agica1027

Lányok! Mindenkinek köszönöm a drukkolást! Jók voltak a tesztek, ma megjött, kivételesen pont 28 napra.

Marika, sok türelmet és kitartást kívánok a kórházi tartózkodáshoz, és azt még, hogy kislányod maradjon még bent 10 hétig!

Rik, drukkolok, hogy neked pozitív legyen a teszted és pirosat sokáig csak képen láss!

Márti, bocsánat, hogy ezt írom, de anyósod "kissé" primitív. Ezeket a kérdéseket nem a gyerekek előtt és nem vele kell megbeszélned, mert elsősorban nem rá tartozik. Kíváncsi lettem volna, milyen képet vág, ha lágyan azt válaszolod kérdésére, hogy ezt majd a férjeddel megbeszéled, mert csak rátok tartozik.
Babakocsi szuper!

Ágica, nagyon örülök, hogy minden rendben!

Brigiről van valami híretek?

Kép Kép Kép
datolya

Marika

csak azt tudom irni Neked,hogy ne idegeskedj!!Látod Briginek is milyen régóta nyitva mind a külső,mind a belső méhszájmégsem indul be a szülés!!
Fogadj szót,pihizz sokat!!
ÉS nyugi!!Bent maard mégZSófika,jól érzi magát odabent!!! :wink:

DAtolya

oh,ne.Volt előjel,vagy csak belecsapott a lecsóba?? :roll:
Nekem semmi érzésem nincs.Szerintem csak késik megint.Ezért sem csinálok egy tesztet sem.MAjd ha nagyon nem akar megjönni.De hol van az még... :shock: :roll:

Megyek csajok visszza Petrumhoz,egyfolytában lázas,és anyázik....
puszi mindenkinek!!
Vendég

Rik, Petrának jobbulást és gyors gyógyulást kívánok!
Nálam nem szoktak előjelek lenni (hál' Istennek), ezért is volt elég gáz az utóbbi időben, hogy tök össze-vissza jött meg. Ha biztosra akartam volna menni havonta két hétig betétet hordhattam volna.

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Rik!

Még élek :) Volt egy kis regisztrációs problémám, töröltem magam véletlen (egy csomó hibaüzenetet leokéztam :oops: ) Aztán úgy voltam vele, hogy ez égi jel volt, hogy ne fórumozzak annyit, mert már tényleg sok időmet elvette. Olvasni engedtem magam :oops: Hát igen, nem vagyok tökéletes :lol:
Egyébként jól vagyunk, élvezzük a tavaszt :)
Voltam genetikai UH-n, mindent rendben találtak. Kérdezte a doki, hogy akarom-e tudni a nemét. Mondtam, hogy "NANÁ!!!" Mire a doki:
- Az első két gyereke milyen nemű?
- Lányok.
- Oh... akkor megnézem még egyszer tüzetesebben!
- Csak neeeem?
- De :)
Hát így jártam :) Én is belépek a klubba... Aztán még tényleg megnézte jobban, mutogatta a kisajkat, meg a nagyajkat, és még a leletre is rádiktálta, hogy lány. :) :) :)
Így hát nem kell elszoknom a nyugis lányos rajzolgatásról, mesekönyvnézegetésről, és készülök a lánykoli hangulatra úgy 10 év múlva :lol: (Nem áll messze tőlem, ugyanis 8 évig leányiskolába jártam... nehéz lett volna megszokni a fiú gondolatát ;) )
Vendég

Márti!

Neked aztán gyerekszerető anyósod van :evil: Egyébként én is folyton gáncsoskodásba botlom ezzel a gyerektémával kapcsolatban. Anyósom egy szent (9 gyereket nevelt, 8-at szült, ő nem szekál, hanem a sógornőmnek vannak epés beszólásai, főleg anyagi oldalról megközelítve, mintha neki kéne eltartani (volt már olyan beszólása is, hogy tőle ne várjunk segítséget, mert mindenki annyit szüljön, amennyit el tud tartani - Nem mintha valaha is rászorultunk volna a segítségére :( ) De mit várjon az ember egy 30 éves vénlánypalántától :roll: AZért mégis bánt a rosszindulata :( És sajnos nem ő az egyetlen. Volt ilyen is mástól: "Ti minden évben potyogtattok egy gyereket?" Szóval felüdülés hasonló gondolkodásúakkal (veletek) eszmét cserélni, amikor már azt gondolom, hogy másik bolygóról jöttem :roll:
Vendég

Rik lányodnak jobulást
Gira a 3-ik lányodhoz gratulálok

Kép
e.andrea

Gira

szia! :D
De jó!!3 csajszis anyuci leszel!! :lol: (én is titkon ezt remélem)
Te és milyen gyorsan megy az idő!Mégcsak most irtad hogy babás vag,és már a 23.hétben vagy! :roll: :shock: :D

Andi

köszi!!!
Végre alszik! :P
Vendég

Hali csajszik :wink:

Gira!

Szal 3 lány?! :lol: Kellenek is a menyasszonyok a mi fiainkhoz(igaz Brigi? :wink: ) :lol: :wink:

Gona!

Simán éreztheted a babát..én Olikát a 11.héten éreztem először és onnantól rendszeresen.

A Pán Péterben voltunk :wink:

Brigi!

Bizti nem olvsad már de kitartás!!Be fog indulni sztem magától!!!

Rik!

Jobbulást Petrusnak!

Datolya!

Fel a fejjel :wink:

Igen,hál"istennek Olika meggyógyult...helyette Krizsi és Márk is náthás már megint :twisted:

Krizsikém 3 éves lett 5 napja,Márk fiamnak meg pénteken lesz a névnapja...szal nem unatkozunk :wink: :lol: :wink:

puszi az összes már kismaminak és leendő kismaminak!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Andrea!

Köszi! :)

Panny!

Tééényleg, Krizsinek is boldog szülinapot!!! (Hiszen egy napon született Rékával ;) )

Rik!

Nagyon örülök ennek a felállásnak, de az szarul esett, amikor bejelentettem a rokonoknak, ismerősöknek, és senki nem örült :( Ilyeneket mondtak: "Láááány? És akkor most gratuláljak?" Pedig én olyan boldog voltam, amikor megtudtam :lol:
Vendég

Gira,
Ez megfogott: én is félek, hogy mások nem fognak örülni velem mikor elmondom a nagy örömhírt, talán ezért is halogatom annyira... :? Inkább majd sajnálnak, hogy szerencsétlen hülye, három gyereket akar, nem normális! És sajna a rokonoktól is erre számíthatok...

Ha érdekel, én irigyellek a három lány miatt! :lol: De nem bánom hogy van egy fiam is (bár anyám elárulta, hogy ő szomorú volt amikor a telefonban mondtuk a születésekor, hogy kisfiú) De szerintem a fiúkkal sokkal de sokkal nehezebb! :shock:

Lányom nyüszög... mennem kell....

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

jaj irtam egy csómót és elszállt. :twisted: :twisted:

Gona,Gira

nekem a nyugdijasok mondtak ilyet:kellenek a gyerekek legyen a nyugdijat aki fizeti! :twisted: :twisted: Kész vagyok ettől!! :evil:
a vicces beszólást se birom :ha ismét lány lesz visszaviszitek?? :?
NA szóval látom akkor nem csak én pipulok be ilyeneken.Ennek örülök!
Rékának boldog szülinapot!

PAnny

Krizsinek boldog szülinapot!
Az mit jelent hogy " a Pán Péterben voltunk??" :roll:
Vendég

Erika,
a Campona bevásárlóközpontban vannak játszóházak, és az egyiket úgy hívják: Pán Péter...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

gona

rejtély megoldva! :wink: Köszi!
Vendég

CSAJOK!
mERRE VAGYTOK??

KRISZTI????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Rik én itt vagyok csak vasalgatok meg pakolászok

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Most értünk haza, minden rendben van! :D :D :D
Van kép is, de rohanok vacsiztatni!

Majd holnap jelentkezem, puszi mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!!

Gona!
Tök jó, hogy minden rendben van!! feltétlen gyere a beszámolóval és a képpel!!!!!!!
Már én is alig várom a hétfőt, mi akkor megyünk!

Egyébként én is fel voltam készülve a 3. gyerekkel kapcsolatos megjegyzésekre, de eddig elég jó fogadtatásban volt részünk, egyedül attól akadok ki, amikor megkérdezik: és becsúszott??? Mi meg mondjuk, hogy neeeeeeeemmm, nem csúszott be, tudatos tervezés....

Férjemnek van egy bunkó kolléganője, (nem tudok rá mást mondani......) amikor a férjem közölte a babát, semmi gratula vagy valami, annyit mondott: "Hát ha ti így döntöttetek........." és ilyen lesajnáló fej hozzá.....De szerintem csak írígykedik, ugyanis neki nem adatott meg egy szülés sem, van egy nagy fia, akit örökbe fogadtak.

Panny!
Nálunk is elkezdődött a taknyolás Atinál, nyomom bele a C-vitamint, remélem nem lesz komoly. Képeket tegyél még!!

Mária!
Drukk, hogy még maradjon bent a pici!!! azért ha netalán kiengednek, jelentkezz!

Rik!
Piri?? remélem kussol........ :lol:

Britta még egyben van??????

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Itt vagyok a képpel! :) Nem tudom mennyire kivehető, én jól látom a pici emberkénket! :D

Párom kinevetett, mikor azt mondtam, hogy szerintem kisfiús az arca. :lol: Doki nagyon "megkínozta" szegénykémet, mert nem jól feküdt, és lökdöste meg böködte, hogy forduljon már meg, hogy meg tudja nézni mindenét. A mi babókánk pedig jól visszarugdosott neki. Az biztos, hogy stram kisgyerek! :lol:

Vérvételt is túléltem, ma lesz eredmény (csak a vérképről, a Down-kórrol meg gondolom csak soká), vizelet negatív, vérnyomás jó, és ott is konstatálták, hogy fogytam. Egy hónap múlva kell menni megint, akkor már talán a nemét is megmutatja, bár apa azt mondta tegnap este, lehet hogy nem is szeretné tudni. De én nem bírom ki!!! :lol:

Kép Picurink

Mária, Brigi,
kitartás! +++++ Szegénykéim, nehéz lehet ez a kórházasdi! :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ditta,
jó hogy mondod ezt a "becsúszást", erre nem is gondoltam. De jó lenne visszaválaszolni, hogy "bárcsak becsúszott volna!" de ezt mégsem kéne... :lol: Ha tudnák, hogy mennyire nem akart becsúszni... :roll:
Atinak jobbulást!

Még annyit, hogy a méhlepény elöl tapadt meg, tehát nemigen fogom érezni a babót mostanában... de ez legyen a legnagyobb bajunk! :wink:

Ditta, majd én is várom a jövő heti dokis beszámolódat!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hali!

Gira!

A te lánykádnak is Boldog szülinapot!!!

Képezljétek vettünk apának egy 10 éves Renault Twingot így végre nem nekem kell mindenkit mindenhova furikázni az összes gyerkőccel...Reggelente így is marad az én reszortom az ovijárat,de délután már apa megy a Márkért és nekünk le se kell menni :wink: Hurrá!!Meg apát se kell oda-vissza hordoznom se melóba,se a másodállásába..Tök jó!!! :wink:

Ditta!Rik!

Ismerős beszólások... :evil: Én minden kikértem magamnak hogy nem becsúszott mert becsúszni nem ez szokott hanem...... :evil: :evil: Tervezett és nagyon akart baba...erre persze megrőkönyödnek,hogy "ebben a mai világban???"...Azt szoktam válaszolni hogy épp ebben a mai rohanós,agresszív,elértéktelenedett világban csak a gyereknek van értelme sztem a pénzhajszolás és törtetés helyett!!!!!

Ja és hogy nem vittük vissza hogy a 3. is fiú lett???,Na, erre nagyon kiakadok és nem tudok rajta nevetni.....Annyira primitív humor,nem??!!

Gona!

Szal fiúnak látod???Aranyos vagy :wink:

Néha én is kapom a lesajnáló tekintetetket hogy:" ez a hülye 3 gyerekkel..".....de engem nem érdekel és ha kell beszólok ha még szóvá is teszik.Persze általában olyan sajnál le akinek egy van...

Mária!

++++++++++++++++++++++++++++++++

Brigiről semmi hír?????

Kriszti!

???????

Andrea!

neked is 2 hónap és itt a baba :wink:

pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Látom mindenkit megszólnak aki 3 gyereket akar :shock: :evil: :evil: :evil:
Nekem anyós jön a szövegeivel, mapjában 2-3X is, hogy még a gazdagok sem akarnak csak 1 gyereket, minek kell nekünk 3, hogy gondoljak a másik kettőre, ők nélkülözni fognak a 3.-ik miatt,meg hogy még nem késő tetessem el...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki vagyok a banyára!!!!Megverem legközelebb, egy jó fejjel magasabb vagyok nála! :evil: :evil: :evil: :evil:
Mostanába menekülök le anyumhoz, hogy ne találkozzak vele :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok csajok!

Gona

szerintem meg kislányos! :wink:
ÉS igen takargatja!! :oops:
GYönyörű gyerkőcöd lesz!!!
Nekem is mellső falon tapadt mindkettő,de szerintem ugyanugy érezhettem mindent mint más.. :roll:

PAnny

nincs semmi még,egyenlőre.De tudod,biztos nem lehetek.A mult hónap tekintetében... :?

Márti

lefejelheted! :lol:

Briginek sms-eztem.Válasz:" Jól VAGYUNK, még egyben.Egész jól bírom.Bár nem tudok sokat aludni éjjel.Puszi nektek!"
Vendég

Rik, köszi a híreket Brigiről! Továbbra is drukkolok neked!

Márti, egészen el vagyok képedve az anyósodon. Én egy nagyon türelmes ember vagyok, de már bizti beolvastam volna neki.

Panny , én sem bírom az ilyen beszólásokat. Nyáron a férjem dolgozott én meg elvittem a fiúkat egy kis barlangba, velünk jött egyik barátunk és a nagyobbik fia. Egy falucskában útbaigazítást kértünk egy idős nénitől, akinek az első szava az volt, hogy: Szegénykém, három fiú! Nem baj, de legalább egészségesek!

Gona, nagyon jól látszik a babácskádnak mindene a képen, nagyon szép!

Andrea , mikorra vagy kiírva?

Kép Kép Kép
datolya

Márti!

Bocsi de az anyósod egy ANIMAL...nem akartam magyarul leírni....de hogy mondhat ilyet hogy még nem késő elvetetni????

Az a baj hogy manapság már annyira elanyagiasodott a világ hogy a legtöbb embernek csak a kiadások jutnak eszébe a gyerekvállalásról....pedig ott az a sok szeretet.Sztem az a legfontosabb!!!Persze hogy kell a pénz, de én úgy gondolom aki vállakozik a 2.,3.,4....stb...gyerekre az felelősségteljesen átgondolja ezt(legalábbis mi itt mindannyian és általában a többség)szal nem csak úgy szülünk a semmire a vakvilágba...És nem kell ahhoz milliomosnak lenni hogy szeretetben,boldogságban felnevelje az ember a gyerekeit....vagy tévedek???

Bocs a filozofálgatásért,csak nem Márti anyósa az egyedüli aki ilyen véleményen van és ez szomorú... :( :( sokat találozom hasonló véleményekkel... :( :( Teljesen elvész az egész lényege...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Nagyon egyetértek. Nagyon nehezen tudok beilleszkedni az emberek közé, mert annyira eltér a felfogásom az átlagétól. Még a saját szüleimmel is állandó harcot vívok az értékrend-különbség miatt :( De az ilyeneknek hiába magyarázod, hogy te így vagy boldog (és tényleg boldog), nem értik még a szeretet szó jelentését sem :( Ezen minden nap kesergek egy sort...
Vendég

Sziasztok!

Legelőször is annyit, hogy a vonalzóm nem jó. Kiderült, hogy el van számolva a kiírt időpont 5 nappal. Tehát hivatalosan 20-án járt le. Jelenleg eltávon vagyok itthon. Bár ettől függetlenül ma is kell mennem nst-re. Aztán holnap este vissza kell vonulnom a kórházba. A jelek szerint Bence nem óhajt előbújni. Nálunk a 42. betöltött hétig várnak, addig, ha minden ok, nem csinálnak semmit. Nálunk azonban semmi gond nincs. Hála Istennek!
Tegnap, mielőtt hazajöttem volna, a doki megvizsgált, és azt mondta, semmi változás a méhszáj állapotában. Akart egy érzékenységi tesztet csinálni, hátha beindul, de én visszakérdeztem, mi értelme lenne, ha amúgy sincs előrelépés. Azt mondta, van benne igazság. Tehát itthon vagyok. Csinálgatom dolgaim, hisz a héten minden elmaradt.
Fiúk változatlanul mamáznak. Tegnapelőtt telóztak anyunak, hogy menjen Gergőért, mert lázas és hányt. Érdekes, azóta semmi baja sincs. Szerencsére. Viszont tegnap reggelre Dani is összehányta a takaróját. Azóta neki is kutya baja. Mondtam, jövő héten nem mennek, majd visznek igazolást, úgyis csak 3 nap lenne ovi.

Hát ennyit rólunk. Ma még írok majd, meg holnap is. Aztán megint eltűnök.

Szép hétvégét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!!!

ÜDV ITTHON!!!!!:)
MI az az érzékenységi teszt?? :shock:
GYerekeknek jobbulást!!!
Vendég

Szia Brigi!

Nagyon meglepődtem, hogy írtál! :shock:
Téged aztán nagyon próbára tesz a kis Bence, de nagyon örülök, hogy nincs semmi gond! Előbb-utóbb muszáj lesz neki előbújni. :lol:

Gira,
"nem értik még a szeretet szó jelentését sem"
Hát nálunk is már a családban is őrült nagy felfogásbeli különbségek vannak. Rám úgy néznek, hogy mivel nem csak egy gyereket szültem, így arra a gyerekre nem tudok akkora figyelmet fordítani, mintha csak ő lenne nekem a világon (nem anyagiakról van szó, hanem "figyelemről") Nálunk a családban csak rossz testvéri viszonyra van példa, de leginkább mindenki csak egyet szült, és fogalmuk sincs milyen az, ha valaki örül a testvérének.
Ne keseregj (bár én is azt teszem, én vagyok a "fekete-bárány") hanem örülj neki, hogy legalább neked sikerül megvalósítani A Boldogságot! :D :D :D

Meg amit Panni is ír, hogy mi a több gyereket tudatosan vállaljuk, és mindent megteszünk a gyerekek egészségéért és boldogságáért, és ezért pont felnézni kéne ránk, nem lenézni minket! Én még azt is megkaptam (pedig még senki nem tud a 3. gyerekről!) hogy nem magadnak szülöd ám, hanem az államnak. Ebbe mi a logika???? Hát asszem ha valaki magának szüli, akkor az én vagyok... Egész nap itthon vagyok egyedül a gyerkőcökkel! :lol:

Még az is eszembe jutott, hogy mivel a társadalom "lenézi" a többgyerekes családokat és ez ciki, esetleg valaki direkt mondja hogy "becsúszott", hogy ne legyen annyira ciki. Értitek? Egyébként sok ismerősöm mondja az utolsó gyerekre, hogy na azt nem akarták (3. vagy 4. babát...)

Márti,
muszáj anyósoddal rendszeresen találkozni? Nagyon közel lakik? Ez a "tetesd el", ez már tényleg mindent felülmúl. Részvétem... :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Brigi:
Csak csodálni tudlak, hogy ilyen hangulatban végig tudod csinálni az egészet.Ilyenkor már az is padlóra teszi az embert, hogy mindenki érdeklődik: hát még semmi sehol, hát még egyben vagytok...? :lol: :lol:

Rik:
Petra jobban van?

Gona:
anyós nagyon kózel lakik, kb.2-4 percnyire tőlünk, ezért gyakran ér a 'megtiszteltetés' :evil: , hogy lássam....Azonkivül amiota megtudta, hogy jön a 3.-ik baba azóta folyton valami ürügyel érkezik,Hoz valamit a fiuknak, amit 'megigért'...stb... Ma kikapcsoltam a kaputelefont, nem engedem be, de ha mégis bejön,mert itt laknak a sogoromék is és hozzájuk van kulcsa, akkor ha felhozza a témát megmondom neki, hogy fejezze be végre... Felkészültem rá, de az a baj, hogy mindig taktikát változtat, elképesztő, milyen csavaratos észjárása van! :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Ma lévén munkanap van, bent ülök az irodában....... De elég laza a nap, nincs a kolléganő, és nincs az oszt.vez. sem......

Hát csajok, annak nagyon örülök, hogy mi egyféleképpen gondolkozunk a gyereknevelésről..........Jó ilyen társaságban lenni! :)

Nálunk szerencsére a családban nincs vita, mert mi is 3-an vagyunk tesók, a férjemék is......... Az egyéb ismerősöket, beszólókat meg nagy ívben lesz.............om...... :lol:

Egyébként megfigyeltem,, hogy azok sopánkodnak, meg hüledeznek, akiknek csak egy vagy egy gyerek sincs.......

Két olyan ismerősünk is van, ahol mindkét családban 4 gyerek van, és amikor mondtuk, hogy nálunk is jön, hát láttátok volna azt az örömet!! És tudom,hogy ők szívből örültek nekünk! És érdekes módon nem azt mondták, hogy jajj, majd megtudjátok, mi vár rátok.........

Lányomnak van egy osztálytársa, egy szem gyerek , nagyon önző, nincs tesó, igazából nem is nagyon szeretem, ha vele van Veronika, mert nagyon irígy. Viszont a szomszédban lakik egy 4 gyerekes család, rendszeresen nálunk bandáznak, néha 6-7 gyerek tombol az udvaron..... :lol: De nagyon tisztelettudó gyerekek, meg látni rajtuk, hogy mennnyire szeretik egymást a tesók.

És nem itt tartana Mo., ha többen is így gondolkoznának mint mi.........Ugyanis vészesen fogy a nemzet.......Na de nem csűröm-csavarom, mert akkor a politikánál lyukadnék ki, abba meg nagyon fel tudom hergelni magamat.... :lol:

Márti!
Anyósnak no comment.........mert ha ide írnék valamit, akkor lehet, hogy a moderátor letiltana örökre....... :lol: :lol:

Brigi!
Szijjjjjjjaa!!! Hát te még mindig egyben?????? :lol:
(na jó, nem poénkodom........) Biztos szörnyű ez a várakozás...de csak azt tudom mondani, hogy kitartás....

Panny!
Olika már egy hónapos????? Hihetetlen! Képek, képek!!!!!!

Kriszti!
Veled mizu???

D.

Rik!
remélem nem jön piri............

Kép

Kép
ditta76

Szia Ditta!

Hogy birod a melót? Nem alszol el? Én annyit tudnék aludni,ha tehetném :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Mostanában mintha kicsit enyhült volna az álomkór......remélem így lesz ez az émelygéssel is.....
Most itt bent mindenki azt várja, hogy hátha elengednek délben.....bár nem sok esélyt látok rá.....nem abaj, addig is netezek.........

D.

Kép

Kép
ditta76

Panny igaz nem sokára én is babázhatok már alig várjuk.
Datolya juni 10-re vagyok kiirva .
Panny téleg csinálj képeket Olikárol hogy hagy nézegesük hogy növekszik :)
Rik nálad miujság ,ugye piri nincs ?

Kép
e.andrea

Andi,Ditta

nincs piri,jól vagyok,köszi!!!!CSak maradna igy ugy másfél évig:)

Ditta

igen,ezért is találtunk itt egymásra.Ezt nem lehet olyannak elmagyarázni,aki nem vállal egy gyerknél többet.VAn egy ismerősöm,ponta napokban "kaptunk össze" ezena kérdésen.
Neki egy gyereke van,ovis.A csaj nem dolgozik,mert a gyereket haza kell hozni az ovibol délben.Mondom miért???Nemalszik??Azt mondja de aludna,de akkor este nem akar elaludni,csak hajnalban.Igy inkább otthon van,főz.ÓÓ?monodm de jó neked,hogy ezt megteheted.
Erre ő:nem is kell több gyerek ebbe a mocskos világba.HA szülnie kéne most,akkor kikaparná sját magát.
NA innen már érztem hogy nemnormálissal van dolgom.
JA meg azt is mondta,hogy azért kell nekem dolgoznom,,mert a lakást törlesztenem kell.Ő az anyjánál lakik,igy nem kell dolgoznia.
NA ha igy gondolkozna mindeneki :roll: :evil:

Andi

tényleg nem sok van hátra!!!!:)
pocakkép??

Kriszti???
Mi van Veled??Miért nem irsz???BAj van???????
Vendég

Britta!

Hááááát, kitartást neked, előbb-utóbb csak kibújik ;) Az nem lehet, hogy nem :lol:

Rik!

Jjaaaaa, a "mocskos világ"... a keresztanyám (nagynéném) kedvenc szlogene ez a gyerekvállalással kapcsolatban. Mondjuk inkább a férjem száll be vele vitázni, ő aztán meg még rátesz egy lapáttal ("6-8 gyerekig meg sem állunk") én meg hülyére röhögöm magam a hüledező fejeken :lol: De ha nekem kéne vitázni, komolyan venném, és felhúznám magam nagyon :roll:
Szóval, poénra kell venni, ha lúd, legyen kövér! ;)
Vendég

Gira,
jó ötlet ez a poénra-vevés is! Beszólnék a rokonoknak, hogy még csak most kezdünk belejönni! :lol:
Asszem hívhatnánk a mentőket...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Rik!

Na ezt a dumát hogy :"erre a világra nem szülök"....fúúúúúú ettől a hajam szála égnek áll :twisted: :evil: :twisted: :evil: Pont hogy nekünk kell vagy kellene megváltoztatni ezt a rohadt világot vagy a mi gyerekeinkenk...de ha nem szülünk akkor mivé fajul tényleg a világ???Nem lehet ilyen pesszimistán élni...Úgy kell élni hogy majd a mi gyerekeink változtatnak!!!Nem??!! :wink:

Egyébként ez csak ürügy annak aki amúgy sem akar szülni...De akkor miért nem mondja meg az igazat???Az sem bűn ha valaki csak egy gyereket akar,csak ne nézze le azt aki meg többet!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hali!

Voltunk délelőtt nst-n. Minden ok. Csak hétfőn kell ismét befeküdnöm a kórházba. Holnap megint nst. A doki azt mondja, jövő héten muszáj lesz csinálni valamit, mert hiába van minden rendben, aggódik. Mondtam neki, én is aggódom. De azért igyekszem nyugodt lenni.
Most délután virágokat ültettünk Attilával, meg kertészkedtem is. Kissé fáradtnak érzem magam, ezért jöttem egyet pihenni.
Érzékenységi teszt: oxitocinos infúzióval ingerlik a méhet. Van, akinek ez beindítja a szülést, nekem nem sikerült. Egyébként nem vagyok letörve, mint egy hete. Elég jól bírom. Itt a tuti célegyenesben pont én nem lehetek kiakadva, hisz nekem kell végig csinálni.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Végeztem a házimunkákkal, most pihenek...
Látom Brigi vagy!!
Meglepő h most itt vagy, de kicsit jobban megy így a hétvégéd.
Gondolom már nagyon nehezen mozogsz és nagyon elfáradtál.
Az orvos biztosan tudja it kellk tennie, bízz benne! Ha baj van úgyis cselekszik!

gyerekről az a véleményem ami Nektek. Ha mi elfogadjuk h valakinek egy van, akkor ezt miért olyan nehéz felfogni??? :twisted: :roll:
Más értékrendekkel élünk és ez itt ütközik ki leginkább - sajnos.Lakás kocsi nyaralás nyaraló- persze jó ha van, de nem hasonlítható össze érzésekkel. Mikor egy pici mancs megölel-hát nemtudom tudja-e mit veszít aki nem érezte. vagy életében hányszor olyan boldog az ember mint amikor megszületik a bébi és odaadják.

Vendég jött, mennem kell...
agica1027

Sziasztok!

Itt az elveszett! :lol: Sajnos a másik gép már napok óta haldoklik,sanos úgy néz ki,hogy új kell! :wink: Erre az 1 gépre pedig vagyunk négyen,sajnos mindig kivagyok túrva! :evil: A fiam mindig játszana,mig ezt is ki nem késziti,mármint a gépet,a férjecském tölt és ir folyamatosan,(filmeket)a lányom pedig készül a vizsgákra és non-stop kellene neki a gép! :wink: Hát ez van!Sanos nincs sok időm vissza olvasni,mert sorba állás megkezdődött! :evil: Ez vicc!Mi lenne ha nem lenne gép? :wink:

Akkor még egy pár szó!

Brigi!
KITARTÁS!

MINDENKIT PUSZILOK ÉS ÖLELEK!

Ha tudok irok! :wink:
Vendég

Rik megy az email :) mert nekem nem enged fel tölteni vagy már fárat vagyok

Kép
e.andrea

Britta kitartás már pár csak párnap és a baba a kezedben lesz.

Kép
e.andrea

Andi
Természetesen felteszem!!:D
Szép pocikád van,hallod-e???ÉS a babó!!!!!!Ide vele!! :wink:
Kép
Kép
Vendég

Rik köszi hogy felraktad :)

Kép
e.andrea

Hű, de szép pocak!
Andi, az már nagyon hamar itt van! Júni 10-én született Ákosom (bár őt későbbre vártuk).

Brigi, de jó hogy hazaengedtek hétvégére! Örülök, hogy jól vagytok Bencével együtt, remélem már Dani és gergő is jól vannak!

Márti, Ditta, remélem azért legalább egyszer jól kialhatjátok magatokat, amíg tart a hányós-álomkóros időszak!

Rik, így tovább, drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Gira, gratulálok harmadik lánykádhoz, rokonoknak meg mond meg, ha fiú kell nekik rugaszkodjanak neki!

Kriszti, Ágica, Panny , puszi nektek is!

Jó éjt!

Kép Kép Kép
datolya

BRIGI MEGSZÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"örömmel tudatom,hogy 26-án este 11 óra után néhány perccel megszületett Bence.Súlya 3800gr,és 60cm.Mindketten jól vagyunk!"

Brigi!Itt is nagy GRatula, nőljön Bence egészségben boldogságban nagyra!!
Kép
Vendég

Ennél szebb és jobb hírrel nem is kezdőthetett volna a nap!!!!

Sok szeretettel gratulálok és minden létező jót Nektek!!!!!!!!!
agica1027

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?