Sziasztok csajok!
Nagy a pörgés szokás szerint, volt mit olvasnom főleg, hogy nem volt net tegnap, elég beteg is voltam nélküle.
Én babakocsi ügyben mászkálztam a héten, erre kiderült, hogy kapunk 2őt is kölcsönbe. Az egyikért ma megyünk, az Bergon, amiről mondjuk hallani rosszakat, de 4 éve megvan a barátnőméknek, 2 gyereket kiszolgált, de tök jó állapotban van, remélem, nem nálunk lesz valami gond vele.
Nekem ma volt a cukormérésnapom, megint tök jó lett az eredmény, úgyh vszínű, csak egyszer kiugrott, mert pont a terheléses előtt voltam képes másfél-két héten át mindennap egy banánt megenni, ami ugye tiszta cukor, a diétában tiltólistán is van.
Ja és vettem vagy egy kiló diabetikus nápolyit, kekszet, csokit, pudingport, hogy alkalmanként csokihiányomat pótoljam, meg felmértem a diabos cukikat a környéken, erre ma aszonták, felejtsem el a mesterséges édesítőszeres cuccokat, mert nem lehet tudni, milyen hatással van a babára. És még light jégkrémet is vettem múltkor, persze mindjárt 2 dobozzal.
Dodó, azóta is figyelem a lidl oldalát, és igen, jövő szerdától babacucc akció!
http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20080430.index
Meg még egy kis pénzköltési lehetőséget ajánlok:
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php
Én valamelyik nap voltam ott, kis és nagyker, baromi nagy a választék ruhában és minden másban, elég jók az árak és még 5%os törzsvásárlóit is adtak.
Mert én persze vettem hálózsákot, napozót, újszülött sapit, zokeszt, karmolás elleni kesztyűt.
Dehát eddig úgy volt, hogy nem kapunk sehonnan semmilyenn rucit, most mondta 1 ismerős, hogy majd ők adnak, de még mind kölcsönbe van adva, úgyh ki tudja, mikor lesz abból valami, tehát én úgy érzem, jogosan vásárolgatok.
Viki, képeket várunk, mostanában valahogy ritkán vannak képek fent. Én teljesítem az óhajod, mert jó sokat bírtam most írni.
Babuli, milyen profi az anyukád!
Tök izgi, hogy mindjárt itt van május elseje, és a május már tényleg olyan lesz, hogy várhatjuk első fórumbabánkat, ahogy az április-májusiakat nézem, az 1-2 héttel hamarabbi születés tök gyakori.