Új privát üzeneted érkezett!

Babu!
Biztos nem lesz sok pihi, mert még gyakorlatilag semmit nem vettünk a kiscsávónak. Mirem egveszünk mindent, kiglancolom a lakást, összerakom a motyókat, közben persze barátnőzök kicsit már itt lesz a július.

Szépnevű Kimma!

Szia! Hogy vagytok?
20150601134430

Viki! Azért pihenésre is biztosan marad! Lackó majd úgyis vezényel bentről! :D
Vendég

Igen, ő a főnök! ;) (meg Apu Laci is rám szól, hogy nyugodjak már le)
20150601134430

Nálatok is férfi uralom van! :D
Vendég

Viki, te is otthonnyüzsgő leszel hamarosan? Ó, és mennyire irigyellek benneteket ezért!!!
Nekem június végéig kéne optimális :shock: esetben dolgozni, a gyed miatt. Persze ha nem bírom, abbahagyom. Bár mint mondta, otthon tuti nem üldögélnk ennyit...

A hasam bal oldala fájogat, nem nagyon, csak olyan alattomos folyamatos fájással.
Na, leírtam, már enyhül is...
(nem szívesen vezetnék így hazafelé - csak egy éve tanultam meg...)

KépKép
szkagi

Látszat! Mert én irányítok, csak hagyom, hogy néha ők is kiadjanak egy utasítást, rendelkezést, és elhiggyék, hogy ők a főnökök!

Bár Baba Laci tuti az lesz!
20150601134430

Szkagi! Én szívesen dolgoznék ha nem kéne sokat utazgatni!
Vendég

Kimma! hát azt mondta a csaj, hogy 170g, de azt meg is kell ennem. Ha néha-néha 175 lesz belőle az még nem baj.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Otthonnyüzsgő! Ez nagyon jó! ;)
20150601134430

Ági!
Van a kocsiba kismami biztonsági öved?
Én nagyon szeretem használni.
20150601134430

Lányok! Sipiné küldött pocak fotót Nektek!
Kép
28 hetes Sipiné pocak

Kép
Vendég

Viki, van övlehúzóm vagy mim, jó találmány!
A múltkor vittem be a lányomat bölcsibe, és kotorásztam az övlehúzó után a lábam között. Erre a lányom megkérdezi: Mama, pisilni kell?

KépKép
szkagi

Csini Poci!!!! :wink:
20150601134430

Aranyos a Csajod!
20150601134430

Babuli,
köszi a Sipiné pocakot! Így közvetve is gartulálok neki, nagyon klassz pocakja van! És a kismamifelsője is tetszik!!!! Szívesen megkérdezném, honnan van...

KépKép
szkagi

Na szasztok!

Kivasaltam egy adagot,úgy fáj a hátam!
Már ülni se jó!

Viki! Tök jó,hogy már csak ennyit kell menned!
Azért remélem ztánna sem tünsz el!
Szép álmaid vannak az itthonléttel kapcsolatban majd meglátod,hogy semmire sem lesz időd és máris jön a baba!
Én konkrétan 2 hónapja nem jutottam el a barinőmhöz,és félek már nem is fogok!

Egyszerűen mire 1-2 dolgot megcsinálok szép lassan már este is van!

Szoktátok nézni pénteken a popdarálót?
Én tök szeretem!
Apával mindig akkor csodálkozunk el,hogy megint eltelt egy hét mert megint popdaráló!

Megyek hammolni,meg mindjárt jön Anyu is,de még jövök ám!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Nem tűnök el!
Van otthon net, és még rám is fogtok unni ;)

Én még nem láttam a popdarálót, sajna képtelen vagyok addig fent lenni.
20150601134430

T.Maria küldött üzit:
"Minden rendben.Az itteni doki szerint a méhszáj csak 2100. Egyelőre csak a szokásos gyógyszereimet kapom és fekszem. Ebbe majd bele őrülök, de most ez van. A saját dokimmal csak este tudok beszélni. Puszi nektek! Marika"

Kép
szly27

Sziasztok!

Igen-igen, kozminál voltam reggel, aztán Apa még itthon volt 2-ig és megnéztünk egy filmet. Jól be is aludtam a végére, ő meg szép óvatosan lelécelt dolgozni :( . Most tértem magamhoz.

Az éjszakáim a kezdeti pocsékokhoz képest most extra pocsékak lettek :? . Már nem csak azon az oldalon fáj a csípőm, amelyiken fekszem, hanem a "fölfelé esőn" is. Kész vagyok ettől. És megint állandóan a hátamon ébredek, pedig ha jól sejtem már egyáltalán nem kéne... :roll: Már próbáltam körbe párnázni magam, de nem segít.
Nah, ezt leszámítva jól vagyok. Sajna a kozmim pont a Nándori cukrászda mellett van, így hazafelé rendesen bevásároltam: mákos rétes, túró torta, dobos torta... olyan szinten kívántam, hogy alig bírtam megállni hogy ne essek neki a kis csomagnak már a héven! :oops:

Jah, csatlakozom a Nyugdíjasklubhoz és a Pingvinek Társaságához! Már néha cikisnek érzem ahogy vonszolom magam, pedig nem is vagyok kövér!!! 8) :lol:

Ami - nagyon gáz hogy egy számodra tökidegen rokon akar menni neked segíteni. Én már attól is kivagyok hogy tudom hogy a párom családja folyton itt fog hangoskodni. Nem is tudom, valahogy az első pár hetet szereném csak a babával és Apával tölteni. Anyukám nekem is jön pár napot segíteni, de hát ő mégiscsak az Anyukám! :wink:
Zabálási roham... nekem is vannak pár napja! Lassan ott tartok hogy óránként eszem! :shock: Durva!!!

Ági - Boldog SZületésnapot! A feketeerdő-csodáról kérünk majd fényképet, had' csorgassuk a nyálunkat! :wink:

Nekem is vasalnom kéne, bár rohadtul nincs kedvem. :?
Vendég

T. Mariának kitartás! Sokat gondolunk Rájuk!
Vendég

Én is szeretem a Popdarálót! Jókat szoktam nevetni rajtuk. Egyik-másik fazonnak viszont tuti jó hangja van. Na meg a sztárokon vagyok néha elhűlve: ha nem a saját dalukat éneklik, már nem is tudnak énekelni. Gáspár Laci azért jó volt a múlt héten. De Junior, meg Judy vagy ki?! Hát iszonyú szarul nyomták.

Kép
szly27

Marcsinak megy a puszi! Tartson ki!!!!

Wera!
Szopipárnát nem próbáltad még, hogy azzal pockolod ki magad?

Közben nekem meg leesett, hogy hamarosan lelécelek, jön apjuk értem és megyünk Baba Laci nézőbe.
20150601134430

Viki! Jó kukucskálást Nektek!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Ági! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Viki4 Jó mozizást és várjuk a képeket!

Kép
szly27

Köszi köszi!

Később jelentkezem! Írjatok jó sokat! ;)
20150601134430

Szly!
Köszi a táblát!
20150601134430

Szly! Köszi a táblit!
Vendég

Csajok! Anyukám most nyert meg a Vaterán egy garanciális mérleget 8000.- ért! Jupijé! :D

Most már megyek öltözni és indulok a dokihoz a gyógyszeremért!

Később még jövök!
Vendég

Szívesen!

Kép
szly27

Sziasztok,megjöttem!
hulla fáradt vagyok,egy órája jöttem meg,megfürödtem,meg hajmosás már csak megkéne szárítanom.Nagyon elfáradtam.
Meg még cipekedtem is,hazafele tömve volt a busz,és senki nem adta át a hejét se.

Asziasztensnő szerint magas a frekvencia,doki szerint azért mert már nyomja a ..mit is?na mindegy, valamit.

Holnap reggel doki,meg 30. heti Uh. :P

Megyek megszárítom a hajam,mielőtt még jobban megfázok.

Babuli:mérleghez gratula :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki - van szopipárnám, de azzal csak a lábamat szoktam alátámasztani, máshogy nem kényelmes. Az a gáz, hogy tudom is hogy mikor fordulok a hátamra: amikor arra ébredek hogy elviselhetetlenül fáj a csípőm. Akkor a hátamon fekve ált. megvárom hogy enyhüljön és csak úgy tudok átfordulni a másik oldalamra. De van hogy még előtte bealszok, így háton maradok. Ezt eljátszom szerintem vagy 6-8 alkalommal minden éjszaka :?. Néha még többször is. Már mindent kipróbáltam, de egyre csak rosszabb :cry:.
Vendég

Na, ennek a rétesnek bor-illata lett! :shock: Remélem azért nagyon nem fogok itt berúgni! :lol:
Mostanában semmi nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezem! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

a merlegen en nagyon agyalok. en eleinte teljesn biztos voltam benne nem szeretnem hogy legyen, mert csak foloslegesen izgatnammagam ha nincs meg a kello mennyiseg. De tegnap az eoadast tarto vedono mondta hogy az elso 3 honapra mindenkepp jo berelni. Nem tudom. Szerintem megkerem ferjem segitsen donteni, mert en mostansag sokmindenben keptelen vagyok :(

Nem semmi vagy 1 orat kellett ulnom az ikeaban, mert nem birtam jarni ugy rugdosott. A kasszaig elvergodtem, meg isk erdezte a kasszas, hogy rosszul vagyok e, mondtam nem csak azert rangok, mert annyira rug a baba. Ez orulet! Uldogeltem aztan es vartam lenyugodjon, mert nem birtam mozdulni.
Most kicsit pihizik szerencsere:)

En meg mindjart nekiallok varrni. Fuggonyt, meg a racsvedot.

A hordozot megvettem! Illetve meg nincs itt, de lecsaptam ra a vateran.
Dodo: itt kolcsonozni nem lehet, ha meg esetleg kapnank is kolcson akkor mar inkabb legyen olyan ami a vazra is csatlakoztathato- bar abban csak ha nagyon muszaly lesz fog "csucsulni" a baba- mert amugy a nehai kocsiba ulesen kivul nem is lenne ra szuksegunk. De tuti ha nem vennenk jonne a szitu hogy kell ,es akkor esnenk hasra. Igy meg lesz, es talan egyszer lesz sajat kocsink, taso meg ugyis lesz, szoval csak nem lesz folosleges. Ha meg igen eladom.
Vendég

Sziasztok csajok!

Nagy a pörgés szokás szerint, volt mit olvasnom főleg, hogy nem volt net tegnap, elég beteg is voltam nélküle.
Én babakocsi ügyben mászkálztam a héten, erre kiderült, hogy kapunk 2őt is kölcsönbe. Az egyikért ma megyünk, az Bergon, amiről mondjuk hallani rosszakat, de 4 éve megvan a barátnőméknek, 2 gyereket kiszolgált, de tök jó állapotban van, remélem, nem nálunk lesz valami gond vele.

Nekem ma volt a cukormérésnapom, megint tök jó lett az eredmény, úgyh vszínű, csak egyszer kiugrott, mert pont a terheléses előtt voltam képes másfél-két héten át mindennap egy banánt megenni, ami ugye tiszta cukor, a diétában tiltólistán is van.

Ja és vettem vagy egy kiló diabetikus nápolyit, kekszet, csokit, pudingport, hogy alkalmanként csokihiányomat pótoljam, meg felmértem a diabos cukikat a környéken, erre ma aszonták, felejtsem el a mesterséges édesítőszeres cuccokat, mert nem lehet tudni, milyen hatással van a babára. És még light jégkrémet is vettem múltkor, persze mindjárt 2 dobozzal.

Dodó, azóta is figyelem a lidl oldalát, és igen, jövő szerdától babacucc akció!
http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20080430.index

Meg még egy kis pénzköltési lehetőséget ajánlok:
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

Én valamelyik nap voltam ott, kis és nagyker, baromi nagy a választék ruhában és minden másban, elég jók az árak és még 5%os törzsvásárlóit is adtak.
Mert én persze vettem hálózsákot, napozót, újszülött sapit, zokeszt, karmolás elleni kesztyűt.
Dehát eddig úgy volt, hogy nem kapunk sehonnan semmilyenn rucit, most mondta 1 ismerős, hogy majd ők adnak, de még mind kölcsönbe van adva, úgyh ki tudja, mikor lesz abból valami, tehát én úgy érzem, jogosan vásárolgatok. :D

Viki, képeket várunk, mostanában valahogy ritkán vannak képek fent. Én teljesítem az óhajod, mert jó sokat bírtam most írni.

Babuli, milyen profi az anyukád!

Tök izgi, hogy mindjárt itt van május elseje, és a május már tényleg olyan lesz, hogy várhatjuk első fórumbabánkat, ahogy az április-májusiakat nézem, az 1-2 héttel hamarabbi születés tök gyakori.

Kép
teó

na azert lesz a Lidliben par jo cucc:)
Csak el ne felejtsek elmenni!
Vendég

DesViki!
:lol: :lol: :lol:
Köszi megvagyunk!
Éppen csináltam egy adag túrós palacsintát férjecskémnek
és elcsábulván megettem én is 3 darabot :oops:
nem baj, kispórolom az esti kenyérnél :?
ez úgyis fincsibb :lol:

Anyjuk!
tök jó az a hordozó
megkérdezhetem mennyibe került?
és ahhoz még kell valami vagy hogy kell az autóba csatolni? :oops:

Ami!
Sajna későn van a Popdaráló, mindig elalszok mire kezdődne :( csak egyszer láttam belőle egy kicsit

Nyugdíjas klub: gondoltam én nem csatlakozok, erre tegnap először olyan görcs állt az egész alhasamba, séta közben, hogy azt hittem besz@rok :shock: és eltartott vagy 10 percig
hát remélem nem lesz gyakran ilyen élményben részem.

Kép
kimma

Teó!
a diabetikus nápolyit, kekszet honnan vetted?

Kép
kimma

Köszi a Lidl tippet, épp most nézem, f@sz@ árak :lol:

Kép
kimma

kimma: a hordozohoz van valmi talp, de azt csak kulfoldon lattam hozza itthon csak ugy siman aruljak,
"Bekötése: menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére, bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél nem használható, övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét" ez a Brendon oldalan van fenn-bebe confort creatis, 0tt 39ezer, en 22ert veszem hasznaltan de hat hibatlan allapotban van.
Vendég

teó!
ezek közül itt csak a hordozó volt (olyant vettem is) a takarók másmilyenek voltak :) Itt pl babakocsi, meg fertőtlenítő nem is volt... meg iylen fülhőmérő sem! :) De volt helyette más.... de ezek is nagyon jók!

Néha én is pingvinnek érzem magam! :) Meg tegnap éjjel a vádlim görcsölt be :( Na az nagyon kellemetlen!

anyjuk!
Majd kérünk képet a függönyről meg a rácsvédőről.....
Tényleg a szoba hogy áll???

Na, asszem lemegyek a boltba after-eight-es jégkrémért :)
(Még jó hogy a tömbünk aljában van a bolt! :) )

d.dodó

na after eightes fagyit en is ennek, akarmennyit! Csak se bolt akozelben, se penz itthon:( ja es nem is igen van itt after eightes dobozos, sot lehet nincs is:(
A szoba sehogy nem all. Most epp a kisszobaban van minden berakva, mert a nagy all romokban. HA minden igaz hetvegen lesz parkettazva, es akkor elkezdhetjuk a ramolast. Az meg penzfuggo. MErt amig nincs szekreny nincs hova pakolni:)
Vendég

Kimma, igazából még itt nálunk a kis COOP boltban is van csomóféle, a nápolyik nagyon finomak, a Canderel csoki is isteni,csak elég húzós az ára egy pici szeletnek is,dehát időnként belefér, az édességen így is sokat spórolok, hogy nem veszek mindennap.
Amúgy hipermarketekben van a nagy választék, lekvárok, szörpök, cukorkák, kakaópor, cappuccinó, pudingporok, joghurtok és a kekszekből is van csomó. Én pl csokis kekszet vettem, nagyon finom, de most már nem tudom, hogy mi legyen ezzel a felhalmozott kupaccal, mert nagyon rámpirítottak ma, hogy ilyeneket terhesen nem szabad, de most nyomozgatok a neten, máshol meg nem tiltják le, hanem mértékkel engedik, lehet, hogy ebben is ez a megoldás, mint másban, a mértékletesség.
AndKata és Vidokata, szerintetek?

Kép
teó

Csajok! Mostmár aztán elég legyen!
Micsoda sütikről áradoztok itt????????
Úristen!
Mindjárt megyek a cukiba én is!
Megint jön a zabaroham!

Nemtudom már mit akartam írni! Tök hülye vagyok!

Olyan fura,hogy Apa nincs itthon!

Úgy unatkozom!!!!!!000000000000000000000000

Kép

Kép
ibm

Dodó, ha már így vonalban vagy, azt akartam kérdezni egy ideje, csak mindig elfelejtettem annak kapcsán, hogy írtad ezt az UH-s rendszert, hogy akkor ott nincs is ilyen maszek rendszer az egészségügyben, mint nálunk? Vagy csak a nagyon gazdagoknak elérhető?

Kép
teó

Anyjuk!
Ez az after-eight-es sem dobozos, hanem pálcás...... de mire leértem a boltba inkább a snikers fagyi mellett döntöttem (olyat előtte még nem ettem).

teo!
Göteborgba be lehetne menni, és 500 koronáért extra uh-t csináltatni (ebben a városban nincs rá lehetőség). Na de csak azért nem megyünk be, főleg hogy nincs kocsink! Amugy maszek doki meg nioncs..... meg választott orvos sincs.....

d.dodó

Na, csak hazaértem én is.
Már a vacsi is fő!

Ronix, én is utálok főzni!

Ági, nagyon boldog szülinapot!

Megyek megnézem a családom többi részét, még megígértem Zsuzskának, hogy elmegyünk biciklizni. Mármint én csak sétálok!!!

Kép
Kép
patr

After eight :x :x :x :lol:

Tényleg tiszta cukor a babán???? Nahát, ezt nem is tudtam! Igazából az előbb rámjött a nasizhaték, és mivel ma már állati sok édességet ettem, elhatároztam hogy most egy kis egészséges valamit készítek. Találtam itthon almát, banánt, meggybefőttet, natúr joghurtot, ezt mind összekevertem és nagy elégedetten ültem le ide olvasni. Nah, szép... :lol:
Vendég

babán = banán!!!!!!!!!! Agyamra ment a terhesség......... :twisted:
Vendég

Na..egyedül maradtam! :) Párocskám hazajött, de már ment is! Ugy döntöttem sült virslit csinálok magamnak meg sültkrumplit! :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?