Ibolya!!
Örülök, hogy Gerinek nincs semmi komoly baja!!!

Zudom nem nyugtat meg, de Marietta is többször fájlalta a hasát a napokban, de más nála sincs (persze az étvágya változatlan

Judit!
Akkor nektek jó útat!! Kicsit furcsáltam, hogy újra húsvétoltok, nem értettem. De az uram gyorsan útánanézett, hogy miért, így már képben vagyok

Kíváncsi leszek Zorkának menyire lesz furcsa!! Vigyázzatok magatokra az úton!
Anikó!!
Megnyugodtam, hogy "csak" a hangulatod ramaty!! Ez sem jó, de talán a szép idő majd változtat rajta - már ha jön a szép idő

Ügyeske Maja, hogy már nincs pellus!!! A régiek már ismerik a mi "kakis" történetünket, lehet Te még nem!
Marietta már oviba járt, és még mindig csak pelenkába kakilt. Inkább hazahozta, de nem kakilt máshogy. Ha nem adtam rá 3 napig, akkor 3 napig tartotta vissza. Mindemellett 2 éves kora óta pisire szobatiszta volt (kivéve az éjszakákat) és a tesó születése sem vetett vissza. De a kakival nem boldogultunk

A tankönyvek szerint is nehezebb megválni a pelenkától ha kakiról van szó -nálunk ez már kórór formát öltött

Úgyhogy ne aggódj!!!! Adj lehetőséget a választásra mindig, tudasd Majával, hogy nagyon örülnél, ha wc-be kakilna, de soha nem haragudj, ha kéri a pellust. Ha megért rá, akkor el fogja hagyni. Erőlteti meg nem lehet

Anita!!
Akkor Boti rendben van teljesen?????

Oké - kérem az egy szál grátisz tulipánomat

Katus!!
Ancsi egyszerűen tüneményes - olyan nagylány lett!! És apa mellett kifejezetten duci

Anett!!
Én úyg mennék hozzád ccütörtökön, de hát ez a rohadék munka!!! Vagy gondolod tegyem át én is éjjelre , mint Te!??

Szandra!!
Eszik már a Tami mindent???? Remélem nem fog elfogyni, ahogy tE!!!!! Gratulálok!!!! Nem semmi vagy!!!!!

Ildi!!
Tényleg nagyon eltüntél!!!
Milyen volt az ovis kirándulás?????
Andi!
Ti is voltatok kirándulni?? Lőrinc változatlanul szereti az ovit??
És az exkedvencem? Rebeka??? Bocsi, de így kell jellemeznem, mert Zéti kiütötte a nyeregből őt is és Edót is

Tüneményes és ráadásul pöcsös!!!!

Adri!!
Jelentkezz - hogy vagy????
Jó éjt Nektek