Sziasztok!
Köszönöm MINDENKINEK az érdeklődését és a sok a pozítiv energiát!
Egyenlőre egyben vagyunk, bár éjszaka már azt hittük, hogy lesz valami, de csak jóslófájás volt, kétszer ismétlődött, aztán mintha elvágták volna. Szegény párom azonnal kiugrott az ágyból, és rögtön indulni akart a kórházba. Alig bírtam rábeszélni, hogy várjunk még, mert az még nem biztos, hogy most szülni fogok.
Ma voltunk bent a klinikán UH-n, CTG-n, a dokimnál és a szülésznővel is beszéltem.
Az UH-n azt mondta a doki, hogy szép nagy baba, fejvégű, de súlyt nem tud mondani, mert az a program, ami a mért adatokból ezt kiszamolja, nincs telepítve.
Gyöngyi, nem tudom azek a méretek mondanak-e neked valamit?
BPD:94mm, HC:343mm, AC:337mm, FL:72mm és most vagyunk 37 hetesek és 2 naposak.
A CTG egész jó lett, csak az ujjaim zsibbadtak le
, mert végig nyomnom kellett a tappancsot a hasamra, mert különben nem észlelt semmit a gép. De legalább egész jó lett az eredmény.
Aztán mentünk a dokimhoz, aki végre hazajött Amerikából. (Dóra baba teljesítette ezen kérésünket, megvárta míg hazjött.)
Kb 5 percet tudott velem foglalkozni, mert sürgös műtéthez hívták el. Így abba maradtunk, hogy hétfőn menjek újra CTG-re, és akkor mindent megbeszélünk, de ha van valami azonnal menjek!
Pedig úgy vártam már, hogy mindent megbeszéljünk, de persze azt is megértem, hogy ilyenkor nem én vagyok a fontos.
Majd mentünk a szülésznőhöz, aki nagyon kedves volt.
Mondta, hogy az jó, hogy vannak jóslófájásaim, mert akkor rövidebb lesz a vajúdás. Azt is mondta, hogy most már, szerinte, próbáljak minél többet sétálgatni, és néha guggolgassak
(de csak óvatosan, és csak akkor ha van velem valaki), mert így könnyeben a helyérekerül a baba feje, aztán akár szülhetünk is.
Aztán átmentem egy kicsit Zétit nézni. Olyan édesen aludt hason fekve. Nagyon rendes kis fiú, remélem jó barátok lesznek Dórával
Így ma is eléggé elfáradtam, úgy mint tegnap. Anyukám jött ki hozzám délelőtt, és egész estig csak melóztunk, főleg ő, de azért én is belehúztam a magam tempójához képest.
Kimostuk az összes függönyt, letakarítottuk az összes redőnyt, szúnyoghálót és ablakot.
Na nekem ennyi elég is volt, de ő még kivasalta a függönyöket is, amit este még a Zolival felraktunk. Ezek után nem is csodálkoztam nagyon az éjszakai akción.
Judit!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kata!
Örülök, hogy végre itthon vagytok, nagyon sokat gondoltunk rátok!
Nagyon jók a képek!