Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

küldtem fotókat a gmail-re a taliról, de én nem tudok olyan vicces szövegeket irni.

miközben irtam e két sort, Marci elkezdett köhögni és kihányta az összes vacsit. :shock: tippek: az gyümilé (reggel is ezt itta), a gyügyszerek vagy a köhögés. Csak a Barnu meg az én pizsimet hányta le, a sajátjára vigyázott! :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jajj andi nagyon cini szekót duriztál Petrának!
Szerintem is vannak jó cuccok én nem szoktam de anyós rá ér és bent van a városban ő szokot nagyon jókat durkálni a csajnak!

Kép

Kép
mogyoland

szerintem Nekünk a Recaro lesz a befutó gy.ülés.Most nézegettem őket.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Tudod Mogyo mit mondtak miért nem szállnak ki mert be van zárva a gyerekzár.A másik kifogás a kutya kintléte szokot lenni a kutyust kb.2perc alatt be lehet csukni.
Na de ezek Ők hallkan megjegyzem utálnak mert mást szántak feleségnek a pici fiuknak.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi! És mit szól ezekhez a párod?????? [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.0387.jpg[/img] Azé nálunk szigor van! :evil: (Ritka rossz fotó)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép

na mégegyszer

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!Apa most jön hazafelé Triestből kamionnal ugyhogy nem akartam ezzel idegesíteni majd holnap reggel elmesélem Neki.
Egyébként tudja milyenek az szülei de majd holnap "rendet csinál".

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ja láttam a talis fotókat tök jók azért kár, hogy nem tutam ott lenni na de majd a következőn ott leszünk.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ciripke, Barnu a te bal kezed (az avataron is, meg itt is) ;) Erdély titkos misszió volt? 8)

Kép
an°°di

hogy nekünk micsoda kaki napunkvolt (és még nincs vége) :? :twisted:

Kép
an°°di

Hát csajok, totál káosz van nálunk! Csőtörés van, úszik a konyhám, már a főcsap elzárva, a cumisüvegeket babavízzel mosogatja a férjem, mert nekem meg lehet kijött valami bőrbaj az ujjbegyeimen. A telefonomat megcsináltattam, de nem az igazi, sőt! Mondjam még? :evil: :twisted:
Úgyhogy nekem ne panaszkodjatok itt holmi ajándék etetőszékekre, mert irgum-burgum! :lol: Márcsak röhögni tudok ezen a mai balfék napon!
Na elhúztam a francba! :arrow:

Kép
ermoni

A képek szuperek! Itt is meg a gmail-on és a pika-bigyón.

Látom már mindenki tudott venni gesztenyét.
Én ma próbálkoztam a zöldségesbe. Na ezt figyeld!!!!!!!
Én: Nincs zacskós gesztenye?
Ő: Az milyen?
Én: Nem tudom ilyen (rámutattam egy zacsira, mert itt láttam mikor vlaki feltette) zacskóba van, és gesztenyék vannak az elején. Kisbabának is adható, mert nincs semmivel kezelve.
Ő: Kisbabának? Akkor ez valami por lehet, amit tejjel kell keverni?

Nem egyszerű!

Ciripke: Egyszer volt nálunk is egy nagy hányás, sugárba az apját. 5 hónapos volt. Megfürdettem tiszta ruha, és már nem is volt semmi baj. A mai napig nem tudom mi volt, de hogy honnan jött annyi cucc :?:
Remélem nálatok sincs semmi komoly!

Gmailon ott a süti recept, de ide is bevágom.
Kekszes süti

Gáztepsibe
Hozzávalók:
80 dkg keksz (négyzet alakú)
7 csomag vanília puding
25 dkg margarin
15 kanál cukor
1,5 liter tej
2 tábla csoki (1ét+1 tej)
6 evőkanál olaj

1., A kekszet szorosan egymás mellé lerakod a tepsibe

2., A pudingot megfőzöd. Amikor már nem meleg annyira, belerakod a 25 dkg margarint és szétkevered.(Állagtól függően, ha nagyon keménynek találod melegíts egy kis tejet és öntsd hozzá.)

3., A pudingot rákenjük a kekszre. Nagyon nehéz, mert csúszkálnak a kekszek, de kitartás a vége fincsi lesz.

4., Pudingra keksz.

5., Csokit tálba, bele az olaj! Főzni!

6., Kekszre csoki!

Én még nem raktam rögtön a hűtőbe, hogy a keksz tudjon puhulni.

Kész! Evésssssssssssssssss

Valaki írja le nekem a Tiramisu receptjét!
A babapiskótára olyan van írva, amibe tojás is kell. Vagy az kell bele, nem lehet anélkül?

Kép

Kép
ádibaba

tiramisu recept van minden mascarpone krémsajt csomagolásán. az a finom! mivel az úgyis kell bele, legegyszerűbb azt megkeresni a boltban először, aztán a többi hozzávalót. a tesóm mindig olyat csinál, és irtójóóó

Kép
an°°di

Andi005: ne aggódj én annó járókát kaptam. Szerintem a mgvehető legnagyobb méretet, mert jót akartak, csak éppen az volt a k..va nagy gond, hogy rózsaszín volt. Nekem meg fiam van!!! A férjem meg itthon maradt egy nap szabin, hogy ki tudja cserélni. De csak kisebb volt, de ez zöld.

Az anyósok már csak ilyenek, szegények mindig jót akarnak.

Kép

Kép
ádibaba

Andi: Most kimentem a konyhába :D . Nem nagyon van rajta írás magyarul. Csak sok nyelven az hogy mi van benne.

Kép

Kép
ádibaba

Na megyek!

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Móni köszi, hogy csak a tábla miatt hiányolsz...:) :wink: Kb,. anniy időm van mint neked.
Ezt is véletlenül láttam meg.
Szar nap inkább és mozgalmas nálam volt ma. Én pl. nem találom a szuper jó kis céges telómat...:(

Tehát más színnel kiemelve elkülditek az adatokat, szívesen megcsinálom.

Rami nyelvnyújtogatós képe csúcs!!!!

Na és persze az összes baba, mamás kép nagyon tetszik! És nem csak udvariaságból írom.

2 hó után voltunk tanácsadáson...
Sokkolás jön...
Manó 3 évesen 18kg és 104cm, tök normális paraméter. Ugyan 4.5 éves méretekkel, nem baj, jövőre nem megyünk, az idén már teljesítettünk. :)
Ákos 7 hónaposan: 11kg és 72,5cm, óriás elefántbébi, de ezt csak a dokinénitől hallom szívesen. Nagy gyerek, de csodálatos, nem kövér, és teli energiával, kis örök mozgó. Muszáj ezt leírni, mielőtt valaki ha még nem is célzottan, de megjegyzést tenne. :oops: :wink:
Ja és már csak ülve szeret játszani.

Etetőszék téma. :)
Andi!
Én is haragszom/haragudtam, ha beállítottak olyan ajándékkal ami nem tetszett. De örülj, hogy gondolnak a gyerekre. Nekem is fát hoztak, én is hiper szuper etetőszket akartam, de nem bántam meg, célnak megfelelő. Én csak etetni akarom a gyereket, nem pedig altatni benne. Én is minden támadásnak, személyes sértésnek vettem...most is. De hidd el, ez egészen ici-pici probléma...

Gyerekülés:
ANCSI VOLTUNK MA MISKOLCON!!!!
Tehát mi is ma vettük meg Ákosnak, mert Manónak is innen van. És ha lehet hinni a netnek itt van hozzánk a legközlebbi márkaboltja. Ugyan Nyíregyen szét sem néztem. Ez nekünk nagyon bevált.
Mivel nekem két nagy gyerekem van, felesleges volt végig járni az összes méretet. Hordozó után egyből 9-36 kg és meg van oldva a gyerkülés probléma.
www.kiddy.hu Ákos ezt kapta most meg: http://www.nest.info.hu/lplus008.gif
Tehát ez fémmerevítős (Hajni nem értem neked ez miért probléma, ez legalább biztonságos.)Altató pozíció van rajta (tehát ideális még most ülni tanuló babáknak is), magasság állítható, Vál szélleség megint csak, így együtt nő a gyerekkel, és főleg télen az sok ruha miatt nem szorong. Lábrésze kihúzható, kisebb babáknak nem lóg a lába. Van védőpajzs, ugyan amit mi nem használunk. És én jobban örülök, hogy az biztonságiöv fogja, nem pedig az ülés öve...Engen nem zavar, ha 2 percig tart bekötni, fő a biztonság és a kénylem.

Zsu!
Én próbálom számon tartani az ünnep napokat, és köszönteni. Bocsi, nem feledkezem meg rólatok, de én valahogy a hófordulókat nem tartom számon. Várom mindig a születés napját, gondolok rá, de nem ünnepeljük, csak a kereket.

Marek!
Jaj, de jó, hogy írtál. Ha nem lennék így elhavazva, írtam volna. Örülök, hogy Te megtetted.

Na msot már megyek!
Jó éjt, jó netezést holnapra is neketek, nem igérem magam, de a táblát megcsinálom, a legutóbbit felrakom

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, gratula a 11 kilóhoz és az üléshez! :D (etethetek még asszem egy darabig, bár arányosan az ikrek is kb itt tartanak, sőt,ők már 4szer annyi súlyúak, mint amennyivel születtek. és ők sem kövérek :lol: :P 8) )
jóccakát!

Kép
an°°di

hát, Prücsi, én nem várok rád tovább :lol: (bár eddig sem Téged vártalak ;) )
talán holnap, bár, ha az is ilyen izé lesz...
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Nem tudtok aludni???
Erdély. ha lesz 10 perc nyugtom, komolyan leirom, semmi titok. Képek meg a másik fényképezőn vannak, amit csak Szabi gépére lehet letölteni, de igérem az is lesz, nagyon érdekesek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka:
nekem az a bajom a fémvázassal, h a kocsim nem szereti. bevág és megmarad a nyoma. meg a brevinél a concord és a bébi confort jobb ülés, biztonságosabb, kényelmesebb stb... szval ezért is adom el. A safety meg hát egy noname ülés....

Kép
Kép
h@jni

jó súlya van a fiuknak. :lol: :lol: :lol:
én pont most mértem Marcit, 12.2 kg és 91-2 cm. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelit!
Nálunk vízszerelő és a káosz folytatódik (valami anyaghiba miatt áll a víz és a bál a konyhában!).
Jolka! Köszi ezt a táblicskut, de igazából én egy jó kis gyerekülés összehasonlító, elemző-szempontosra gondoltam! Tudod, mint a babakocsiról, anno! :wink: Hahó, én legalább hiányoltalak! :lol:
Ákos 11 kg? Hát az én lánykámat is jól megnézik, de akkor Neked Ákost! 8) Viszont Janka hosszabb! Öööö, kire is ütött ez a gyerek?!
Ja és a házról nem írsz semmit! Tessék dicsekedeni!
Ciripke! Ne csigázz ezzel az Erdéllyel tovább!
Majd jövök, valamikor!

Kép
ermoni

Móni!
Köszi.
Összehasonlítás?
Na az nem nagyom van, mert mást nem próbáltunk ki. Nálunk szempont, hogy állíthtó magasság és szélleség legyen, alvó pozíció, mosható húzat... A boltban kérdeztünk hasonló kategóriát is, de egy volt jobb, egy új német márka, szép szélles volt a vál része, de viszont nem állítható, így maradtunk a jó bevált réginél.
Anno még Manó előtt kismama újság, reklámok után mentem, kinéztük a cam és concord ülléseket. Az utóbbiról lebeszéltek a boltban, mert túl keskeny, addig még nem tudtuk, hogy ez nálunk tényleg számítani fog.
Lényeg, hogy a számodra a legmegfelőbbet kell kiválasztani, keresgélni kell.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Még nem olvaastam teljesen vissza, és megyünk gyogyótárba pisizacsiért (jó a program, mi?), de a tiramisu receptje a Szarvasi (zöld tetejű, kerek alakú) mascarpone tetejének belsejében van! Az a tuti! :lol: :lol:

Ill. Stahl-féle könyvben is van egy jó (az gondolom netről is lehalászható) de az valmivel (már nem emlékszem) komplikálja, jó az is, de a sima eccerű még jobb!

Amúgy ez kb. az:
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=6605

De a rum szerintem a krémbe megy és nem a kávéba (ahhoz tejet kell rakni egy kicsit) ill. citromhéjat én nem szoktam, de nem árthat!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!

Ki adatta már be az agyhárgyagyulladás elleni védőoltást a babáinak?
Mi a véleményetek róla?

Én még nem tudom mitévő legyek, a dokink szerint ne szúrkáljuk feleslegesen Lénit, meg egyébként is ősszel lehetne köv. beadni neki. Addig gondoljam át. A bárányhimlő elleni oltást ajánlotta, arról jókat hallottam.

Edit
Vendég

Jolka!

BOLDOG SZÜLINAPOT MANÓNAK!

:D
Vendég

Hállllllllló mindenkinek!!! Jelentem még élünk, bár a tegnapi nap után ez valami isteni ajándék. Legalábbis ami engem illet. Nem tom kinek milyen a babája ilyen hidegfront idején, de Vivi komolyan megbolondul. Alvás kb fél óra, kaja haggyááá máááá ordítás ezerrel. Már nem tom kit okoljak vagy mit. Mindegy túléltük. Most átléptük a bűvös fél órás alváshatárt, hát kiváncsi vagyok. Etetőszékről csak annyit, hogy nem akarok nagyon nagy beruházást, mivel 3. gyerek sosenemlesz (ezer százalék) ezért nem akarok vmi hiper szupert. Brendonban láttam asszem 10rugóért, tök csajos, pink színű, nagy a tálca asszem az majd megteszi. :wink:
Tényleg mi van Gabcival????? Macsek??????? Kat???????
ja és a legjobb (mármint nekem) már elég szépen ülünk magunktól :shock: :lol:
na el, aztán majd még talán......

kikuka

Ja elfelejtettem!!!!!!!!!!!!! Képzeljétek, Panni hétfőn erdei iskolába megy 3 napra. Szerda este jönnek haza. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁt nagyon féltem ám (apa mégjobban) de ő nem csinál ügyet belőle.
Anya!!!!!!!!! csak 3 nap!!!!!!!!!!!!!!! ezt mondja. de még sosem volt távol ennyit úgy, hogy nem valami rokonnál volt. Ja és még telefonálni sem lehet, hogy kérdezősködjek, a tanító néni mondta. HHHHáááááááááát.... :roll: :?

kikuka

Csak gyors kukk nem leszek ma megyünk a városba csavargoba!

Andi: nem mán nem a középkorban vagyunk ,hogy nem téged akartak feleségül!
Meg ha már van a gyerek !
Fúúúú de utálom az ilyeneket!

Jolka. ez igen gratula a "nagyfiadhoz"

Na megyek bocsi ennyi talán este leszek!
Puszi

Kép

Kép
mogyoland

Kikuka: de gondolom a tanárnéninél lesz mobil nem?

Kép

Kép
mogyoland

Jó Reggelt Lányok!

Kinek hogy telt az éjszaka? Rami nagyon rosszul aludt! 9-kor elaludt, ébredt fél 12-kor, 2-kor, 5-kor és véglegesen 8-kor... és mindíg szopizott! :?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

HÁÁÁÁÁt Mogyo azt mondja, hogy van ott egy vezetékes teló, de majd inkább ők jelentkeznek ha valami gond van :? :twisted: Hát inkább ne jelentkezzen.............. :wink:
Vicuska!!!!!!!! nálunk annyira nem volt gáz, hozta a szokásos formáját, 8 kor elaludt, ébredt olyan 2 fele, aztán háromnegyed hatkor, és véglegesen 7kor (ezt anyai erőszakra, mert ugye a tesó suliba megy)

kikuka

Anyós és az ajándékok: az én anyósomnak az a mániája, hogy Esztert mindig kb. 3 hónapnak idősebbnek gondolja. Karácsonyra pl. vett neki egy Mikulásos-karácsonyfás-rénszarvasos rugdalózót ajándékba, ami húsvétkor jó is lett rá! :lol: Meg most, amikor lementünk egy rakat húsos bébiétellel várt minket. :?

Kikuka, jaj, ismerem ezeket az eldobom a hajamat a gyerekemtől napokat! :? Hát, ezeket túl kell élni. Nincs segítséged ilyenkor? (Mert nálunk ilyen napokon csak az ölben hurcibálás és az állandó aktív szórakoztatás az, amivel a nyígást-bömbölést ki lehet védeni, én meg sose voltam az az ölben hurcibálós típus.)

Panni miatt meg ne aggódjál, ha ő nem aggódik! :lol: Minden rendben lesz, és meglátod milyen királyság lesz egy gyerekes szülőnek lenni kicsit.

Gyerekülés: a francba! Azt remélem, a mostani hordozó kitart Esztella egyéves koráig, a szülinapjára meg azt kérünk anyóséktól (de mi vesszük meg!!!). Hajni, köszi a tippeket, megfontolom! Lassan akkor lehet beruházni egy komoly autósülésbe (amit majd frankón kilopnak a lakótelepi parkolóban álldogáló Corsánkból... ) :evil:

Móni: csőtörés?!!! Azt a jóédes*********!!! :evil: :evil: :evil: Kisgyerekkel nagyobb gond már nem is lehetne! Kitartás! :(

Jolka, jól vannak tartva, na! :-)

GABCI, KAT, MACSEK, HOL VAGYTOK???

Kép
waterlilly

sziasztok!
én teljesen purcant vagyok, és rengeteg fordítás van még hátra, így a szuperanyósom (egyre inkább látom, h relatíve az!) elviszi majd a gyerekeket sétálni, h dolgozhassak, tutisüti! :?

autósülés: spórolunk és spórolunk (milyen jó, h egyből kettő kell, na mindegy)

Csőtörés: Móni, remélem, már csomagolnak a zenészek, és nem áll a bál! :twisted: hinnye, de sz*r program ez. üzlet rendeződni látszik?

éjszaka: eseménytelenül telt. éjfélig dolgoztam, aztán lehunytam a szemem egy pillanatra és máris 6 óra lett! :evil: gyors szopi, aztán felpattantam a bicajra és meló. kicsit utálom ma ezt a gyeden levést így munkával megspékelve 8)

oltások: mi p.coccust adattunk és még a bárányhimlő ellenit tervezem, asszem

tiramisu: ha vki jár erre egy tálnyival, dobjon már be egy picit nekem. köszi! :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Köszi aki hiányolt. Itt volt Anyós, nem nagyon ültem gép elött.
Talán végre jön Ádika foga, bár nem kapkodja el. Látni nem látom, nem nagyon engedi megnézni, viszont ha benyúlok a szájába érzek alul egy kis recét.
Az étvágya nem a legjobb, úgy kell megtömni. A vacsora a legkritikusabb, azt szabályosan bele kell erőltetni.
A mászás még mindig nem az igazi, maradt a kúszás-mászáspróbálkozás egyveleg, de baromi gyors így is.
Ha olyan kedve van kiül egyedül és ücsörög.
Na, nekünk ilyen etetőszékünk van:
Kép
Mennem kell, büdi van, meg alvás idő.
Ha rendesen vissza olvastam, reagálok.

Kép
Kép
gabcii

Móni, hát nem semmi a csőtörés, inkább legyen rossz éjszakánk!

Edit, én beadattam. Miért ne, ha van rá mód és lehetőség? Baja nem lesz tőle, csak jót tehetsz vele..szerintem..
Mondjuk én eddig minden választhatót beadattam. Ha más nem de én megnyugszom.

Ádámnak Boldog Hófordulót!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Tiramisut ide is!
Csőtörés megszerelve, kosz meg... majd el lesz takarítva! Van víz, hurrá!
Hű, ez az Ádi már komoly, nősülés előtt álló legény! :wink:
Öööö, éjszaka: azt álmodtam, h megverekedtem a nokiaszervízesekkel! És a férjemet f6-kor hívta egy ügyfél! Mondom, mi a f*sz van? Éhező afrikai árvák várják haldokolva a gyógyszer szállítmányt, amit ő szervezett? Vagy mi más indokolná ezt a telefont? Mondja, visszapillantó-tükröket visznek charterrel! Hát besz*rok!
Andi! Még nem tudjuk lesz-e kártérítési per! Ha lesz, akkor a hazai olajcéggel akasztjuk össze a bajuszt! Király, mi? Sok eséllyel indulunk! Majd lesz vmi!
Na, megyek hirdetést ragasztgatni!
Ancsi! Mi köv. hét szerdáján leszünk Miskolcon! Ballagás...

Kép
ermoni

hm... mi nem szoktunk kapni senkitől semmit, és anyós egyáltalán nem kíváncsi ránk, anyukámék sem annyira... hasonló okok mint Andi005-nél.
Vendég

Gömbi: ennek is megvan a maga előnye! nem kell idegrohamot kapni, ha a nagyszülők kisajátítják maguknak a gyereket és ha magad veszed a gyereknek a holmikat, olyat veszel, ami tetszik :wink:

Kép
Kép
gabcii

Köszi Gabci!

Légyszi hagyjátok figyelmen kívül az előző hozzászólásomat!!!!! Nem akarok itt depizni... Tudom, mindenkinek megvan a maga problémája... csak szar, hogy semmilyen téren nincs segítségem... de ezt tudom, magamnak köszönhetem.
Vendég

csajok, azért kicsit óvatosabban ezzel a nagyszülő témával. én imádtam a nagyszüleinmet gyerekkoromban (is). nem igazán szerettem volna, ha anyukám nem bírta volna, ha náluk lógtunk a tesómmal. vannak dolgok, amiket csak a nagyszülők adhatnak meg az unokájuknak, és vica versa. én nem szívesen fosztanám meg sem a gyerekeket, sem a szüleimet/Gyula szüleit ettől az élménytől. a gyerek nem a szülő tulajdona. szerintem.
és persze még mindig mindenki azt és úgy csinálja, ahogy akarja :)

többet ér, ha visszalépek a fordításomhoz

Kép
an°°di

Na szóval!

Edit: üdv itt! Nagyon szép neve van Léninek, na meg persze ő maga is az!
Az autósülésről szóló eszmefuttatásokat elolvastam és hát nálunk is égető lenne a dolog, de megvárjuk vele a fizetést asszem. Vagyis a járandóságunkat, mert ugyi nekünk léhűtő kismamáknak ennyi jár.
Jolka: hihetetlen méretekkel rendelkeznek a gyerekeid. És hát, én nem lennék túl boldog, ha le elefántbébiznék a gyerekemet.
Házzal, hogy álltok? érdekelne engem is.
Apa indult be nagyon. Nézett egy szép családi házat. Nekem is bejön, árban is okés, csak nagyon kint van. És itt jön képbe megint, hogy mé nem tudok én vezetni? :evil:
Timi: most akkor műtét? Nagyon szurkolok nektek!
Anett: nyugi máá, jól jön még az a húsos bébiétel! Tényleg, az anyós túrát jól viseltétek?
Móni: akkor volt program és lesz is gondolom, mire eltakarítod a romokat.
Kikuka: sztem Panni szuperul érzi majd magát, te meg próbálj nem görcsölni. Nagy már a lányod, tud magára vigyázni.
Andi2: huh, jó fejek voltak anyósék hallod. Az ajándéknak meg azért örülj már kicsit.
Andi: nálatok mizu anyós fronton?
meg tudtátok beszélni?
Marek!
de jó, hogy írtál! Ha megvan az UH, jelentkezz lécci!

Kép
Kép
gabcii

Haligali!

Mai napi délelőtt letudva! Apa 4 körül jön! Hurrá!

Mininő alszik, fogakat a pokolba kívánom (4x keltünk Nurofen nélkül), nekem fáj a fejem és persze Dorkának megy a hasa!
Tudjátok mit ez utóbbit nem írom, hiszen alapértelemzetten gy van, majd akkor jelzek ha nem! :?

Móni, hááát vannak totál káosz napok, látom Te is kikaptál egyet!

Autósülés??? Én még nem is gondoltam rá. Most is gyorsan elfelejtem! Majd 1 évesen! Most ez a hordozó tök jó! Nagy előnye, hogy célobjektumba megérkezve a babakocsi vázára rápattintva tovább tolható! És ha Dorka alszik, megérkezéskor ugyanezen konstellációban teraszon hagyható gyerekestül (mostanában már többször felébred ilyenkor, de azért van hogy csicsikál tovább).

Etetőszék! Pihiszéket elnézve (leginkább foltjait) esedékes lesz lassan. Egész okés nagyságú lakásun van, de Dorka lassanként kiszorít minket! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

micsoda jókedv, Jutta. ez már csípom ;)

Kép
an°°di

Gömbi!

Nem sértésnek szántam hidd el!
Lehet, hogy télleg jobb volt, hogy nem voltam...
Andi: senki nem mondta, hogy meg kell fosztani a gyereket a nagyszüleitől, de én úgy gondolom, a szülők némi "előjogokkal " rendelkeznek. Nem akarok belemenni inkább.
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Na akkor anyós, após??? Nálunk. megszületett a Panni anyósom kb 4 hónapos korában látta először, némi rábeszéléssel a fia részéről. mondanom se kell, kurvára örültem. aztán telt múlt az idő, olyan 2-3 havonta eszükbe jutott, hogy van unokájuk. azért felköszöntötték a szülinapján mindig. most iskolába indult a gyerek, egyáltalán nem foglalkoztak vele. Később megszületett a Vivi. Hát ő se kapta amit kaphatott volna. kb 2 hónapos volt mikor először látta anyósom, apósom még később. az igazsághoz hozzátartozik hogy időközben megszületett a sógornőm (férjem huga) kislánya akik ott laknak velük egy lakásban na ő aztán a kedvenc unoka mind érzelmileg, mind anyagilag. szóval most ott tartunk, hogy utoljára talán 2 hónapja látták a gyerekeket. anyám a másik kategória. ő a pannit totál ki akarta sajátítani a másik nagyszülőkkel szemben (ami azért érthető) vivivel ugyanez. Ő próbál megadni sok mindent, cserébe mindenbe beleszól. De ha kérném mondjuk, h vigyázzon a kicsire egyébként dolgozik na akkor a válasz:te vállaltad, a te gyereked....
Hát dióhéjban ennyi. Akkor most melyik a jobb???? :wink: :roll:

kikuka

ööö, oké, ne csapjunk bele a sz*ros palacsintába. beérem azzal, h aranyéletem van és irtó jó fej nagymamák! 8) :? :D azért Gabcii, az előjogok kifejtése érdekelne. akár itt, akár priviben, akár a gmailen. nem csámcsogni akarok, nem kárörvendeni, csak okulni.

Kép
an°°di

nem,nem,nem Gabci!!! félreértettél!!!
írtam privit
Vendég

gmailra írok!

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X