Sziasztok!
Móni köszi, hogy csak a tábla miatt hiányolsz...
Kb,. anniy időm van mint neked.
Ezt is véletlenül láttam meg.
Szar nap inkább és mozgalmas nálam volt ma. Én pl. nem találom a szuper jó kis céges telómat...
Tehát más színnel kiemelve elkülditek az adatokat, szívesen megcsinálom.
Rami nyelvnyújtogatós képe csúcs!!!!
Na és persze az összes baba, mamás kép nagyon tetszik! És nem csak udvariaságból írom.
2 hó után voltunk tanácsadáson...
Sokkolás jön...
Manó 3 évesen 18kg és 104cm, tök normális paraméter. Ugyan 4.5 éves méretekkel, nem baj, jövőre nem megyünk, az idén már teljesítettünk.
Ákos 7 hónaposan: 11kg és 72,5cm, óriás elefántbébi, de ezt csak a dokinénitől hallom szívesen. Nagy gyerek, de csodálatos, nem kövér, és teli energiával, kis örök mozgó. Muszáj ezt leírni, mielőtt valaki ha még nem is célzottan, de megjegyzést tenne.
Ja és már csak ülve szeret játszani.
Etetőszék téma.
Andi!
Én is haragszom/haragudtam, ha beállítottak olyan ajándékkal ami nem tetszett. De örülj, hogy gondolnak a gyerekre. Nekem is fát hoztak, én is hiper szuper etetőszket akartam, de nem bántam meg, célnak megfelelő. Én csak etetni akarom a gyereket, nem pedig altatni benne. Én is minden támadásnak, személyes sértésnek vettem...most is. De hidd el, ez egészen ici-pici probléma...
Gyerekülés:
ANCSI VOLTUNK MA MISKOLCON!!!!
Tehát mi is ma vettük meg Ákosnak, mert Manónak is innen van. És ha lehet hinni a netnek itt van hozzánk a legközlebbi márkaboltja. Ugyan Nyíregyen szét sem néztem. Ez nekünk nagyon bevált.
Mivel nekem két nagy gyerekem van, felesleges volt végig járni az összes méretet. Hordozó után egyből 9-36 kg és meg van oldva a gyerkülés probléma.
www.kiddy.hu Ákos ezt kapta most meg:
http://www.nest.info.hu/lplus008.gif
Tehát ez fémmerevítős (Hajni nem értem neked ez miért probléma, ez legalább biztonságos.)Altató pozíció van rajta (tehát ideális még most ülni tanuló babáknak is), magasság állítható, Vál szélleség megint csak, így együtt nő a gyerekkel, és főleg télen az sok ruha miatt nem szorong. Lábrésze kihúzható, kisebb babáknak nem lóg a lába. Van védőpajzs, ugyan amit mi nem használunk. És én jobban örülök, hogy az biztonságiöv fogja, nem pedig az ülés öve...Engen nem zavar, ha 2 percig tart bekötni, fő a biztonság és a kénylem.
Zsu!
Én próbálom számon tartani az ünnep napokat, és köszönteni. Bocsi, nem feledkezem meg rólatok, de én valahogy a hófordulókat nem tartom számon. Várom mindig a születés napját, gondolok rá, de nem ünnepeljük, csak a kereket.
Marek!
Jaj, de jó, hogy írtál. Ha nem lennék így elhavazva, írtam volna. Örülök, hogy Te megtetted.
Na msot már megyek!
Jó éjt, jó netezést holnapra is neketek, nem igérem magam, de a táblát megcsinálom, a legutóbbit felrakom