Arivirág,
Ez annyira durva, ami Apukáddal történt
Időnként azt bírom az orvosokban meg az egyéb eü dolgozókban, h ha te vmit nem úgy csinálsz vagy vmi hasonló, akkor jól letolnak. Mintha az embernek tudni kéne minden ilyen dolgot és lenne egy orvosi diplomája is
Bár Mimitől kérdezted, de a kutty ha olyan típus, akkor nem bántja a macskát. Mondjuk azért az sokat számít, h ha a kutty macskával nőtt fel. Az biztos, h a saját macskát nem fogja bántani.
Jucc,
Néztem magánt, de iszonyatosan drága, 40-60e ft
A pechszériák miatt most annyira nincs még erre is pénz
Öt cica, azért nem semmi
Nekünk csak az egyik anyamacskánk tudott anno 5 kiscicát szülni, a többi általában csak 3-at
Egyébként Apának ma mondtam meg, h lesz egy újabb macsink, hát ha azzal a tekintettel ölni lehetett volna
Nem bántja vagy ilyesmi a macskákat, csak nem szereti őket.
Andi,
Sajnos kevés helyen csinálják Bp-en, úgyhogy szerintem ezért is van ilyen hosszú várólista
Egyébként az üllői út és ferenc krt. sarkára kell mennem a raditecbe.
Judit,
Emlékszem, egyszer ezt a cicás sztorit már leírtad és már akkor is annyira szívfacsaró volt
Nekem gyerekkoromban rengeteg macskám volt és képzeljétek az egyiket az állatorvosunk ölte meg
Az állatorvosi rendelő pont velünk szembe volt, viszont az állatorvos mindig előttünk parkolt és egyszer az egyik macskám felmászott a kerékre (gondolom, h a motor melegen tartsa) és többit elképzelhetitek
Dolli,
Hú, nagyon nem hangzik jól ez a tesóprojekt dolog
A pajzsmirigyed miatt kell ennyit várni? Bocsánat, ha indiszkrét vagyok
Viszont hatalmas gratula Gézudnak a felálláshoz!!!
Mimi,
Napi 80 km oda-vissza szerintem sem nagy út. Párom, miután átköltöztünk Érdre, ugyanennyit autózott mindennap, mert a cége Újharttyánban volt. Onnan előbb hazaért, mint most a Lágymányosi hídtól. Mondjuk akkor a nulláson ment, ami azért időnként be tudott állni rendesen
de ha szerencséje volt, akkor félóra alatt itthon volt.
Én is annyira szeretném majd, ha visszamentem dolgozni végleg, h vhol inkább a Balaton irányába dolgozhassak, pl. mondjuk Székesfehérváron. Inkább vezetek oda 30 km-t az autópályán, mint befelé dugózzak a Móriczra
Nagyon nem szeretnék majd Pestre visszamenni dolgozni, egyre jobban kiráz a hideg a várostól
Egyszerűen utálom az örökös dugókat
Gabi,
Megértem, h ha nem akarod Jotikát felkelteni, nekem sem lenne szívem Adélt. Sajnos egyszer kétszer muszáj volt, hadd ne mondjam a hatásokat
Szóval teljesen jól tetted.
Időpont miatt én is pipa vagyok, mert hiába kelünk 8-kor, akkor sem biztos, h oda tudunk érni fél10-re, mert azért nekünk a fél városon át kell menni és most újabban olyan „dugó” van az aluljárónál
És köszi lányok az együttérzést, nagyon jól esik
Igyekszem most már jobban látni a világot. És hogy mi a probléma, nem is tudom, h leírjam, mert senkire sem szeretném a frászt hozni....Inkább apró betűkkel írom és aki nem szeret ilyet olvasgatni, ugorja át!!!
Szóval a doki nemcsak alapvérvételt kért, hanem különböző fertőzésekre is és sajnos kimutatták a lyme-ot. Ebben az a baj, nem tudni mióta van a szervezetemben, nem lett időben elcsípve és emiatt autoimmum betegség alakult ki nálam (aki nézni a Dr. H-t azt tudja miről beszélek). Ez az jelenti, h az antitestjeim a saját szerveimet támadják, mint pl. szívizom, idegrendszer, agyhártya. Tehát már nem a lyme-mal van a gond, hanem az általa okozott immunválasszal. A következő vérleletemmel fog eldőlni, h mekkora kakiban vagyok ez még két hét. Viszont nem tudja a dokim, h a látászavarok ezzel vajon összefüggenek-e, mivel ez utóbbi elég régóta megvan és az aggasztja, h egyre sűrűbben jelentkeznek. Ha nem, akkor látóideggyulladásra gondol és még vmire, amit az előző sokkoló hír után nem akart elárulni. Az MR pont emiatt lenne fontos. Mindenesetre tegnap elkövettem azt a hibát, h rákerestem a látóideggyulladásra is, a szklerozisnál és vakságnál már feladtam a keresést. Röviden ennyi.