Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsand, kérlek nekem is írd meg a masszőr adatait, árát. Bár először a csontkovácsot próbálnánk meg, de ha nem lesz eredmény, akkor a masszázs jön.

Mimi!
Köszi a tanácsot, megfogadom mindenképp. Érzem is, hogy le vagyok pukkanva egészségileg. Állandóan fáj valamelyik fogam, nem győzök fogorvoshoz mászkálni. A hátam is sokszor fáj, na meg az éjjeli kelésektől állandóan fáradt vagyok. Még egyszer-kétszer éjszaka is szopizik. :oops:
Megint felmászott az emeletes ágy tetejére. Ettől kiver a víz. Sziasztok, megyek leszedem.

Kép
jpne

Zsand,
Jaj, ez a bankos sztori annyira durva :shock: :roll:

Arivirág, Judit,
Dominika és Robika cukorfalatok :D Mit szóltak egymáshoz? Meséljetek!

Andi,
Tyű, a virágkiállítás biztos nagyon tuti lehetett :) És hogy vagy így a célegyenesben? :wink:

Sylph,
Hú, ez nagyon nagy pech, már mint, ami a számítógépet illeti :(
Kert alakul, bár szerintem lassacskán belerokkanunk, legalábbis én biztosan :lol: Majdnem sikerült az ujjamat eltörni :roll: de hát muszáj csinálni addig, ameddig több eső van. Vhogy nem fűlik a fogam a 300 ft-os vízzel locsolni, a fűnek pedig kell :roll:
Nálatok hogy áll a fű? Helyre fog jönni?
Csontkovácshoz eddig még nem mertem el menni, pedig biztos rám férne. Annyira félek, h vmit elszámít és akkor nagy baj történik. Tudom, h ez hülyeség, de én már csak ilyen vagyok :oops:

Jpne,
Szoptatás alatti pocakosággal kapcsolatban szerintem konzultálj a dokiddal mindenféleképpen. Én biztos nem vállalnám be, mert Adéllal is veszélyeztettett voltam. Görcsöltem megállás nélkül az első három hónapban.
Egyébként a szoptatásnak méhösszehúzó hatása van, ami könnyen okozhat vetélést. Nem mindenkire igaz, hallottam rengeteg ellenpéldát is már. Vmelyik műsorban, amikor nyilatkozott egy nődoki, akkor azt mondta, h minél több idő telik el a szoptatás és az újabb pocakosság között, annál jobb. A szervezetnek nem árt töltödnie, ahogy Mimi is írta.

Gabi,
Igen, megyünk :) Egészen estig úgy volt, h a 9-esre megyünk, mert utána jelenésem lenne a házidokimnál, de mivel holnapra 80-100km-es szelet mondanak, hát őszintén szólva nem szeretnék akkor sokat vezetni olyan időben. Úgyhogy a dokit kilőttem holnapról, szóval a fél10-esre megyünk majd.
És igen, sajna ezzel a csoportmegszüntetéssel most biztos jóval többen leszünk :(

Judit,
De jó, h tettél fel képet a nagyokról is :D És hogy hogy ennyi mindent vettettek? Lecserélitek a nyílászárókat? Nálunk sajnos minden műanyag és emiatt igen jól zár, így nincs a háznak természetes szellőzése, ami a penészesedés miatt gáz. Mondjuk olyan szempontból meg jó, h nem szökik a meleg.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Jó rég voltam megint, kis elhavazódás, meg nálunk is halódott a net. Azt mondták, karbantartás. Furi, mert Pesten UPC volt, és ott mindig küldtek előre emilt, hogy mikor nem lesz várhatóan net. No de túléltem. :)

A gratulációkat köszönjük, és jelentem, családi balhé sem volt, túl vagyunk a nehezén. :) Bár apósom nem vesz tudomást róla, de ez az ő frusztrációja! :)

Arivirág! Ez a 26. szülinapi ajándék… hát tényleg a legnagyobb! Ilyet kérek én is a 34-re. ;)
39. hétre szoktál szülni… :) Úgy legyen a következőnél is! :)
Huh! Azt a sok vérvételt! Én is voltam párszor, többször, mint kéne, de azért ez tényleg sok! Volt valami, ami miatt sűrűbben kellett ellenőriztzetni?

Jpne! Én is imádom a várost, fősulis emlékek… szép napok voltak, bár én csak levelezőre jártam oda.

Koktélparis ötleteket köszönöm, lehet, hogy kipróbálom. Tegnap palántáztam ki a balkonládába sok szép virágot! Annyira jobb kedvem lett tőle. :)

Andi! Nekem a Botond név is nagyon bejön.:)
Szuper, hogy ctg rendben! Én Uzsokiban szültem, ott csak a pelust adták, de azért az jó volt, mert szerintem a 4 nap alatt elhasználtunk volna egy fél csomaggal minimum.

Apás szülés: terv volt, hogy bent lesz, ameddig úgy látja, és valszeg a végére megy csak ki. Aztán mikor bekerültem szülőszobára, elküldtem dolgozni, mert mondták, hogy még sokára lesz baba. 2 óra múlva riasztottam, hogy ha még egyben akar látni, akkor jöjjön, mert császár.

Judit! De jó, hogy vállalsz szitterkedést! Alkalomadtán lehet, hogy mi is élni fogunk vele/Veled! ;) Jó tudni, hogy van erre lehetőség. Mennyi idős kortól vállalsz, és nálad vagy a gyerkőc lakásán? Ezt csak azért kérdem, merthogy neked is ott van Robika…
Cumis szőke herceg! :)
Trombitafa… Majd küldesz róla fotót, mert fogalmam sincs, milyen is az. :o

Jucc! Nagyon klasszak a grillezős képek! Kis nosztalgiával jut eszembe, mikor Prágában voltunk, annyira sokat grilleztünk. Akár kettesben is. Aztán meg táncoltunk a teraszon! :)

Robika és Dominika csúcs! :)

Curse! Ez a sok vizsgálat! :( Migrén tényleg nem egyszerű. Még egy „sima fejfájással”, mint nekem túl lehet élni, de a látászavar azért durva. És tényleg azért, mert bármikor előjöhet. Remélem, mihamarabb kitalálják, mi a gond…

Gabibi! Csempe, konyhabútor! Huh! Én örülök, hogy túl vagyunk a választáson, mert már kezdtem bezizzenni a sok színtől, mintától, formától, alakzattól! :)

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Mimi!

Szeretnélek elsőként köszönteni.

BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

Kép Szia
Vendég

Judit!
Nagyon szépen köszönöm :D

mimi12

Noémi! Isten éltessen névnapod alkalmából! :)

Kép
Kép
tekiroll

Noémi,
Boldog névnapot kívánok :D

Ma reggel végre rászántam magam és elmentem a vérvételre amit már múlt héten el kellett volna intéznem. Majdnem szívbajt kaptam amikor kiderült h 40-en vannak elöttem. Aztán aránylag gyorsan ment, egy óra alatt végeztem. Találkoztam a védőnőmmel is a folyosón, azt mondta h már nagyon le van szállva a hasam és szerinte ebből két héten belül baba lesz :D Holnap megyek a nőgyógyászomhoz, majd megkérdezem őt is h mi a véleménye. Mindenesetre még gyorsan átnézem a kórházi pakkot és bepakolom az utolsó apróságokat.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép

Gabi
gabibi

Csajok,nagyon szépen köszönöm! :D

Kostyika!Hát a vérvételekre én is nehezen szánom rá magam mindig.De csak azon oknál fogva,hogy korán kell elindulni :D

mimi12

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT MIMI!!!!!!

Később írok kicsit bővebben is! :wink:
arivirág

Mimi!
Én is csatlakozom a névnapi köszöntők táborához! :D

Kostyika!
Most már tényleg nincs sok hátra! Nagyon izgi. :D Név ügyben megvan már a végleges döntés?

Utánajártam, lehet szoptatni terhesség mellett, hacsak nem veszélyeztetett valaki. Hivatalosan tandem szopinak hívják. :P Nagyon szupi.

Én is nagyon utálok korán kelni, ezért is húzom az utolsó fogászati kezelésemet. :?

Még a trombitafáról egy szót! Én már kiültettem a kertbe a teleltetésből, de azt hiszem nagyon visszavágtam, mert nem akar megindulni. Te mennyire szoktad hagyni?

Kép
jpne

Sziasztok!

Jpne, Én szoptatás alatt lettem terhes Dominikával, de nagyon nem volt jó, egyik gubanc jött a másik után, így egyik napról a másikra abbakellett hagyni a szoptatást!
Szerintem álljatok le a szopiva, és csak utána kezdjetek bele a babaprojktbe!

Cruse, gyerekek aranyosak voltak, Robika nagyon barátkozós típus, Dominika nem nagyon haverkodott, szégyenlős volt!
Robikát meg haza szerettük volna hozni, de Judit nem adta……

Kostyika, döntöttetek név ügyben?

Gabibi, itt Érden nem néztétek az ablakos árakat?
Itt is jó árban vannak, mi itt vettük!

Tekiroll, terhességi cukrom volt, inzulinoztam magam, ezért jártam ennyit vérvételre!

Mimi, az egész család lázban ég, cica ügy miatt, tegnap mindenki itt ült a gép előtt és nézte fekete-fehér macsekunkat!
Persze Bianka határozottan állította egy nem lesz elég, mert Huginak is kell!
arivirág

Továbbra is köszönöm :D

Arivirág!
Még egy vörös fehér cica keresi gazdiját :D
Amúgy ha van kedvetek,nyugodtan eljöhettek megnézni a cicákat.Most kb olyanok,mint a patkány :lol:
De nem is,olyan kis édik.
Megyek meg is keresem őket,mert eldugta őket a magycica.
Reggel pl egy kiscicát(pont a tiéteket) a kutya mellől szedtem össze a garázsban :lol:
Persze nem a kutya vitte be,mert ő nem tud közlekedni az 170cm magasan lévő,20x20ablakon :lol:

Jpne!Elvileg,tényleg lehet szoptatni terhesen,és tényleg tandem szoptatásnak hívják.
Én nem ellenzem de,nem is pártolom.Én is szoptattam még a Szabit,kb 10hetes terhes koromig.
A történteket gondolom tudod.
Bár nem hinném,hogy köze lett volna a szoptatáshoz.De mi van ha mégis???
SZóval,én azt mondom,ha szeretnél terhes lenni.Inkább még most elötte menj el és kérj egy laborvizsgálatot.És szedd a terhesvitamint.

Ja én én nagyon szoptatáspárti vagyok,és nagyon is tudok harcolni és kampányolni a szoptatás mellett.
De azért nem kell minent ám kézpénznek venni,amit pl a la lech-esek írnak mondanak,vagy azok akik szemellenzővel járnak.
Tessék egy orvos véleményét(nőgyógyász) is kikérdezni,elolvasni meghalgatni.

mimi12

Jaj csajok,míg el nemfelejtem.
Képzeljétek,állítólag 1-2éven belűl lesz itt a környékünkön óvóda.Kb 150férőhelyes.Ugyanis,hihetettel de,rájöttek,hogy itt ennek a környéknek,semmi infrastruktúrája nincs.

mimi12

Sziasztok lányok!

Ma volt egy nagy futásom, telefonált a tanitó néni hogy a lányom nem érzi jol magát. Ránéztem az orára 10ora volt, persze ma van rendelés de.-lött 11-ig. Mentünk Robival ezerrel az uton, mert a járdán kiesett volna a babakocsibol mert nagyon rosszak. A lényeg beestünk a rendelőbe és a dokinéni megállapitotta hogy ez a virusos hasmenéses rokás izéje van a lánynak. Nem mondta hogy Rota, de megtörtént amitől féltem eddig, hogy valamelyik hazahozza.

Arivirág!
Gabi is arrol az ablakosrol beszél mint mi. Ez Tárnok és Érd határán van, ki hogy hivja.

Jpne!
A szomszédom vágta vissza a fát, de nekem se hajt még. Van remény.

Curse!
Hamar feloldodott Dominika, egy fél ora mulva már a kezemből ette a kekszet.

Sziasztok
Vendég

Szia Mimi!

Én is olvastam az Érdi ujságba! Tök jo!
Vendég

Két évvel ezelőtt is bent volt az újságban, hogy lesz ovi…remélem most már tényleg lesz!
arivirág

Judit!
Ne aggodj!(mondom én)
Nálunk is dovat a hasmasis hányós vírus.De ez szerintem nem a rota.
SZóval a Szabi szombatra beálzasodott.Egész nap 38fölötti láza volt ugy,hogy kapott panadolt.Ment a hasa,3x össze is fofta magát rendesen.Vasárnapra sokkal jobban lett,már nem volt csak hőemelkedése.Tegnap is csak hőemelkedés,és sokkal jobb volt a kedve.Evett is mert tök éhes volt.És telibe is hányta a kiságyat(hurrá)
De mára már láthatóan jobb a kedve,csak még fáradka.
Amúgy rajtam is átment de,úgy néz ki,én megúsztam hasmasival.A lányom,múlt héten jött el a suliból elöbb.AZ apjától hívott,hogy oda ment,mert nem érezte jól magát.
Szóval tök szupi,az élet....

mimi12

Ovi.Én nem olvasok újságot.Én csak halottam a szomszédtól :D
De remélem igaz,mert állítólag itt akarják csinálni,2-3utcával odébb,és gyalog 10perc lenne.Tök szupi lenne,ha nem kéne autóba ülni,hogy a gyereket oviba vigyem.
Csajok,itt a busz sem jár rendesen.Csúcsidőben jó,ha 30percenként erretéved.
Itt nincs közért.A legközelebbi kisközért 15perc sétára van innen de,az iszonyat drága.
Ha vásárolni kell valamit,autóval kell menni.
És azért lássuk be,azért ez a kietlen rész is,kezd itt nagyon beépűlni.

mimi12

Sziasztok!

Olyan szorgosan írtok, alig győzöm követni!

Előszöris:

Andiknak nagyon boldog névnapot kívánok utólag!!!!

Mimi, Neked szintén boldog névnapot!!!

Köszönöm a koktélpari-segítséget, ma be is szereztem a palántákat, várnak is, hogy elültessem őket :wink:

Nálunk is betegség van, de szerencsére ma már idejutottam a géphez, már nem vészes. Gergő kapta el a hányós-fosóst, a vasárnapot végighányta, semmi nem marad benne. Aztán délután már kezdődött a hasmenés is, az még tart, de nem vészes. Tegnap egész nap 38 körüli hőemelkedése volt, és csak feküdt bágyadtan :(
Nekem is hasmenésem van.

Tandemszopi: normál terhességnél nem okoz bajt, de tény, hogy ezt magunknak kell eldöntenünk, hogy érzünk-e szopi közben valami ne éppen jót. Az én dokim is teljes mértékben ellenezte, hogy szoptassak terhesen, de ebben nem hallgattam rá, ugyanis nem meggyőződésből ragaszkodott ehhez a véleményéhez, hanem megrögzöttségből.
Én több, mint hat hónapos terhességemig szoptattam, azért választottam el Balázst, mert borzasztó érzékeny volt a mellem, és úgy éreztem, 3 évesen már ki fogja enélkül bírni :lol: Nekem meg jut két-három hónap szopimentesség.

Képzeljétek: tegnap éjjel megszülettek a kiscicáink :) Még nem tudtam pontosan megállapítani, hányan vannak, de 4 biztosan van. Egy vörös, egy fekete, egy cirmos, és talán egy oylan, amelyik többnyire fekete, de cirmoscsíkjai is vannak. Akit érdekel, szóljon bátran, az öt maccsunk mellé nem maradhat még 4-5! :shock: A szülők csúcs-szuper egerészek :wink:

Bocs, most ennyire futotta tőlem, mindenkinek jó kertezést, szép napokat, a betegeknek gyógyulást!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Mimi!

Jaj nagyon arik a kiscicák! És a kisfiad milyen ovatosan fogja. Kár hogy nekünk nem lehet cicánk.
Belenéztem a képtáradba.

Szia
Vendég

Mimi,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Ha Citrom is olvassa, akkor Neki is! :wink:

Dolli,
Netszolgáltató :evil: Egyébként nekünk meg a tkábel az, ami mindig elfelejt szólni a karbantartásról :evil: Nézzük a műsort és egyszer csak elszáll, felhívjuk őket és közlik, h karbantartás :roll: Amilyen árakkal dolgoznak, igazán beleférne egy értesítő az ügyfeleknek.

Gabi,
Gondolom nem sikerült felkelnetek :wink: Adél meg újabban már 8-kor felkel. :roll:
Tücsök-zenén most velünk együtt 7 anyuka és a gyerkőcök voltak. Ez a létszám még nagyjából okés, mert el lehetett férni, viszont, ha többen lettünk volna, hát az már megagáz :roll:

Arivirág,
Nem csodálom Juditot, h nem adta Robikát :D

Mimi,
Ahogy leírod a környéket, ahol laktok, hát azért nem egyszerű :? Tényleg milyen szupi lenne, ha ott lenne a közeletekben egy ovi :)

Judit,
Esti felvigyázást is vállalsz? mert h apával ugye elsősorban akkor mennék, meg hétvégén.
A mai nap után úgy érzem, h itt az ideje annak, h apával minél többet együtt töltsünk.

Jucc,
Én lecsapnék a vörös cicre, ha nem gond :wink: Imádom a tiszta vörös dögöket :lol: Griss maccsommal jól kiegészítenék egymást. Ő gyöngyörű szürke :D

Minden kis-és nagybetegnek bulást!!! Remélem nem komoly ez a hasmenéses járvány!!!

Tesóprojekt elhalasztva bizonytalan ideig :( Azt hiszem, az ember csak addig boldog, ameddig nem megy el dokihoz kivizsgálásra :( :roll: Sajnos egyáltalán nem kecsegtetőek az eredményeim :( Most két hónapig totál idegbe leszek, akkora kaptam mr-re időpontot. Úgy látszik addig az ember 8x meghalhat és meg is vakulhat :evil: Ez a magyar egészségügy :evil:

Kép Kép
curse

Mindenkinek gyógyulást aki benne van ebben a hányós-hasmasos betegségben!

Cruse, a vérképed rossz, vagy melyik eredményed?
…persze ha nem vagyok indiszkrét…
Egyszer elesett Apukám, elment az házi orvoshoz, az kért időpontot röntgenre, mert nagyon fájt a bordája Apunak, 2 hónap múlva kapott időpontot, röntgenen mondták neki, hogy szépen összeforrt már a törés….. :?
arivirág

Curse :) Sajnálom nagyon ezt a valamit, ami miatt ennyi kivizsgálás, meg idegeskedés jut most Neked :( És a tesó-halasztást is :( Tényleg rémes ez, hogy 2 hónapig várni kell :shock: Valami magán-helyre nem lehet elmenni, csak hogy megnyugodj? Nyilván drága lenne, csak eszmebe jutott...
Természetesen a vörös a Tiéd, Te jelentkeztél rá először :) Remélem, nagyon vigyáz rá az anyukája! Egyébként 5 cicmicc született, már leltároztam :)

Arivirág :) Ez a röntgen-sztori is egy agyrém :( [/i]

Kép

Kép
jucc33
Érd

Én is olvastam az oviról, ez lesz az amit a református egyház tartana fent. Csak építsék is meg :D

Névügyben még mindig nincs döntés :)

Curse,
Két hónapot kell várni egy MR-re? hát ez durva. Itt csinálják a rendelőben v valamelyik kórházba kell menned?

Judit,
Miért nem lehet cicátok?

Most szombaton lesz nyílt nap a Tárnoki út végén levő lovardában du 2-től 6-ig. Mi megyünk :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Utólag is Istenke éltessen minden Andreát és Noémit:-)

Curse: nem lenne jobb elmenni privát alapon? Persze tudom, hogy nem olcsó de 2 hónap alatt meg lehet őrülni a bizonytalanságtól.........legalábbis én elég parás vagyok ilyen orvosi ügyekben :roll: . Remélem minden rendben lesz nálad!

KépKép
peni

Sziasztok!

Curse!
Ezért nem kezdtem bele a kivizsgálásba. Nekem az unokatesóm az aszisztensnőm és felvilágositott hogy mire mennyit kell várni. Nekem ez nem uj, de bosszantó.

Kostyika!
Szomoru történet ez a cica dolog. 2éve a lányom sirva telefonált hogy had hozzon haza egy kiscicát a mamátol. Megengedtem. Az volt a szokása a cicának hogy belebujik a motorházba. A férjem minden reggel ugy indult hogy kinyitotta a motorháztetőt és megnézte ott van e a cica. Egy este, szakado esőbe jött haza és amig kinyitotta a kaput a cica bebujt a motorházba. És a férjem ráinditott. :cry: Orákig szedte ki, bőrig ázott. :cry: És jött a java, el kellett mondani a lánynak. Az tudni kell hogy rosszul lett a férjem a látványtol, pedig pár balesetnél ott volt, a munkája miatt.
Nagyon megszeretük a kis macsekot pár hét alatt. Igy a férjem kijelentette hogy itt több cica nem lesz.

Na egy jo hir is! A lányom jobban van. Lehet hogy a nagyobbaknál hamarabb lecseng ez a dolog?

Jo éjt mindenkinek!
Vendég

Jucc ,Curse!Nektek is nagyon szépen köszönöm :D

Tök ciki,én meg lehet elfelejtettem Andreanapot köszönteni :oops:
Úgyhogy,útólag is,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT,az ANDREÁKNAK!!

mimi12

Sziasztok!

Kostyika! De izgalmas így a vége felé! :) Ha eltűnsz, tudni fogjuk, hogy babázol! :) Vérvételnél van egy olyan gomb, hogy kismamák…. Nem azt használtad? Bár ahogy múlt héten néztem, az nem sokat jelent, nagy pocakkal ugyanúgy vártak a kismamik. Még nem tökéletes a rendszer…
Amikor pocakos voltam, én mindig 9 körülre mentem, mert akkor már alig voltak. Persze a cukorterhelésre ez nem vonatkozott, addig newm bírtam volna ki reggeli nélkül. :)

Tesóprojekt! Hát 2010 előtt nekünk is csak akkor lesz hugica, ha elsőre összejön, mint Gézababa. Tegnap voltam dokinál, még meg kell várni a két hónap múlva esedékes újabb kontrollt, és ha ott olyanok az értékeim, amit ő szeretne látni, akkor indulhat a 6 hónap türelmi idő (végig azonos hormonszinteket kell produkálnom), ami után indulhat az újabb baba. Kicsit elkeseredtem, mert már határértéken belül volt az eredményem, és azt hittem, indul a 6 hónap. :(
Viszont így lesz időm felturbózni a szervezetemet nyáron, és lesz idő arra is, hogy kíméletesen szokjunk le a szopiról! Csak hogy a jó oldalát próbáljam nézni a dolgoknak. És tényleg van esély, hogy a 34. szülinapi ajándékom egy pozitív terhességi teszt legyen! ;)

Mimi! Úgy legyen! Mármint az ovi! :) Épp most hallottam hírekben, megint téma, hogy nincs férőhely oviba, bölcsibe, és ami vicces volt, próbálom idézni: „ezt a Szociális Minisztérium is elismerte, de tenni nem tud ellne… „ No comment!!! :twisted:
Azt hiszem, már írtad, de elfelejtettem :oops: : Melyik részen is laksz?

Judit! Lányodnak jobbulást! Remélem, nem megy végig mindenkin!

Jucc! Nektek is jobbulást!

Curse! Próbálj valami magánt keresni esetleg szerintem is. Én két hó alatt megzizzennék. Melyik eredmény lett rossz?
Magyar eü: én a pajzsmiriggyel voltam így. Beutaltak túlműködéssel, több mint egy hó múlva kaptam időpontot, addigra már alulműködött. És még le is toltak, hogy mondhattam volna, hogy szülés utáni pajzsmirigyről van szó, mert akkor hamarabb fogadnak. Ezt nekem honnan kellett volna tudnom??? :twisted:
Ja, és most magánhoz járok, különben havi egy napot a kútvölgyiben kéne töltenem, mert ott meg nincs időpont és ezren vannak, szóval vihettem volna a babát, és szoptathattam volna a folyosón. Telefonban csaj mondta, hogy háromnapi hidegélelmet vigyek magammal. Kösz! :evil:

Arivirág! Apud bordatörése és eü! :evil:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, és képzeljétek, tegnap felállt a drágaságom (szerencsére csak egyszer, és azóta elfelejtette, hogy csinálta :lol: ), ezzel együtt két fogica is megjelent, de nem a felső kettő, és nem tudom eldönteni, hogy ez a mellette lévő kettő vagy a szemfog. :oops: A kettő között akkora a hely, hogy 2 fognak sokallom, négynek keveslem a helyet. :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Lányok, hogy indul ez a hányós-hasmenéses betegség? Ez vírus? Milyen gyógyszert adnak rá? Meddig tart?
Reggel a fiamnak hasmenése volt.....lehet elkapta? Most oviban van de félek hogy összeszedte ő is, olvasom, hogy most sokan benne vannak :roll: . A fene vigye...........
Peni

KépKép
peni

Judit,
Sajnos a cicákkal ez a gond hogy nagyon "fogyóeszköz" Kiskoromban nekünk is mindig volt cicánk és emlékszem hogy megsírattam ha eltünt v megdöglött. Jó hogy a lányod már jobban van.

Dolli,
Úgy tűnik h elbénáztam ezt a gombnyomós dolgot mert elsőre túlmentem ezen az automatán és beálltam az ablakhoz mint régen. Ott mondta a hölgy, rápillantva a papíromra h az egyes gombot nyomjam meg mert h kell vérvétel és vizelet. De látta hogy terhes vagyok és nem mondta h a 3-ast nyomjam, arra meg az volt kiírva h terheléses cukor tehát eszembe sem jutott h azt kellene megnyomni. Na mindegy, elvileg ez volt az utolsó vérvétel. Ma este megyek az orvosomhoz is. Bocs én nem vagyok képben, miért kell várnod 2+6 hónapot?

Arivirágnak megvan a telefonszáma, gondoltam neki majd küldök sms-t és akkor tudathatja veletek a nagy eseményt. Persze csak ha elvállalja :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Peni!
Szerintem sok fajta van. A lányomnak ma már nem volt hasmarsa. És nem szeret rokázni, igy tegnap azt is megusztuk. De hazafelé tegnap nagyon a határán volt.
Semmi receptes dolgot nem kaptunk. Hasmenésre Smecta port mondott.
Nálunk a szomszéd kisfiunak is ez a baja.

Tekiroll!
Gratula a kisfiadnak! Robika is pont igy állt fel, pár napig semmi aztán megint. Utána majd addig fog állni amig bir. Szerintem már nekünk se fér el több fog de még mindig jönnek. :lol:

Sziasztok
Vendég

Peni!
A Szabinál hasmenéssel kezdődőtt péntek du-Akkor még csak hőemelkedése volt,és jó volt a kedve.Szombaton egész nap,38 fölötti láza volt,és nem ment le,lázcsillapítóval sem,38alá,Vasárnap már aránylag jól volt,már nem volt magas láza,eszegetett is,és ivott is.Hétfőn,már evett ivott,és hányt egy jót.Azóta jól van.
Én nem vittem orvoshoz,és nem adtam semmit neki.
Én ellenzem,ha vírusos megbetegedésre teletömik a gyerekeket antibióval.
Szerintem,ha hasmasis vírusa van lázzal.Akkor lázcsillapítás,és diéta.
De viszont,ha naponta 5-10x megy a hasa,és hány makacsul,akkor viszont feltétlen doki!!Nehogy kiszáradjon.
A Szabinak hála égnek,nem volt vészes a dolog.Neki a hasmasi megállt napi 3-nál,és 1 x hányt csak(de,szerintem az is amiatt volt,hogy teleette magát,és még nem bírta a pocakja)
SZóval,sok folyadék,főttkrumpli ,főttrízs,alma keksz,ropi.

Dolli!
Mi a legvégén lakunk Pakvárosnak.Ott ahol a régi lőtér van.Vagyis,aol csak a madarak járnak :lol:
Én szeretem,mert tök jó csend van.
Nem járnak erre nagyon autók,nincs forgalom,nincs szmog,és nincs hangzavar.Bár tényleg nincs erre semmi.De az az igazság,hogy én ezt nagyon csípem.
Én ideiglenesen ,laktam Bicske mellet,egy 170lelkes falu szélén.Ráadásul egy olyan részen,ahol rajtam kívül 2 házban laktak,a többi az hétvégi ház :D
Én nagyon szerettem,azt a nyugalmat,csendet,érintettlen környezetet.De tény,szerintem kevés ember van ma magyarországon,aki tud olyan helyen élni,ahol a madás jár csak :D
Valjuk be,elvagyunk kényelmesedve,és nem bírjuk a távolságokat.Én akkor napi 80km et kocsikáztam.Reggel,hoztam a Lányomat suliba,mentem dolgozni.De ez volt a természetes,nem jelentett gondot.
De sokan azt monták,hogy úristen!!!Olyan messziről járok Budaörsre????Nekem nem tünt nagy távolságnak a 40km :D
Én mindig csak azzal érveltem,hogy ja de,fele annyit utazok időben,mint aki Pestre jár dolgozni,és nem kell a dugóban állni,és a szmogot szívni ,..stb :D

mimi12

Sziasztok!

Kostyika, igen vállalom, a hír ho9zást, nagyon szívesen!

Judit írtam mailt!

Peni, ne szomoríts, már a fiad is…..
De jó lenne elkerülni azt vírust, elég volt télen 2-szer átélni!

Tekiroll, gratulálok a felálláshoz Gézunak!
Neked pajzsmirigy gondod van, ugye?
Lehet ám, hogy rosszul emlékszem!?

Mimi, megbeszéltük, és most az egyszer nem győzött Bius, marad az egy cica, nem vállalunk be kettőt így elsőre!
Szerintetek a kutyánk mit csinál egy macsekkal?
Mert még nem látott macskát :shock: :shock: , félünk nehogy bántsa!
arivirág

sziasztok!

Curse,igen elaludtunk :lol: Már filóztam rajta,hogy direkt hangosan járkálok stb,hogy felkeljen,de mindig sajnálom.Pedig kéne menni a társaság miatt.Jövőhét bizti nem megy mert tanácsadás.Utána meglátjuk.Pipa vagyok,hogy megváltoztatták az időt :x

Jotikának már másfél hete folyik az orra.Semmi más baja,nem is köhög meg trüsszög :roll: Szerintetek nem gáz?elvigyem dokihoz?Gondoltam,hogy a foga miatt.Lehet?

Arivirág,persze körbe néztünk.És közbe kiderült,hogy ugyanazt a helyet favorizáltuk a Judittal :lol:

pipa vagyok a sz@r időjárás miatt.Nemigaz,hogy naponta változik :?

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, nálunk is mindkettő csajnak folyik az orra, más bajuk nincs, nem köhögnek, nem lázassak, csak taknyossak! :shock:
arivirág

http://www.videoplayer.hu/videos/play/159557
Megmutatom nektek Robikát élőben!

Kostyika!
Jo hogy gondoltál ránk is.

Mimi!
A lázt szerencsére kihagytuk.

Arivirág!
Válaszoltam!

Sziasztok
Vendég

De jó lenne megúszni!!! Majd szólok mi lett a vége......mindenesetre gyanúsan nézett ki ma reggel a kis rosszcsont.......... :(

KépKép
peni

Mire idejutottam volna, h írok Nektek, felkelt Adél, de majd még jövök.
Minden betegeskedőnek +++++++++++++++++++!!!!

Kép Kép
curse

Judit,nagyon ügyi a kiskrapek :lol: És milyen féloldalas technikája van :wink:

Curse,nagyon remélem,hogy semmi komoly baj nincs.Amilyen para vagyok bizti hülyéket beszélnék be magamnak 2 hónap alatt :?

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,
Ez annyira durva, ami Apukáddal történt :shock: :evil: Időnként azt bírom az orvosokban meg az egyéb eü dolgozókban, h ha te vmit nem úgy csinálsz vagy vmi hasonló, akkor jól letolnak. Mintha az embernek tudni kéne minden ilyen dolgot és lenne egy orvosi diplomája is :roll:
Bár Mimitől kérdezted, de a kutty ha olyan típus, akkor nem bántja a macskát. Mondjuk azért az sokat számít, h ha a kutty macskával nőtt fel. Az biztos, h a saját macskát nem fogja bántani.

Jucc,
Néztem magánt, de iszonyatosan drága, 40-60e ft :shock: A pechszériák miatt most annyira nincs még erre is pénz :roll:
Öt cica, azért nem semmi :shock: Nekünk csak az egyik anyamacskánk tudott anno 5 kiscicát szülni, a többi általában csak 3-at 8) Egyébként Apának ma mondtam meg, h lesz egy újabb macsink, hát ha azzal a tekintettel ölni lehetett volna :lol: :lol: Nem bántja vagy ilyesmi a macskákat, csak nem szereti őket.

Andi,
Sajnos kevés helyen csinálják Bp-en, úgyhogy szerintem ezért is van ilyen hosszú várólista :roll: Egyébként az üllői út és ferenc krt. sarkára kell mennem a raditecbe.

Judit,
Emlékszem, egyszer ezt a cicás sztorit már leírtad és már akkor is annyira szívfacsaró volt :(

Nekem gyerekkoromban rengeteg macskám volt és képzeljétek az egyiket az állatorvosunk ölte meg :( Az állatorvosi rendelő pont velünk szembe volt, viszont az állatorvos mindig előttünk parkolt és egyszer az egyik macskám felmászott a kerékre (gondolom, h a motor melegen tartsa) és többit elképzelhetitek :cry:

Dolli,
Hú, nagyon nem hangzik jól ez a tesóprojekt dolog :( A pajzsmirigyed miatt kell ennyit várni? Bocsánat, ha indiszkrét vagyok :oops: Viszont hatalmas gratula Gézudnak a felálláshoz!!! :D

Mimi,
Napi 80 km oda-vissza szerintem sem nagy út. Párom, miután átköltöztünk Érdre, ugyanennyit autózott mindennap, mert a cége Újharttyánban volt. Onnan előbb hazaért, mint most a Lágymányosi hídtól. Mondjuk akkor a nulláson ment, ami azért időnként be tudott állni rendesen :evil: de ha szerencséje volt, akkor félóra alatt itthon volt.
Én is annyira szeretném majd, ha visszamentem dolgozni végleg, h vhol inkább a Balaton irányába dolgozhassak, pl. mondjuk Székesfehérváron. Inkább vezetek oda 30 km-t az autópályán, mint befelé dugózzak a Móriczra :roll:
Nagyon nem szeretnék majd Pestre visszamenni dolgozni, egyre jobban kiráz a hideg a várostól :roll: Egyszerűen utálom az örökös dugókat :evil:

Gabi,
Megértem, h ha nem akarod Jotikát felkelteni, nekem sem lenne szívem Adélt. Sajnos egyszer kétszer muszáj volt, hadd ne mondjam a hatásokat :lol: Szóval teljesen jól tetted.
Időpont miatt én is pipa vagyok, mert hiába kelünk 8-kor, akkor sem biztos, h oda tudunk érni fél10-re, mert azért nekünk a fél városon át kell menni és most újabban olyan „dugó” van az aluljárónál :roll:

És köszi lányok az együttérzést, nagyon jól esik :) Igyekszem most már jobban látni a világot. És hogy mi a probléma, nem is tudom, h leírjam, mert senkire sem szeretném a frászt hozni....Inkább apró betűkkel írom és aki nem szeret ilyet olvasgatni, ugorja át!!!Szóval a doki nemcsak alapvérvételt kért, hanem különböző fertőzésekre is és sajnos kimutatták a lyme-ot. Ebben az a baj, nem tudni mióta van a szervezetemben, nem lett időben elcsípve és emiatt autoimmum betegség alakult ki nálam (aki nézni a Dr. H-t azt tudja miről beszélek). Ez az jelenti, h az antitestjeim a saját szerveimet támadják, mint pl. szívizom, idegrendszer, agyhártya. Tehát már nem a lyme-mal van a gond, hanem az általa okozott immunválasszal. A következő vérleletemmel fog eldőlni, h mekkora kakiban vagyok ez még két hét. Viszont nem tudja a dokim, h a látászavarok ezzel vajon összefüggenek-e, mivel ez utóbbi elég régóta megvan és az aggasztja, h egyre sűrűbben jelentkeznek. Ha nem, akkor látóideggyulladásra gondol és még vmire, amit az előző sokkoló hír után nem akart elárulni. Az MR pont emiatt lenne fontos. Mindenesetre tegnap elkövettem azt a hibát, h rákerestem a látóideggyulladásra is, a szklerozisnál és vakságnál már feladtam a keresést. Röviden ennyi.

Kép Kép
curse

Curse!
Elolvastam,amit apróbetüvel írtaál.
Tudod mit mondok!!Nanehogy már nagyon beteg legyél!
A lyme kórra hosszan tartó antibió kúrával van megoldás.Tudom(dehogy tudom),nagyon nehéz.De próbálj meg,nem a betegségekre gondolni,és légyszi ne azt nézegest,hogy minek mi a tünete.
Inkább,gondolj arra,hogy ott a lányod,akit bizony fel kell!! nevelned,és miatta nem is akarsz beteg lenni!
SZóval,nem jó dolog a betegségbe beleélni magunkat,mert akkor tuti találunk valami tünetet.
És egyébként is!Ha valaki beteg,és ha valakinek tényleg hasonló betegsége van,akkror is,úgy kell élni,mintha egészségesek lennénk.
Nekem volt egy ismerősőm.Már nem él :(
Ő nagyon beteg volt.Mikor kiderült a betegsége,akkor 1-2évet adtak neki a dokik.13évet élt utána.És fittyet hágyt a tudományra.Beintett mindennek mindenkinek.Én tőle azt láttam,hogy előszőr a lelkünket kell rendbetenni,mert míg a lelkünk beteg,adig a testünk sem fog gyógyulni.
SZóval nekem ő példaértékü emberke volt.Megtanúltam tőle,hogy mindn percet örömnek kell felfogni,és ez éltet.

mimi12

Sziasztok!

Kostyika! Mi volt a dokinál? ;)
Pajzsmirigy alulműködésem van, gyógyszert szedek, és amíg nem áll be stabilan a hormonszint, addig azt mondta a doki, hogy jobb, ha várunk a babával. Stabilnak pedig akkor tekinthető, ha 6 hónapig azonos értékeket produkálok. Viszont a mostani eredményemmel sem volt elégedett teljesen, ezért mondta, hogy ha 2 hónap múlva még jobban csökken a tsh-m, akkor onnantól számoljuk a 6 hós várakozási időt.

Judit! Köszi! :) Néztem a felvételt Robikáról… annyira tünemény! Furi, hogy majd egyszer az én fiam is ilyen nagy lesz! :)

Mimi! Mi is parkvárosiak lettünk volna eredetileg, de nem nagyon kint. :) Megértem, amit írsz, bár én nem vezetek még, úgyhogy valamelyest jobb itt, ahol most lakunk, mert minden fontosat elérek gyalog. Mondjuk valszeg én nem bírnám a nagyon nagy csendet sokáig. De a távolságok kocsival leküzdhetőek. Sőt. Újpestről csúcsidőben ugyanannyi az út a munkahelyemig, mintha innen mennék. Szóval ilyen szempontból magyarázhatott nekem após, hogy miért költözünk ki a városból… :)

Arivirág! Neked is köszi! :) Remélem, nem lesztek betegek!!!

Gabibi! Nekünk januárban volt egyhetes orrfolyás, más nem, de egy hét után elvittem, nem mertem nekimenni így a második hétvégének. Gyógyszert nem kaptunk, de megnyugodtam, hogy nincs gáz. Sterimart használtunk, porszívóztunk, és homeos bogyókat szedtünk. Ja, és akkor jött a fogunk, úgyhogy lehet, hogy nálatok is közrejátszik!
Időjárás engem is dühít, de úgy látom, ma csavaroghatunk. :)

Peni! Drukk megyí, hogy ne legyetek betegek!

Curse! Huh! Hát nem is tudom, mit írjak! Remélem, nem lesz komolyabb baj! Nézegettem a neten egyébként, és nagyon durva adatokat láttam, állítólag minden 100 emberből 1 legalább érintett, de mivel sokszor évtizedekig lappang, akár 100-ból 10 is. Brutál szám! A magán meg… Eszméletlen! Gondoltam, hogy általános magándoki ár, max 10ezer. De hogy ennyi! :(
Szörnyű, hogy olyan dolgokra nincs pénz, amire kéne. Ha valahol ilyen hosszú várólista van nem kéne több helyen is ilyen vizsgálatot végezni? Vagy több időpontban? Mert pl. a pajzsmirigyen is azért vannak annyian, mert egy héten egyszer van rendelés kútvölgyiben 8-3-ig, Újpesten pl. csak 12-16-ig. Na nem dühítem magam tovább!
A lényeg, hogy drukk megy ezerrel Neked, és ahogy Te és Mimi is írta: Csak pozitívan! Az már fél gyógyulás! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok lányok!

Curse!
Rátapadtam a monitorra a négy szememmel de elolvastam. A sogorom most volt korházba mert nem tudták kideriteni hogy mi a baja. Egy hét alatt kideritették hogy Lyme korja van. Teljesen más tünetei voltak mint neked. Te voltál lázas?

Nálunk most nagyon jo a hangulat. Átrendeztem a lakást mert ma már az ablakaimmal fogok aludni. Tetszik nekik hogy jo nagy a hely, majd du.-tántol már nem is lesz hely. :lol:

Kostyika!
Jo volt beszélgetni, mostmár bekapcsolom többször igérem.

Sziasztok
Vendég

CRUSE, most 2 hónapig vársz, hogy mi lesz az MR eredménye?
Hát addig biztos a dili osztályra kerülnék!
De remélem a 2 hét múlvai véreredményed jó lesz, és akkor könnyebben megy az idő!
Nagyon szorítok!!!!!!

Tegnap este belázasodott Dominika, ma reggelre meg semmi……

Judit a lányok is ilyen oldalas csúszási módszerrel kezdték a csúszdázást, mostanra már inkább fejjel lefelé mennek le rajta!

-------------------------------------------------------------------------------------
Remélem nem gond a ezt ide bemásolom, úgy sajnálom őket, remélem tovább tudják folytatni a munkályukat!

Mentsük meg együtt a Peter Cerny Alapítványt!

Vannak pillantok, melyekért élünk... mikor kezünkbe fogjuk először újszülött gyermekünk... és melyet inkább elfelejtenénk... mikor elszáguld a mentő autó a mi pici babánkkal, akin nem tudunk segíteni...

Küldje az "ADOMÁNY" szót a 1784-es számra, az sms díja 288.- Ft, és segítsen Ön is, hogy a Peter Cerny alapítvány minden rászoruló kisbabát megmenthessen!

A Sláger Rádió és a Telefor Kft a teljes részesedését a Cerny Alapítványnak ajánlja fel.

A Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért 1989-ben szervezte meg és azóta folyamatosan üzemelteti koraszülött mentő- és szállító rohamkocsi szolgálatát.

Az éjjel-nappal üzemelő szolgálat létrehozására azért volt szükség, mert minden tizenkettedik kisbaba kis súllyal, vagy koraszülöttként jön a világra és a leggondosabb szülészeti kezelés mellett sem mindig ott születnek ezek a kisbabák, ahol a korszerű intenzív kezelést biztosítani tudnák, így oda kell őket szállítani.

Az élet első pillanataiban történt legkisebb ellátási hiányosság helyrehozhatatlan és maradandó károsodásokat okoz, úgymint a látás-, halláskárosodás, a mozgásszervi fejletlenség és szellemi visszamaradása.

A Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat az elmúlt 18 és 1/2 év alatt 90 kórháznak nyújtott éjjel-nappal elérhető segítséget, biztosítva ezzel Budapestet és az azt körülvevő kb. 130-140 km sugarú körzetet, tehát Nógrád, Heves, Pest, Fejér (Mór kivételével), Komárom-Esztergom megyéket, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megye északi és nyugati, valamint Somogy megye északi részét. Ezen a területen a magyarországi lakosság közel fele, azaz kb. 4,5 millió lakos él.

A 18 és 1/2 éves működésünk alatt 42.015 koraszülött és beteg újszülött mentését és szakszerű szállítását végezték...

Az általuk ellátott területen a születés körüli halálozás közel 12%-kel csökkent.

Küldje az ADOMÁNY szót SMS-ben a 1784-es SMS számra! Az SMS díja bruttó 288 Ft.

Ügyfélszolgálat: 061-422-3490

Felhasználóink adatait a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük.
arivirág

Sziasztok!

Curse!

Mielőbbi javulást kívánok Neked!

Mindenkinek boldog névnapot akinek a napokban volt!

Ide kiírom az email címem és aki szeretné a masszőr tel.számát dobjon egy emailt, mert csak felületesen olvastam az elmúlt napokat és látom, hogy sokan kértétek.zsand@freemail.hu

Sajnos nagyon el vagyok havazva. Kert, munka, háztartás meg ilyenek.

Szép napot mindenkinek.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Minden rendben volt tegnap az orvosnál, eltekintve attól hogy este negyed 11-kor kerültem be hozzá :x 8-ra volt időpontom és két órás késésben volt már akkor amikor odaértem. Már nem tudtam h jobbra v balra dőljek a széken, kiolvastam az összes búlvárújságot ami a rendelőben volt. Megerősítette ő is hogy már nagyon lent van a baba, szépen be van ékelödve és nem kizárt hogy két héten belül megszületik. Ha mégsem akkor máj 19-én be kell feküdnöm a kórházba. Viszont ma a rendelőben megint nem volt szerencsém. Mentem ctg-re, meg is csinálták de megint nem volt orvos így nem nézte meg senki. Ráadásul jövő héten a 4 napos ünnep miatt megint nem tudják itt megcsinálni, menjek be Pestre. Gondoltam h jó, az uh miatt úgyis be kell mennem jövő hét elején a klinikára. Ctg-re még volt is időpont jövő keddre de uh-ra először máj 5-re akart adni az asszisztens. Mondtam neki h az nekem késő mert az orvosom azt mondta h csináltassam meg jövő hét elején és majd mutassam meg az eredményt, erre nagy nehezen kikönyörögtem egy soron kívüli időpontot az uh-ra a ctg elött de csak azért sikerült mert az orvosom a klinika vezetője :D

Judit,
Akkor majd gyakrabban figyellek:)

Curse,
Nagyon drukkolok h ne legyen komoly baj. Sok pozitív energiát küldök addig is.

Mimi,
Amikor elkezdtem dolgozni én is Tatabányáról mentem minden nap Törökbálintra, az is kb 45 km volt oda de általában gyorsabban beértem mint aki Pestről járt és legalább nem ültem a dugóban. Nekem is az a halálom, olyan értelmetlen és mindig csak felbosszant hogy nem haladunk.

Egyébként ezt szeretem legjobban ebben a lakótelepben, hogy itt van a közelben tényleg minden, gyalog v babakocsival is mindenhova eljutok és mivel a mi házunk egy sorral már beljebb van a főúttól, már csend van és nyugalom.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Curse: sajnálom, hogy gubanc van, igazán. Azt gondolom,hogy nem kéne várni 2 hónapot az MR-re semmiképpen. Ha ne adja a jóisten baj van akkor azért nem, ha minden rendben van akkor meg azért nem, hogy nyugodt lehess. 2 nap alatt el lehet intézni Pesten az MR-t tudom mert intéztem már ott anyukámnak extra sürgős CT-t. Szólj ha érdekel, drága.........de bele fogsz ebbe dilizni. Ha meg tudjátok oldani anyagilag szerintem érdemes rászánni a pénzt.
Szerintem a netet felejtsd el olvasás szempontból...annyi mindent írnak és az ember a legrosszabbra gondol... tényleg sokat számít a pozitív energia és a pozitív gondolatok. Csak jobb lesz a vér eredményed is......nagyon drukkolok!
Az MR-t meg gondoljátok meg!!!
(és tudom,hogy ez az én mániám de elmennék egy másik orvoshoz is.......két megegyező vélemény azt már helytálló. Egy nem biztos, talán téved, ő is csak ember......)
Ha tudok segíteni bármiben szólj...tényleg, nem udvariasságból írom.-szívesen, bármit...

KépKép
peni

Kostyika!
Én Nagyegyháza és Budaörs közt ingáztam :lol: AZ ott van Bicske mellett.Óbarok,Szárliget magasságában :lol:
Bár az autópályán mentem de,kb 20perc volt az út.

Curse!Én is hajlok,a másik szakember véleményének a meghalgatása felé.Több szemtöbbet lát.
És tényleg nem olvasgass,mert csak stresszeled magad.

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?