Sziasztok!
Koszonom a hianyolast, jol esett ismet!
Jol vagyunk, csak valahogy ugy van, hogy mennek a napok, es en eszre sem veszem, es csak ugy este lesz, es hullan ulok le a gep vagy a teve (igen ritka esetben) ele. Se kedvem, se kesztetesem nincs irni, mert valahogy ugy erzem, semmi sem tortenik. Persze biztos nem igy van, csak en valahogy igy irom meg.
No de akkor most leirom, hogy milyen az, amikor nalunk semmi sem tortenik.
Zsofi alvokaja (lekopogom) ugy nez ki, kezd beallni. Hurra. Erre vartunk ot honapja!
Az utobbi napokban max 1szer ebredt, de azt is inkabb azert, mert tiszta takony, es szegenykem gyakran mar alig vesz levegot az orran.
Ugyancsak sikernek konyveljuk el a parommal, hogy a ket lany par napja egyidoben megy lefekudni (Zsofit meg visszuk, es gyakran Rebekat is), es egyutt is alszik el, egy szobaban. Ismet hurra! Rebekanal mar nem kell felorakat tolteni estenkent, varvan, hogy elaludjon, mert altalaban olyan faradtan esik be, hogy a joejt puszi kozben behuny.
Sikernek szamit tovabba, hogy jonehany (harom) vendegsereg, es egy kethetes tavaszi szunet utan Rebeka ismet "szeret" oviba jarni, es nem kell vele harcolni az ovoda folyosojan, udvaran, vagy akarhol az ovodaban. Szoval mar nem minden szulo engem, vagy a paromat nezi, amikor bevonulunk a bombolo gyerekkel az udvarra. (Ket honap ovi utan mar nem mondhattam vedekezeskepp, hogy csak azert bombol a gyerekem, mert most kezdte, meg friss az elmeny...
)
Ugyancsak pozitivum, hogy mar teljesen jol vagyok. Zsofi az elmult ket honapban mar csak ketszer keltett ejszakankent, igy rendesen "ki tudtam magam pihenni" az azelotti nonstop ejszakai szoptatasok utan.
Szinten jo dolog, hogy ugy nez ki (igy most mar 5 es fel honap tavlatabol kijelenthetem), hogy van eleg tejem. Zsofi jollakott es elegedett, es tenyleg orulok neki, hogy kihuzzuk a 6 honapot csak anyatejjel, mert allergiam annyi van, mint egen a csillag. Tehat nemcsak az en agybajom a csak szoptatas, hanem orvosilag is ajanlott.
Negativ, hogy par honap mulva ut az oram, es vissza kell mennem dolgozni. Augusztus vegen lesz ez a szomoru nap, amitol mar elore parazok. De hat ezt elore tudtam, nem volt meglepetes. Viszont ennek megfeleloen lassan elkezdunk koncentralni az uj babaprojektre!
Lanyok!
Nem tudtam, hogy atmentunk receptklubba! En csak itt kapkodom a fejemet, hogy ilyen meg olyan poharas suti, es kozben en meg azt sem tudtam, hogy egyaltalan letezik poharas suti.
No mindjart ki is probalom! Edith osszel megadott gyumolcskenyer receptje ota a csaladom es barataink gyumolcskenyeren elnek!
Cas!
Igazan sajnalom Csillat, es kuldok neki gyogyito energiat. Ha jol ertem, vagyis csak a kohogesbol probalok kovetkeztetni, talan mar kifele tart a nyavalyabol. Barcsak igy lenne!
Titti, Edit, Szilvi
koszonom a hianyolast!
Drumka!
Mi a gond
Hat most ennyi jutott az eszembe hirtelen, en is teszek fel nehany kepet, hogy nehogy elfelejtsetek mar leanykaimat (es engem)!
Puszi
Gem
Urhajos
Vihanc
Szenvedely - egesz ugyesen csinalja!
Kek maradt!
Baba
Gyermek anyajaval