Új privát üzeneted érkezett!

Josi: Csillának és Noéminek nagyon boldog névnapot! Ünneplitek? Képekeeeet! :lol:
Vendég

Moni lehet hálóinget vinni a kórházba, de szerintem akkor jobb a kórházit használni. Bár én is vittem, de a bentit használtam. Szokásos tisztálkodási dolgok, alsónemű, zokni, törölköző, fésű, papucs. Kenőcsöt a bimbódra kérhetsz az osztályos nővértől. Az nagyon jó amit adnak. Igaz nem reklámozzák, de kötelesek adni, csak szólni kell. Már nincs sok vissza.

Ds des pici fiad.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam jönni,mert vihar volt és elment az áram!
Köszönjük a dicséreteket,Bence nevében is! :wink: Egyébként én is imádok motorozni,de Bence is motoros lesz úgy néz ki már most! :)
Mindenki babója tündéri,arik nagyon!! :)
A névnaposoknak boldog névnapot kívánok!

Képzeljétek el, Bencusnak lesz kistesója!! :D :D :D :D :D :D :D

Most megyek mert felkelt a nagylegény!!
Szép napot mindenkinek!!
dius02

Dius! Gratulálok a kistesóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Mit szeretnétek hugicát, vagy öcsikét????????????

A férjem is nagy motoros, még a terhességem előtt én is sokat motoroztam vele, de azóta már nem. Alig várja, hogy vehessen a kicsi fiának is motorkát!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni! Azon kívül, amit a lányok leírtak, hogy mit vigyél a kórházba, én vittem még szoptatóspárnát, Mellszívót (nem a kórházit használtam), szoptatós melltartót, hastartó pántot (császáros voltam), melltartóbetétet. Más nem jut eszembe.

Kép
timesz

Dius,
Kép

A listához:
evőeszközök, bögre, ha előbb be kell feküdni olvasnivaló... majd még agyalok :P
Vendég

Köszöjük a lányok nevében is.....persze hogy megünnepeljük.
Csilla csörgős játékot kapott amit a babakocsira lehet szerelni, Noémi pedig Barbie babaházat. Ha megvolt az ajándékosztás,teszek képet!
Dius, gratulálok,van nagy boldogság?!!! Terveztétek is ilyen hamar?? Vagy csak nekem hamar?? :oops:

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! :) :)

Timesz!
Igazság szerint nagyon kislányt szeretnék és a párom is,de mindegy hogy milyen nemű lesz,csak egészséges legyen!!
Nálunk is apa imád motorozni,ha tehetjük és engedi az idő akkor mindig elmegyünk egy kicsit motorozni! :)

Josi!
Igen,terveztük ilyen hamar! :wink: Egyébként mindenki örült a hírnek! :)
A szomszédasszonyom is terhes,ő nov.26, én meg dec.21.

Délután nem tudok jönni mert suliban leszek. Majd este jövök!
dius02

Lesz .....vagyis VAN!!!megint egy új kismamánk!!!!
Milyen suliba jársz? Nevet választottatok már?

Kép
Kép
josi

Josi, én is boldog névnapot kívánok a lánykáidnak!!! 8) Tényleg, tudatos volt a névválasztásuk, hogy egy napon legyen a névnapjuk, vagy véletlen??????

Igen, végre van megint kismamánk, legalább nem "halunk " ki, mivel eredetileg is így indult ez a topik .

Kép
timesz

Sziasztok csajok!
Megjöttem védőnőtől,hát nem jo kedvel jöttem el!
Azt mondta hogy nagyon sokat hiztam!!!!
Ami végül is igaz!!!!DE:49 kg rol kezdtem és 171 cm vagyok!
Nagyon vékony voltam!
Most vagyok 75 kg!
Egy honappal ezelött voltam 70kg!
Na mindegy,engem az nem érdekel hogy dagadt lettem :lol: :lol: :lol: :lol: majd ugyis lefogyom!
Na de aszongya a védőnő hogy jövö hét keddre ha vissza tudnék fogyni 70 kg ra az jo lenne. De én nem fogok most fogyokurázni az is biztos! :shock: :shock:
A lényeg az hogy vizesedek és ez a legnagyobb probléma!
Hálistennek nem talált fehérjét a vizeletemben,ez volt a szerencse,mert különben be kellett volna feküdnöm a korházba!
De jövö hét kedden vissza kell mennem a védönöhöz,ha lesz fehérje a vizeletbe akkor irány a korház!!!! :shock: :shock:
Tiszta para vagyok! :roll:
Köszi csajok a segitséget a korházos cumóval kapcsolatba! :D
Vendég

Móni, ne törödj a védőnőddel. A magasságodhoz képest nem vagy kövér. Előtte voltál inkább túl sovány. Ha ahhoz nézi, hát szerintem még akkor sem!!!! Pláne hogy vizesedsz!

Kép
timesz

Moni! Azért kíváncsi lennék a védőnődre, hogy néz ki! A magasságodhoz képest a kezdeti 49 kg irtó kevés volt, most a 75 szerintem nem sok. Meg a múltkori képen sem vagy egyáltalán kövér!!!!!!!!! Sőt, csak hasad van! Egy dologra figyelj nagyon ha vizesedsz, próbálj meg sómentes diétát tartani. Fokozatosan csökkentsd a só mennyiségét az ételben és akkor hozzászoksz, hogy sótlanabb a kaja. Én is kevesebb sóval főztem már mikor terhes lettem Danival, és úgy hozzászoktam, hogy még most is sótlanabb nálunk a kaja. Párom sokszor utánasózza. Én nem, megszoktam. Nekem a szénhidrátokkal kellett vigyáznom, és azt is annyira megszoktam a két terhesség alatt, hogy pl kenyeret alig eszem. Dani előtt 2-3 zsömle simán lement reggelire, terhesség alatt ezt 1-re kellett csökkenteni, és most is elég az egy zsömle :lol: :lol:
Szóval szépen iktasd ki a sót az ételeidből. A felvágottakra nagyon figyelj oda, mert rengeteg sót tartalmaznak! Margarint is olyat egyél, amiben nincsen só. A legjobb az lenne, ha főzéshez tengeri sót használnál. De a lényeg: minimális só! És akkor nem fogsz úgy vizesedni. Meg igyál elegendő folyadékot, az tisztítja a veséidet!
Emma! hehehe, maradt hát fogam, hogyne maradt volna :lol: A gyökérkezelt fogam fejezte be, valami spéci tömést rakott bele, mert alig maradt valami abból a fogamból, úgy tönkrement már belül, és azért, hogy ne törjön ketté valamilyen csapot rakott bele, az erősíti. Nagyon tönkretették a fiúk a fogaimat.
Dius! Gratula a picipocilakóhoz!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Móni,a védőnőknek mániájuk a max 10 kiló hízás akármennyi is voltál. Előtte nagyon sovány voltál,most sem vagy kövér!! Látszik a képen is amit küldtél. Valószínű azért mondta hogy foggyál mert vizesedsz,de fogyókúrázni már szerintem kár. És nehogymá 1 hét alatt foggyál 5 kilót :shock:

Kép
Kép
josi

Dius, gratuláloook!
Moni, ez a védőnő, már bocs, de nem normális... :shock:
Nagyon soványan kezdted ezt a terhességet, naná, hogy meghíztál, főleg, hogy vizesedsz is. Ijesztgetés helyett nem mondta, hogy sómentesen egyél? Azzal többet segített volna... Én is 20 kilót híztam mindnél, pedig én a 158 centimhez voltam 48-50 kiló. És le is ment mindnél a felesleg, egyiknél előbb, másiknál utóbb. Jól teszed, hogy nem aggódsz a súlyod miatt. hameg a dokid nem fektet be a kórházba, hát, a védőnőd se fog... :lol: Sztem túllépte a hatáskörét a drága.
Ne idegeskedj.
És télleg ne fogyózz. Mégilyet... :twisted:
Vendég

Köszi csajok!
Arik vagytok!
Mondta amugy hogy só mentesen egyek!
De a folyadék bevitelre azt mondta napi 1,5 liternél többet ne igyak! :roll:
De mindenhol azt olvasom hogy minnél többet igyon a kismama!
Na mindegy!
Megprobálom kerülni a sót de fogyozni nem fogok a 3. trimeszterben. :D
Vendég

sziasztok
Bocsi,kicsit el vagyok havazva :?
Szóval,hol is kezdjem...Kristóffal én is 19 kg-t híztam,de még annál is többről kezdtem,mint amennyi Moni most :oops:
Elizával meg ugye csak 4 vagy 5 kg-t :D
Most per pillanat kevesebb vagyok 7 kg-mal,mint Elizával való terhességem elött,de még mindig kell fogyjak,hogy annyi legyek,mint mikor Kristóffal terhes lettem. Na,ezt aztán jól megaszontam. Ráadásul jó kis matematika-feladvány :P
Bocsi csajok,hulla vagyok. Engem kikészít ez,hogy Kristófot viszem reggel fél kilenc körül,negyed egyre mehetek érte. És ugye ne pazaroljak,ezért mikor nem szakad az eső,akkor sétálunk. Tehát már délelött megvan a 3 kilóméterem. Most ez nem panaszkodás. Ma kocsival mentünk,mert be kellett mennem Szd.ra,ott is lejártam a lábam. Áfi bocsi,de már nem tudtam elmenni a bébibizibe,így is úgy értem haza,hogy rögtön mehettem Kristófért. Ma meg mehetünk vissza fél 3-ra az oviba,mert ugrálóvár lesz,meg arcfestés...fogalmam sincs,milyen alkalomból. De eléggé be van borulva,ha esni fog Szabóúr engem megfolyt,az biztos. Már úgy beleélte magát :shock:
Moni én is gondolkodom majd még,hogy mit vigyél,egyenlőre nagyon szétszórt vagyok.
Dius neked meg nagy-nagy gratula. Bátor vagy,hallod-e,egy kicsike mellé mersz vállalni egy picikét :wink:
Én néha tépem a hajam itthon rendesen,amit ezek ketten művelnek :shock:
Vendég

josi nagyon boldog névnapot kívánok a két gyönyörű lánykádnak.
Emma,mikor lesz már nálatok születésnap??? :D
Vendég

Moni! Ez hülyeség, hogy csak 1,5 l folyadék kell. Eleve jön a meleg, már ezért is több folyadék kell, a másik meg az, hogy egy kismama folyadékszükséglete nagyobb, mint egyébként, a baba elvesz sokat! Nem attól vizesedsz, mert 3 helyett 5 pohár vizet iszol meg, a só sokkal ártalmasabb. Jó persze túlzásba sem kell vinni, de 2 l folyadék simán mehet (ez persze nem csak a megivott folyadékot jelenti, leves is beleszámít). A veséknek kell folyadék, hogy tisztuljanak, és a méreganyagok is úgy távoznak. Ki a védőnőd??? Szerintem inkább kérdezd meg a dokidat, mutasd meg neki mennyire vizesedsz, lehet, hogy nem is annyira vészes!
Cseriani! Holnap fog csorogni a nyálunk Ármin nagyfiú tortája miatt :lol: :lol: Meglestem az iwiw-en :wink: Miért nem alszik Kristóf az oviban? Sokkal könnyebb lenne neked is!

dadomi

Köszi Cseriani :wink:
Teljesen eggyütt érzek veled,én is ezt csinálom Noémivel. Reggel rohanás az oviba,aztán bevásárlás,jobb esetbe főzés és már rohanás vissza az oviba,és akkor még valamikor csillának is enni kell ugyebár :lol: meg néha mosni és takarítani és.....ááá haggyuk :lol: én se panaszkodásképpen mondom,de szeptembertől meg ugye még nehezebb lesz,mert a suliba aztán ugyancsak oda kell érni 8-ra vagy háromnegyedre :shock: na mindegy ebbe is belejövünk majd :roll:
Itt is dörög meg villámlik,emiatt most be vagyunk zárva :twisted: legalább pihenek ha Csilla elaludt :wink:

Kép
Kép
josi

Már megint feledékeny vagyok :wink: Josi! Nagyon boldog névnapot a nagy és a kicsi lánykádnak! :D :D

dadomi

Josi boldog névnapot mind két lánykádnak.

Dius én is gratulálok a kistesóhoz. Tényleg bátor vagy, hogy egy ilyen pici mellé bevállaltad a másik picit. Én is sokszor a hajamat tudnám tépni mikor együttesen rosszalkodnak v. bántják egymást.

Cseriani próbáld meg, hogy Kristóf ott alszik az oviban, sokkal könnyebb.

Moni tényleg ne foglalkozz a védőnővel. Hogy mondhatott egy kismamának olyat, hogy fogyókúrázzon? A folyadékból pedig szerintem azért mégis csak tartsd be azt a 1,5 max 2 l-t. Ha nagyon vizes vagy mutasd meg az orvosodnak.

Nálunk Evelin lebetegedett, szegénykém lázas, rekedt, szinte nincs is hangja. Kaptunk gyógyszert, állítólag van valami vírus újfent. De azért már haladás február közepe óta nem voltunk orvosnál, és most már azért április végefelé járunk. Már ennek is tudok örülni.
Vendég

Köszi,köszi,köszi mindenkinek a köszöntéseket :lol:
Timesz,nem direkt volt így a névválsztás. Nagy harc ment a Csilláért,párom szerette volna a Kingát,de mivel a Noémit Ő választotta,szó se lehetett róla hogy megint az legyen amit ő választ :P végülis hanzásba ugyanaz,de a Csilla lágyabb hangzású.
Én amiatt hozom el Noémit az oviból minden délbe,hogy elkerüljük a féltékenységi jeleneteket,meg nagyon megviselte lelkileg az egész terhesség is,félek is a sulitól mert ott aztán nincs pardon muszály lesz neki maradni délután is.

Kép
Kép
josi

Jaj Rékababa,jobbulást Evelinnek,szegénykém :(

Kép
Kép
josi

Josi,
boldog névnapot nektek!!!
Cseriani,
rá se ránts hogy nem tudtál bemenni! Még úgyis apát győzködöm... :roll:
Vendég

egyrészt örülök,hogy délelött elvan,és nem hisztivel megyünk minden nap. Másrészt annyira keveset eszik még az oviban,hogy nem merem otthagyni egész napra. Harmadrészt egyetértek josival. Bár Kristóf annyira nem féltékeny,de azért meglátszik rajta is. Ő kicsit sírós lett.
Mondták többen,hogy hagyjam ott,majd elkezd enni. De már két hónapja jár,és tízórait még egyszer sem evett pl.
Ebédkor is csak kevés leveskét kanalaz,mást nem eszik.
Tehát az én fiamnál nem jött be az,hogy majd látja a többiektől,és eszik...
Viszont itthon sokkal jobb lett az étvágya :shock:
rékababa jobbulást nagylányodnak.
Kristóf is már harmadik hete oviban van,és még nyoma sincs a betegségnek :shock:
Vendég

Nah,még csak most érek ide. Küldöm az ígért képeket:

Kép
Kép
josi

Kép Kép

Kép
Kép
josi

Josi,
szuper ajándékok!
Kép
Vendég

Igaz hogy a Csilláét a babakocsira kell szerelni,de most este már nem mentem le felrakni :oops: majd reggel ha megyünk oviba.
Noéminek ez volt az egyik vágya van már neki hozzá mindenféle cucc(hálószoba,konyha,fürdő.......) ezekkel a barbie-s játékokkal minden nap képes játszani :shock: és még nem unja!! :lol: sőt ezeket minden nap elő kell venni este pedig elrakni a dobozokba és csak néha kéri hogy kicsit segítsek. Majd küldök egyszer egy olyan képet is amikor "kupi" van! Van 2 doboz ruha is a babáknak na azt mindet a szoba közepére borítja meg az icipici evőeszközöket is (amiket hamarosan már nem vehet elő a Csilla miatt :? )

Kép
Kép
josi

Te se tudsz aludni Áfi :wink:

Kép
Kép
josi

Áááhh, én nem alszom éjfél előtt :D

Bár én találnék a lányomnak egy játékot amivel játszik is huzamosabb ideig... :?
Vendég

Josi nagyon édesek lánykáid és szupik az ajándékok.

Kép Evelin a farsangon
Kép Réka a farsangon
Kép így alszanak a lánykáim
Vendég

Köszi Rékababa,hogy van Evelin? Nagyon csini a ruhája :wink:

Kép
Kép
josi

Emma Árminnak boldog születésnapot!!! Komoly életkor!

Josi tegnap este elég rosszul volt Evelin, ma már azért jobb, de még mindig nagyon csúnyán köhög és alig van hangja.
Vendég

Emma Árminja: Sok Boldog Szülinapot!! :wink:

Kép
Kép
josi

Emma nagyon boldog 1.szülinapot Árminodnak :!:
Vendég

EMMA!!!! Én is csatlakoznék: BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMINNAK!!!!!!! :lol: :P :o :) :D :shock:

Lesz bulija? Ajándéka????? :?:

Kép
timesz

Hű csajok, de csinosak, szépek ezek a lánykák!!! :lol: :lol:

Emma! Nagyon - nagyon boldog első születésnapot Árminnak!!! Kérünk ám majd képeket, tortát :P

dadomi

Hopp, ezt hamar elküldtem. :oops:
Képzeljétek tegnap volt szülői az oviban, és szeptembertől az egyik óvónénink elmegy nyugdíjba, eredetileg végig akarta vinni a csoportot, de sajna a magánéleti dolgai közbeszóltak :( Ráadásul ő pont Dani kedvenc óvónénije. Olyan igazi nagymamás óvónéni, nagyon kedves, aranyos, és rengeteget tanít a gyerekeknek, imádja őket.

dadomi

Emma!
Nagyon Nagyon Boldog Első szülinapot Árminodnak! :P :P :P
Vendég

Halihó!! Merre vagytok??
Szörnyű éjszakánk volt :? Csilla éjféltől szinte félóránként fent volt.
Nem sírt,csak "nyöszörgött".Ilyet még sose csinált. Már ott tartottam,hogy adok neki egy kis teát,hátha szomjas. Vagy ne szokassam rá??

Kép
Kép
josi

Josi,
sajnálom az éjszakátokat! :(
Nem lehet hogy a foga? Barnus is harmadik napja nyűgös :?
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fogaknak semmi nyoma.
Nem tudom mi lehet,de se reggel se délelőtt nem evett rendesen. Kb fele annyit mint szokott. Most aztán alszik :) kíváncsi vagyok hogy mikor ébred.

Kép
Kép
josi

Emma, szülinapi torta? :lol:

Kép
Kép
josi

szegény Csilla :cry:
Biztos valami fájt neki :?
Azért josi neked sem lehetett jó :(
Az én két kópém nagyon jól aludt,viszont Kristóf reggel hihetetlen hisztit rendezett az oviba,hogy ő inkább hazajönne velem. Aztán elkapta a dadusnéni és bevitte :cry:
A szívem szakad meg érte,de akkor sem hunyászkodhatok meg,mert akkor ő nyert,és az nem okés.
Áfi,tudom,hogy Enikőnek akarsz venni ülést,de ajánlom figyelmedbe ezt:http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=352852312
Vendég

josi,boldog fél éves hófordulót Csillának :D
Vendég

nem is ma 6 hónapos :oops:
Az a vonalzó máshogy írja,bocsi :shock:
Vendég

rékababa nagyon tündéri a lánykád abban a ruhában :lol:
Vendég

Tényleg.....a vonalzó szerint már 6 hós,de még van 2 nap. Azért köszi :wink:
Próbálnék én is aludni egyet,de nem megy. Talán délután. Ma Noémi ott alszik,ert jár hittanra és az délután van,ilyenkor ott szokott aludni,így hátha sikerül nekem is egy jót pihennem,különben írtó hisztis leszek már estére :evil:

Kép
Kép
josi

Josi, ismerem az érzést, próbálj meg pihenni tényleg... Remélem, ma már jobb éjszakája lesz Csillának.
Nagyon aranyos a koszorúslányka, meg a babakocsis lányka is, az együttalvós meg különösen, Rékababa! Evelin jobban van?
Ármin Benjámin nagyon szépen köszöni a szülinapi köszöntéseket! Nagyobb buli vasárnap lesz, akkor lesz itt búcsú is; jönnek a keresztszülei is, meg remélhetőleg a kis barátnője meg a szülei Paksról.
Azért teszek pár képet... :oops:
Kép
Apja vette neki az ajándékát, de nagyon eltalálta, nagyon szereti ezt a bocit.
Kép
Anyósomék, a kölkek, meg a torta. :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?