sziasztok
Bocsi,kicsit el vagyok havazva
Szóval,hol is kezdjem...Kristóffal én is 19 kg-t híztam,de még annál is többről kezdtem,mint amennyi Moni most
Elizával meg ugye csak 4 vagy 5 kg-t
Most per pillanat kevesebb vagyok 7 kg-mal,mint Elizával való terhességem elött,de még mindig kell fogyjak,hogy annyi legyek,mint mikor Kristóffal terhes lettem. Na,ezt aztán jól megaszontam. Ráadásul jó kis matematika-feladvány
Bocsi csajok,hulla vagyok. Engem kikészít ez,hogy Kristófot viszem reggel fél kilenc körül,negyed egyre mehetek érte. És ugye ne pazaroljak,ezért mikor nem szakad az eső,akkor sétálunk. Tehát már délelött megvan a 3 kilóméterem. Most ez nem panaszkodás. Ma kocsival mentünk,mert be kellett mennem Szd.ra,ott is lejártam a lábam. Áfi bocsi,de már nem tudtam elmenni a bébibizibe,így is úgy értem haza,hogy rögtön mehettem Kristófért. Ma meg mehetünk vissza fél 3-ra az oviba,mert ugrálóvár lesz,meg arcfestés...fogalmam sincs,milyen alkalomból. De eléggé be van borulva,ha esni fog Szabóúr engem megfolyt,az biztos. Már úgy beleélte magát
Moni én is gondolkodom majd még,hogy mit vigyél,egyenlőre nagyon szétszórt vagyok.
Dius neked meg nagy-nagy gratula. Bátor vagy,hallod-e,egy kicsike mellé mersz vállalni egy picikét
Én néha tépem a hajam itthon rendesen,amit ezek ketten művelnek