Chesti, Niki továbbra is csodaszép. Helyes a kalap! Köszi a kérdést, lányok sajnos nincsenek túl jól, bár Dorka talán már kifelé megy belőle, kiváncsi vagyok, mit mond pénteken a tüdőgyógyász. Lili tegnap este óta van nagyon rosszul, ma reggel visszaköhögte kajcsit. Nagyon szar, mert orrszívástól, mindkettő üvölt, Dorkát ugye még inhalálni is kell, egyedül napközben nagyon nehéz. Kellene még pár kezet növesztenem
Ati pont tegnap este mondta, (két gyereket fürdetni, orrszívni, inhalálni, etetni, úgy, hogy egyik se ordítson túl sokat) hogy kellene egy egész team
Ráadásul már én is kezdek szarul lenni. Doktor néni kedvesen megjegyezte, hogy hiába az egy légtér
Benszi, enyim ház is katasztrófa
de már olyan szinten vagyok ma reggelre, hogy most nem tud érdekelni
legyenek már jól a csajok, iszonyat ez a köhögés
Én állapotomról nem is beszélek, csoda, hogy Ati még nem lépett le valami csinos kis csajjal
Betegség miatt csodálatos kis napirendünk a feje tetején áll, nem tudom visszatérünk-e hozzá valaha. Kicsit el lettek kényeztetve kézbe hurcolással, de ha fekszik akkor fullad, székben meg nem marad el sokáig.
Én nagynéném (akinek a lánya nyert a lottón, tehát most full milliomosok) is ki volt akadva, hogy két évesen bölcsibe adom majd őket, mert vissza kell mennem dolgozni, mikor ikrekkel hat éves korukig itthon lehet maradni. Ja 27600ft-ból gyerekenként...No comment!
Zsókuci, giga drukkok mennek! Vigyázz magadra!
Puszi Mindenkinek!
Judit