Új privát üzeneted érkezett!

Fiona:

Hát nálunk is voltak már ordítós napok amikor semmi sem volt jó. Olyankor nyűgös mint a fene. Sajnálom, tudom hogy teljesen lefárad az ember estére.
Ti már 3 hónaposan főzelékeket esztek??? :shock: Lehet?

Csajok!

Dóri újabban elég rövid ideig szopizik, ez normális szerintetek? Eddig 10 perc volt, aztán 8, 7, 6, tegnap este meg 4 perc és kész, neki több nem kellett. Már azért sír, hogy a cicit NE rakjam a szájába. Szóval ezek vannak. Arra gondoltam, hogy biztos már kicsit megerősödött és jobban tudja szívni. Hmmm???

Vicuska:

Rami annyira szép. És a képek tényleg nagyon jók.

Sharon:

Annyira jó Dóri haja. :D

Zsókuci:

Örülök, hogy jól érezted magad az új helyen. Sokat számít a nyugalom, meg hogy nincs idegeskedés. Remélem hosszútávú lesz ez a munka neked, legalább Te is kicsit nyugisabb leszel.
Vendég

Fiona nekem nefron jegyezték meg, hogy Niki szereti a répát esetleg sütőtököt? Mondtam igen, hohesc-ben is azt issza plusszban. Kérdeztem baj? Nekem azt mondta nem, dehogy baj, látszik a bőrén, de nem okoz semmi bajt. Te megkérdezted miért kéne leállni? Csak kérdem mert nekem itt nem szólt se doki, de védőnő, h ez gáz lenne.

Sharon, Luki, Juci, Vicuska háát csodaszépek a csajok. :lol: :lol:

Juci lányok h vannak?

Örülök, h jól éreztétek magatokat a talin. :) Kis kikapcsolódás. :)
Mi tegnap voltunk másfél évesek. :) ennek örömére megkaptuk a 15 hós oltást, mert most már eleget vártunk kórház után, tutira mentünk. Egyenlőre kicsit nyüszisebb, de remélem nem lesz vészes.

Csajom a vasárnapi "kánikulában" :)

Kép Kép
Kép

Ez meg a kedvencem. :)
Kép

chesti

Jó reggelt Csajok!

Itt vagyok ám, de csak olvasó üzemmódban!! :D

Fiona

Kérlek ne haragudj meg rám a kérdésért, de ez a cukros manipuláció biztos jó ötlet?????

Szép napot csajok!

:)
mot

Juci!
Annyira sajnálom,hogy mindkét gyerkőcöd beteg lett!Nálunk hatalmas kokettálás van egymással.Kurjongatnak,sikongatnak és nyögdécselnek egymásra!Nekem a babakocsi üléseit csak egymás mögöttire lehet beállítani!Így is annyira nézegetnek mindent.Dóri már alig akar megmaradni a hordozóban,mert nagyon felakar ülni,de a sportrész még nem tartja meg őket!

Sharon!
Édes ez a csaj és te is nagyon jól nézel ki!

Fiona!
Lehet,hogy az oltástól lett nyűgösebb!Gondold el mekkora sérelem érte szegényt!Le kellett fogni,majd izomba nyomtak neki nem gyenge szurit!Én mindig adok ilyenkor Germicid kúpot és ettől jól átvészelik az éjszakát,mert a dokinéni este szokott jönni!

Luki!
Azt akartam írni,hogy gyönyörű csókos Pöttöm Pannád van!

Vicuska!
Nyelvnyújtogatás nem pite!

Bibar!
Komoly súllyal rendelkezik a fiad!Az enyém is ilyen súlyú és nem gyenge tartani őket!

Zsókuci!
Drukk a műtéthez!Várunk a hírekkel!Örülök,hogy jól érzed magad az új munkahelyen!

Öltöztetés!
Én elég lájtosan öltöztetem őket,mert fekve a kocsiban befülled a hátuk és a nyakuk,inkább rájuk dobok egy takarót!Sapka nálunk sem ugrik be mindig!Most ebben a csípős hidegben is kinn vannak és csak harisnya,vékony farmer,body,polár pulcsi,sapka oszt szevasz!Alszanak,mint a bunda!Ha melegen öltöztetem őket,azonnal felébredenek!

Bölcsi!
Nálunk a család kivan bukva,hogy micsoda anya vagyok,mert én is szeretném a bölcsit.Nekem az a dolgom,hogy velük legyek,mert 3éves korig az anyjára van szüksége a gyerekenek.No meg,ha már nem bírom,akkor majd ők vigyáznak!Apukám azt már elfelejtette,hogy én is bölcsis voltam,igaz csak 3hétig,mert állandóan sírtam és azt hajtogattam,anyu,anyu,anyu!Meg betegek lesznek,stb.

Csajok!
Annyira úszik a lakásom,hogy el nem tudom mondani!Dóri elvan egyedül,de Balu anyafüggő lett!Csak velük kell lennem,amio nem baj,de szeretem a rendet is!Ja és felváltva vannak fenn,amitől végképp alig lehet csinálni valamit!

Tegnap apa megjött és anyu kezében volt Dóri.Odaállt mellé apa és nyúlt a kezével Dórihoz,hogy gyere apához!Az én kis csitrim visszanyúlt és derékból dőlt felé.2x megcsinálta,úgyhogy ez már tudatos szerintem.

Moték!
Jók a képek!

Chesti!
Csúcs a videó!!
Vendég

Estrella!
Nem lehet,hogy már ennyi idő alatt jól tud lakni,mert ügyesebb és nagyobb lett?
Chesti!
Édes ez a kalapos kép!Boldog másfél évességet Nikinek!

Főzelék!
Én még csak a sárgarépa,krumpli,alma variációt nyomom nekik!Ma adok nekik csirkehusit bele!Nálunk Balu nem szereti a sütőtököt,de Dóri nyomja őszibarackkal!
Vendég

Azt akartam kérdezni tőletek,hogy a főzeléktől nektek is durrogtatnak,mint atom?No meg gyurmásabb a kakijuk!Ez miatt itatom őket kamilla teával,mert az meg nyugtatja a kis gyomrukat és nagyon szeretik.Mondjuk az segít a széklet higításában is!100ml-t megisznak belőle fejenként!No de ezáltal hígul minden bennük és a pöri-foritól buknak sokat!
Vendég

Benszi:

Hát ez az, ez kérdem én is, hogy talán azért eszik ilyen gyorsan, mert már nagyobb és ügyesebb? Nem tudom.
Szegénykém, nem irigyellek két gyerek mellett. Eggyel is nehéz, én sem tudok tőle elszakadni, na de kettővel. A múltkor is délután 2-kor tudtam csak lezuhanyozni meg fogat mosni. No persze ez ezzel jár. Már nem idegesítem magam azon, hogy büdi vagyok, meg Jeti szőrös...úgy sem lát senki (apán kívül) ő meg így is szeret. :D Irigylésre méltó amit csinálsz, kitartás. :D

Megint alszom:
Kép

Már szeretem a cumit is:
Kép

Majd megkérdezem apát, hogy felrakhatom-e a közös képüket, aztán jövök.
Vendég

Estrella!
Hidd el már ügyibb lett,de mérd le szopi előtt és után,de csak egyszer,utána jól rakd el a mérleget!Ha nem sír szopi után,akkor már nem éhes!Köszönöm a dícséretet,tényleg strapás a történet,de izgis,mert már nyílik a kis értelmük és jókat lehet velük bohóckodni!
Dóri édes ezzel a nagy cumival!Nekünk is ilyen van!Yetiségről ne is beszéljünk!A lábam,no meg ami közötte van,nem gyenge mennyiséget lehetne róluk leszedni!Komplett paróka lehetne belőle!
Vendég

Chesti, Niki továbbra is csodaszép. Helyes a kalap! Köszi a kérdést, lányok sajnos nincsenek túl jól, bár Dorka talán már kifelé megy belőle, kiváncsi vagyok, mit mond pénteken a tüdőgyógyász. Lili tegnap este óta van nagyon rosszul, ma reggel visszaköhögte kajcsit. Nagyon szar, mert orrszívástól, mindkettő üvölt, Dorkát ugye még inhalálni is kell, egyedül napközben nagyon nehéz. Kellene még pár kezet növesztenem :roll:
Ati pont tegnap este mondta, (két gyereket fürdetni, orrszívni, inhalálni, etetni, úgy, hogy egyik se ordítson túl sokat) hogy kellene egy egész team :lol:
Ráadásul már én is kezdek szarul lenni. Doktor néni kedvesen megjegyezte, hogy hiába az egy légtér :?

Benszi, enyim ház is katasztrófa :oops: de már olyan szinten vagyok ma reggelre, hogy most nem tud érdekelni :cry: legyenek már jól a csajok, iszonyat ez a köhögés :!: Én állapotomról nem is beszélek, csoda, hogy Ati még nem lépett le valami csinos kis csajjal :?
Betegség miatt csodálatos kis napirendünk a feje tetején áll, nem tudom visszatérünk-e hozzá valaha. Kicsit el lettek kényeztetve kézbe hurcolással, de ha fekszik akkor fullad, székben meg nem marad el sokáig.
Én nagynéném (akinek a lánya nyert a lottón, tehát most full milliomosok) is ki volt akadva, hogy két évesen bölcsibe adom majd őket, mert vissza kell mennem dolgozni, mikor ikrekkel hat éves korukig itthon lehet maradni. Ja 27600ft-ból gyerekenként...No comment!

Zsókuci, giga drukkok mennek! Vigyázz magadra!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Benszi!

Nálunk is nagy rumli van a házban, Dórival egész nap foglalkozni kell! Azt szereti a legjobban, hogyha legalább két ember folyamatosan őt szórakoztatja! Egész nap mondókákat mondok neki, énekelgetek, birkózok vele.... a háztartás meg elmarad. A jetiségről annyit, hogy egy hétig csak az egyik lábam volt leszőrtelenítve, a másikra nem volt időm... voltak olyan napok, hogy nem jutottam el a fürdőszobáig, két napig nem fürödtem... erre nem vagyok büszke, de ez van. A szememben Te egy hős vagy és minden ikres anyuka, el sem tudom képzelni én hogyan boldogulnék kettővel. Minden elismerésem az ikres anyáké!!!!!! Én a bölcsire még nem gondolok, nekem a munkám hiányzik. Lehet, hogy ezért kövezés jár, de akármennyire szeretem a lányom, már hiányzik a felnőttek társasága és a munka.

Estrella!

Nálunk is csökken a szopizás ideje! Eddig 10 perc volt, most már csak 6-7 perc max. Miután kiköpte a cicit visszaraktam, hogy még tuti éhes, de üvöltött, hogy már nem kell. Szerintem ennyi idő alatt is eleget eszik, én a cicit szoktam megtapogatni, ha elég lapos, akkor evett rendesen. Én már nem méregetem, mert csak ideges lesz tőle az ember. Dóri sem eszik mindig egyenletesen, egyszer többet, egyszer kevesebbet! Ha kevesebbet eszik, akkor hamarabb sír a kaja után. Én már teljesen igény szerint szoptatom, amikor sír akkor van cicizés. Van, hogy két óránként szopizik pár percet, van hogy négy órát kibír. Én még semmit nem adok neki cicin kívül, szerintem még elegendő az anyatej, nekem szerencsére van bőven tejcim. Eddig minden hónapban 1 kg-t hízott, szóval szépen fejlődik, most 6300 g-nál járunk.
Nagyon szép a kislányod!!!! Mekkora cumija van!

Fiona!

Én még semmit nem adok neki anyatejen kívül, de én szerencsés vagyok, mert sok tejcim van és tudom szoptatni. Én még nem is gondoltam a hozzátáplálásra, mert szépen gyarapszik. De megértem, hogy Te szívesebben adsz neki gyümölcsöt, zöldséget, mint tápszert. Nem is tudtad szoptatni? A cukor szerintem nem jó ötlet, bár nem akarok okoskodni, de az még ráér. Szerintem a természetes ízekhez kell szoktatni, ha nem eszi meg simán, akkor majd később, pár hét múlva megpróbálod, addig lehet adni mást helyette.

Kép

Kép
sharon

Fiona!

Nagyjából azt akartam írni, mint Sharon. Egyrészt a cukor egészségtelen és még nem is nagyon tud mit kezdeni vele a gyomra, másrészt így sosem fogja megenni az ételeket a természetes ízükben.
Ha nincs időm főzni, akkor csak olyan bébipapit kapnak a csajok, amiben nincs hozzáadott cukor, ha főzök, akkor semmit nem teszek hozzá. Egyáltalán nincsen már tejed? Esetleg egy kis anyatejjel édesíthetnél...már ha nagyon kell

Judit

jucicuki

Én 2009.őszétől szeretném bölcsibe adni, és a 18 férőhelyre már most 6-an jelentkeztek. Nem semmi, ugye? Nagyon cuki kis tiszta bölcsi, éppen aludtak a kicsik, nagyon cukkancsok voltak!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Chesti, annyira szép Nikibaba!!

Sajnos én a képekkel nem tudok mit kezdeni, a gépem nem bírja megnyitni, az egész laptop úgy lelassult tőle, hogy alig bírtam használni. Azért még próbálkozom...

Kép

vicuska2007

Hű, Vicuska nem semmi ez a bölcsi helyzet, lehet, hogy nekem is körül kellene néznem :shock:

Judit

jucicuki

Bettina baba és Soma baba jelentkezzetek!

Kép

vicuska2007

Juci!

Jobbulást a csajoknak! Hú, nagyon nehéz lehet most neked. Kitartás!

Chesti!

Gyönyörű a lányod! Nagyon dögös a kis sapija!

Zsókuci!

Szorítok!

Kép

Kép
sharon

Fiona!

Még annyit akartam írni az előbb, hogy az egyik barátnőm kislányának szinte narancssárga lett az orra a sok sárgarépától és sütőtöktől. A benne lévő karotin miatt, azt hiszem ezt még ételfestéknek is használják, mert annyira fog, a ruhákból is nehezen jön ki.

Kép

Kép
sharon

Vicuska:
Én is 2009 őszétől adom bölcsibe Dórit és már bejelentkeztünk mi is, és a 8. vagyunk a listán. (ja, a szülés utáni héten voltam a bölcsiben)
De mondták, hogy volt olyan aki már terhesen jelentkezett, hogy majd a gyerekét szeretné abba az oviba.
Itt van közel, kb. 20 méterre tőlünk a bölcsi, nem kell messzire menni.
Chesti:
Niki nagyon édes.
Vendég

Ovi = bölcsi akart lenni, bocsi
Vendég

Na végre fotó apával. Csak nektek:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Voltunk UH-n, gyerek rendben, be van fordulva fejjel, a doki szerint már így marad, méretei is 31-32 hetesnek megfelelnek, és kb 1700 g körüli a súlya és még mindíg kukija van :lol:
Apa nem volt elájulva az István-os rendelőtől, igazából futószalag volt, vártunk negyed órát és maga a vizsgálat 5 perc volt. A Söfi várója után lehangolónak találta az alagsori szűk folyosót ahol nincs ablak. Ott tágas , kertes váróterem volt, de mindíg sokan voltunk. Kicsit sajnálom én is a Söfit, de elég csúnya dolgok történnek vele így a végén. Szomorú.

Na mindegy, viva István kórház. Gyors és problémamentes szülésre készülök. Most megyek ledőlök egy kicsit, 6-kor keltem és olyan álmos vagyok....

Kép
Kép
zuzmó

Chesti

Lencsi gyönyörű mint mindig.Megnéztem ma a balatonos videót és úúúúgy irigykedtem,olyan vidám,szuper kis csapat(család?)volt ott. :D

Zsókuci

de szuper hogy tetszik a melóhely :D Májusban vmikor nem jössz át? :D

Bibarkám

szereti :P puszi a kis vasgyúrónak :P :P :P küldjél képet emilen.

Benszi

ahogy haladtok,lassan már késsel-villával esznek.... :wink: :lol:

Juci

nagyon nehéz lehet,jobbulást a csajoknak.Szupi a vonalzód :D

Kép
lukrécia

Zsókuci, holnapra megy a drukk!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok!
Csak gyors bekukk. Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juci
Jobbulást a lányoknak!!! Sok erőt és türelmet Neked! Kitartás! Tudod az erő Veled van :D

Zsókuci
Tőlünk is mennek a drukkok holnapra!!!! Jelentkezz utána!

Zuzmó
Őrülök, hoyg minden rendben a pocaklakóval!!!! Csak megjegyzem, a befordulás még nem jelent semmit. :D Krisztike 31. héten fejjel lefelé volt, majd 34. hétre visszafordult farfekvésbe. :D De nálatok biztos nem így lesz! :D :D :D Szurkolok, hoyg kívánságod teljesüljön a szüléssel kapcsolatban! De hát Te már profi vagy! :D

Kép

Kép
motné

Zuzmo!
De jó,hogy minden ok volt az uh-n!

Luki!
Csak Dóri fog késsel-villával enni hamarabb,Balu a megfontolt komótosabb :lol: Mi van hinta ügyben?

Juci!
Van segítséged?Legalább főz rátok valaki?Általában én is a mosónők korán halnak típusban nyomom!
Reméljük hamar visszaáll a napirendetek!

Sharon!
Hát volt már nekem is hogy két nap volt a fürdésidő,de ez van!ÖÖrülök,ha eljutok a wc-re!nekem a fodrászat már nem hiányzik,mert sajna az izületem,hogy hiányzik az emberek társasága,ez teljesen normális.Én is örülök.ha 70cm-nél nagyobb emberkékkel futok össze!

Estrella!
Helyes a család!

Zsókuci!
Megadrukkok ezerrel!

Bibarkám?
Mi újság?

Ma azért tudtam ennyiszer írni,mert itt volt apukám!
Vendég

Drága Luki és Zuzmó,

Utólagosan ugyan :oops: , de annál nagyobb szerettel kívánok nektek:

BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT! :D:D:D:D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lukikám
én is utólagosan boldog névnapot itt is :P :P :P :P :P és nagyon szereti :P :P :P :P ja és van tejcim böven szerencsére......

Zuzmó
neked is boldog névnapot :wink:

Zsókuci drága
nagyon sokat gondolok rád,meglátod nem lesz szörnyü és hamar túl leszel rajta :oops: :oops: /remélem/

Benszikém
minden oké velünk,tegnap voltunk a 3 hós oltáson,utálom,de hála nem lettünk lázasak csak aluszékonyak,ma már minden a régi :wink: :wink: Olivér 14 hetesen 7460gr és 64 cm :wink: :wink: szóval alakulunk :lol: :lol: :lol: Apud mentesitett??de jó,most már te is mehetnél hozzájuk,és akkor megiszunk egy koktélt a pólusba :P :P :P

bibar

Sziasztok!

Napok óta próbálok belépni, de nem ment!Veletek nincs ilyen??

Rami, Lencsi, Dórik, Lili, Balu, Oli, Kriszti babák/lánykák nagyon aranyosak!

Luki, Zuzmó és is nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!

Zuzmó örülök,hogy minden rendben, nekem is azt hiszem ekkor már beállt fejre a kiskrapek, de ha esetleg megfordulna akkor se aggódj, egy barátnőm bármelyik nap szúlhet, 2 napja ment el a nyákdugója és tegnap az eddigi faros baba már fejes volt, úgyhogy tényleg még az uccsó pillanatban is helyreállhat, de reméljük nem lesz ilyen.

Juci:gyógyulást a lányoknak!

Mi 5kor keltünk!Ez a fránya nátha nem akar múlni, szerintem hétfőn nem adatom be az oltást,mert még mindig köhög is Kiskakukk...most éppen itt szuszog a kendőben rajtam,csak így tudott elaludni...én meg fáradt vagyok,de nem baj.
egyébként kezdi már kinőni a 62-es rugikat, a 68-as meg lötyög még rajta...:)

Vasárnap családi szülinaozás volt,1 éves lett Panni unokahugom.Szombaton mi meg esküvőn voltunk és képzeljétek este gyorsan elaludt Botond és visszamentem a bulira és éjjfélre jöttem haza!Itthon minden rendben volt, én meg olyan, de olyan jól éreztem magam!!Írtó jó volt kicsit kikapcsolódni és beszélgetni régi barátokkal....bá itthon kaptam,hogy 11-re ígértem magam és csak éjjfél után jöttem... :roll: :oops: ééééés szombaton volt 1 éve,hogy megtudtam,hogy valaki legnagyobb meglepetésre beköltözött a pocakomba!! :lol: :lol:
pár kép rólunk:

Kép séta

Kép család

Kép mi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibarka!
Már nincs is hozzátápi?Nem gyenge Oli súlya!Koktél jól hangzik!
Az enyéim is inkább aluszékonyak oltás után,de belázasodtak mindig a kúp ellenére,és nem voltak hisztisek,csak bágyadtak.

Luki,Zuzmó!
Nagyon boldog névnapot nektek!

Zsókuci!
Gondolok rád!

Rékaróka!
Jól néztek ki!Bulizunk esküvőn?De jó lehetett!!!!Irigykedem ám!Jobbulást nektek!

Nálunk az uram bulizott tegnap,mert megszületett az unokatesója Zsófija 3990gr és 55cm.Kis vasgyúró lányka!Én meg itthon a kölkökkel buliztam hurrrrráááááá
Vendég

Csajok,
Annyira jók a képek, amiket feltettetek! Még, még! :D

Elan,
Szuper a kocsitok! :wink: Mikor jön haza a párod?

Zsókuci,
Nagyon szorítok neked már reggel óta! Várunk a hírekkel! Remélem minden rendben lesz!

Chesti,
Boldog másfél évességet Nikinek!

Vicuska,
Azért ez a bölcsis helyzet nem semmi! :shock:

Zuzmó,
De jó, hogy minden ok volt az uh-n! Szép nagy baba Kristóf!

Luki, Zuzmó,
Boldog névnapot nektek!

Estrella,
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Csajok, én nem tudom mi volt tegnap, de a picurjaim extra sokat mozgolódtak egész nap! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci

hogy Te mindig képben vagy..... :P Nagyon köszönöm.Mennek a drukkok mára ezerrel..... :P

Köszi lányok mindenkinek a névnapi köszöntést! :D

Bibarkám

Akkor egy kilót híztatok egy hónap alatt???? :shock: :shock: :shock: Hihetetlen :lol: :lol: :lol: Örülök a tejcinek nagyon,nekem is van bőőőőőven :wink: :wink: :lol: :lol: Kaptam éjfélkor virágot.....ahogy megjósoltad :oops: :D

Benszike

jól van,a pasik mindig lustábbak,tudjuk jól :lol:
hinta-ügy reménytelen :( valószínű eladom.

Réka

jók a képek :D :D :D

Kép
lukrécia

Jó Reggelt Lányok!

Kinek hogy telt az éjszaka? Rami nagyon rosszul aludt! 9-kor elaludt, ébredt fél 12-kor, 2-kor, 5-kor és véglegesen 8-kor.. :? és mindíg szopizott! :?

Kép

vicuska2007

Bibarkám

most jut eszembe Lili pont 5460 gramm volt kedden,pont két kiló mínusz..... :oops: :oops: :lol: :lol: Azért bokán tudja majd rúgni,megh jóóól megcsípi meg ilyenek.....majd kiképzem :lol:

Kép
lukrécia

Vicuska!

Mi előrébbhoztuk a fürcsit és háromnegyed nyolckor már szundiztak törpék, hatkor keltünk, nálunk tegnap napközben volt nagy nyügi, Lilivel megyünk vissza du a dokihoz, mert egyre rosszabbul van, Dorkának pedig a tüdőgyuszi mellett kibújt felül is egy foga és mellette még jön egy, ez már a negyedik. :shock: Lilinek is be van durranva alul az ínye, szóval nem unatkozunk :roll:
Holnap tüdőgyógyász Dorkának... :?

Csoda, hogy éjjel alszanak, nem is értem :o

Réka, jók a képek nagyon!

Estrella!

Boldog szülinapot!

Kép

Judit

jucicuki

Anyukák!

Husit babának milyen helyen veszitek? Meg meritek venni nagyáruházban, vagy inkább piac?
Használja valaki ezt a Spiffies fogtörlő kendőt, érdemes v. ezt is parasztvakítás????

Help!

jucicuki

Luki!Hihetetlen,hogy a lánykád tényleg egy kis Falatka!! :lol: :lol: Olyan kis törékeny a képeken!!
Bezzeg Kiskakukk szerintem már 7 kg körül járhat,de remélem még 6-val fog kezdődni a hétfői méreckedés!

Kérdés: szerintetek ha Botond 1 hete taknyos és köhög a hétfői oltásos súly és hosszmérésre azért levihetem?vagy inkább ne, nehogy továbbadjuk??(oltást semmiféle képpen nem akarom,hogy most megkapja) különben még hőemelkedése sincs...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Juci, már mi is elöbb fürdünk, fél 8-kor,mert addigra már tiszta nyűgös, hozzáteszem Rami nappal max. 1 órát ha alszik.
Én még csak húsos bébikaját adtam neki.
Nem semmi mi minden van veletek! Kitartást csajszi!

Én úgy tudom náthásan be sem adják a szurit.

Kép

vicuska2007

Az reméletm is hogy nem oltanak rá a náthára,csak az a kérdés,hogy egyáltalán levigyem-e?vagy hívjam hétfő reggel fel a dokit?

Juci:drukk a gyors gyógyuláshoz!!

Ja mégegy kérdés:
Ti milyen fényvédő krémmel kenitek a babákat??Vasárnap kint voltunk szinte egész nap és eszembe jutott,hogy be kéne szerezni valamilyen baba napvédőt...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Luki, Zuzmo, boldog névnapot! :D

Estrella, boldog születésnapot! :D
süni76

Luki!
Sajnálom,hogy nem jött be a hinta!

Vicuska!
SAjnálom az éjszakádat!Nálunk jó éjszaka volt!Fél 10-től fél6-ig aludtak!Bár jön a melegfront!

Juci!
Anyám neked meg a gyerekeknek min kell keresztül menni,nem semmi!CSodállak,hogy bírod!Én egy háznál veszem a csirkét,de van hogy nagyáruházban is megveszem,de még nem adtam nekik,majd most.Nem gondolom,hogy bármi bajuk lehet majd tőle!Még ha nénikétől venném a gyümölcsöt meg a zöldséget,abban sem lennék biztos,hogy nem használt-e permetezőszert vagy akármilyen vegyszert.Előbb-utóbb szokniuk kell az életet!Nem lehet mindent kiküszöbölni,sajna!Grat a fogacskákhoz.Sajna azért is mennek ki nehezebben a betegségből,mert a fogzás legyengíti az immunrendszert.Kitartás!

Réka!
Szerintem hagyd a francba a méricskélést,nem ráér?Fényvédőn már én is gondolkodom,de szerintem nívea lesz,majd utánanézek!
Arra gondolok mindig,hogy a mi gyerekkorunkban nem sok minden volt és mégis felnőttünk.

Fürdés!
Nálunk 9-fél10 körül van,ha előbbre teszem,akkor éjjel felkelnek!
De jó lenne már egyszer végignézni a dr.házt.

Szombaton visszük vissza Balut a fülészetre,de már minden ok vele,csak a doki kérte.Oszt jövő szombaton megint úszás!Dórival alig lehet bírni,amikor fürdetés van!Úszik a fürdőszoba!

Ja és az úszástól csak hallójárat gyuszit lehet kapni,középfület nem,mert azt védi a dobhártya.Valószínű megfázott az uszodában és begyullasztotta a fülét,no meg a fogzás miatt gyengus az immunrendszere.
Vendég

Réka

hát igen,nem véletlenül Falatka...... :wink:
Bár Nekem óriásinak tűnik az 1980 grammos legkisebb súlyunkhoz képest.... :oops:
Sztem ne vidd le betegen a babát a többi közé.Botinak sem jó meg a többi babának sem.
Napvédő krém:egy barinőmnek a bőrgyogyó a 40-es babe-t és laroche posay-t(lehet rosszul írtam) ajánlotta

Vicuska

az én Kiscicám nem volt nyűgös most

Juci

nem semmi,szegénykém,gyors jobbulást. :roll:

Kép
lukrécia

Süncike

tündér vagy,köszönöm! :D Pont tegnap kukkantottam át,hogy hol tartasz..... :roll:

Kép
lukrécia

Kép

Kép

Kép

Ezek most a kedvenc képeim!!!!!!!
Vendég

http://www.altermed.eu/en/catalog/sun/altermed-sun-baby

Réka, mi ezt kaptuk a gyógyszertárban, de a honlap nem túl friss, mert mi 40-t kaptunk, 50 ml-s tubus.

Benszi, édesek a képek, anyum főz. Nagy ritkán már próbálkozom.

Vicuska, eddig én is csak bébiételben adtam húst, de mivel az én főztömet szívesebben eszik, gondoltam készítek a jégkockatartóban.

Judit

jucicuki

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek.

Névnaposoknak Boldog Névnapot!

Süni:
Boldog Szülinapot!
Vendég

Lukikám
nem,5 hét alatt hizott 1 kg-ot :lol: :lol: :lol: örülök hogy kaptál virágot,tudtam ám :P :P :P

Benszikém
nagyon édesek a gyerköcök :wink: :wink: :wink: örülök hogy Balu jobban van :wink: na hát azért egy pici hozzátápi van :wink: :wink: :wink:

Jucicuki
jobbulást a csajoknak :cry: :cry:

bibar

Sziasztok,

Hazaértem. Hát, élek még :D Maga a beavatkozás egyáltalán nem fájt. Úgy történt, hogy 8 után értem oda, kaptam szurit, aztán kicserélték a gyökértömésemet. Ezt követően megröntgeneztek, és vártam a soromra a szájsebésznél. Aztán tőle is kaptam még egy kis szurit, és nekilátott. Ezt nem részletezném, elmondta, hogy nagyjából mit csinál, kérdezte előtte, hogy mondja-e, én meg bátran rávágtam, hogy persze :wink: Aztán mikor már mindent tudtam, rájöttem, hogy a tudatlanság áldásos :lol: Na, szóval szerencsére nem fájt semmi közben. Utána csináltak még egy kontroll-röntgent, hogy ellenőrizzék, hogy mi maradt, így a problémás gyökér eltávolítása után, és sajnos nagyon kevés fogrész maradt, és a stabilitása így nem lett jó, úgyhogy ki is kellett végül húzni a fogamat :cry: :cry: Nagyon elszomorodtam ettől, de hát ez van… Mondták, hogy így sem volt felesleges a vagdosás, mert amúgy sem lehetett volna a kampós vége miatt másképp kihúzni. :roll: Szóval ez van. Most már bevettem egy gyógyszert, mert kezdem érezni a dolgot… Ja, és jóóó sok gyulladt szövetet kellett eltávolítani, úgyhogy remélem, hamarosan tényleg gócmentessé válok :wink:

Visszaolvasok, és írok még, de lehet, hogy most inkább lepihenek kicsit…

Köszönöm szépen a drukkokat! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci remélem most már vlgleg kinyesték belőled az összes gócot és szuper lesz a vérképed!
Nekem 4 bölcsességfogamat vésték ki,mert nem fértek el,volt amelyikt 3(!)órán át véste...szóval átérzem a helyzetett...pár napig picit zsemle lehet az arcod,jegeld.

bocsi,de ezek nemrég készültek:

Kép

Kép szem, orr,száj...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!

Nagggyon szééép!

Judit

jucicuki

Drága Zsókuci! Örülök, hogy túl vagy rajta és most már a gyulladás mongggyon le! :lol:

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?