Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Gratula!

Küldtem privit ;)
20150601134430

Láttam, írtam! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vagyok Én is csak elszaladtam a boltba!

Nálunk spenót lesz ebédre és van hozzá pörkölt!

Kriszti! Gratula a 100 naphoz! :D

Raguleves jöhet Nekem is! :D

Viki! Kitartás a ládagyárban! Igaz már csak ebben a hónapban dolgozol?

Szabolcs már reggel óta fitogtatja az erejét olyan ari! :D

Nekem szerencsére Anyukám segít a rucik kimosásában mert minden ott van Náluk és mondta, hogy hagyjam ott majd Ő kimossa! :D
Vendég

Jó reggelt!

H. Szilvi! Majdnem kidobtam a leveledet anélkül, hogy elolvastam volna. Apa látta meg, hogy még papír is van a borítékban!

Ha Marcsi küld smst, majd hozom a hírt! Szegény nagyon el volt kenődve tegnap este. Még msnen beszéltünk egy kicsit.

Ma apa elment Pestre kiállításra. Hoz nekem mekis kaját nyamii. Tudom Wera! De annyira imádom és olyan ritkán jutok hozzá. Itt sajna nincs.
Ha lenne, valószínűleg már meguntam volna.

Wera! Nekem is fejvégű a baba, csak nekem jobb oldalon van a háta. A múltkor egy délután erejéig nekem is kipróbálta a bal oldalt, de estére visszafordult, így biztos kényelmesebb. Ma reggel meg a bordáimat próbálgatta. Hát az nem olyan kellemes.

Kép
szly27

Kriszti!
Elküldtem.

Szly!

Mit rendeltél a mekiből?
20150601134430

Viki!

Igen, azt csinálok én is imádom! Nincs olyan sokféle zöldség itthon, sajna nem lesz benne gomba!
Bence még durmol, megitta a reggeli tejét és visszaaludt! :D
Apa mielőtt elindul behozza neki és átfekszik a nagyágyba mellém! Bár jó is hogy alszik két napja tök sokszor felébred éjjel! Biztos jön a foga, mert ezzel el vagyunk maradva még csak 5 van neki :wink:

Halászlé, mióta ennék én is, de én nem tudok csinálni! majd anyukám! Rendes anyósód van!!!
bencuri

Sziasztok!

Sikerült végigolvasni, tegnap esélyem se volt.
4 gyermekkel és két anyukával töltöttem a napot....Klassz volt, gyakorlok ezerrel...Persze kicsit még furcsa, hogy egy mondatot sem lehet végigmondani...Hiába a 3 évesek....

Régebbi vitamin témához szólva nekem a védőnőm azt mondta Ca-t 30. hét után csak akkor szedjek, ha görcsöl a lábam, " mert a csontokat keményebbé teszi" és nem tud szüléskor ugy formálódni a feje...
Mg-ról vizsont azt mndta 20 héttől folyamatosan...

Anyjuk! Mi se élünk könnyű időszakot...Férjem etotál fáradt, igaz fél éve jószerivel nem volt szabin, ugyhogy értem, nem segít szinte semmit itthon és elég sokat nyűgös is...Ami azért furcsa csak, mert régen egy tündér férj volt...:)
Persze én se vagyok az igazi egyre rosszabbul bírom a fizikai munkát, néha indokolatlanul sírok és szinte minden estére iszonyatosan fáj a hátam...A libidómról meg ne is beszéljünk...
Pedig közben olyan boldogok vagyunk, hogy születik ez a kismanó! Erre kell koncentrálni. A többi majd egyenesbe jön...:)

Ti hogy vagytok a hátfájással- engem nem kimél a kisleány, vagy a saját testem, minden estére fáj a bordaív alatt a rekeszizmom magasságában illetve a hátam, de mindig csak jobb oldalon.
Ha párocska masszirozza, sokat javul- elég kegyetlen tud lenni, mitha folyamtosan beragadna a levegő, ugyhogy tegnap egy 60 körüli nő adta át a helyet a buszon és én bizony leültem... Viszont 4 napja elég jól alszom...Örüljünk ennek!

Na nem panaszkodom tovább, szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Kriszti! Gratula a 100 naphoz!

Szly! Várjuk a híreket!

Muffin???????????????

Előbb felhívtam Apát,azt kérdezte:ILYEN KORÁN FENTVAGY??????????

Mondtam neki,hogy IGEN!!!
1/2 7-kor bundáskenyeret ettem,mindjárt lejár a mosógép,fürödtem,hajatmostam sőt már megis szárítottam és ki is vasaltam!!! :lol:

Nálunk szépen süt a nap,remélem jó idő lesz mostmár!
Mindjárt bedobok a gépbe egy adag Áron ruhát,eddig a mienk ment,mert ugye összegyűlt!!! :twisted:

Lehet,hogy áthúzom az ágyneműt is!
Majd időnként benézek!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Viki! A sajtburger nálam a menő. Megkóstoltam már minden hiper szuper burgert, de nekem ez maradt a sláger.

Kata! A hátam nekem is nagyon fáj. Ha állok egy darabig, elindulni utána maga a pokol. És csak a bal oldalamon! Ha fekszem és felkelek, ugyanez. Még a legjobb ülés után elindulni.

Kép
szly27

Bencus Viki!
Bizony f@sz@ anyósom van. Nagyon szeretem őt.
A halászlére hogy rákontrázzak bográcsban készült. Apósom nagy hoho.

AndKata!
Nálam is meg van a hátfájás. Főleg, akkor ha 2-3 órát sertepeltélek otthon. Utána még már semmi sem jó, se az ülés, se a fekvés.

Ami!

Tem ár mennyi hasznos dolgot csináltál ma! Azta! Ügyi vagy! ;)
20150601134430

Kata! ha sokat állok vagy csavargok, akkor a hasam alja fájdul meg kicsit, ha sokat ülök, akkor meg a hátam meg a derekam!

Viki! Köszi!

Ma nálam is mosás napja lesz, összegyűlt egy kevés...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Egyeznek a panaszaink!
Én ugyanígy vagyok!

Kép

Kép
ibm

Nekem a derekam fáj amikor lefekszem és amikor felkelek! Férjem mindig azt mondja olyan vagyok mint egy nyugdíjas!

MUFFIN! Adj jelet , hogy mi van Veletek! Nagyon izgulunk Értetek!
Vendég

De kár hogy nálunk nincs,nagy ho-ho! :D
Cseréljünk fénypostán levest, legalább egy-egy tányért! 8)

Megyek odarakom a levest utána jövök!

Ibm nagyon ügyi vagy! De azért ne erőltesd túl magatokat!
bencuri

Babuli, igaza van a férjednek, nekem már többször eszembe jutott, hogy olyanok vagyunk mint egy nyugdíjasklub! :D

Kép
Kép
patr

Viki!
Oké fénypostázom a kajcsit ;)
20150601134430

hatfajas: sajnos nekem normal allapotomban is sokat faj a hatam, d most barmilyen pozban vagyok faj:( Szinte inden este atnyomkodja ferjecskem, de mar sajna az sem segit. oszinten ettol nagyon feltem mar a legeljen is, es orultem is hogy annyira nem veszes, de mostanaban nagyon szenvedek. Nem is a derekam hanem a kozepe.
Es ez a baba szuletese utan sem lesz jobb, hisz a babat emelgetni, cipelni....
En ha egyszer sok penzem lesz szeretnek masszasra jarni, meg gyogyuszasra, vagy valami ilyesmi helyre kulonben 5-10 ev mulva semmit nem fogok tudni csinalni a fajdalomtol.

ebed: annyian beszeltek a krumolistesztarol hogy azt hiszem az lesz:)
marmint holnapra fozom ma, mara van az ehetetlneul sos parikas csirke( hihetetlen az elmult 6 honapban mennyi paprikas etelt fozok:) )
Vendég

Patr! Az a baj, hogy mostanság ez csak rosszabb lesz!
Megnyithatjuk a FÖTYÉ-t. :D
Vendég

Patr!
Nyugdíjasklub :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Én is tag akarok lenni!!! :D :D :D :D :D

Kép
andkata

Kata, úgy érzed, te még nem vagy tag? Neked sehol sem fáj? :D :D

Kép
Kép
patr

Viki!
Én is szeretnék halászlevet!!!!

Kép
andkata

De sajna már tag vagyok....szerintem... :D :( :roll:

Kép
andkata

Ha halászlevet nem is, de halat tudok felajánlani, a párom ma reggel munka előtt horgászni ment!
Én viszont nem tudok halászlevet csinálni.

Kép
Kép
patr

Ne sajnáld, jó társaságban vagy!

Kép
Kép
patr

Mindenki lehet tag! Szerintem nincs olyan köztünk akinek legalább egy helyen ne fájna valahol! :lol:
Bárhol fáj az már tagságot jelent! :D
Vendég

Katám!
Küldtem a halászlevet!

Sztem aki ebben a topikban van, automatikusan felkerült a taglistára. ;)
20150601134430

:D :D :D

Kép
andkata

Hát én is nyugdíjasnak érzem magam,dehát mit csináljunk,ezzel jár!
Vigyázok,hogy ne erőltessem meg magam,mindent csak olyan csiga módjára csinálok!
Mindjárt áthúzom az ágyneműt,de azt is ülve fogom!

Képzeljétek,nem akartam ide leírni,de valakinek el kell mondanom mielőtt elfüstöl a fejem! :twisted:
Szóval,helyzet a következő: Apának van egy rokona akit én 12 év alatt 1X láttam,párom kb. 5X,egészségügyis és neki nem lehetett babája!
teljessen bevan indulva,hogy nekünk lesz és mondta,hogy majd jön!
Gondoltam meglátogatja............... :roll:
Nem kapott szabit csak úgy,hogy júni 20-30-ig!!!!!!!!!!!
Én 21-re vagyok kiírva és 20-án jön,nem nálunk fog aludni,de úgy tervezi,hogy jön segíteni!!!!
10 napig!!!!!!!!!!!!!!!
Egy számomra idegen ember!
Szegény Apa sem tud mit tenni,meghát persze jöjjön,de könyörgöm hányan lesznek itt mikor hazajövök a kórházból!
Mi ezt úgy képzeltük el,hogy hármasban leszünk egy hetet!
Remélem még változik a helyzet,mert nem akarok senkit megbántani,de már most mindjárt sírva fakadok!
Ja! És még gondolom majd meg is mondja,hogy mit hogy kell mert ezt tanulta!
Ráadásul Anyu is akkor lesz szabin,nem miattam,hanem a másik unokájára vigyáz,de megfőz és segít ha kell!
És ő ANYU!!!!!!!!!!!!

Nem várok tőletek tanácsot meg semmit,egyszerűen csak jó volt kiírni magamból,bár már Anyuval megbeszéltük,de akkor is!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Hu csajok még csak reggel 9 van és mennyit írtatok :shock: Tejszínes ragu leves??? Recept fennt van? Ha nincs leírod? Mert imádom!!!!!!!

Tegnap este Lizus nem akart elaludni és meg akartam simizni, hogy nyugodjon meg már végre, erre a kezemhez a kezét rakta és éreztem!!!! Olyan pindurka volt. De eszméletlen érzés
magdolnam

Ibm! Megértem az érzésedet mert szerintem is szar, hogy mindenki ott akar topogni az ember körül amikor a legkevésbé igényelné!
Vendég

Magdolnam! Biztosan szupi érzés volt! :D
Vendég

Kicsit kisütött a nap, úgyhogy elhúzok a boltba.

ja, azt nem is mondtam, hogy ha sokáig egyféle pózban fekszem, akkor beáll a derekam és a csípő tájék. Nem fáj, csak fura úgy menni, mint egy kacsa... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, én egy ideje már csak úgy tudok menni, mint egy pingvin!
Állatkertet is nyithatunk, ha gondoljátok. :D

Kép
Kép
patr

Patr! Én is pingvin vagyok! :wink:
Vendég

en nem tudom a mi kis manonkkal mi van de harom napja szinte alig all le. es teljesen a jobb oldalamban kalapal. Es hiaba teszem oda kezem, hogy megnyugtassam- ez apanal mukodik, nalam soha:(- es neha mar nagyon szenvedek ettol hogy egy percig nem tudok ulni mert annyira bokdos. Persze utana meg lelkiismeretfurdalasom lesz, hogy nem orulok az o ficankolasanak, hanem lecsititanam. tegnap este lefekveskor mar majdnem sirtam, annyira nagyon erosen rugdosta az oldalam.
Lehet az en hasfalam ennyire vekony, vagy nem tudom mi miatt van ez de nekem ritkan kellemes erzes az o mocorgasa:(
Vendég

Ami!
Egyértelműen utasítsátok vissza már most, ha idegennek érzed! Ne akkor, amikor jönne. Meg kell értenie!
Szembesüljön vele, hogy először nektek kell összeszoknotok, különben is lesz segítségetek!!!!!!!!!!!!!

Hidd el, az első időkben nem egy számodra idegen ember segítse kell, hanem egy olyané, akiben megbízol.
20150601134430

Csatlakoznék a pingvin klubhoz! Én nyújtani szoktam és egy picit jobb lesz tőle.
Én ma csőben sült karfiolt szeretnék csinálni jó kis bazsalikomos parilevessel :P
magdolnam

Ami!

Mi ki fogjuk kötni ki jöhet az első két hétben! És szerintem ehhez határozottan tartani kell magát az embernek! Végülis olyankor formálódik a kis család!!!

Kép
andkata

Itt vagyok klubtagok, odatettem a levest!
Magdolnam, majd beírom a receptet, csak megkeresem a pontos recetet, amit a szakács adott! Én itt ott leegyszerűsitem! :roll: De igy is nagyon fini!

Köszi a levest, ha elkészül én is küldöm! Remélem szereted a csirkemellett, mert az is van benne!
bencuri

Patr!
Jobbnál jobb dolgokat írsz! ;) szedhetnénk belép is!
20150601134430

Megyek a másik topikba begépelem Neked!
bencuri

Anyjuk, lehet front van, mert az én kis nyugodt babám is ezt csinálja, szinte már kellemetlen kategóriába sorolható. És nálunk is úgy van, hogy ha apa hozzáér, azonnal nyugalom van, ha én, hát velem meg szórakozik. Én is mondtam neki hogy nyugodjon már meg végre, aztán azt is mondtam, hogy inkább rúgdosson.
magdolnam

Magdi!
Felteszem majd én is a raguleves ala Des receptet, csak most már dógoznom is kéne!!!!!!!

Nem a fórumozásért kapom a fizut :oops:
20150601134430

köszi, mert imádom azt a levest és akkor 7végén az lesz bakonyi csirkemellel :D
magdolnam

Magdi!
Az apjával nem mer szórakozni, csak Veled! ;) MErt aztán jön az apai szigor :D
20150601134430

Viki, majd a belépők árából finanszírozzuk a bográcsolást a topik talin!

Kép
Kép
patr

na igen....
Hu a szívem kicsit pörög... 116ot mértem :shock: aszem most indulok az orvoshoz, többek között a kezem miatt
magdolnam

Magdi feltettem! :D Ezt egy mesterszakácstól kaptam, fincsi!
bencuri

Sziasztok!
Viki:igen,szerencsére ma nem volt hiszti :D csak hajnali egykor átjött,Apa mellé akart volna bújni,csakhogy Apa dolgozott,így visszatessékeltem az ágyába-akkor volt kicsi hiszti,de elaludt.

Mindjárt indulok be egerszegre busszal-megyek a körzetihez belgyógy vizsgálatra,meg hazafele a Mamához,ott megkajcsizok,meg vásárlok egy kicsit,talán a Mecit sikerül elkerülnöm :lol: Bár egy hamburger lecsúszna,de lehet hogy fagyit azt veszek.
Szóval egyenlőre sziasztok,szép napot mindenkinek,.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?