Sziasztok!
Én nem értem ezt a babanetet
Megírtam tegnap este a két hsz-emet, de akkor nem volt sehol
Vumenke hsz-e. Most meg látom, hogy ott van, ráadásul jóval előttem írta.
Bocsi, Vumenke, nem bunkóságból nem válaszoltam neked
Szóval akkor most
,
Vumenke: Érdekes lehet a munkád
Gondolom te is penge vagy valamelyik nyelvből (a magyaron kívül
), ahogy
Bettyna angolból
Egyébként tuti, hogy hamar bele fogsz jönni a babázásba. Én sem láttam még jóformán közelről csecsemőt Vivi előtt
Persze ez túlzás, csak viccelek, de pl. soha nem etettem, pelenkáztam, öltöztettem. Ahhoz képest egész jól vettük az akadályokat, a hazaérkezésünktől kezdve simán fürdettük is őt
Bettyna: Igazad van, másnak mindig olyan jó tanácsot tud adni az ember, másnak a problémáira percek alatt lehet megoldást találni, de a saját életében olyan kis "ügyetlen, esetlen" az ember
Ezek szerint fiúra vágytok
De ugye tudod, hogy ez a topik egyelőre lányos?
Köszi, lehet, hogy majd szükség lesz tényleg egy-két jótanácsra nevelés ügyben, de persze leginkább vicceltem, nem akarnálak kihasználni
Ha "idő" van : Én amikor Nikit vártam, akkor egyik alkalommal megkérdeztem, hogy megadná-e a szülőszoba számát, mertha netán történik valami és nem vagyok biztos a dolgomban, akkor nem szeretném őt zaklatni feleslegesen pl. éjszaka. Erre azt mondta, hogy nagyon szívesen megadja a telefonszámot (be is írta a kiskönyvembe), de mondta, hogy hívjam őt nyugodtan, bármikor! Szóval nagyon rendes volt ebben is, ahogy eddig mindenben
Biztos vagyok benne, hogyha rákérdezel, rákérdeztek, akkor nektek is ezt fogja mondani
Vivinél meg úgy volt, hogy mivel a szülés megindulása előtt 3 nappal ismertem meg, és nem is gondoltam, hogy relatíve korán jön a baba, így nem is beszéltünk erről. Úgyhogy amikor este 7-kor elfolyt a magzatvíz nem akartam őt zargatni, főleg, hogy szombat volt, hanem bementünk a kórházba, hogy majd ott megmondják, hogy mi a helyzet és legfeljebb onnan csörgünk neki. Kb. fél 9 körül felkerültem a szülőszobára és a szülésznő kimondta, hogy igen, itt baba lesz, akkor megkérdezte, hogy ki az orvosom, megmondtam, ő meg mondta, hogy jó, elmegy és telefonál neki. Be is jött egy rossz szó nélkül. Úgyhogy első baba esetén, amikor várhatóan nem fog pikk-pakk kibújni, ráérhet így is.
Bocsi lányok, ha túl sokat írok így magunkról vagy az én élményeimről, tapasztalataimról
Csak szeretnék segíteni, ha véleményt, tanácsot kértek, stb., de kicsit furán érzem magam, én már olyan tyúkanyónak vagy hogyismondjam tűnök itt a topikon