Sziasztok!!
Tündi! Az nem dínó, amit Marci tart a kezében, hanem egy helikopter
Na akkor megkönnyebbült Luca baba, ez jó hír! A kamillatea is jó!
Nekünk bevált a glicerines kúp is.
Biztos csini lennél abban a ruhában! Na majd én is lefotózom a ruhámat, amit a bálra vettem, és megmutatom
Szilbee! Hát ez elég gáz lehetett, egy iskoláról sem gondolnám, hogy ilyenek a dolgozók. Az én munkahelyemen is elég furcsán álltak hozzá dolgokhoz, mint kiderült. Na mindegy, ez most már nem érdekes, túllépek rajta. Szombaton megyek is interjúra 1 céghez. Hátha több szerencsém lesz...
Gratula Dávidnak az átforduláshoz! Milyen érdekes, hogy először hasról hátra fordult!
Fordítva szokott lenni, nem?
Videót azt sajnos nem tudok prezentálni Marciról, nekünk elég gagyi fényképezőnk van, nem szoktuk használni a kameráját!
Évi! Nahát, nem hittem volna, hogy a köztisztviselői állás sem fenékig tejfel. Pedig én is pályázom ilyen helyekre is, a jó munkaidő miatt... Majd meglátom (ha behívnak egyáltalán)
Jamiee! Normális munkahely? Hát én visszasírom az előzőt... De az Fehérváron van... Angol főnökeink voltak, hát az egy egész más mentalitás... Hogy a fizetésről ne is szóljak.
És amúgy ti mikor kezditek kóstolgatni az ételeket? Én is többször adtam Marcinak a gyári bébiételeket, mint a magam főztjét. Mert gyakran nem volt időm pepecselni, főleg a húsos kajáknál. Változatos tudtam etetni, és nagyon szerette őket. Persze a gyümölcsöket inkább én pépesítettem, de a húsos-zöldségeseket gyakrabban vettük. Majnem 2 éves koráig adtuk neki, olykor-olykor, jó volt az ha pl. nem volt időm főzni
Jó éjt mindenkinek!