Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: Nem rossz ez, férfias! :)
jaimee1

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hehehe... Naggyon jó!! :lol: És ahogy mondja, hogy "tiszta"! :lol: Nagyon édes! :lol:
szilbee

Szilbee,lehet tényleg azért nem küdlték még,mert nincs kész Leventéé.Én a sablont is kiválasztottam,azt is be kellett jelölni,hogy milyen figurát kérek a számlálóhoz!
Linda,szerintem dolgozik,és lehet vmiért nem tudta tegnap összerakni a gépet.Ha ma sem jelentkezik,akkor este megint üzenek neki :)

Nóri,tényleg nagyon klassz az avatar! :) :) A videó meg szupi,milyen jó Lilcsinek,hogy pocsojázhat :) Cuki nagyon a kiscsaj :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nekem semmi ilyesmit nem küldtek... :shock: Lehet majd ezután? :roll:
szilbee

Szilbee,innen lehet válogatni!http://www.nagyonbaba.hu/baby-ticker

Kép
Kép
tundi24

Igen, azt tudom. Gondolom majd ezután fognak jelentjezni ez ügyben...
szilbee

Vali! Most olvastam... :( :( :(
Meló ügyben vmi??????

Én ma délelőtt sztájkoltam. :twisted: Semmit nem csináltam, csak csemetéztem. A fejem majd szét szakad ettől a fronttól, de ahogy olvasom nem csak én vok így. :? :(

Erika! Férfias??? :lol:

Találtam egy tök jó blogos oldalt, de egy kicsit nehezebb beállítani rajta a dolgokat, úgyhogy még küzdök vele. :twisted:
szilbee

Engem várna a vasalás, de a fejfájásom elfelejtett elmúlni. Pedig normál esetben ki szoktam aludni. :? :? Mindegy, kaja van, takarítani még nem kell (majd holnap...) Pihizek, míg Réka alszik.

Szilvi, mikor kezded a hozzátáplálást? Megvárod a 6. hót? És mivel? Leventével mivel kezdted? Alma?

Annyi mindent olvastam már, kezdjük:

répával
körtével (!)
barackkal
tejpéppel
almával

Tündi: Ti hogy álltok a pipivel? Írtad, hogy galambot nem....Az én listámban 13 hónaptól írják, de anyósom is mondta, hogy azt kaptak először a gyerekek, unokák. Méghozzá fiókát. Hm...mindjárt vega leszek.... :lol:

Hű, felrobban a fejem.... :? :? :? :? :roll:
jaimee1

Sziasztok!

Vagyok, csak nem nagyon tudtam mit írni.

Erika, a répát csak bébiételben ajánlják, mert állítólag sok "mérget" magába vesz a földből...
Én anno almával, meg krumplival kezdtem, de gyorsan áttértünk a bébiételekre :wink:

Vali, én is rákerestem a blogodra. Részvétem :( Milyen állásinterjú? GYere már, mesélj!!!!
Diusnak jobbulást!

Én meg délután sztrájkolok, megyek Ivetthez megnézem a Máté ifjúurat :lol:

Este meg előadásra (ha nem gondolom meg addig magam). Barátnőm beszélt rá, valami vásárlóklub féle. Csak azért megyek, mert a barátnőm hívott, egyébként utálom az ilyen dolgokat, de most meg már kellemetlen lenne visszamondani...

Évi és
Kép
csongianya

Igen! Megvárom a 6. hónapot. Leventénél almalével kezdtük 1-2 hétig azt kapott szopi után. Akkor ugye még csak 5 hós volt és elválasztani nem akarta, ezért kapta szopi után. Aztán jött a pépes -reszelt alma, utána a répalé... Egy pár napig mindig ugyanazt adtam, hogy tudjam melyik új ételtől jönnek ki rajta allergiás dolgok. Hát a körtét szokták mondani, hogy adjuk akár első ételként is, de nálunk a családban sokunknak okozott gondot pici korunkban, így én azzal nagyon sokáig vártam. Egyébként puffadást okozhat. A banán meg hascsikarást. De mondom ez alapvetően nem jellemző... A barack is jó, csak ott is a lével érdemes kezdeni, majd később a rostos részével. A tejpépet nem tudom. Azt soká adtam csak neki.
szilbee

Évi! Ez valóban igaz, ami a répát illeti. Egyébként a nitrátok azok, amik felszívódnak a gyökéren kerszetül a répába, de igaz ez minden gumós növényre. Viszont erre a területre nem jellemző, hogy magas lenne a termőföld nitrát tartalma. Szóval ha van háztáji répa, akkor az teljesen jó. Mi apósomék meg anyumék répáját adtuk Leventének.
szilbee

Sziasztok!!!
Köszi Mindenkinek aki hiányolt ,de ha olvastátok a blogom akkor tudjátok miért nem vagyok mostanában :( Dius már teljesen meggyógyult most én vagyok olyan carul mint ő volt :( Napok óta fáj a fejem alig kapok levegőt állandóan orrdugulástól szenvedek :( Gyógyit nem szedek semmit így várom a csodát talán meggyógyulok magamtól :) Bölcsibe jelenleg nem járunk igaz holnaptól mehetett volna de inkább majd csak hétfőn fogom vinni úgy döntöttem.

Évi!
Voltam képzeld állásinterjún még hétfőn Újszilváson :) Nem tudom még mi lesz választ még nem kaptam azt mondták a héten mindenképpen szólnak ha pozitív,ha negatív a döntés. Egyébként mint ügyintéző kellenék ill. könyvelő keze alá kellene dolgoznom :) Nem tudom mi lesz de nagyon jó lenne mert munkaidő sem rossz és még az átjárás is megoldott lenne mert jár autójuk Szolnokra és így elvinnének :)

MINDEN BABÓCA gyönyörű a képeken nem szeretnék senkit kiemelni
:D

Dóri!!!
Neked milyen az új állás????

Tündi!
Nem próbáltál bébi desszertek közül valami gyümölcsös finomságot adni Lucának?? Pl. az őszibarack nagyon fincsi és sztem segíteni a pociján :)

Sziasztok majd jövök...

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást jönnék én de mért nem lehet ettől a kölöktől netezni? Délelőtt is megpróbáltam, dobálta hozzám a labdát hogy menjünk labdázni és közben mondja hogy gépet kikapocs! Ha látja hogy kapcsolom ki akkor mondaj: úgy-úgy! úgy-úgy! :twisted:
Timit próbálom leszoktatni a szopikról. Ma sikerült ebéd után anélkül elaludni. Sokan azért tesznek meg mindent hogy szoptatni tudjanak én meg már hogy ne. NAgyon nehéz ügy.

VAli
részvétem :cry:

Hozzátáplálás: én almával kezdtem, volt egy jó táblázatom és annak megfelelően csináltam. Megakartam keresni de nem találom.
alma, barack, meggy, krumpli, cékla ha jól emlékszem szépen fokozatosan ezekkel kezdtem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali! Jobbulást! :(

Erika! Te mikor akarod elkezdeni a vegyestápi-t?
szilbee

Sziasztok Lányok!

Köszi az érdeklődést, megvagyunk!! Mostanában én vagyok-voltam kicsit magam alatt, meg lehangolt :(
A hétvégénk azért jó volt, most volt a BÁL, és Anyuék is itt voltak.
De ettől eltekintve, hát... keresek új munkahelyet, mert ez ami van nem igazán válik be nekem. Abszolút nem olyan, mint amilyen jónak ígérkezett. sok bosszantó apróság történt meg egyszerűen nem érzem jól magam úgyhogy nem is akarok itt maradni most már.
Marci jól van hál'istennek, a bölcsivel minden OK. Tünemény aranyos amúgy. Mikor otthon el voltam kenődve, simogatta a kezemet, és mondogatta, hogy "semmi baj, semmi baj" Hát ettől persze könnyekig meghatódtam, ahogy ő vigasztalt engem.
Otthonról majd teszek fel képeket!
Mostanában sajnos nem tudtam követni a topicot, mint ahogy szerettem volna, de a képek mind nagyon édesek!
Ja és voltunk látogatóban a párom barátjáéknál. Nekik vannak 2 hónapos ikerlányaik, hát tünemény aranyosak, jót babáztunk :)

Puszi mindenkinek
judit_79

Petri,Szilvi!!!!

Kösszi.....

Szilvi!!!
Nagyon klasszak az új vonalzók!!!!

KépKép
diÁcska

Képek: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi! De jók!! :D :lol: Életben is ennyire hasonlítanak a fiúk!! :shock: :D
szilbee

Vali,öszinte részvétem :( Jobbulást nektek!Lehet jó is,hogy már a héten nem megy Dius bölcsibe.Szurkolok a munkához!! :)

Erika,esszük pipikét,de csak bébiételben :) Almával hamizza,szereti úgy tűnik :) Vagyis igazándiból nem is válogatós,csak a répáért és a sütőtökért nem rajong.

Szilbee,jók lettek a vonalzók! :) Fejfájás elmúlt már?

Judit,nagyon aranyos lehetett Marci,ahogy vígasztalt!Remélem találsz majd vmi jó munkahelyet!

Ildi,mekkorát nőttek a fiúk:) hihetetlen :) Helyes pasik :)

Petri,eggyezz ki Timikével,hogy netezhes :)

Rólunk,egész nap szaladgáltunk,földhivatal,e-on,tigáz..dédikének segítettünk ügyet intézni!Voltunk DM-ben is,és találkoztunk Dórival,én nem ismertem volna meg :oops: Széggyellem magam :(
Kaki még mindig nem jött ki,pedig hőmérőt is bevetettem,doki nénit nem lehet elérni :(
Köszönjük a tanácsokat!!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi:Rájöttem, Levente egyre jobban rád hasonlít. Ezen a vonalzós fotón nagyon. :D

Vegyestápi? Ha nem javasolja a doktornő hamarabb,akkor csak 6 hónapos kora után. Izgat a dolog nagyon, lehet, hogy kóstolgatunk almát hamarabb is...majd meglátjuk.

Igen, anyuéknak szokott lenni répájuk, majd szólok, hogy biorépát szeretnék idén, permet a közelébe se menjek a fákról. Hallottam én is, hogy óvatosan kell bánni vele...

Ildi: Hírek? A képek is jók nagyon! :D Csak kevesellem.

Petri: 2 éves elmúlt Timi, nem csoda, hogy már szoktatnád le a szopiról. :D Huh, jó kis Mirtilled van. Még jó, hogy nem szól, hogy ott a kút, anya, ugrás! :D :wink:

Vali: Ez jól hangzik, drukkdrukk hozzá! :)

Évi: Mizu Ivettékkel?
Judit: Sajnálom a melóhelyet. :( Olyan jól indult pedig....

Nóri: SZűkszavú vagy ma. Mit csinálsz, ha lehetek kivi?

Szép estét mindenkinek!
jaimee1

Tündi: Közben írtál! Hm....a házi kaját nem szeretik a babák? Azért kérdem, mert minden barátnőm bébikaját vesz a picurnak, én pedig kitaláltam, hogy főzni fogok. Vagy ez hülyeség???? Fagyasztanék is....Megvan Jamie Oliver feleségének a könyve, abban tök jó receptek vannak. Angliában is főztem a picúrra, szerette.
jaimee1

Sziasztok!

Vali, jó a melóhely, remélem így is marad....bár a mai világban. :twisted:

Tündi, ugyan már, nekem könnyebb volt, mert egyrészt naggyon jó az arcmemóriám, másrészt mostanában láttam pár képet rólatok. Így tök könnyű volt felismerni. :)

Szilbee, köszi, Gergőnek volt múlthéten némi hőemelkedése, így két napot nem ment bölcsibe. Mára már csekély orrfolyása van csak, de kevesen vannak a csoportban, azt hiszem 6-an járnak....
Amúgy én is elkaptam, azt hiszem úgy vagyok mint Vali nekem fáj a torkom is, meg köhögök.

Én is főztem sokat Gergőnek, kis tálkákban lefagyasztottam, és szerette nagyon. Pesze volt itthon egy-két bolti kaja is, de alapvetően az én főztömet ette. Olcsóbb sokkal...
zatkone

Erika,van hogy én csinálom neki,de fagyasztani nem mertem.

Dóri,örülök,ha könnyű volt felismerni :) Az biztos,hogy olcsóbb amit mi főzünk :)

Doki néni utolérve,volt is itt.Vmi kis gumicsővel fellazítota neki a végbélnyílást.Hát majdnem sírtam én is :( Azt mondta,hogy bekeményedett neki a kaksi,erőlködött,fájt neki,és ezért visszatartotta:( Most várjuk az eredményt.Annyira sajnáltam szegénykémet,de legalább kijön remélhetőleg.Hallottam már olyat is aki bélcsavarodást kapott,ilyenkor mindig rémtörténetek jutnak eszembe:(

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Íme Marci valamelyik reggel, még hálózsákban (simán tud a zsákban is mászkálni :)

Kép

Kép

Tündi! Szegény Lucus. :( Most már biztos meg fog könnyebbülni!
A glicerines kúpot nem próbáltátok előtte? Nálunk az vált be, mikor Marci még pici volt, és pár napig nem volt kaki. Utána aztán, hajjaj :D

Ildi! Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk! :)
judit_79

Ildi! Azért nem vagy te ilyen szűkszavú! :shock: Tessék írni!!!! Megint nagyot nőtt Peti :lol: És asztaa, mennyi foga vaaan!
Fősulival mizu?

Vali! Részvétem! De nekem nem derült ki, hogy a te bátyádról van szó :cry: ?

Judit! Mai Néplapban is kerestek nemzetközi fuvarszervezőt!
Szar az, ha nem érzed jól magad :? . Tegnap találkoztam egy volt kollégámmal, hát az OBIban is igen feszült -méginkább- a légkör.
Marci nagyon aranyos....

Tündi! Szegény Luca... :cry: végülis akkor beöntést kapott :cry:

Erika! Én is inkább kotyvasztottam Lilcsinek, de mindig volt itthon üveges is, ha netán hosszúra nyúlt a séta... :roll: Sztem te sokkal finomabbat tudsz csinálni neki :wink: Ja, meg hát a gyümölcsdesszerteket azt inkább megvettem, változatosabban lehet neki adni, mert azokból kiszedik az apró magokat, héjakat, amit a piaci gyümivel nem tudnál megtenni. Ezért is lehet korábban adni ilyen üveges micsodákat nekik...
Ma délelőtt röpke 2 óra alatt átírták végre a céges mobiltarifámat rendesre. Délután meg pocakos barátnőmet látogattam meg. Utána mama....most meg mindjárt House-om :wink:

Szilvi, hát ezek a vonalzók tényleg kicsit furcsák a többihez képest...Miért nem kreáltál te is valami szöveget hozzá?
Itt az avatarom alapja :wink: :
BABY ON BOARD!
Kép

Jóccak!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Judit,nagyon ügyes Marci,nem lehet könnyű abban a zsákban haladni :) Aranyos,ahogy pózol az autóval és azzal a dinóval:) az dinó ugye? :oops:

Nóri, úgy látom Lilcsi is mindig mosolyog,vigyorog,nevetgél :) Tök jó :)
Nem tudom,hogy nevezhető-e beöntésnek,amit Luca kapott,mert folyadékot nem kapott,csak megpiszkálta azzal a kis gumicsővel :shock: Remélem többet nem lesz ilyen!

Szép napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Hali!

No én jó morci vagyok ma. Ed szerint hamarosan eljönnek a pirosbetűs napok. Ilyenkor nehezen elviselhető, Hisztis Mirtill vok... Szegény már 12 éve ettől szenved! :lol: .... minden hónapban. (2x14 hónapot leszámítva).

Nem tudom megszokni ezt a fránya vonalzót! :? Szerintem hamarosan le fogom cserélni...

Nóri! Én csak a vicces idézeteket szeretem, amiben van tanulság, de azt meg nem teszem a gyerkőc képe mellé. A csöpögősöktől, meg kiver a víz. Olyasmire gondoltam még, hogy a "Mi kis KockaCicánk" vagy vmi ilyesmit, de azt meg Ed nem akarta... szóval...
Jó ez a baby on board!!! :lol: :lol: :lol:

Judit! Sajnálom! :( Sac/kb tudom min mehetsz keresztül. Engem az előző munkahelyemen annyit maceráltak, ahelyett hogy csinálta volna mindenki a maga dolgát... áhhh kiborító volt. Ja és ha nem "látványosan" dolgoztam, akkor a kedves kis spionok már jeletették is az igazgatónőnek! Ennek ellenére az óráim letanítása után még 5-kor is ott ültem a tanáriban és csináltam az óravázlataimat, meg készítettem a szemléltetőimet az órákra.... Annyi volt a bűnöm,hogy nem hangoztattam, hogy én dolgozom, hanem csendben tettem a dolgom. No most jól kipuffogtam magam... Bocsi! :oops:
Annyira jók ezek a képek! Videót tudnál tenni, hogy megy a hálózsákban Marci! :lol: Tök aranyos lehet!!

Tündi! Te jó ég!!! Szegény Lucus... és a produktum megszületett már???

Dóri! Jobbulást neked is!!! :(
szilbee

Szép napot!

Tündi, megérkezett már az eredmény :wink:

Judit, de édes Marci, látom nincs előtte akadály! Csatlakozni tudok Szilbee-hez, vannak ideget kikészítő munkahelyek. Nekem is akadt egy és még mindig rosszul vagyok, ha rá gondolok! Pedig más szemében álommunkahely, köztiszviselői, jó fizetés, jó munkaidő. Hát én áldom az eget, hogy nem véglegesítettek. Nagyon rosszul éreztem ott magam. Tipikusan az az eset volt, hogy ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs akkor meg az :?
Judit, biztos találsz sokkal jobbat!

Elin, mikorra ígértek neked választ? Írtam emailt egyébként, de nem jött rá válasz :?
Hú, ez a kép nagyon jó! Tényleg olyan kis mosolygós mindig Lilcsi!

Vali, Újszilvás... sok hirdetésüket láttam. Végül is ha hoznak, visznek akkor nincs messze. Azért nem semmi, hogy Szolnokról járnak oda a munkavállalók...

Petri, jó, hogy azért jelentkeztél! Ezek szerint Timi nem sokat változott :wink: Kívácsi leszek, hogy az oviban mennyit fog majd változni. Tényleg, rég tettél fel képet! Döntöttél az ovival kapcsolatban? A Hámán Katóba megy?

Erika, én is kotyvasztottam Csonginak, de mindig a kukában kötött ki. Aztán meguntam, hogy összekenek mindent, a gyerek meg nem eszi meg. Így mi bébiételen nőttünk fel.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Sajnos itthon nincs gépen valami baja lett,most is az irodából írtok

!
Tündi!

Lucának volt már széklete?
Én a székletére a Laevolac(a kajába kell beleönteni) székletlágyítót ajánlom vagy a glicerines kúpot a gyógyszertárban lehet kapni!
Máténak ez nagyon segített de én inkább a laevolacot ajánlanám mert ez nem gyógyszer!

Többiek!

A gyerekek hogy vannak?

Erika!

Réka baba jól van?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Tündi: Szeeegény Luca! Nagyon sírt? Ezt a glicerines kúpot megjegyzem magamnak...

Áh, munkahelyek...Nem is tudom, létezik e még olyan, hogy noooormális munkahely, főleg, ha már családja van az embernek.

Nóri: Jó a Lilcsis kép nagyon!

SzilviMirtill: Kitartást a közeledő pirihez, én most vagyok a 25. napon, eddig semmi, de picit kevesebb tejet tudok fejni 2 napja...talán ide is közelít? Engem már nem tud megrázni :? Inkább azt várom, hogy újra a régi legyen.

Judit: Marci csodahelyes! :D

Attila babának és Lettinek puszi!!!

Valamit még akartam, de ébredezik a lyány.

Jaa, igen. Egész éjjel alig aludtunk, Réka foga beindulni látszik. Szörcsög, rág, nyála folyik ,nagyon nyűgi. Szegényke...úgy sajnálom, ahogy kínlódik....
jaimee1

Lányok! Megvolt az első átfordulás!!! :lol: :lol: :lol: Hasról hátra...

Most aztán fordigathatom vissza a fiatalurat... :lol: :lol: (Háton nem tud elaludni, csak babakocsiban.)
szilbee

Szilbee,én is nezen kezelhetővé válok piri előtt :P Vmi vonalzót azért tegyél ám fel :)
És a nagyonbabáról csináltatod?

Évi,igen még este meglett az eredmény,apa cserélte a palust,és kis maszkot kötött az orra elé :P Most kamillateát iszunk őszilével keverve :?

Ivett,a kúpról hallottam,de a másikról még nem.A kúpot scak receptre lehet kapni,de akkor ezt a másikat beszerzem :) Köszike :)

Erika,nagyon sírt szegénykém,pedig doktor néni kíméletes volt sztem,meg beszélgetett közbe vele,én meg puszilgattam a kis buksiját. Remélem,hogy tényleg nem lesz többet ilyen.

Kisbabák,nagybabák,hogy vannak? Mit csináltok ebben a szép időben?

Ja még el nem felejtem,Linda írt sms-t,hogy még nincs netjük,és hogy majd megpróbál írni az anyukájáéktól :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,gratulálok Dévidnek!!!! :) :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee, gratulálok Dávidnak! Na, akkor forgathatod egy darabig :wink:

Ja, és képzeljétek, kaptam csini cipőt a lábamra! Annyira örülök, kb. ez volt az 50. cipő amit felpóbáltam. De nagyon elegáns :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Jaja... :lol:

Erika! Párom vett Dávidnak ételgyűjtős ekőkét! :lol: Lehet nem fogja kibírni a kóstoltatással a 6. hóig! :lol: Egyébként már nagyon kanál-érzékeny Dévid. Az esti vigantolos-tejes kanálnál már tátja a száját.
szilbee

Évi: Hurrá! Éljen az új cipő! :)

Szilvi: Sztem kóstoltatni lehet hamarabb is, nem? Hagy szokja.

Kérdezted fájok e még? :D Ma reggel azt hittem, szétrobban a hasam. Alig várom, hogy rendeződjön a piri és ki legyen vizsgálva, mi ez, mert ez nem fog elmúlni...Azt mondta a doki, hogy ha legközelebb megyek, kb. fél év múlva, rákszűréssel kezdünk. Kezdünk??? És mivel folytatjuk??? :shock: De ez már csak itthon jutott eszembe. :roll:

Ja, akartam írni 1000 éve pénzéhség ügyben - legutóbb nem kért semmit. Nem is kapott.

Tündi: Denti...izénk van fogacskára. Bekentem neki, elaludt. Ízlett neki. :D

Húúúúúúú, szomszédasszony túrógombócot főőőőőőőzött. Mindjárt átmegyek és ellopom az egészet! :lol: :lol:
jaimee1

Évi,hurrá...biztosan nagyon csini leszel :) Én meg ma beszéltem a varrónővel aki megvarná a rucit,kb 20-28 ezer ft-ból jönne ki,attól függ mennyire díszítetettet akarok :) Apának még nem is emrtem modnani :oops:

Szilbee,nekünk is van olyan előként,nagyon praktikus :) Sztem kóstolgathattok,attól még fog szopizni sztem :)

Erika,akkor jó,ha megnyugodott tőle :) Hmm..túrógoimboc,mehetek én is ? :) :wink: Remélem nincs semmi komoly baj,nem tudom miért fájsz ennyiszer :( Nem írigyellek az tuti.

Többiek????

Kép
Kép
tundi24

Dévidnek gratulaaaaaaaaaaa! :P
jaimee1

Sziasztok!!

Tündi! Az nem dínó, amit Marci tart a kezében, hanem egy helikopter :D
Na akkor megkönnyebbült Luca baba, ez jó hír! A kamillatea is jó!
Nekünk bevált a glicerines kúp is.

Biztos csini lennél abban a ruhában! Na majd én is lefotózom a ruhámat, amit a bálra vettem, és megmutatom :D

Szilbee! Hát ez elég gáz lehetett, egy iskoláról sem gondolnám, hogy ilyenek a dolgozók. Az én munkahelyemen is elég furcsán álltak hozzá dolgokhoz, mint kiderült. Na mindegy, ez most már nem érdekes, túllépek rajta. Szombaton megyek is interjúra 1 céghez. Hátha több szerencsém lesz...
Gratula Dávidnak az átforduláshoz! Milyen érdekes, hogy először hasról hátra fordult! :) Fordítva szokott lenni, nem?
Videót azt sajnos nem tudok prezentálni Marciról, nekünk elég gagyi fényképezőnk van, nem szoktuk használni a kameráját!

Évi! Nahát, nem hittem volna, hogy a köztisztviselői állás sem fenékig tejfel. Pedig én is pályázom ilyen helyekre is, a jó munkaidő miatt... Majd meglátom (ha behívnak egyáltalán)

Jamiee! Normális munkahely? Hát én visszasírom az előzőt... De az Fehérváron van... Angol főnökeink voltak, hát az egy egész más mentalitás... Hogy a fizetésről ne is szóljak.
És amúgy ti mikor kezditek kóstolgatni az ételeket? Én is többször adtam Marcinak a gyári bébiételeket, mint a magam főztjét. Mert gyakran nem volt időm pepecselni, főleg a húsos kajáknál. Változatos tudtam etetni, és nagyon szerette őket. Persze a gyümölcsöket inkább én pépesítettem, de a húsos-zöldségeseket gyakrabban vettük. Majnem 2 éves koráig adtuk neki, olykor-olykor, jó volt az ha pl. nem volt időm főzni :)

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Tündi! Nem azért nem akarok kóstoltatni... csak egyszerűbb lesz így nekem megjegyezni, hogy pont 6 hós volt, mikot először gyimilcset nyalintott.

Judit! Azt szokták igazából mondani, hogy attól függ merre fordul először, hogy szokott feküdni... aludni. Dávid meg ugye hason alvó, így már 2 hónapos korában kitámasztott kézzel tartotta magát, úgy nézelődött. Gondolom azért hasról fordult először.
szilbee

Jajj... Köszi a gratulációkat! :mrgreen:
szilbee

Erika! Nem kért semmit? :shock: :lol: De jó neked! Ja és NOX a vége... így könnyebb megjegyezni. ;)

Na én ma megint kaptam "okítást", hogy túlságosan óvom a gyerekemet, még a széltől is, miért nem viszem már bölcsibe.. ja meg számonkárték, hogy mióta van már itthon, meg hogy múltkor is milyen sokat tartottuk idehaza. :roll: Hozzáteszem, szívni kell az orrát és köhög... még mindig. Éjjel is jön, szól, hogy szívjuk ki... szóval még egyáltalán nincs renben Levente. Ez volt az utolsó csepp a pohárban... kiborult a bili teljesen. De most nem hagytam magam... :wink:
szilbee

Ó ne már itt is én kezdek oldalt... :roll:
szilbee

Judit,a jól mellénéztem :oops: dinó és helikopter elég messze áll egymástól :P Glicerines kúpot csak recepotre adják sajnos :( Doki néni nem írt fel :( De lehet íratok fel vele!

Szilbee,ne is foglalkozz a kioktatással,jól tetted,hogy nem hagytad magad!
Jó,hogy írtad a vigantolt,mert én totál elfelejtettem egy jó ideje :cry: :cry: Remélem nem lesz belőlle baj!!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Szilviiiiiiiiii: Hol a vonalzóóóóód? Hiányzik!

Nem kért semmit...végülis csak beszélgettünk. Bár az idő pénz ugyebár.

A védőnő azt mondta, hasra fordulni a nehezebb. De ahogy SZilvi mondja, ha sokat van hason a picur, már csak azért is hamarabb fordul a hátára.

DENTI-NOX...hát nem túl bizalomgerjesztő...Nox, mint sötétség? Vagy csak a Harry Potter-ben?

Réka még ébren van. :shock: Hét óra óta. DObálja a csigáját a földre én meg szedegetem neki....Még pár évig, ugye? :lol:

Tőlem is megkérdezték a hétvégén, hogy mennyi tápszert eszik RÉka. Mondom, semennyit, elég neki a cicis tej. Kaptam nagy kerek szemeket, mintha azt mondtam volna, hogy á, nem kell etetni a gyereket, most éppen éheztetni divatos.....Le kellene hogy rázzam, mint kutya a vizet, dehát....Én még nem szóltam vissza. Nyelek egyelőre. :? :? :?

Judit: angol főnök? Hát az önmagában még semmire sem garancia....sajnos.

Bocs, ha összefüggéstelenül írok.....nagyon elfáradtam. Ma 2x sétáltunk, alig aludtam éjjel....Megyek is, befogom. :oops:
jaimee1

Tündi: Én is elfelejtettem a Vigantolt már 2 napja. Kincs vagy Szilvi minden téren! :lol: :lol: Mondjuk, nap éri a lurkókat...
jaimee1

Erika! Én az együttesre gondoltam. :lol: Nem mintha oda lennék tőlük... :roll: Mikorra ébredt el végül Réka?
szilbee

Sziasztok!

Jó reggelt! :) Ismét süt a napocska :)

Erika,Réka kipihizte magát a késői lefeksév ellenére? Hát én a vigantol tuti egy hónapja nem adtam neki :? Lindát gyorsan leinformáltam,azt mondta minden bizoinnyal nem lesz baja!Bízok benne,hogy tényleg nem lesz!

Szilbee,korán kelő vagy :) A fiúk is ilyen korán keltek?

Nóri,Hajni ti merre jártatok tegnap? És a többiek?Tessék írni,mert mindenki hiányzik! :)

Kép
Kép
tundi24

Ja! Vonalzó... nem teszem vissza,,, majd csinálok másikat, máshol... Nekem nagyon nem jött be. :roll:

Én kincs??? :shock: Miért?

Ja egyébként én is simán elhessegettem volna az illetőt vagy sűrűn bólogattam volna, ráhagyva a dolgot, ha nem kioktatóan és számonkérően beszélt volna velem (egy kicsit elvetették a sulykot). Ezt sose vettem jó néven... bőven elég volt gyerekkoromban. Szóval felvettem ugyanazt a kioktató hangnemet, amiben én részesültem és felhomályosítottam, hogy milyen következményekkel jár ha felülfertőződik a nátha... Hozzátettem, hogy már a köhögés is arra utal, hogy betyárkodik odabent a virnyák.

Nagyon rossz érzés volt egyébként, de úgy voltam vele, ha vki nem érti meg szép szót, akkor le kell menni az ő szintjére... Várható volt már hogy vagy én vagy párom megmondja a frankót. Mind a ketten elég zabosak vagyunk ha ezt a témát felhozzák az ősök.

No most már tényleg befejezem ... De azért jó volt kiönteni a lelkem... :oops:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?