Új privát üzeneted érkezett!

Nekem az anyukám hozott baracklekváros gombócot, amit a nagyanyóm csinált! Az se rossz!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

Lefényképeztem a telómmal a hasam :shock: jelentem, hatalmas!!!! Jó nagy görögdinnye! :shock:
magdolnam

Lássuk-lássuk!!! :D
Vendég

Mobilon van :(
Kezdek nagyon parázni!!!!!!! Egyik volt osztálytársam most írta skype-on hogy nem élné át mégegyszer azt a szenvedést! :evil: Nem szeretem, ha ilyenekkel rémisztegetnek :(
magdolnam

Ne foglalkozz ilyenekkel. Szerintem teljesen felesleges. Ahogy minden terhesség más, úgy mindenki másképp éli meg a szülést is!
Lehet hogy neked egy élmény lesz, és pits-puty megszületik a baba. :)

KépKép
hene

úgy legyen!
magdolnam

Magdi - szerintem se érdemes ilyeneken parázni. Én pont múlt héten dumcsiztam egy volt oszt.társammal, aki januárban szült és azt mondta neki nagyon jó élmény volt. Az tuti hogy rohadtul fáj, de ezzel semmi újat nem tudtunk meg, ugyebár. Valahogy úgyis kibírjuk, aztán meg már nem is fogunk gondolni rá, mert ott lesznek a gyönyörű csöppségek!!!! :D :D :wink:
Vendég

igen, próbálom ezzel nyugtatni én is magamat. Tuti megéri. Az én kis drágámmal nem tudom mi van :roll: egész álló nap bulizik. Most meg főleg, Hihetetlen aktív! De csak pár napja, eddig olyan kis lustika volt, most meg :shock:
magdolnam

Sziasztok!

Marcsi, reméljük csak 1 hát lesz belőle!!!
Anyjuk, szerintem ezek a gondolatok mindenkinek átszaladnak az agyán. De ne izgulj, minden tök szuper lesz!!! :lol:
Vidokata, imádom az ilyet! :twisted: Semmi sem mehet egyszerűen!
Wera, biztos ami biztos! Jövőhét végére én is mindennel készen akarok lenni! :P Jók a pocifotók! :lol:
Kriszti, Luca kb 2 hete csuklik. Addig csak 1x éreztem, de most mindennap! Észre fogod venni! :wink:
Jeneik, szuper hogy minden rendben! Azért pihizz!!!

Voltam dokinál. Kicsit keménynek találta a pocimat, kérdezte is hogy szedek-e Mg-t. Aztán amúgy semmi különöset nem mondott. Utána láttam, hogy 2000 a méhszáj. De a lényeg az, hogy zárt!

Mára szerintem elbúcsúzom!
Jó éjszakát nektek!

Kép
sziszka82

Ja!
Iwiw-en visszajelöltem mindenkit!!!

Kép
sziszka82

Hát csajok....ennyiből nem szeretem ezt a fránya kívánósságot! Mert ilyenkor még dolgozhatok is! :evil: :lol:
Multkor este 8-kor kívántam meg a palacsintát..... hát most meg 7-kot jutott eszembe, hogy "chocolate-chips cookies"-t ennék....így neki kellett állnom sütni! Az egyik kedvenc édes szárazsüteményem! Fincsi keserűcsoki darabokkal.... az a gáz, hogy ami kell bele "backing-soda" azt amerikából kellett rendelnem... azaz Floidában lakik egy ismim, ő küldött!! :)

d.dodó

A 30-cadik hétre írják: Ahhoz, hogy felkészüljön a kinti életre, a kicsi elkezdi utánozni a légzőmozgásokat. Ismételten és ritmusosan mozgatja a rekeszizmát, de a gyakorlat még gyakran fullad csuklásba, ha véletlenül magzatvizet sikerül "lélegeznie".

KépKép
hene

És egy a szülési parák ellen! Tehát no para!
Több kutatási eredmény szerint az anya félelme nem csak a fájdalmat fokozza, de a szülés időtartamát is elnyújtja. Az idegesség miatt erősebb a méh izmainak összehúzódása, és ez több fájdalommal jár, míg a stressz miatt felszabaduló adrenalin a baba megszületését elősegítő méhösszehúzódások ellen hat.

KépKép
hene

Hene ezt jó tudni! Mert eddig tudomást sem vettem róla. Akkor most se fogok, ráérek majd akkor parázni :)
magdolnam

Ne féljetek a szüléstől! Persze persze fáj. Nem gyengén! De amikor kibújik a kismanó, minden fájdalomnak vége lesz! Én már nagyon várom, pedig pontosan tudom mi vár rám. Persze két szülés sem egyforma, de utána szuper lesz!

Kép
szly27

Valami képet emlegettetek! Nem nagyon találtam meg :)

Magdi! Felteszed?

Kép
szly27

Pont ma beszéltem a barátnőmmel, hogy parázok e a szüléssel kapcsolatban? Mondtam nem, nem akarom még ezen is izgatni magam. Igazából én mindent megteszek azért, hogy minden simán menjen ezután is, tehát ha idegesítem magam attól csak rosszabb lesz.

KépKép
hene

Nem tudom sajnos a mobilomról feltölteni. Vagy ha esetleg valaki tudja.... ossza meg velem :wink:
magdolnam

Magdi!
Nekem a barátnőm az első bébit 2 óra alatt megszülte! Mondtam is neki, hogy én is ezt célzom meg!

Amúgy meg még feleslegesnek tartom, hogy előre parázzak rajta!
20150601134430

Én nem parázok a szülés miatt. Még. :wink:

Hát nem sikerült túl jól a diétám, kicsit kevesebb cukrot is ettem, mint amennyit kellett volna, hát az előbb jól be is pótoltam, de még így is kevesebb vagyok kicsit.
Na, majd holnap már okosabb leszek. Ugye saját hibáiból tanul az ember... :roll:

Azt hiszem most már én is megyek csicsikálni.
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Szerezz be cukor helyett más édesítőszert: glukonont, fruktózt, stb.

Szép álmokat és rózsás csókokat!
20150601134430

Na, egy utolsó bejelentkezés....

Becsomagoltam mindent, listám van arról, amit még nem... fogkefe, dezodor, fésű...stb.

Marhára szarul érzem magam...
Be vagyok sz@rva...
Az a gondom, hogy nem tudom, mire ad infúziót, mert eddíg nemigen görcsöltem...

Na, mindegy. Pihenek egy nagyot. Nem akartam még, de most feltérképezem a felújított kórházat. (A múlt héten adták át.)

Vigyázzatok magatokra!
Szly-nak fogok sms-t küldeni, ha tudok valamit!

Puszi mindenkinek!

Vendég

Mivel senki nem hozott/küldött nekem túrógombócot, megyek bánatosan lefeküdni.
Mindenkinek szép álmokat!

Muffin, jelentkezz légy szíves, izgulunk miattatok!

Kép
Kép
patr

Marcsi, nagyon vigyázz magatokra!
Ne izgulj!
Puszi és jelentkezz, hogy mi van veled!

Kép
Kép
patr

holnap betöltöm a 28. hetet!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na látod, ilyen optimizmust kérünk!

Kép
Kép
patr

Csak elköszönni jöttem Marcsitól!
Vigyázz magadra, kitartás! Sok-sok pihi meg finom kaja. Ez vár rád. Ha valami van, üzenj, várjuk a híreket!

Muffinról semmi hír?

Megyek alukálni, mert apa a meccset nézi. Azon gyorsan elalszom. Szép álmokat!

sz.andi

Marcsi, vigyázz magatokra! Kitartás! Várjuk a hireket4 és ne idegeskedj!
bencuri

Jó éjszakát mindenkinek! Pocaklakók nem bulizni éjjel! 8)
bencuri

Sziasztok!

Látom, mindenkinek kicsit tele van, biztos az idő is lelomboz benneteket... a szépülés tényleg nagyon jó ötlet!
Viki, hihetetlen, mennyire betartottam a tanácsaidat :) Tegnap voltam arcmasszázson (meg szemöldök-bajusz-kargyantáztatni), vettem két fölsőt (pólóra fölvehető spagettipántosakat, darabja 500 Ft volt), holnap reggel pedig irány a fodrász :)

Wera, milyen a tibeti masszázs?
Jesszum, mekkora pocakod van! És hogy gyakorlatozik benne Nóri!

Ibm, igen, vizet prédikálok... most nem fogok unatkozni, az biztos, de legalább nem kell (vagyis nem lesz időm) házimunkázni. Majd jövő hét elején megnézhetem, milyen állapotban lesz a lakás...

Anyjuk, én sem vagyok "olyan, mint rég", de azt hiszem, a férfiak, ha nem is mindig tudnak velünk mit kezdeni, azért megértik, mi minden megy végbe bennünk. Bár mostanában velem is előfordul, hogy iszonyú pokróc dolgokat kell hallgatnom. Pl. valamelyik nap tök ingerülten azt mondta, azért nem vacsorázik, mert nem teszem ki elé a kaját. Mikor épp soroltam volna neki, hogy mi mindent tudnék elé rakni... :? Ilyenkor arra gondolok, valami rosszul kapcsolt az agyában....

Most mennem kell fürdetni és ágyba dugni a csemetét.

Szép napot nektek holnapra! Köszönjük a jókívánságokat, ha az esküvőn készül rólam normális kép, fölteszek egy egészalakost :)

Jó pihenést!

Kép
Kép
bondi

Ja, és Marcsi: ++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
bondi

Marcsi! Nagyon drukkolunk és várjuk az infókat!
Vigyázz magatokra!
Minden rendben lesz!

Millió puszi neked!

Jó éjt csajok,holnap tali!

Kép

Kép
ibm

Hene - a légzés miatti csuklás dolgot én is olvastam. Bár Nóri már a 20-21. héttől csinálja! :roll: De most már olyan erősen hogy csak na.

Jah! És visszafordult! Megint nagyon fájt, de úgy látszik jobban szeret így lenni. Most megint a bal oldalamon csuklik, de mint állat!! :lol:

Marcsi - 1000 drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Befaltam egy csomó túrógombit. Patri! Azért nem küldtem, mert nem is maradt! Na jó, Apának pár darab, de csak 1 körül ér haza, addigra lehet hogy elpusztítom azt is... :twisted:

Bondi - nem tudom pontosan milyen a tibeti masszázs, csak annyit tudok egyelőre hogy arcon és nyakon fog történni. Majd holnap elmesélem milyen volt! :wink:

Jóéjt és rózsaszínű álmokat mindenkinek!! :D
Vendég

Marcsi: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és mihamarabb hazaengedjenek! Várom a híreket rólad!!!
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Ezt erősítésnek küldöm.

Bocsi, hogy megint nem írtam, de mire végigolvaslak titeket elfáradok.
Ma voltam védőnőnél. Mondtam, hogy időnként magas a pulzusom a vérnyomim szerencsére rendben. Azt mondta, hogy nem gond a magas pulzus. Nézett a kérésemre fehérjét a vizeletemből, az is rendben. Sajna én is megkezdtem a vizesedést, de a vérnyomim és a feghérjém rendben szerencsére. Csak így is maradjon!
Egyre nehezebben vagyok és még 2 hónap hátra van. Már csak nagyon lassan tudok közlekedni és így is időnként bekeményedik a hasam. Szedek mg. b6-ot.
Na elég a panaszáradatból, nem azért jöttem.

Holnap jön a tesóm a két gyerkőccel. A kicsi januárban született, talán emlékeztek rá. Ma főztem ebédet is holnapra. Mostanában nem igazán gfőzők, csak eszek amit találok. Semmi energiám nincs. Ja és elkezdett fájni az egész alsófelem. Gondolom tágulnak a dolgok odalent. Na megint itt tarok. Szerintem megyek aludni, mielött még több hülyeséget összehordok. Holnap, ha nem felejtem el csináltatok a tesommal pocakfotót. Előre közlöm Egy gyerkőc van a pocakomban.

Na jó éjt!!!

Marcsi: minden rendben lesz!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

NEMTUDOK ALUDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tök gáz! Annyira szeretnék már egy jót pupuzni! :cry: :cry: :cry:
És rohadtul hányingerem is van!!!
ÉS ÉHES VAGYOK............
Na megyek próbálkozom,de asszem ez a mai is egy jó szar éjszaka lesz!

Képzeljétek holnapra ígérte a mosógépszerelő,hogy jön és ehelyett ma du. meglepett!!!
Kettő percet volt itt,kiakadt egy kis műanyagpöcök és fizettem 2500 forintot!!
de legközelebb már tudni fogom mi a baja ha ezt csinálja!
Úgyhogy du. mostam egy adagot és ha holnap jó idő lesz meg sem fog állni!

Na jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Jo reggelt!
MAra jobb idot mondanak, ugyhogy talan a kedvunk is jobb lesz:)

MAjd meg jovok!
Szep napot, reggelt addig is mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt (vagy mit) csajok!

Remélem jól alszotok! :lol:
én jelentem most fogyasztom a 3. szelet bundáskenyeremet!!!!!!!
Nyamiiiiiiiiiii
Éjjel úgy ahogy tudtam aludni,de reggel 6-kor úgy döntöttem inkább felkelek hátha így este sikerül elaludnom!
Olyan zabarohamok törnek rám mint az elején és annyira szomjas vagyok,úgy kívánom a vizet,hogy csak na!
Úgyhogy megsütöttem a bundikenyeremet,megeszem aztán beugrok a zuhany alá egy hajmosásra!
Utánna beizzítom a mosógépet meg csinálok egy kis paprikáskruplit is!
Holnap korán kel kelnem (mintha gond lenne) mert okmányirodába kell mennem megkéne csináltatni a személyimet végre!!!

Remélem azért nem fog mindenki 10-ig aludni!!!

Kép

Kép
ibm

Jó Reggelt Kismamik!

Látom tegnap du is zajlott az élet!

Marcsi! Neked drukk, hogy minden rendben menjen! Sokat Gondolunk Rátok! :D

Tegnap du meg volt a babázás egy tündéri 10 hónapos kispasival! Úgy kúszott mászott, hogy alig bírtam követni a szememmel, hogy éppen hol van! Nagyon aranyos volt és jó volt látni, hogy ennyi idősen már milyen ügyesek!

Wera! Nóri baba igazi torna bajnok! :wink:

Ibm! Én is mindig szomjas vagyok és úgy érzem hogy azonnal innom kell mert megfulladok!

Én a szüléstől egyenlőre nem félek majd ráérek akkor amikor ott leszek! Amúgy minden ismerösőm azt mondja aki mostanság szült, hogy ki lehet bírni! Ha ők kibírták akkor Nekünk is ki kell! NO PARA!
Vendég

Ibm! Az okmányirodáért nem irigyellek!
Vendég

Jó reggelt!

Viki, merre vagy, te már ilyenkor itt szoktál lenni!? :D

Viszem a gyerkőcöt a suliban, aztán majd jövök.

Kép
Kép
patr

sziasztok

nem rég keltem már mindenki uton van apa elviite a picit oviba a fiam suliban én meg itt

föznöm kéne valamit ötlet????husos legyen apa azt szereti ma lemegyek a barátnömhöz baby rucikért és én is elkezdek mosni
azt nem tudom hova fogom pakolni mert a kiságy nics össze rakva nekünk kombi van abba jo sokat lehet rakni.. majd jövök még megyek én is enni és összepakolni azt a kupi halmazt amit hagytak.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

89 nap hurrá nincs egész 4 hét a 32-ig akkor ha megszületik már nincs nagy gáz egyenlöre ez a cél :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, AMrcsi, hajrá!!!
Muffin, kitartás...

Valaki átküldené nekem a wiwes listát priviben? Köszi

potyka

Jó reggelt!

Marcsikám!

Küldöm a + energyt Nektek!

Bondikám!
Köszönöm, hogy hallgattál Dr. Des fittnes és wellness tanácsadóra. ;)

Az én uram is néha zárlatos, főleg ha tele a hűtő és neki éppen más kéne. Ilyenkor kezébe adom a pizzériák szórólapjait. :D

Ami!
Örülök, hogy jó a mosómasád. 2500 Ft 2 perc és a 1 pöcök? Asszem szakmát kellene váltanom!

Patr!

Nem adott otthon a UPC netet. Persze már itt vagyok a ládagyárba, de az első gondolataim Ti voltatok!
Szmét banda nem küldött túrógombócot????????? Mondjanak le!
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem ma jobb idő lesz...

El kéne másznom a boltba, fogalmam sincs, hogy mit vegyek. Barnakenyeret tuti. De ma megint mit főzzek? Jajj, ez a sz@r a diétában...

Este megkértem párom, hogy kenje be Ő a pocimat azzal a DM-es olajjal. Meg is tette, és olyan jóóól esett. Mindig olyan óvatosan nyúl oda, mintha egy óriási hímestojás lenne a hasam, éppen hogy megérinti. Kisvacaknak is tetszett, utánna elkezdett ugrándozni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Roni!
Nézzél át a receptes topikba, hátha megtetszik vmi ;)
20150601134430

Kriszti!
Csinálj egy kis (barna) rizses lecsót, ha szeretitek. (én nagyon szeressem).
20150601134430

Jó reggelt!

Kriszti, csinálj valami főzeléket? borsót! Nyami! Nekem a dokim mikor az elején diétáztam, azt mondta: Sok főzelék,( kevés liszt a habarásokhoz!)

Én ragulevest csinálok ma! Utána még nem tudom mi lesz a második!? 8)

Hajrá Roxin, csak pozitivan!
bencuri

Bencus Viki!
Tejszínes ragulevest csinálsz? Én azt annyira, de annyira imádom!!!!

Szerencsére nekem nem kellett főznöm, anyós sárga borsi főzeléke isteni lett.
Emellett küldött még a fagyóba halászlevet, káposztás paszulylevest.
:D :D :D :D :D :D

Kis legényed hogy ébredt ma?

Kike!

Reméelm Krisi reggele ma hisztimentesre sikeredett.
20150601134430

:D :D :D :D :D :D :D Nézzétek a vonalzómat!!! 100 nap!!! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?