Sziasztok!
Látom, mindenkinek kicsit tele van, biztos az idő is lelomboz benneteket... a szépülés tényleg nagyon jó ötlet!
Viki, hihetetlen, mennyire betartottam a tanácsaidat
Tegnap voltam arcmasszázson (meg szemöldök-bajusz-kargyantáztatni), vettem két fölsőt (pólóra fölvehető spagettipántosakat, darabja 500 Ft volt), holnap reggel pedig irány a fodrász
Wera, milyen a tibeti masszázs?
Jesszum, mekkora pocakod van! És hogy gyakorlatozik benne Nóri!
Ibm, igen, vizet prédikálok... most nem fogok unatkozni, az biztos, de legalább nem kell (vagyis nem lesz időm) házimunkázni. Majd jövő hét elején megnézhetem, milyen állapotban lesz a lakás...
Anyjuk, én sem vagyok "olyan, mint rég", de azt hiszem, a férfiak, ha nem is mindig tudnak velünk mit kezdeni, azért megértik, mi minden megy végbe bennünk. Bár mostanában velem is előfordul, hogy iszonyú pokróc dolgokat kell hallgatnom. Pl. valamelyik nap tök ingerülten azt mondta, azért nem vacsorázik, mert nem teszem ki elé a kaját. Mikor épp soroltam volna neki, hogy mi mindent tudnék elé rakni...
Ilyenkor arra gondolok, valami rosszul kapcsolt az agyában....
Most mennem kell fürdetni és ágyba dugni a csemetét.
Szép napot nektek holnapra! Köszönjük a jókívánságokat, ha az esküvőn készül rólam normális kép, fölteszek egy egészalakost
Jó pihenést!